Tröttis


image777


Kan ni ens överväga att tro på att jag faktiskt baara sover och INTE har däckat? Tror jag kommer ha svårt att försvara dessa bilder som togs under min " powernap" på efterfesten... :)
Vilka vänner man har alltså... som stoppar ciggisar i håret på en oskyldig liten sovande Frido!

Dratt Thé..

Tack för igår Uppsala! Vi hade skoj och fastnade på en reaggeklubb, Orange hette den, där vi fastnade, inte på grund av vilja, utan för att det var så jävla kladdigt på golvet så vi kom helt enkelt inte därifrån. En rastafari ville ta en svängom när vi skulle gå och jag sa nej varpå han tyckte att jag " could be nice, just for the sake of it, HA...nädu!

Att vakna brevid Link a la drink på förmiddagen kan vara mycket omvälvande ( dock underbart), Carl var snäll och ställde fram thé och jag skulle ge en kopp till min lilla darling.... jahadu, då får man höra ett gällt skrik: DET HAR JU INTE DRATT´ ÄÄÄÄÄÄÄN!!!!!  okej okej, sorry... Jag drack mitt thé i godan ro medan trollet satt i hörnet och åt sin jäkla tunnbrödsrulle i väntan på bättre tider, OCH DRAGET THÉ!!! Meeeen som tur är har vi kännt varann ett tag nu och jag kan ta det, jag gömmer mig bara här en liten stund till, jag har diskat o nu står hon där och torkar..

I love you fröken Isaksson!!!!
Nu blir det stan & fika innan vi drar hemmåt!

OBS! OBS! OBS!
Vi tar en gästbloggare till nu när vi ändå är i farten!!


Carl, 24 år, Uppsala

Sitter ni ner? Bra. Jag är inte 24! Men "det låter roligare" säger Frida. Kul Frida.... Det var det för övrigt igår. Mest för att det kom massa folk till vår fest och gödde mitt ego lite till. Vi lever i symbios, mitt ego och jag. Jag ser till att egot blir uppmärksammat och egot ger mig självförtroende. Nu måste det städas här hemma. Varken mitt ego eller jag vill göra det, men Frida o Linnea verkar sugna, "Det är alltid mycket roligare att städa hos någon annan". "Tack" säger jag. Frida påstår att "Det är ju det minsta vi kan göra". Ja, det är det verkligen, så mycket av mitt vin som de drack igår. Kanske vill de ingå i symbiosen. Om vi bara hittar någon som vill plocka upp snuset ur vasken så är vi kompletta. Vi lyssnar på Joshua Radin. Att det är smörigt hörs redan på namnet, men det är bra skit. I övrigt har vi bara hört på en låt de senaste 18 timmarna. Chris Brown - Forever har gått på repeat.

Lustigast igår var när Anton berättade om den livs levande tupp de hade packat in och gett bort på en fest. När pappan i familjen nästa dag hittar tuppen instängd i ett rum försöker han mota ut den, men det slutar med att han själv blir utjagad. Jag inser att det inte låter så roligt som det var då. Som vanligt skulle man varit där. Ni är välkomna att dela glädjen nästa gång det blir inflyttningsfest. Med lite tur berättar Anton samma historia igen. Det brukar han göra. Om han hinner berätta klart om sin släkt först. Som min kombo Gustaf sa "Jag vet nog mer om Antons släkt än min egen, och då har jag bara träffat honom två gånger.

För övrigt känner sig Linnéa som en polack.

/Carl

Gästbloggare: Linnéa, PREMIÄR

Det finns fester...och så finns det FESTER. Just nu är Frida och jag forever young på Carls inflyttningsfest i Uppsala. Eftersom ingen annan förstår det här med att musik är lika viktigt som luft...(och vin) på en inflyttningsfest så får vi helt enkelt ta tag i det och JA LÄNGE LEVE FRILLS O LINK DJ WRAAAAZZZZ! Vi gästspelar nästa gång på Obaren i Stockholm där Link al la drink spelar  "Nothing at all" med Jamie stevensinstrumental mix, något ni sent kommer att glömma.

