Claude-Bernard

Meet Claudie... vår nya leksak på Idö :) JA, jag tyckte det var barnsligt roligt att åka scooter.. haha! Jag & lillebror for ut på min premiärtur i midsommarhelgen, wiiie!
-
 

Midsommar på Idö & Bockholmen

 
***
Hade en hur mysig midsommar som helst i östgötaskärgården med familjen & vänner!l
 
 
 

Solmysig onsdag!



Har ni sett hur mysigt jag har haft det idag då?? :) Jag har varit ute hos min finaLina och myst i solen hela dagen. Vi har haft det hur gottigt som helst allihopa! Jag älskar att åka ut till Lina & Olle för det är så fint, öppet och lugnt -love it!

Jag är så glad också för att vi har bestämt att Olle, Lina och Rodskruttifisen ska komma ut till Idö i augusti, när jag & Emil är där....Lääääääääängtar!
Tack för idag love!


Men, jag har ju glömt att berätta...

...att vi har blivit med bil! En superfin Saab 9-3 kombi som tar oss överallt vi vill åka :)
We love it!
-




-
Vi har haft en LOVELY dag, vi låg och solade i bästa Råå i typ 1.5 timme innan molnen tog över, men det var jätteskönt- kände t o m på vattnet som inte ens var kallt! Vi åkte sedan till ett ställe som sålde sååå fina antika möbler, så nu vet vi vart vi ska ta våra päron nästa gång de kommer hit :)
Igår var vi oxå på äventyr, Emil hämtade upp mig direkt från stationen efter jobb och så åkte vi ut på tur! 2 fina dagar med min älskling, imon åker jag till Lkpg och på torsdag Idö - myyyyyysigt!
Och, igår skickade jag iväg min examensansökan, wiiie, känns så bäst att äntligen vara helt färdig socionom, efter 4 års plugg! =)

Lite presenter:)

-

Jag älskar Mateusporslin!!

-

-

Matchande köksset från Ludde & Rebecka :)

-

-

Fick en peng över, köpte lite mer från Lexington!

***


Hejdååå fina Ni...

***
Idag har jag sagt hejdå till 2 hjärtan... Buhu kommer sakna er SÅ mycket i sommar! MEN ni kommer få världens bästa resa tror jag. Vi satt länge på nya EH idag och skruttepluttarna gav mig såå fina födelsedagspresenter, tack! Är så glad att jag var ledig idag så vi kunde träffas, imon ska Emil åka ut till Glumslöv så han också får säga hejdå :) Rebecks & Ludde, gör nu som jag sa; gör inget farligt och gå hand i hand hela tiden ♥
-
Vi ses i augusti igen!!

...Mer studentbilder, wiie!


Matildas student!

***
För Du har tagit studenten, för Du har tagit studenten, för Du har tagit studenteeeeeen, FY FAN VAD DU ÄR BRA!


B-day, silverbröllop & student


***
Nu är jag 26 år & det känns bra! Hade en fantastisk födelsedag här hemma i Linköping, så mysigt och solen sken hela dagen lång! Fick lite prellisenter också, Biotherm-bodylotion & Gucciparfym av mamma&pappa så jag kan dofta gott i sommar :) Fick även Mateusporslin samt presentkort som idag gick till att köpa mer Mateusporslin, jag älskar det :) Ballerinaskor köpte jag idag oxå, från lillebror&Malin, me happyhappy ♥ Mamma & pappa firade även silverbröllop igår, 25 år, så vi firade hela dagen lång här, så glad att jag kunde åka hem och fira med hela familjen detta år...
Imon åker vi till Västerås, älsklingskusinfisen tar studenten & det skall firas ordentligt! Jag älskar att gå på studenter!
-

-
Matildusen, imon är det din dag!


Blockering

Jag har en fullständig blockering, ett rödljus och ett rinnande helvete i ett, härligt? Jag är förkyld! Stackars mig har legat sjuk sedan i tisdags och tyckt mycket synd om mig själv. Känns som att det har gått igenom alla steg nu, med halsont, feber, ont i hela kroppen och nu en fullständig snorblockering.
I måndags hade jag iallafall en jättehärlig dag med Elin från jobbet, vi åkte till Väla och satte lite sprätt på lönen, jag kom hem med sjal, topp, tröja, armband, sovshorts (so cute!) och chinos! Jag märkte att jag fått en förkärlek till färggranna plagg och mycket turkost & mintgrönt! Elin var en fantastisk shoppingpartner-in-crime..haha. Vi bestämde att nästa gång får vi kanske shoppa mindre & istället fika lite mer :)
***
Igår hade jag min opponering av c-uppsatsen och det gick jättebraaaa, uppsatsen är godkänd! En liten ändring krävdes innan publicering, but nothing I can´t handle.. ;)
-

RSS 2.0