Mind & Map

Pluggandet gick fint idag, 6 timmar produktivitet med tjejerna... mindmapping och diskussioner, nu är jag med i spelet, allt var lite förvirrande men systemet är kirrat och klart, blir en plugghelg som heter duga. Oh maaan!!

J
ag är redo att åka iväg en sväng och inspireras. Yes I am! Ikväll blir det filmis med flickorna på nedre våningen. Popcorn.





Sötprutten is kind of missing Snyggisfisengrisen...
F saknar E
löjligt, lite fånigt and wonderbar.
puss

Lund

Babbelobubbelisnicksnack i timmar & godispromenad, Lotti är redo för sitt vårskrik, jag vill också men ännu vågar jag inte! Hade the best time, mitt dygn i Lund! Kom tillbaka till Hsbg i eftermiddags och käka lunch med Adde, tro det eller ej.. men det blev ordentlig husmanskost & gott var det!

Gjorde mej små vår -investeringar (??) så snart är nog CSN slut för denna månad också, brukar vara ganska lätt att se till! Nejdå ingen ekonomisk kris, bara kärlek vid små ögonkast som ledde till direkt praktisk underbar köptvång.

Bilder? Klart ni vill...




Håret är inte lika nasty som det ser ut... haha... örhängena är en rosett och ett par som kysser varandra. Love it



For me, perfecto






I´ll se ya ..

Plugg ? Ja, plugga it is...nu pluggar jag, ciao peeps.

Städ & snö & mys



Stäääääääääääääääääääääääääädning
Blä vad tråkigt..

MEN, fint blir det...



Är för övrigt helt slut efter mitt & Jojjo´s snöbollskrig! Vi försonades efter en stark kamp och byggde Dregen & Nicke Borg... i snö.
bilder kommer... ;)



Ikväll ikväll ikväll ikväll ikväll


Melodifestival och youtubande...

Jaaa nu har den värsta ilskan lagt sig efter branden i veckan.. satans ungar, alla har planer på att ge upp sin lägenhet här ... big time!!

Ikväll har jag varit över hos Lojs och tillsammans med Jojjo kollat Melodifestival, mys, o sen ett evigt youtubande- vi tog en nostalgitrip back to the 90´s, vem kan inte signaturmelodin till
" Kär och Galen"  ... :)
HUR mkt snö som helst har fallit och efter att ha blivit bombarderad med snöbollar från Jojjo påväg tillbaka till vårt hus så bestämde vi att det blir krig imorgon... hoppas det ligger kvar!

Igår hade vi spelkväll hos Tiff&Jocke, hur kul som helst. Rapparkalja med Jojjo som rappare och vi andra, jag, Tiff, Jocke, Emil, Lojs & Toffe som tappra tävlande. JAG VANN, delat med Tiff dock ..haha! Drack jättegott rödvin, det är Emil som kan det här med röda viner..och jag litar helt och fullt på honom och bör fortsätta så! Vi åt upp Tiffs lager på godsaker och rullade ner till taxin .. göra om mycket snart ( vinnarskallen är igång )

Mår så himlans bra.. ett litet wakeupcall slog till igår och jag insåg hur fruktansvärt glad jag  är över att ha en så otroligt speciell människa i mitt liv ... det slog mig mer på riktigt igår, njuta och le... lovely.

Nuuuu blir det tandborstning lääänge efter allt gottis och jag har popcornskal mellan ALLA tänderna, baaaaad!

Bonne nuit les petits!!

Mordbrand??

Misstänkt mordbrand på Minörgatan

Räddningstjänsten larmades på torsdagskvällen till en brand i ett hyreshus på Minörgatan.



HELSINGBORG. Klockan 17.13 kom larmet om branden. När räddningstjänsten anlände var ett av trapphusen rökfyllt och när man tog sig in hittades orsaken - en matta som hade brunnit. En boende i huset hade rådigt kastat en spann vatten på elden. Räddningstjänsten behövde bara konstatera att det var ordentligt släckt och startade därefter omedelbart med att vädra ut röken.

Även om omfattningen av branden därmed blev begränsad kunde polis och räddningstjänst på plats konstatera att elden varit anlagd. Därför skrev polisen en anmälan om mordbrand. Någon misstänkt kunde dock inte gripas i anslutning till brandtillfället.


JAG VILL FLYTTA!


F R I D A



Grattis till mig, på Frida-dagen!
Taack Åsa som kom ihåg hihi:)

Hade ju t o m ringat in Frida i kalendern.... har man bara en namnsdag så har man...glömmer tydligen ändå haha!
Varför finns inte Caroline i kalendern? Döper alltid om mig själv till Karolina den 20 maj, på mammas födelsedag!

Efterreflektion

Jaaa tänka sig..lite plugg på blanka dan!  Blev en maffig brunch idag...mmm, pannkisar med glass och nutella...
( Beach 09..GOODBYE)

Påminner mej om i somras..när jag & Lottis myste hela dagen lång efter en vår utan varandra!


(Bilden från i somras, datumet stämmer ej, kameran var weird)

Nu blir det låång prommis så jag slipper all ångest ..haha

Otis Redding

Mmmmm, love the man...Otis Redding, love love love... Musiken strömmar som aldrig förr... bäst helt enkelt
Vad gör jag uppe så här dags?? Sov faktiskt en sväng men nu har jag vaknat till och ska släcka ner i lägenheten... Emil sover som ett barn som inte går att väcka:)
Vi har haft en supermysig helg ute på landet å nu har vi loooooov i en vecka!! Dock ska vi minsann plugga en hel del haha... men jag gillar det!

