Lovefilm

Via Buzzador ska jag & Emil få testa Lovefilm i 2 månader, åh vad roligt!
Har lagt till säkert 25 filmer i vår hyrlista nu, yeay! Hoppas det fungerar bra :)

Tealights

Gud, det är så kallt i vår lägenhet :( Elementen är på och är varma men sprider ingen värme! Jag har dragit på mig mjukisar, raggsockar och fleecetröja och har nu när jag ser över vardagsrummet tänkt 15 små ljus! Nu jäklar ska här värmas upp!!!!
Det är ju en grej med mysiga hus som drar lite men INTE i lägenheter.. tycker inte jag. Blä.
Tur att jag älskar ljus och köpte 100 nya igår :)
***

Twitter

Igår hade vi världens bästa kväll, spontanitet at its best! Guldkanten på kvällen var förstås att min älskling kom till oss på baren vi hamnat på, direkt från jobbet, vid midnatt! Kvällen var en sådan man kommer ihåg.. och haha, i morse fick vi nog sona lite för den också..;)
Vi sköt fram IKEA-planerna till en annan helg, vi softade och tog oss ut till Råå lite senare istället för att handla, så nu är kyl, frys och skafferi proppade..love that feeling!
& så blev jag med Twitter idag.. "bättre sent än aldrig"..?
FridaaCarolinee

Fröken Elins

Ikväll ska jag springa över till Ludde & Rebecka för lite vin och smått, sedan skall vi gå några få meter till fröken elins här borta på söder för middag och lyssna på liveband! Det ska bli så mysigt!
Idag har jag ju då klippt mig, frisörskan var jättegullig, lite hårdhänt kanske haha, men håret blev jättefint så jag är nöjd, trots att jag fick blött hår i ansiktet hela tiden och att hon kammade över mitt öra ideligen, haha:) Tog sedan en tripp på stan, köpte bodylotion på BodyShop för mitt intjänade presentkort (jag är faktiskt en jäkel på att hitta gratis saker..) och vidare till H&M där jag köpte en väska faktiskt!
Vid 12 gick jag och tränade, Just Dance heter passet och det var riktigt roligt trots att den där tanten jag i princip kan lämna passet för var där...
Nu tänker jag ta en powernap, så jag blir tokigt pigg inför ikväll, wiiie!

Klippt

-
Bokade en klipptid nyss, på Frisyrmakarna! Imon ska jag äntligen klippa av mig de slitna topparna!!! Känns så skönt, då slipper jag svära och dra så mycket i håret! Nej mamma, du behöver inte oroa dig, jag ska inte klippa bort så mycket..;)

Tulips

Igår var en lång dag, med föreläsning från 10-17, puh. Vi avhandlade hjärnans alla beståndsdelar och var alla funktioner har sitt näste. Det är väldigt intressant men rätt mycket information på en och samma gång, det erkände även professorn. Till slut sa min egen hjärna stopp och vi tog helg! Haha, kändes lite som att jag hamnat fel igår, det var mest medicin och inte så mycket psykologi, men vi lägger just nu grunden för att sedan kunna komma vidare. Det är en jäkligt bra kurs jag har valt...
Jag tog sedan tåget hem och vandrade rakt in i en dröööööööm där Emil var i full fart med att laga middag. Vi firade fredag igår eftersom Emil nu ska jobba hela helgen. På bordet i vardagsrummet stod det tulpaner till mig, min fina prins..
***
***
Psst, Louise! Hamilton var skitbra! :)

Kakfat

***
Vi fick detta fina kakfat av Johanna & Adde när de var här i helgen! Hon hade dessutom lagt i massa chokladmuffins och jag hade seriöst kunnat leva på dem...så goda! Jag älskar fatet, det är både sött och tjusigt! Jag har ju ett kakfat sedan tidigare, 3-vånings i vitt, men det har jag alla mina smycken på:)
Ikväll smäller det, Hamilton!

Nike

***
Mina nya träningsskor, jag älskar dem högt!! Fick pengar av mamma & pappa i julklapp till nya träningsskor och med Emils proffshjälp föll valet på dessa, Nike Free 5.0. Känner mig riktigt tjusig på gymmet oxå, och de är de skönaste skor jag har haft, känns som strumpor med stöd i, haha.
Hett tips!!

