FRIENDS

 
Fin helg!
Åkte till Lkpg i torsdags för att mysa till det hemma. I fredags kom Emil från sin utbildningsvecka i Värnamo och på kvällen gick vi för att se Johan Glans med Adde&Johanna, SÅ SJUKT ROLIGT! Han är helt fantastisk, skrattade så jag grät! Ett glas vin blev det också, lovely:)
 
I lördags åkte hela klanen upp till Sthlm för att gå på arena-invigning och vi hade så himla roligt. Perfect days! Invigningen var mäktig och en massa bra musik från bland annat Loreen, Danny, Tommy Körberg, First Aid Kit, Roxette, Tomas Ledin, The Hives, Mustasch med fleeeeera. Så så såå bra! Passade även på att fira min fasta tjänst!:)
 
Älskar helger med familjen & en extra bonus igår var att jag fick en kort mysfika med Lottisen♥
 
 
 

Flytt!

Vi ska flytta! Inte ifrån Helsingborg, inte ifrån Skåne... till mångas förtret ;) Nej, vi ska bo kvar i Hbg men flytta ifrån söder, in till citykärnan. Jag tycker att Drottninggatan är väldigt vacker här i Hbg och där skall vi booo! Vi är superglada, lite nervösa, excited & längtiga! Lägenheten är väldigt speciellt utformad, får visa bilder när vi "boat" in oss:) Vi har tillträde 1 dec, så vi ska försöka bli av med vår lägenhet så snabbt som möjligt. Jul i city, yeay!
 
Det känns så skönt, vi är i ett nytt skede i våra liv där vi avslutat studierna, jobbar som verksamma socionomer båda två, har en annan inkomst som tillåter lite mer & känner att det är dags för något nytt. Vi ska göra oss av med en del grejer i vår nuvarande lägenhet som köksbord med stolar, soffbord och bäddsoffa. Det innebär att vi får köpa nytt (bästa!), ny stor soffa, nytt matsalsbord (det gamla skall vara i köket), nytt soffbord och ny hög madrass från IKEA (mamma & pappa har en hög säng och det är så snyggt!). Hallmatta, v-rumsmatta, fler tavlor, hallbyrå... you name it, we want it!
 
Så, en jul i flyttens tecken! ♥
 

Vänskapsknuten

För trehundramiljonte gången är jag inne och kikar på denna ljusstake, från Josef Frank, Svenskt Tenn. Jag önskar mig denna... någon gång i framtiden, kanske? :)
 

RSS 2.0