Västkust

Christmas is behind us, New Years ahead!
Hade en underbar jul som vanligt! Fick bl.a.  ääntligen min stora mysiga "pretty-women" morgonrock!!
Åkte 8.20 på juldagen mot västra delen av Svea, och tillbringade juldagen hos Robs farmor o farfar! Säckade ihop runt 21 tror jag, roligt värre - men är man trött så är man! Annandagen tog vi det lugnt, hyrde en film o slappade! I Onsdags var jag o Mikaela i Gbg- tillsammans med resten av Sverige kändes det som, varmt och jobbigt i butikerna men fram skulle vi! Jag köpte en vårjacka och ett par ballerinas till nyårsklänningen, hoppas det blir fint men det tror jag! Avslutade dagen med att åka till skidställen, R skulle kolla hjälm och Mikaela skulle hyra skidset!

Igår var vi nere på torget, jag o svärmor, och jag köpte fina skinnhandskar och fick ett linne! Blev extremt sugen på sura colanappar på kvällen så jag tvingade en mycket trött Roberth att åka till affären med mig=) Ikväll ska vi tona håret på R så det blir brunare, inför nyår! O vi ska soooola, gud så skönt! Ska sola på hotellet också hihi, lika bra att utnyttja allt gratisgrejs som kommer med rummet, right?

Lina, jag är fortfarande makalöst imponerad av dig, här går vi framåt med stormsteg! ÅH, jag hade verkligen velat vara en fluga på väggen på Lördag men några smygsms får duga :)

Off I gooo!!!

The holiday

Precis hemkommen från stan, kaallt men mysigt! Jag o Matilda var på julbio, vi såg den nya filmen  "The Holiday" och den var u n d e r b a r ! Tårar nära ja, but what the heck, we looved it! Var mycket ståhej på stan, uppträdanden och liknande och alla butiker håller öppet till 22.00. Köpte sista klappen till R med Matilda som smakråd :) Nu jag bara liiite kvar och det ska fixas både imorgon och på Fredag!  Fredag kväll ska jag bara myysa med R och på Lördag tar vi en sista sväng på stan, julfikar och på kvällen blir det ju uppesittarkväll med BingoLotto, glögg och pepparkakor!

Julfesten i Slattefors igår var riktigt kul. Vi drack glögg i magasinet och sedan åt vi gröt och skinkmacka i deras (enorma) hus! Charlotte och lill-Nils kom! Sötare bebis får man leta efter!
Vi fick julklappar, en grå 7-armad ljusstake från Design House Stockholm som går att vrida och vända lite hursomhelst på och som är precis min stil- tror jag blev mest glad av alla! Jag får vara riktigt rädd om den för den ska vara med i många år! Fick även handstöpta ljus till denna! Mats o Lisa fick en resa till Sundbyholms slott där man får vara med om ett mord och så får man vara med och lösa detta m.m. m.m. De blev helnöjda så det kändes kul=)  Jag har också bott där, jättefint!

Imorgon fyller min Charlotta 20 år och det ska vi fira! Även Hellan kommer hem imorgon, perfeeect!
I have to say- I have a lovely week before Christmas- förutom förkylning men den ignorerar jag totalt!!

Här är ljusstaken, hittade bilder på designonline.se

ljusstake2ljusstake

Frost!

Ja, idag var det minsann liiiite vitt på marken o gräsplättarna- frost ! Alltid något? =) Kallt iallafall så det bet på kinder och näsa, hellre det än +10 som jag hört att det ska bli på julafton?

Idag har jag mest lallat omkring i min egna värld på jobbet, myycket patienter men för mig var det ovanligt lugnt tycker jag, har väl fått in rutin på allt I guess?!
Efter jobbet införskaffades ännu en julklapp, inte många kvar nu!
Imorgon ska vi på julfest i Henefalks herrgård, ska bli riktigt mysigt! Onsdag är nya datumet för min o Matildas bio-dejt och på Torsdag ska Lotta firas =) Får se hur sen jag blir men va tusan- behöver inte vara superpigg sista dagen på jobbet innan jag går på ledighet!! På Freedag kommer Robeeerth!! Vi ska gå o fika på choklad-stället på Lördagen o på kvällen blir det uppesittarkväll , älskar!!  Julafton kommer bli annorlunda i år, älsklingen är ju här vilket jag är såå glad över, men farmor .. =( Hon kommer bort en stund men allt känns fortfarande så konstigt, i bland undrar jag om hon vet vem jag är... saknar henne. Känns som om jag förlorade min farmor dagen hon fick sin stroke, även om hon fortfarande är i livet..  men vilket liv?


