Gulligt.

Hihi, prövade english (pirate) på facebook... tyckte det blev så sött med:

"Frida Söderlund: sailin´ steady with Carl-Emil Lindberg"


Geografi.

Jag har alltid ansett att min bror är rätt klipsk.. men igår förvreds den tanken en smula..

Vi satt och kikade på tv och började tjöta på lite om den svenska kusten, då kom jag ju osökt in på att prata om Fjällbacka, då far Johans ögon upp och han utbrister " eh, vaddå- ligger fjällbacka på västkusten?"
Jag svarar lite slött att "jaa..det vet du väl, rätt nära Strömstad"

Johan säger då; "men .. jag trodde att det låg utanför Dalarna?!"

WHAAT?

Då kan man ju fråga sig, vilket jag frågade honom, hur han tänkt angående segling, öar, makrillsfiske...och kanske främst, Emils dialekt??
Javisst, Johan hade börjat "misstänka" något på sistone...det tog bara 7 månader, bra jobbat!

Johan tog fram sin lilla finurliga Iphone och utbrister, ja titta- det ligger bara ca 5 mil från Strömstad, då kan man ju åka till Fjällbacka när man är där!"....

Ja tänka sig.. :)

Mygg.



Lifesaver vid kliande myggbett... tack Johanna!

Minne.



Idag regnar det, kanske spelar många kort..? Då har jag ett hett tips.

" Maybe it´s in the lake?"

Roadtrip trough Cali USA-2007

Tråk.



Lägenheten blir direkt mycket tråkigare när man får sitta och prata med sig själv!

Harry Potter



 Igår var var det fest hos mig, på Långa gatan, skitkul hade vi... tydligen var jag lite förvirrad när vi åkte och glömde lite saker haha, men brorsan hade fixat, nu är jag tydligen i evig tacksamhetsskuld..men så går det!
Dansade natten lång på Harrys och imorse sov vi lääääääääääänge!

Haft en uberstäddag med Linko idag, nu är lägenheten mycket fin, vi firade med Bosses glass och ikväll har vi varit på bio, som synes, Harry Potter, jättebra, mysigt... passade perfekt idag!

Nu ses inte jag och Linko mer förräns fredag, jag kommer avlida..!
Träningsvecka, here I come!

Underbara dagar

Hallooj!

What a week, mys mys mys..

Vår flickmiddag resulterade i måånga galna minnen, galna diskussioner, skrattade bort allt smink och pimplade rosé rosé rosé (låter som Filip nu flickor jag vet haha) å sjukt god mat.. Brorsan kom o skjutsade hem oss, vi slocknade rätt omgående..superkul att börja jobba kl. 7... Eller inte.

Igår var jag hemma och åt grillat med la familia och farfar..jätteskönt & mysigt, lite för mkt efterrätt för fröken Söderlund bara..hhrmm... Landade i mammas stooora stickade tröja o kunde somnat i sittande ställning med huvudet i tallriken, men jag slog följe med farfar och åkte hem till lägenheten, antingen drömde jag eller så var jag vaken när Linky kom hem halv 1 i natt.. I dont know really..!?

IKVÄLL är det grillfest hos nästan granne-Viktor. Vi ska ta ett glas hemma hos mig först innan vi traskar över ån och till Viktor. Lottis och Linky ska sedan sova hos mig, upp o sola imon , hoppas på badväder iallafall! Ensam kvinna i huset, brorsan jobbar och mam & pap åkte ut med båten idag.. vem vet när man får se dem nästa gång?

Om 1 timme slutar jag, då ska jag bara hämta lite saker i lägenheten och sen hem till huset innan Lottis kommer!♥

SPA på Långa gatan

Ikväll är jag hemma i huset och har hemmaSPA med alla mammas nya produkter.. Hon hade köpt ett stort kit med aloevera produkter i Skåne, känner mig väldigt len i fejset nu.. Håret fick sig en omgång med en dunderkur från Kérastaste i form av inpackning i ampuller, väldigt intensivt som sprayades i håret, barret behöver detta.. Jag ser ut som ett skogstroll tack vare vårt underbara regnväder!
Ska åka hem till lägenheten efter Morden i Midsomer, skönt att bara lägga sig o stensova..!

Igår hade vi myskväll, jag, Karin, Tildus & Maria..såg Vicky, Christina Barcelona å ingen var väl sådär jätteimpad..men mysigt hade vi..fick en gigantisk låda med äpplen och brödpåsar av Karin innan vi sa godnatt, från hennes jobb.. merci! När vi stod på Hemmakväll och skulle välja film var jag tvungen att utbrista i lite bebisspråk/ skrik, Emil skickade en bild på deras nya familjemedlem, collien Valle, det var nog den sötaste valpen jag någonsin lagt mina ögon på.. längtar såå tills jag får se lillpysen!