Idag har vi ätit pärlfisk med (efter ett visst tjatande) ROSTAD potatis...skaldjurröra var det visst också...ett Halleluljah moment helt enkelt! Shoppat har vi också...jag (Linko) åkte fast på sisters för att de trodde att jag hade snattat...så jag dog lite men jag återuppstod när jag insåg att det var den (jävligt torra) låneboken "The street lawyer" som var boven...!

Okej vi är bäst och Frida är världens sötaste vän! (Vinet?) Puss! Nu ska vi dansa all night long! och vi råkar vara de enda som göra det. Puss /Linnéa

Födelsedagsbarn



image776



Vääärldens bästa Jenk, GRATTIS på födelsedageeen!!!!
Må hela Gävle hurra för dig =)

Uppsala


Snart är även denna arbetsvecka slut och jag springer just nu runt och letar efter 20-procentig blekningsgel för nu ska jag ge tänderna en omgång igen! Jag ska testa dag-blekning så slipper jag sova och vakna med den äckliga gojan i hela munnen, mer kontroll när det bara ska vara inne 30 min x2 /käke, får se vilken dag! 

Äventyr i helgen! Jag och Linnéa tar en sväng till Uppsala och testar på livet där=) Vi blev ditbjudna av Carl som var toastmaster på vår studentskiva för några år sedan! Det ska bli jättekul och tack vare att Linnéa är bäst och gör så att vi åker gratiståg så blir allt väldigt billigt..(såvida vi inte hinner med en tur på stan iochförsig...)

Men ikväll ska jag vara hemma, ska sätta liiite sprätt på lönen nu efter jobbet och köpa hemliga saker åt en viss (snart) 25-åring! Men till skillnad från dig Lina, så vet jag exakt vad jag ska köpa=)
Ikväll kommer Johan hem och vi ska grilla för första gången i år, jag beställde lax istället för det tok-pepprade köttet pappa älskar!

Nu är det den hemska Rongedahls-låten på radion igen...........
Trevlig helg!

En flaska gröt

image775

Min söta mamma har köpt hem ett gäng sådana här smoothies till mig ( tveksamt om den bör kallas smoothie..) som är bra inför eller efter träning! Smaken var sissådär, gröt på flaska sammanfattar rätt bra men jag bäljar i mig ändå!  GI-bröd, ekologiskt, kravmärkt, havredryck, quorn, ja allt detta har hon också börjat köpa hem =) Äntligen börjar de förstå ..haha, tjat och lektioner lönar sig! Billigare för mig också som alltid köper hem det själv annars!

Jocke har bestämt att vi alltid måste laga nyttigt när jag är hos honom och det kan jag garantera, vi har lyckats komponera riktigt goda rätter under vår än så länge korta tid tillsammans, men vi kommer hinna mer desto fler:) Han tycker dessutom att jag är duktig så där lyfter mitt självförtroende i köket och jag får öva=)

Jag tycker om att äta nyttigt och träna så ofta jag kan plus att powerwalka, det gör jag nästan varje dag, speciellt nu i solen! Jag o Marlene har otroligt lika syn och inställning till det mesta i livet och vi pratade rejält mycket om kroppsuppfattning, träning, kost m.m. nu när hon var här. Jag tror aldrig att jag kommer känna mig totalt tillfreds med kroppen men det är nog bara att acceptera hur man ser ut och inse att jag är normal, jag mår ju bra! Men som sagt, egen kritik är lättare att ta in än fina ord från pojkvän, familj och vänner.
Disciplinen är det inte alltid 100 % med heller, visst faller man för frestelser men om man bara går å tänker på förbud hela tiden, då dör jag! Men jag är rätt bestämd med vad jag äter hemma, är ingen större beundrare av potatis, rött kött, såser eller gräddiga efterrätter, alltså motsatsen till herrarna i vår familj:) Där får jag mycket gratis och det är sååå mycket godare med fisk, sallader, keso samt alla alternativ till pasta och ris såsom quinoa, bulgur, 3-korn, mograbhi osv...
Älskar att gå runt bland hyllorna i mataffären och köpa hem spännande nyheter, och lagar eget hemma! Eftersom jag bor hemma äter jag det som står framme och vill jag inte ha får jag helt utan tjafs göra eget och visst tycker resten av familjen att det är lite kul, de vill bara inte erkänna att jag har rätt...;)

Nu ska jag snart iväg och träna!

Hjälp, vilket långt inlägg!


Heavy crap..

