Vackra Helsingborg





Blåsigt men vackert, med min Lottis!



Haha.


I just had to.. !

The&plugg

Åkte iväg en sväng med Sara till IcaMaxi, köpte lite städgrejor, vindruvor, nya Elle tidningen o lite smågottis (sorry Tiff:), nu sitter jag och myser med thé, älskar mina fina Filippa K muggar, perfect for teatime! Snart ska jag gå ner en våning till Saras lägenhet. Blir mer thé, kanelbullar och plugg! Vi ska kika över instuderingsfrågorna! Imorgon kommer Lottis hit vid 11 på förmiddagen så inget plugga imon, därav fredagskvällsplugg! Ska bli så mys att Lottis kommer hit, Adde sa nyss att de också ska ut, så det blir Villan imon, skrev upp Lotta på gästlistan nu, dancing dancing dancing-time!

Har laddat upp massa kort på fejsan nu, gå in o kika!

Fotbollen i Onsdags..



Henke, our man!



And he scooooooored!!

Weekend

Naaaj, fick trååkigt besked idag, Emma måste spela viktig handbollscup/matcher vecka 5, inget Österrike för oss, tänkte åka ändå först men killarna åker ju snowboard och jag vill inte åka bort mig själv på skidorna haha.. 2010 räknar vi med;)

Tänkte visa lite bilder från kräftskivan jag var på för några helger sedan som slutade på ett stort dansställe där jag sumpade chansen att bli polers med en rätt känd amerikansk hockeyspelare, behöver ju fler kontakter in the big country!=) På tal om USA så fick jag nyss så söta bilder från USA och min "familj" där, ska visa dem någon gång, jag skrev ett långt mail till dem, saknar!


Det här är Emma!





Jag ser ut som en fiisk! Har hittat min själsfrände när det gäller att göra pussminen på kort, fast detta var extremt för att vara mig, haha... gudars måste ladda upp korten från min kamera!!!

Fick tillbaka min dator idag, ska försöka ladda upp mina kort snart!
På återseende, o ni.. läser ni så får ni fasiken börja lämna kommentar, annars håller jag mitt Helsingborgsliv hemligt!




Brukare&Klienter

Höstdagjämningen har inträffat, men i Helsingborg skiner solen! Förutom igår när jag kom hem blötare än när jag kom ut ur duschen på gymmet...pisseblöt ( som Rob säger haha) men vad gör det, lite regn skadar väl inte, speciellt inte när man ska cykla i motvind uppför Hälsobacken! ( ja den heter så!) Idag har det varit milt väder och jag är så glad, halva kvällen har jag pratat med Linnéaaaaaaa, god I miss you, vi borde alltid bo ihop, skit i Sthlm och kom hit!

Föreläsningar om brukare idag och förberedelser inför brukar-sem vi har imorgon, kommer representanter från 3 olika organisationer, vi har laddat upp med frågor, ska bli riktigt intressant! Vi har även ett grupparb. att göra om detta, vi fick våra olika org. idag och vi ska jobba med alkoholism och en för mig okänd organisation, vilken låter jag vara osagt.
Emma var tillbaka i skolan idag, jippi! Adde tokringde mig under föreläsningen och det visade sig att det finns 15 biljetter kvar till Bad Gastein, gaaah kanske vi får 2 av dem?! Håll tummarna...killarna har redan bokat o vi vill verkligen åka, men eftersom Em var sjuk hela förra veckan bokade inte jag heller.. vi får se :)

Var med Tiffany på TastyHouse idag, herre min skapare så mycket gott, det är nötter och torkad frukt för hela slanten! