Året som kom och gick

2007- svisch så var det över, det snabbaste året någonsin, ändå har det betytt så mycket!

Året började i Göteborg, med middag å champagne med insikt om ett nytt fint år
2 månader senare tog en saga slut och våren var full av uppochnedgångar, men det finns inget ont som inte bringar något bra med sig. Ansökningspapperen från AuPair förmedlingen fanns kvar sedan föregående år, och vad hade jag att förlora? Ingenting!

Våren vände och jag hade istället något att fokusera på och se fram emot, och USA-resan kom att ta upp mycket tid med alla papper och mail och resor man skulle göra, allt i förberedelsens tecken!
Men mycket mer hann jag med!


Tjejhelg i Skåne
60årsfest på jobbet
Klassfest hos Gustav
Spontanutgångar med tjejerna
Trendmässan med Lina
Valborg i Örebro hos Karin med Lotta
Mysfika-kvällar
Platå all spring long!
Lionel Richie-konsert med Linnéa i Stockholm
Schlagerkväll hemma hos mig
Piratfesten


2 Juni bar det av!!
USA är by far, det bästa jag gjort och det är nog ingen idé att jag drar varför eftersom ni som läser bloggen nog har fått nog av mitt USA tjat=) Men jag fick uppfylla många drömmar! New York, Florida, Californien, jag är så glad över att få ha satt mina fötter i dessa stater och haft så in i bänken kul! Ohio, en stat man nog inte åker på semester till, visade sig vara underbar, och jag träffade så många människor där och det var total lycka! Jag lärde mig mer om mig själv och insåg att jag klarar rätt mycket själv! Superwomen-light :)

Skol-vecka i NY, behöver man förklara New York? Jag fyllde även 21!
I familjen i Ohio- obeskrivligt bra
Miami resan med Elin, Elin & Therese, riktig tjejresa
Roadtripen med Jenny, Sebastian & Adrian där vi hann med San Francisco, Santa Cruz, Solvang, Santa Monica, Santa Barbara, Los Angeles, Laguna & O.C och slutligen San Diego.. men som sagt, det där vet ni ju=)


10 Oktober sprang jag på Arlanda igen, fylld av känslor! Vänner och upplevelser för livet! USA har inte sett det sista av mig heller för den delen..!

Hösten & vintern var en mysig sådan
Fick tillbaka jobbet på Tandläkarhuset, jippi!
Utflykter och träning med Lina
Dans, dans, dans..
Västerås
Jenny kom hit
Manchester-resa med Karin, hem till Hellan
Pappas 50årsfest
Lotta kom hem från London
Frida&Lott danskväll
Tjejerna hemma på kortare tid, dock underbart!
Jul, jul, jul..
Bror hem från lumpen, ett tag!
Mer dans och höga klackar

Nyårsafton ikväll! Ska tillsammans med Matilda och Hedvig hem till Ida i Skeda och först är det tjejmiddag, Elina kommer, vilken lycka! Sedan är det fest, ska bli jättekul!!!


Året har varit ett tämligen bra sådant, det har hänt massor ser jag ju nu, även om det gått jättefort, men jag är glad över det, jag har växt och det kändes viktigt!
Nyårslöften är lagda, till Linas förtret=)

Happy New Year, 2008, here I come!
image658



Godisfritt år 2008



image657

Ja nu ska mitt svåraste nyårslöfte snart invigas. Jag behöver ett godisfritt år, av många anledningar, och mitt 22a år här på jorden ska inte bli ett sockrigt sådant!
Någon som vågar betta på att jag klarar det? =)

Julfirandet är över och New Years ahead, jag har haft kul! Tjejerna har hängt ihop mest hela tiden och det har varit underbart! Igår sa vi hejdå, efter massa fikatimmar på Mejramsstigen, till Hellan som flög tillbaka till Manchester idag!! Linnéa å jag ska trösta varandra genom att gå på dejt ikväll, biodejt! Popcorn är egentligen det klassiska på bio, det ska jag köra på!

Imorgon ska jag å Lina gå ut och gå!

Nora Lillian

Min familj i USA har fått sitt efterlängtade tillskott! Lilltjejen ska heta Nora Lillian och är söt som socker! Fick nyss massa bilder från lillans första dygn och Steve & Dana ser så lyckliga ut!
Fick lite tårar i ögonen och blev alldeles varm när jag såg bilderna... följde ju Danas graviditet under tiden jag var där och vi pratade om allt som komma skulle när vi satt om kvällarna och drack thé. 3 flickor är dem nu och Kari & Hannah kommer bli så mysiga beskyddande storasystrar!

Underbart! :)


GOD JUL till alla, ha en mysig dag imorgon!


amfibie amfibie amfibie

Efter blivit häcklad hela kvällen (skitkul) av bror o far, så kommer min ursäkt här då, AMFIBIE, INTE ambifie... ett ynka litet stavfel..!
Happy now? =)

Annars en toppendag, pappa fyller 50, firades på Yogi, supergott! Åkte hem till Lotta, stirrade på henne och insåg att hon faktiskt var hemma och vi har inte setts sen 1 juni, dagen innan jag flög till Amerikat, å det var något underbart att se henne, krama henne! Imorgon ska vi fortsätta tjöta och kramas på Platå, vi har mycket att ta igen!


GRATTIS PAPPA!

Chokladbräck

Ja idag har jag bakat, lite iallafall! MEN som den mästerkock jag är gjorde jag på detta simpla recept ändå ett litet fel, såklart!? Jag råkade köpa ljus blockchoklad istället för vit choklad, men 2 lager choklad med polkakross på är nog inte helt fel det heller, dessutom ska jag göra ännu en sats =)

image656

Idag hade vi mat över från festen i helgen och det hyllades vi för på jobbet, mamma hade lagat åt ett helt regemente och fast folk åt mycket så fick vi en hel del över! På jobbet rök allt vi hade haft med oss, bra det!

Toppvecka nu då!
Idag var alltså ett försök till bak, blir nog gott !
Tisdag, imorgon, kommer jag bli utsatt för alla grova skämt och kommentarer som finns, för då ska jag träffa Adrian!
Dessutom kommer LOTTA hem, äääääääntligen ska vi bli vårt topteam igen!♥
Onsdag, pappa fyller 50 år och familjen ska ut och äta! Johan vill äta julbord på Ming Palace?!
Torsdag, inte fy skam det heller, för HELLAN kommer hem, och visst har jag redan börjat sakna henne, så det blir underbarast!
Fredag, LINNÈA kommer heeeeeem, ska sno en stund av eftermiddagen kvällen, en Frida o Linnéa pratis, det behöver vi! KARIN, min trogna vän som kommit hem mellan varven, kommer också hem!
Detta betyder att mina tjejer är samlade!! Matildus har jag haft inom räckhåll så där är jag lugn=)
Lördag ska vi ut och dansa, vi tjejor, åh det ska bli fruktansvärt roligt!

Söndag dan-före-dopparedagen, mysigt!
¨
Julafton, Juldagen, Annandagen, alla kommer bli ljuvliga, vi blir fler vid julbordet hemma i år också! Mer om detta tas längre fram va..!

En heeeeeeelt okey vecka med andra ord, eller hur!


45 minuter sömn..

Min lillebror har sovit sammanlagt 45 minuter sedan i Måndags, ändå tyckte han att övning Ambifie var mesig? Finns det överhuvudtaget något som kan trötta ut honom? Lyckan blev iallafall total när vi hade tagit med oss 1 kg godis och julmust till honom:)

image654 
Syster lyssnar på en trött svamlande lillebror

image655
Föräldrar inspekterar sängbäddande


Nu är det festförberedelser i full gång! Johan missar pappas 50årsfest men sådant är livet, honom får vi hem på Söndag! Nu ska jag baka, städa o plocka bort!