Just det, tack Lina:)... Ryggsäckarna bar vi aldrig..vi fick reda på i förtid att de var fyllda med tunga stenar o annat skit haha..

image773

INTE så tungt som det ser ut =) Easy peasy you know..

Weeeeekend

 Tea-time party !! After work/ Hockey på BK/Harrys


 Regementets dag på Amf1, hälsade på lillebrur!:)



Booowliiiin´!

 Platååå, träffade Aupair David!=)


  Mys & sol på Steve´s uteservering

  Bosses Glassbar



Världens bästa weekend med bästa Marlene! image772

Fejk

Provade lösnaglar igår.....NEVER AGAIN! Usch vad otäckt, jag kände mig helt fel, så de rök i morse...en natt klarade jag =) Naturligt it is from now on....

Jobbar bara till 12.30 idag, sedan springer jag ner till station och hämtar Marleeeeene, äntligen!!!!
Blir en toppen weekend! Stockholm på Lördag också- ska bevisa för lillebror att jag visst kan bära en ryggsäck som väger mer än jag själv...!


Puss!

Hemmafruarna!

Åhh äntligen har det börjat igen!! Glasögonormarna sitter bänkade vid tv´n och just nu visar de förra säsongens sista avsnitt, sedan kommer ett nytt direkt efter! Love the show!

Äter kaffebönor tills jag spyr!


Send me there!

image752

I wanna go baaaaaaaaack!!!!
Rom -05

Platéns

En väldigt lyckad kväll med glatt folk =) Bilder kommer.... ( hahaha )

Hit´em!

image749

Blommigt blev svart... såg alldeles för snäll ut i blommiga toppen när frisyren är så flickig... Svart funkar ALLTID, jävligt weird försök till att få till bild på ringen där plus att jag ser liiite psykstörd ut ser jag haha... Men sjalen är rätt frän måste jag säga..!


image750

Armband! Ringarna från N.Y, orange med spänne cocoo.se, och strassiga från Bianco!

image751

Mina beige pumps invigs ikväll, regn eller inte, har kört svarta och röda, nu VILL jag ha de beige=)

Let´s roll!!

Shåååpping

Jaamen visst blir det utgång ikväll! Ska bli jätteskoj, om det bara kunde sluuuta regna, annars kommer jag o mitt hår ha både 1 och 2 tvister ikväll..!!
Gjort stan idag med Matilda och fyndat lite ( jag "fyndar" alltid:) ). Köpte en leopardmönstrad sjal och en vit sjal med toffsar där intäkter gick till UNICEF- sånt kan jag inte låta bli, när det går till en god sak!
Sedan hittade jag en liten kofta som blir perfekt ikväll för jag ska ha kortärmat! Köpte även en stoor ring och strumpbyxor, tant som jag är använder jag nästan bara sådana nu haha..
Matilda hittade en massa sött hon med och vi gjorde en gemesam räd på Systembolaget inför ikväll också, mums!

Nu har jag fått i mig lite mat och tror jag kör på en gammal hederlig power-nap nu så jag pallar hela kvällen!

HOPPAS på en kul kväll ute, vi ses på dansgolvet=)

After work

Freedag, underbart. Live-blogg från jobbet, wiho vad spännande va.......

After work med Matilda idag, very nice- sen spurt hem till hockeyn, den måste vi se!
Igår träffade jag Adde, äääntligen, så vi "luftade" allt som hänt senaste tiden så nu är vi uppdaterade! Det ryktas att det blir party i helgen, ska man gå ut ? Ska ta mig en funderare men det är ju aldrig fel att få dansa lite, har inte gjort det så mycket på senaste tiden så det kanske är dags!
Någon som ska ut o svänga ?

Nää nu börjar alla droppa ner igen efter fikan, dags att jobba en sväng!!

Filosofera mera

image747

Idag kom produkterna från USA! Yeaaay! Det är lipscrub och lipgloss samt Hope in a jar ( Oprah Winfreys favorit :) ) från Philosophy samt en dream cream från Napoleon Perdis. Där blev det tyvärr lite fel för det var den braiga primern jag ville ha men det var så gulligt av David att ens köpa åt mig så det är lugnt=) Tror den här cremen blir bra den med!
Har testat lipscruben och Hope in a jar, mysiga! Luktar hur himla gott som helst!
Bytte även ett bodybutter jag köpte igår på BodyShop, köpte först " Moringa" men den va alldeles för stark och luktade avslagen tantparfym när jag kom hem! Köpte ist. hederliga Mango- som påminner om gymnasietiden, Lottis luktade alltid Mango, så jag föll för den doften också!

image748

Fick nyss denna bild av Lottis, från i påskas när vi var ute! Alla tjejerna var med!