En miljard pussar&kramar gav jag mentalt till alla mina fina igår...  Snaart kommer Karin och Linkis hit... i förrgår ringde Matildus och tänkte komma...samma helg! Hon & Maria! Klart jag vill, men det blir nog lite smått trångt i mitt plejs, även fast alla skulle få plats såklart.... men det är ju klart vi fixar... KOM!!

 

Paket i lådan!

Fick  jordens sötaste paket på posten.. en tidig Alla ♥ Dag-present
Tack söta mamma, pappa & Johan..
Längtar efter er!

 


Att lillebruur valt detta själv var för gulligt!


Jag har den finaste familjen man kan önska sej!
Kortet ska jag ha framme alltid!

På Lördag är det på riktigt alla Hjärtans dag men jag åker ut till  Rya hela helgen med E, så jag fick tillåtelse att öppna idag:) Blir jordens mysigaste dag vid havet, bara vi!
Snart kommer Tiff hit med en laddning fika, så vi firar allihop i förväg..:)

CountryStyle



Ge meeeeej!!!
Min lilla lägenhet är waaay to small för allt jag vill ha..
Underbara ting, älskar allt, en trip till Västerås snart kanske ? :)

Smoothie

Trots ett, för närvarande, välfyllt kylskåp (tack M&P) så har jag valt att för resten av mitt liv leva på....SMOOTHIES. Min stavmixer får jobba ordentligt för här skapas recept som aldrig förr. Imorse, till frukost, tog vi en smoothie med banan, hallon, honungsmelon samt fläderdricka...HIMLAGOTT.. honungsskorpor till det och vi var redo för plugg...

Jag är nu klar med min uppgift medan E tragglar vidare med sin, men bra blir den, oh yes. Ska skicka in min nu, den ska vara publicerad kl 15 så lite tid har jag kvar...skönt att vara klar!

Ikväll blir det movienight with the ladies!

Shit happens

Tillbaka i Skåneland igen, känns så bra! Emil kom hit seent igår när jag kom hem- bäst!
Skolan började inte förräns 10 imorse, så skönt med sovmorgon för oss som kollade schemat och insåg att det var så, men vissa var i skolan redan till 8 haha... söta.

Hade en energisk gästföreläsare idag, gillade den, spetsade öronen mest vid barnpsykiatrin, skrev så pennan glödde.. delade meningar om damen dock, men jag gillade henne skarpt!

Så skönt att jag åkte hem i helgen, träffade mina små hjärtan o kikade första delfinalen i Melodifestivalen med mamma och pappa! Brorsan drog till Åre huxflux så honom ser jag igen i påsk! igår gick jag en morgonprommis med LINA, såå länge sen vi sågs, kändes himla bra:)
Idag ringde Linnéa och sa att hon faktiskt tänkte komma ner till mej, jag dog av lycka!! :D Antagligen samma helg som Karin kommer, längtar som en toka!

Nu är jag back on track igen, säger som jag sa till min söta farmor i lördags när jag hälsade på henne, hon har lite problem med talet ibland och blir lite ledsen, men det löste vi snabbt genom att säga...SHIT HAPPENS!
har nog aldrig sett henne skratta så mycket, jag & farfar skrattade minst lika mycket och sedan sa farmor " Shittappen" till allt, hihi- hon har humor vill jag lova!
Nu ska jag skriva min uberspännande inköpslista till ICA- scanningmaskin here I come!:)

Snart kommer Han. ♥


Linköping

Efter lite tankeverksamhet bestämde jag mej för att åka hem till Linktown i helgen. Adde& co skulle hem och jag behövde mina tjejor! Så igår kom jag hem på eftermiddagen och mådde genast bättre! Pappa kom strax efter och vi hann bestämma middagsplaner innan jag for iväg till Kaaarin! Pratade pratade pratade, kändes så skönt o hälla ur sig allt för någon man känt i snart 10 år, det gör att man inte reflekterar så mycket över vad man säger... man bara säger helt enkelt.
Totalt okomplicerat.

Köpte grekiskt/italienskt på vägen hem och degade resten av kvällen i soffan, framför tv´n med pappa! Att min tuffa far älskar att se på Lets Dance är nu ingen hemlighet hahaha...;)

Nu ska jag dricka upp min smoothie ( resterna finns i hela köket, mixern fick spelet ) och sedan ska jag&pappa förbi båten innan jag blir nerskjutsad till stan, ska ta en runda och sedan tok-kramas med Karin&Matilda. Matilda ska flytta till Norge i slutet av Februari, alltså en av anledningarna till att jag åkte hem nu!!
I ikväll kommer mamma hem från Tsk-forum, jippi!!!:) Blir antingen en lugn kväll eller en utekväll, jag har inte bestämt mej än!

Skönt med en helg hemma, dock är jag tok-längtig, som alltid!
Puss på er tjusiga damer&herrar!

Min söta min söta

Sitter vid MIN egna dator... Världens (utan tvekan) bästa Emil fixade min dator igår... så nu funkar allting prima ballerina... Sjukt glaaaad!! Har precis fått hem msn & spotify på denna dator..lite tekniskt klarar jag också av :)

Har haft så mysiga dagar och konserten i lördags var ruskigt bra... mer rock för varje dag som går, löv it. Jojjo stirrade på sin future husband under hela tiden o var glad över allt spott och svett hon fick på sig haha....
Precis hemkommen från skola & träning... sitter med en kräftsallad och  en fantastiskt stor smoothie.. ska iväg och träffa Erica ikväll, en av de nya socionom-studenterna & även en Lkpg-tös, ska bli jättemys!

Sorry om jag är en segis med uppdateringarna ibland... märks så tydligt haha- då får jag massa sms om jag lever eller inte...hihi...I´m alive and its awesome- njuter av den underbara tiden med allt nu...perfekto

RSS 2.0