N0llning

Åh det e sjukt kul dagar vi har börjat med här nere... faddrarna är underbara & alla våra n0ll0r är fantastiska! Förrgår var en heldag i solen med campus vandring, lekar på gröningen och turande på kvällen!
Ikväll blir det pubrunda, igår körde vi poängjakt och musik quiz bl.a. men det missade jag början av.. Överraskade min moster på hennes 17årsdag, i maskopi med morfar & Ann hihi, en hur jäkla mysig dag som helst, man blir så bortskämd med god mat och mys där hemma, underbart var det... :) Fick träffa Sophias kille också, söta söta ni!

Nu sitter Emil och spelar & sjunger för mig, gud han är såå bra..


Snart kommer Nina & Adde hit, våra kära fadderkompanjoner, vi andra ses vid Kärnan klockan 19!!


Skåneee


Hemma, hemma i lägenheten,
min & Emils lägenhet... :) 
Väntar på att Emil ska komma, 1 timme kvar.... ♥

Helsingborg, Im back!

UNICEF



Jag är Världsförälder, det är väl du också?

http://www.unicef.se/varldsforalder/bli-varldsforalder

Härligt.



Thilda la precis upp denna bild på fejjan, från helgen i Sthlm, var tvungen att blogga den också, så jäkla härlig tycker jag!
Det är Christine, en av Emils bästa vänner som står brevid mig, heeelt underbara Christine!

Sista helgen.

Sista sommarhelgen hemma i Linköping.. på tisdag bär det av till Skåneland igen.. börjar med möte på kåren direkt med nolle-gänget.. ska bli skitkul!

Igår kom brorsan & hämta mig i lägenheten, skapligt brun efter Turkiet.. jag har fått 2 jättefina knytarmband av honom&Malin, love´em:)

Nu bär det av till farbrors sommarställe, för fikatajm och hurrafirande..  Ikväll går vi ut o dansar för sista gången denna sommar, åh.. sista utgången med flickorna, innan vi alla delar på oss.. Matilda blir nu göteborgare och Maria kalmarit! AH!

Happy weekend! Imon städar vi ut lägenheten..aaaaah..

Another late night



Emil, Molle, Patrik & Martin "Another late night"... grymt.



Dans på Kolingen :)






Lånat bilder av Linkypinky, tack alla för vår underbara weekend i Sthlm, bästa bästa bästa!!

Smarr.

Vi har det löjligt bra här i huvustaden... hade en mysdag på söder igår & tittade i söta butiker innan vi gick hem och åt middag o laddade inför kvällen... Igår var en SJUKT BRA kväll, Emil o co. fick hela stället att vibrera och Simona, Martins flickvän, gjorde ett sång-inhopp o drog av en låt helt otroligt bra..! Jag & Christine befann oss front row hela sista set:et. Thilda och hennes vänner & Joanna med pojkvän kom dit och det var så kul att se alla!
Vi dansade tills fötterna var ömma & kläderna varma..!

Idag har vi haft en mysdag på stan. Hela gänget, jag, Matilda, Maria, Emil, Christine, Karin& Magnus (Kihla), Linnéa har åkt hem och jobbat =( Vi saknar dej! Maria var också tvungen att åka hem för att signa ett hyreskontrakt, buhu!
Vi gick på TGIF och drog av lite shopping också!

Nu sitter jag, Karin & Matilda i lägenheten och dricker rosé/fanta, ska gå ner till Engelen om en timme & se 3e spelningen med "Another late night" alltså Molle och kompande Martin&Emil... Imorn ska jag , Emil & Matildus sitta på en buss 09, ..

Alla vill gå vidare efter sista spelningen ikväll.... hur gör vi ? :)

Tåg.

Nu sitter jag o Linky på tååget, snart framme i Stockholm, åh vad roligt! Ikväll blir det vin&chips innan vi går till Engelen o tittar på spelningen! Men fööörst ska Emil komma in till Söder å jag ska få pussa lite på honom innan han måste tillbaka! Imorrn ska vi börja dagen med en långprommis vi 3, jag Link & Emil.. mysis! Maria & Matilda kommer runt lunch också :) Solen skiner!

Stockhoolm.



Imon åker jag & Linny upp till Sthlm, sedan kommer Maria & Matildus på tisdag..Ska husera i Linnys lägenhet och lyssna på när Emil&Martin spelar i Gamla Stan!! Christine & Kihla kommer upp oxå, vi blir ett massivt gäng!!
Vi ska dansa nätterna igenom ända till torsdag!

AAAAAHHHH, längtar!!

Finaste veckan.


Lite fina bilder från spelningen på Väderöarna












Tack SNÄLLA söta Stina för alla bilder, mysimysi!



& här är den lille bebisen, sötaste lilla Valle!

Soli solo

Härligt att höra att regnet faller ned hemma medan jag och Emil har legat och myst på klipporna med segelbåten guppandes intill hela eftermiddagen... ;) Hihi...
Fick en härlig inbjudan till kräftskiva hos Adde nyss, kommer hem till Linköping på fre eftermiddag så det blir till att svira om och ta bilen och hämta upp tjejerna innan vi far ut till Skeda Udde, japp längst ut på landet som man bara kan komma... ;)  Ska fråga om pappa kan köpa lite kräftor till mig.. (lite oskyldig hint att skriva här eftersom han läser den;) )

Underbart var ordet!!

Strömstad igår var lovely, åt kräftsalladsbaguette i hamnen, köpte glass på capri och gick på alla "våra" klippor vi hade som barn, funderade på om Johans alla ritningar finns kvar? glömde kolla...

Nu kilar jag vidare!


Strömstad!!

Heeej !

Har det underbart hos min älskade i Fjällbacka, vackraste stället på jorden..
Idag ska vi åka till mitt barndomsparadis, Strömstad, ska gå längs hamnen och äta lunch och kaaanske ta en tur till Källviken, med min körning lär jag väl tappa bort mig oavsett hur många gånger jag har varit där :)

Ska i vilket fall bli jäkligt mysigt! ♥

Soooommar.

Himlans varmt idag... jisses! Hoppas alla som hade semester och ledigt njöt ordentligt :)
Efter jobbet idag träffade jag världens bästa Åsa, åt mackor och slimsinmackor på Espresso House, love! När vi skildes åt tog jag svängen genom H&M och träffade finaLina, blev en blommig jacka och L köpte 2 ursnygga linnen och en klänning, se där ja!
Nu har jag kommit hem från träningen, rätt folktomt på gymmet idag... I wonder why?!:)

Imooooooooooooooooooooooooooooooooooooooorgon får jag äääääääääääääääntligen pussa på min älskade igen, gud så mysigt det ska bli, har packat klart och vill åka nununu! Men först ska jag jobba några timmar imon, bjuda på lyxfika och säga hejdå till jobbet innan jag sätter mig på bussen, jihu!



Längtat ihjäl mig!

Hallon&jordgubbar.

Vi har precis fått en massa hallon & jordgubbar av en patient.. Godaste jordgubbarna någonsin! Så nu jobbar vi inte mer..vi äter!


Spikmatta.

Kan nu meddela att även jag har testat fenomenet spikmatta och det är knappt jag kan skriva detta... helt avslappnad i kroppen... faktiskt. Det gjorde lite ont men sedan blev jag helt varm i kroppen... kändes häftigt...

Kanske man ska göra en höstinvestering ?


Blues Traveler.


Blues Traveler - Hook

Ni måste lyssna. Kan det finnas en skönare låt ?

Glädje.

Fina Tiff gjorde hela min dag igår.. Pappa kom upp med ett brev till jobbet och redan då började jag le, kände igen handstilen direkt -  Tiff!!

T hade skrivit ett brev och i kuvertet fanns några otroligt fina bilder från midsommar, jättefina på mig & Emil ♥..
 Blev tårögd där och då, vissa har förmågan att lysa upp andras vardag bara sådär! Hon skrev att det fanns några förstoringar som jag skulle få se när jag kom tillbaka till Skåne..:)

Helt otrolig är du Tiff, bäst! TACK igen...

Bosses glass.

Åt Bosses glass och satt och dinglade med benen i domkyrkoparken med Emmis idag.. helt underbart att ses igen, vi försöker alltid planera in att ses när vi vet att det finns en möjlighet att vi befinner oss i samma stad för tillfället!
Vi kom in på att prata om våra dansgrupper vi hade för några år sedan, nu har vi båda lagt av men vi har börjat se de unga damerna på stan, hjälp de är ju superdupertonåringar med allt vad det innebär, ..eh lät jag lite väl gammal där ??

Nu har vi bestämt en helg då jag ska åka ner till Holtan i Göteborg, där hon pluggar, lääängtar :)



 



Fina fina Holtan !!

Segstartad.

Igår var jag sällis till sambobambo när hon jobbade på pendeln..mysigt var det faktiskt, dock somnade jag i sätena utanför tågvärdens tillhåll ..hemma i hamn 03..somnade rätt omgående och mumlade hejdå i morse när Linky åkte till Sthlm! Var förresten och såg "Sommaren med Göran" i veckan, we loved it- se den, mycket roligt..

Idag har jag träffat Elina, äääntligen, hade en del att ta igen så vi fick dela upp allt..haha..hoppas kunna ses snart igen, vi planerade en stor vin/soft träff med alla vänner, i Valla..!
Imorn ska jag träffa E nr 2, Emma :) Saknar mina flickor jag inte träffar så ofta :( ♥

Rätt meningslöst och skriva nu haha.. men jag är iallafall "nyspinnad" & nyduschad och saknar Emil så in i helv...
På Fre åker jag till fjällbacka, lääääääääääääääääääääääääääääääääääääängtar!!

Jobbvecka nr 5 och sista veckan för denna sommar starts tomorrow, G´natti!



Bästa

RSS 2.0