SM-final

image746

SM-finalen är i gååång, även på Tandläkarhuset i Linköping =)

Heja heja heja klubben!

Högskoleprov!

Ja då var det klart, over and done with! Rätt skönt men det var kul att uppleva hur ett så tidspressat prov går till.. blev jättenipprig för jag var inte alls klar med första delen när det var 5 minuter kvar men om min bror rättat allting korrekt, vilket vi inte riiiktigt vet än, så hamnade mitt resultat över medel i Sverige iallafall, å det är kanske inte så illa pinkat för att vara första gången?
Hade min gamla psykologilärare som provledare och hon satt och log mot mig hela tiden, frågade alla raster vad jag gör nu och vill läsa och blev nog stolt när jag sa att jag ville fördjupa mig inom hennes ämnen, kanske därför hon log hela tiden..haha...(FjäskFrida)

Hade en rätt mysig dag iallafall med bror, Matilda, Linnéa och Mariam! Varje rast möttes vi vid stora trappen på fina Katedral och våndades över den gjorda provdelen =) Lunch käkade vi på Sol&Ris, halvgott men det funkade!
Dagen gick ruskigt snabbt!

Nu är det soligt å jag ska nog ut o gå, hoppas Johans rättningssätt fungerade för då är jag lite stolt över mig själv, men visst kan man göra bättre!
Nu ser jag gryyyymt mycket fram emot att Marlene kommer hit, det kommer bli såå kul!

image744


I did it!

Yes! Jag kom upp ur sängen och gick ut på morgonpromenix! Sängen är som alltid mycket skönare men jag gav mig f*n på att ge mig ut och vandra, det är ju ändå ljust o fint ute! And I amazingly enough, did it! Det var ruskigt skönt och man kommer igång mycket mer inför dagen! Gick dock bara 35 minuter för mina nya skor måste mjukas upp lite, annars protesterar mina fossingar som alltid alltid alltid får dras med blåsor och skavsår! Men det gick fint idag, gav mig t o m ut på en 60-minuterstur när jag kom hem från jobbet, först  "Lotta-rundan", kisspaus hemma, och sen en "Frida-runda"
Imorgon kör vi igen!

Kastade mina gamla jobb-skor åt h-vete idag, knäna har sagt ifrån rejält på sistone, sprang bor till Life-hälsokost butiken och köpte ett par rätt snygga Scholl-pjucks så jag blev lite längre och och gladare, myycket skönare skor än de gamla nötta skitskorna! Blev mycket glad när jag bara behövde lämna kvittot till ekonomi-ansvarig :)

Another good thing, underbara aupair-David köpte alla de Philosophy produkter jag ville ha! Plus primern från Napoleon, ett australiensiskt märke som jag och Jenny blev sminkade med i Hollywood! Den är underbart bra och bra för huden och finns inte att köpa i Sverige! Nu har David kommit hem till Sverige så alla fina produkter är snart hemma hos mig, wiho! Tror han kommer hit snart så då ska han få langa över dem! 

Ikväll är Jocke på fest där borta i Strömstad och äter sushi!! Liiite (mycket) avis! Snart ska jag boka mina biljetter, wiho!! Cannot wait!

image743
Min "Inner Grace" bodylotion, mmmmm!!!!

27 dresses

image742

Var på bio igår med Matilda och såg filmen 27 dresses med underbara Katherine Heigl i huvudrollen. Filmen var urmysig och vi både skrattade och grät ( hallå, den handlar om bröllop, klart man lipar)
Helt klart sevärd, en riktig tjejfilm!


Efter att ha läst en annan blogg igår skämdes jag nästan lite för att jag själv ännu inte hade blivit fadder hos SOS-barnbyar, men jag tog tag i det direkt och nu är jag en av många som med det lilla försöker hjälpa till!

http://www.sos-barnbyar.se

Bli fadder du med!

RSS 2.0