Leilas Jul

Precis tittat på det underbara Leilas Jul, mysigt program med en väldigt färgstark programledare, är kär i alla hennes örhängen, klänningar och inredning! Titta på programmen!

England var den perfekta tjejweekenden, vi hade det så braaa med massa shopping, fest, vin, skratt och god mat! Hellan var inte helt fel att krama heller!! Saknat henne så!! England has not seen the last of us, we´ll be back, soon! Får alla kort från Karin nu, det blev en hel massa, en del rätt underliga haha, min kamera är helknäpp, ska lämna in den i morgon, den har kostat mig ett antal kronor redan...!
Verkligen, vi hade en helt underbar mini semester, flygresorna fram och tillbaka var nästan lika roliga de!

Nu sitter jag här i mitt röda mysset som Karin fixade åt mig, älskar det verkligen, jag är tomtemor fullt ut, kommer bli lika tjock också med tanke på allt gott som finns i december!
Hade en lustig morgon, yrslig, låg ner en timme på jobbet med fötterna i högläge men det hjälpte inte.. men lite luft och frukt och sedan återgick jag nästan till att vara normal, ansiktsfärgen kom tillbaka och då tänke jag att va fan, kan lika gärna stanna kvar på jobbet istället för att mesa och gå hem, så jag var kvar och det blev bra sedan, har hänt förut, lite läskigt är det dock.. Men det händer mycket och jag har haft fullt upp så när jag kopplar av kommer allt i fatt mig..

Pappas fest i helgen, ska springa runt tillsammans med mamma på Lördag. Huset kommer bli överfullt, och det ska bli jättekul, får fixa det mesta imorgon, för på Fredag är vi lediga från jobbet, vi ska upp till Amf1 och hälsa på bror och se vad de sysslar med egentligen:)  Söndagen lär jag sooova, men ..söndagsfika någon?



 

image653

England!!

Nu åker Hallon å Lakrits till England!! Ses på Tisdag!

Grattis lillebruuur på 19årsdagen!!!

Tjiing!

Helgen som var

Vilken helg!=)
Hämtade upp Jenny i Fredags kväll och det var ett kärt återseende må jag säga, vi har ändå bott ihop i 3 veckor, men känner varann som efter 3 år! =) Satte henne direkt i arbete, vi skulle ha middag här hemma och det bjöds på rosé, lax, bulgur/quinoa och en citrongurkyoghurt, allt från min GI bok, kanske inte alkoholen men va fasen..
Runt 19 kom Adrian, Sebastian och Johan och middagen blev hur bra som helst, jag är kanske inte så dum i köket ändå? Fast Jennys hjälp gjorde allt lättare förstås! 

I Lördags gick vi upp och kikade på julkalendern, mysig den verkar! Vi åkte ner till stan och drog runt, köpte lite ny-design-kläder och mötte Jennys kicker Karin, bestämde utgång på kvällen men innan dess skulle vi hinna ut till Adde på landet (  så långt man kan komma, sen lite till, så kommer man till deras hus!) och fika och gosa med hunden! Han fick en fin bok av oss, nu ska han börja förstå oss kvinnor..på tiden!
En helkväll på Platå följdes, med alternativ förfest, vi gick nämligen på bio innan, finklädda o allt :) 
Dansade hela natten o snälla bror hämtade 03.30... nåågot trött!

Jul i Gamla Linköping på Söndagen, följt av fika och mat på Steves innan Jenny o Karin åkte hem, saknar redan, men åker upp till Gävle snarast på det nya året!


Nu kommer en likadan uberhelg att följa, för på Fredag kväll flyger jag o Karin hem till Esse,  kan det bli annat än bra? Nej det kommer bli loveli!! Sa precis hejdå till Esses moder, kom nyss förbi här och vi ska fixa lite grejor åt Hellan!

Mycket händer och lika glá är jag för det, nu packa, för imorgon hinner jag inte!!
Puss!


RSS 2.0