Guldbagge -lookalike

Är inte skådespelerskan Mathilda Paradeiser, från Apflickorna, lik min svägerska Malin?!?!
Jo, det tycker minsann jag!
-
***

Nöjd

Känns sååå bra när man tokjobbat och svettats på gymmet, att få komma hem, äta lite och veta att Emil ska sova hemma, för det är inte något jag tar för givet nu med hans arbetstider, så tonight is goood!
Blev inställd föreläsning i Lund idag, kändes tråkigt- kursen är för övrigt apbra, älskar den! Ska se om jag kan ta min master åt psykologi-hållet och skaffa mig lite spetskompetens till min examen.
Jag åkte hem och åt lunch med Emilfisen innan jag traskade iväg till bibblan, fick låna E:s Mac, o skrivandet blev då helt annorlunda haha. Träffade Joanna och bestämde lunchdejt i Lund på torsdag mellan föreläsningarna, yes!

Dofter

Det doftar så himlans gott i vår lägenhet med en blandning av tulpaner, mitt yankee-ljus (soft blanket), orkidéen och Johannas himmelska chokladmuffins vi fick igår. J´adore!
Igår var sååå mysigt, jag var pigg som en liten tok ända in på småtimmarna, vilket kan ha att göra med att jag tokvann i plump (Adde- do tåt)!
Idag är Emil i Lund och hjälper Niklas att flytta och om han hinner hem i tid ska vi på bio med Adde&Johanna för att se Hamilton, yeay! Vi diskuterade Persbrandt igår och killarna verkar ha lite svårt med att förstå vad som egentligen är så snyggt och hett över Persbrandt, personligen tycker jag inte att någon förklaring behövs, haha.
***
-
Hallo?!

Stylisterna

***
Sitter och kikar på gamla avsnitt av Stylisterna, kul att det börjar en ny säsong snart!! Jag är ett fan av Frida Fahrman, tycker hon är tokigt söt och har ball stil!
Emil jobbar och sover på jobbet i natt, buhu!! Det är sååå tråkigt när inte Emil är hemma. Men, jag har haft mysigt idag/kväll med träning, lite solande (ajabaja, jag vet.), duschat länge och sedan ätit fruktsallad med laktosfri glass till middag, haha, blir lite knäppt med middagen ibland :)
Imon kommer Adde & Johanna hit och det ska bli så himlans roligt, jag är dödligt sugen på att spela plump!!!
Snart natti, natti!

Crosstrainer

***
Time to burn baby, buuuuurn!!!

Grattis lovey!

***
MEGAgrattis till sötaste Stinsen idag ♥

F hjärta E


Trilla?

Haha, jag skickade ett sms till Lojs där jag skrev att jag trillade köttbullar, hon förstod ingenting.. Heter det inte trilla? Är det ett väldigt gammalt ord kanske? Jag får förklara när jag kilar dit och hämtar deras bil snart ;) Vi har fått låna deras bil idag för att jag skulle kunna skjutsa och hämta Emilfisen från jobbet, då han inte hade kommit varken dit eller hem, så megatack till L & M.
Just nu låter jag mig inrednings-inspireras av lite hemsidor och tidningar och hamnade också på IKEAs hemsida, vill ha varsitt sängbord till mig & Emil (vi inreder ju väldigt långsamt här..) Vill ha ett rätt enkelt med förvaring, detta tycker jag var fint och passar bra prismässigt också.
***

ASPELUND Avlastningsbord, vit Bredd: 36 cm Djup: 35 cm Höjd: 63 cm


Examensdagen

Hade en jättehärlig dag igår, gruppfoto med klassen på trappen till Uni-huset i Lund, sedan fin ceremoni och mottagande av denna omtalade penna :) Efter detta gick vi till Socialhögskolan för mingel (detta ord alltså..) & fick champagne, ost och kex, gottis. Vi åkte sedan hem till oss och jag & Emil fick så fina presenter av våra föräldrar:) Jag blev väldigt glad..
-
-
ÄLSKAR orkidéer, tycker att de är vackra. Brevid blomman står min fina julklapp från Ellen ♥
-
ÄLSKAR allt som har med Italien att göra, Emil också, och det vet min mamma:) Fick massvis av godis från Italien; biscottis, olja, kex, marmelad och lakritskolor, mmm!
Vi gick ut för middag på bästa Hjalmars innan mamma och pappa åkte hem sent på kvällen, pappa var tvungen att jobba idag men för mig betydde det allt att dem kom bara för dagen, för dem är bäst! Jag har inga egna bilder, men när jag får dem av mamma, pappa och fotografen på ceremonin ska jag visa!
Mina och Emils föräldrar tog med sig alla tunga grejer vi lämnat hemma, våra julklappar bl.a. och allt jag köpte i London; receptlådan, Starbucksmuggarna, choklad från Harrods och Cath Kidston -pryttlarna:) Wiee! Lycka att se allt på nytt igen, haha.
***
Ikväll jobbar Emil och Anders&Aneth är i Dalby så om en timme ska jag kila över till Lojs och Mackan för middag, vin och mys..!
TACK för alla lyckönskningar på facebook också, loved it ♥