På juldagen åker vi tiidigt till kusten- ska sedan vara där tills 2 Januari, o sedan väntar en vår med planering och tänkande o försöka se allt mer positivt o inte stressa så mycket inför framtiden! Se där- har nyårslöftet klart, yeah

Jag återkommer.

Förenkla ditt liv-få tid att leva

Vad knäppt blogg.se har varit, inte kunnat logga in alls! Men nu går det!

Sthlm förra helgen, mys, gick på Grönan och på en julkonsert på Kungsholmens gymnasium och åt urgod pestopasta med meeera med meera..! En mycket lyckad helg med min Lott, snart kommer hon hem=)
Köpte ett fint album till Turkiet korten - som jag är klar med, jag är jättenöjd, älska Granit! Köpte där ett fiffigt gummiklister som man bara gnuggar bort om det kommer utanför, me like!

I helgen ska jag köpa julklappar! Känns fortf. inte helt 100 dock, med tanke på vädret, det känns bara weird! Men på jobbet är det mysiga julfikor och allt så det gillar jag och i helgen ska jag o Matilda gå på julbio!
Nyår är fixat! Jag o R har hyrt ett snitsigt rum på Gothia Towers som ger fri tillgång till en mängd trevliga saker och jag ska utnyttja allt, för det priset! Vi firar då 2 år eftersom Rob är i Val Thorens i Januari (hoppas de är snö där då!!!) Nu är det bara matproblemet som ska lösas och med min klänning kan jag inte gå var som helst =)

Jag har kort hår nu, eller ja, kortare iallafall, mest jag själv som märker det tror jag faktiskt..haha..



fridaa


Skandal!!

Idag är det 5 december och termometern visar på.....13,5 plusgrader! HUR är det ens möjligt? Jag gillar inte det här, snälla jag vill ha snö o kallare väder! Blää!

Nu till det positiva av dagen! Efter jobbet fixade jag några julklappar och mötte upp med mamma och sedan även bror som även de lyckats göra av med pengar! Känns skönt att vara igång och ha fixat de flesta julklapparna, roligare när man inte stressar. Dessutom är det bra att jag fixat Johans 18-årspresent (7 Dec) och Pappas 49-årspresent (19 Dec), nu är det bara den eviga väntan tills de får öppna=) Mamma är jättelätt att köpa till men har lite kvar där!
Efter avklarad shopping bytte jag och pappa bilnycklar, han skulle gå på årets första julbord, av ca 30 st. han brukar bli bjuden på, ikväll var det greksvenskt julbord, intressant! Väl hemma kunde vi alla konstatera, jag kan INTE parkera fint, hehe, blev sur och Johan ville pröva, det fick han. Jag ställde mig vid framdelen av bilen, väldigt osmart av mig för helt plötsligt börjar vindrutetorkarna att köra, Johans förbaskade stora händer kom åt spaken, och sedan, DÅ råkar han trycka igång tvättmanicken så det sprutade spolarvätska rakt i ansiktet på mig.............. Glasögonen blev smått prickiga! Jag har ej kommit till den fas än då jag kan skratta hjärtligt åt det, kanske imorgon.. Oh! En sådandär halvkul incident, där fick jag för att jag inte kan parkera!

Men nu har jag varit ute o gått en powerwalk, superlängesedan, orkade inte åka till träningshallen och Lina hade tränat tidigare, men det var riktigt skönt att gå av sig lite, gluttade in i alla husfönster o tittade på deras julbelysning, fint!
Men som sagt, vädret inger ingen julstämning direkt..

Nä, nu är det Ugly Betty!

RSS 2.0