Imorrn är det äntligen dags för vår flickmiddag hos Kakan, ska inhandla rosé på vägen dit!

Dax att skaka ur håret ur handduken å sen sätta mig tillrätta i soffan med mam&pap

I´m back!







Helgen i Fjällbacka .. underbar.
Jag mår så bra, jag är så glad
DU är bäst!

Vi har varit ute i Fjällbackas nattliv, druckit piggelindrinkar (med en riktig piggelin!), träffat mycket nytt folk, träffat Emils vänner, varit på eftermys ( låter såå mycket bättre än efterfest, eller hur? ), suttit på bryggan in på morgontimmarna, fiskat ( jag vann, jag vann, jag vann! ), myst, njutit..



Emil, Petter & Kristin .. JA, bilden är arrangerad ;)

Litet stopp på Josefinas, hos Kristin..där vi fick drinkarna..



å paj..!! :)

Om 3 veckor sätter jag mig på bussen vidare med tåget till Fjällbacka, tills dess ska jag mysa med tjejerna här hemma, på Onsdag ska hela ligan till Karin, lääängtar - åker dit direkt efter jobbet och på kvällen blir det middag komponerad av alla, kommer bli en seeen magisk kväll!!

Denna vecka har min fina fina Emil en herrans massa spelningar & då vill man allt skolka från jobbet lite! Men snart, jättesnart får jag se stjärnan på scenen... :)


Fjällbacka



I´m off, see y´ all Monday!
♥♥♥

FF


Gårdagskvällen var bästa! Lott kom och väckte mig ur min skönhetssömn (huvudvärkssömn) o vi däckade nästan unisont igen, tills Linkypinky kom hem, middag kom på bordet och flumflum var igång... 3 tjejer på 19 kvadrat funkade utmärkt, sov med Lottis i min storastora säng, haha.. idag är flickorna i Sthlm, Lotta är...på..en hemlis!

Linky har FF i helgen, "Frida-Fritt" & det skall utnyttjas.. fasen, jag skulle vilja vara på 3 ställen samtidigt, ikväll vill jag vara en fluga på en viss restaurang i Sthlm och i helgen vill jag vara en dammtuss i vår lägenhet.. MEN jag ska pussa på Emil all weekend long & det är vad man skulle kunna kalla .. total lycka!

I e.m blir det gymmet och sedan några glas med flicksen tills natten påbörjat sitt intågande..!♥

Hellan!

Hellan är back from the England, kom idag & stannar  i hela 2 veeckor :) Hon har precis åkt hem till sig, har flummat ett par timmar, loove it. Imorron blir det girls night!



Studentplakatet :)

Besatt



My god , testa... sååå goda!

Igår blev det både 1 och 2 öl på Storan med Link, Olle & Viktor, mycket kul med gamla galna minnen från gymnasiet & siande om framtiden, Link och jag slocknade rätt omgående väl tillbaka i lägenheten, efter lite trubadur á la Isaksson :)  
Igår sträckte jag ut kroppen på yogan, ikväll blir det spinning igen!

Toodles..!

All you need



En optimal kombination av våra viktigaste näringsämnen. Koncentrerad omega-3 från fet fisk -nyttigt och faktiskt nödvändigt för ditt hjärta och dina kärl. Kalcium som tillsammans med Vitamin D & magnesium är de viktigaste byggnadsstenarna för din benstomme. Och hela 11 vitaminer och 7 mineraler för att hålla alla dina celler i toppskick.
Cederroth All You Need är kombinationen för dig som är mitt i livet med en aktiv och rörlig fritid.

Kanske man skulle ta och pröva ??

http://www.cederroth.se

Banan

Gomorron gomorron! varit på jobbet i lite mer än en timme.. vi är inte så många som jobbar nu, ganska mysigt!

Spinningpasset igår var sjuukt jobbigt men sjuuuukt kul OCH jag fick pris, hihi, som bästa spinningdeltagare (de kör tydligen med sådant på vissa pass här) och priset var..tadaaa...EN BANAN!
Var väldigt nöjd efter passet och imorrn kör jag igen! Ska hinna med 3 pass innan jag åker på Fredag:)

Ska bli så ofantligt mysigt med en västkusthelg, längtar ...

Skumt!

Nu befinner sig mamma & pappa i min lägenhet i Helsingborg... känns lite skumt faktiskt, typ hela släkten är där, men jag som booor där är hemma haha, men de ringde nyss och sa att lägenheten är intakt och mamma tjatade mest om hur gott det luktade överallt, haha (mjölken jag glömde hade visst inte varit så äcklig som jag befarat, puh). Nu ska de semestra i Råå hos min morbror som är där med familj & sen åka till morfar & Ann, jag vill oockså! Men jag ska vara hemma och jobba!

Nu ska jag snart packa ihop mina pinaler och åka tillbaka in till stan, byta om & kila ner till Nautilus, spinning-time! Ikväll kommer Linnéa hem, blir tidig kväll för imon börjar jag klockan 7, å likaså 4 veckor framöver...oj oj!

Ska kika vidare en stund på Vinterviken först..
Ha en trevlig Söndag!

Beat it!



Bounce tribute to MJ, 300 dansare på Sergels och Stureplan..
Who wouldn´t wanna be there and join in??
 

R E G N



COME OOOOOOOOOOOOOOOOOOON, sluta regna!!
Hur är det ens möjligt att det kan regna såhär mycket? Bläää, men iochförsig kan man vara inne och titta på Saltkråkan som 23åriga Frida gjorde nyss... Now what? Ska rota fram varenda dvd vi har hemma, ta bilen och & åka för att köpa kalorier... imorrn ska jag spinna, tur är väl det..;)

Vackra kusin!



Finaste lillstrumpan på sin bal, var tvungen att visa, hoppas det är okej med dej Tilda=)
Saknar dej!

Kaaallt

Jäkla pissiga väder..sjukt kallt... tur att man är inne om dagarna och jobbar iallafall, inte lika avis på de som är lediga då:) Eller okej ..jag är smått avis på dum-Tiff som är på Mallis och glassar... Hualigen!

Igår kom Lottis hit och vi käkade california nere på stan innan Malm & Hjärne kom hit, vi poppade popcorn och kilade ner till Trädgår´n där "Allt flyter" visades, utomhusbio.. kan vara riktigt mysigt men vädret var kallt och filmen var skitkass..tyvärr! När jag & min nattgäst, Lottis, kom hem tog det inte många minutrar innan jag somnade och snarkade tydligen som en vibrerande mobil (??!) Smög tyyst iväg till jobbet imorse , trött som en häst...kul att jag börjar ännu tidigare f r o m måndag!

Åkte hem efter jobbet idag, Linko är i Norrland tills Sön, vi har inte setts sen vi fick den här lägenheten i princip haha... men hela nästa vecka ska vi sitta ihop! Sedan blir det Fjällbacka helgen där på <3

Imorrn är det freeedag, så skönt, mitt hår ser ut som svinto i det här jäkla vädret så nu fick mamma tämja det med platt-tången, thank god for that invention...!

Jag saknar mina Helsingborgstöser nu oxå..




Sista kalabalik kvällen haha..

Salt&Sött



Underbara dagar av ren lycka, båten, solande, kolmården, mys, skratt, puss i tusen.






Tanning-tävlingen är i full gång...

Alanis Morissette - Crazy

Lycka gånger tusen!



Nu ska jag pussa på Emil heeela helgen!

Hetta

Hemma från Matilda Maaaaalm (haha) ´s sommarställe, ute i Kaggebo i Gryts skärgård. Vi har tillbringat dagarna två på klipporna och i vattnet och igårkväll efter mat & rabarberpaj tog vi en låång kvällsprommis ner till båtbryggan, mys..
Cyklat tandem för första gången, läskigt att sitta bak och inte kunna styra haha, även jordens rangligaste cykel var till utlåning, kedjan strejkande och däcken var megapunkterade, men fram kom vi, alla var helt slut efter turordningen på den cykeln :)
Idag pressade vi som aldrig förr fram till 15-hugget då jag & Maria, efter lite mat och pool-plask for tillbaka till Linköping..skulle passa en tid inne i stan så vi hade en del felmarginal, jag och vägar..men jag körde hör & häpna inte fel alls..förrän i sista jäkla rondellen haha..
Underbara dagar med mina favorit M´s !

Imorrn ska jag o Linkipink bada & sen blir det vin på kvällen!



Ikväll har Emil & hans kompanjon Martin spelning i Fjällbacka..någon som förstår hur gärna jag vill vara där? Även imorrn har de spelning ute på Väderöarna men sen...seeeen på fredag, dåå kommer han HIT! ♥

RSS 2.0