SOCIONOMEXAMEN

***
IDAG TAR VI VÅR SOCIONOMEXAMEN!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mamma, pappa, Aneth & Anders är påväg hit till oss, sedan ska vi åka till Lund för examensceremoni och ikväll skall vi ut och äta för att fira!
Wiiie!

Dinner and movie

***
Datenight och firande av Emils första socionomjobb ikväll! Jag lagade orientaliskt med saffransris och kyckling & nu ska vi snart iväg för att se filmen New Years Eve ♥

Finaste vännerna!

***
Detta är såååååååå Rebecka-stil på giveaways! Denna fick vi i lördags av Rebecks och Ludde, älskar påhittigheten plus att hon skrivit lite kuriosa om surdeg och meddelanden till oss i den!
Börja bubbla snart fina deg så ska vi baka!
Love!

Ditsy stars

Mini Star Ditsy Necklace
In ♥ with my necklace from London!!

3 års kärlek

***
Puss på dig min älskling, på vår 3årsdag ♥

Fransar

***
Ville bara slänga in en bild som visar hur mina fransar ser ut nu. Då är ögonen helt osminkade.
Vem älskar inte att vakna upp med långa böjda fransar!?
Jag tycker iallafall att det är väldigt tjusigt!

Good days

Har haft fina dagar sedan vi kom ned till Skåneland igen. Jag har varit hos morfar, Ann & Sophia och myst och somnat medan Sophia gjort fransförlängning på mig (I love it, fina långa fransar som aldrig behöver mascara, sååå skönt!) Tack!
I förrgår hade vi examensfest med klassen, det var jättefint ordnat av Lisa och Patrik och det blev en längre kväll än jag hade trott! Satt och pratade länge med Minna om hennes år på Hawaii.. satte genast igång tankar hos mig..:)
Igår hade vi sushikväll här hemma med Jacob och långfilm & ikväll kommer fina Rebecka och Ludde hit på middag, de änglarna har tagit hand om vår lägenhet och fixat med post och avier och det har varit guld!
***
Var så skönt att kunna andas ut tidigare i veckan, då vi alla fick veta att Alex var hittad och mådde bra! Kidnapparna sitter häktade och jag hoppas att de får skaka galler ett bra tag framöver...
***
Trevlig helg!

Niklas hälsar gott nytt år!

***
Här kommer en lite sen nyårshälsning från Niklas! Bilden är så rolig, han har tagit den själv mitt i allt pussande och kindpussande på nyårsafton ;)

Spring of ´12

Tillbaka i Helsingborg sedan igår! Idag spelar jag hemmafru då Emil är på jobb, sin första dag på sitt första socionomjobb!!! Jag ska packa upp alla väskor och sedan packa ned allt juligt i lägenheten, gud så deppigt:( Vi hade såå mysiga dagar i Fjällbacka, Ellen & jag funderade kring hur vi vill se 2012 och hur vi ska inspireras av allt, se möjligheter och utmana oss själva, think outside of our own box heter det numer :)
Våren kommer också att innehålla vidare studier för mig faktiskt. Nästa vecka tar vi examen (!!!!) men jag har min uppsats kvar. I mars ämnar jag gå upp med min c-uppsats men kommer också att läsa en ny kurs; kognitions- och neuropsykologi. Jag kom in på den och efter att ha dubbelkollat att den kan ligga till grund för min framtida masterutbildning så hoppade jag på tåget. Har ögnat igenom schemat och det verkar tokigt intressant så det känns i nuläget jättebra!

2012 = möjligheter
-


RSS 2.0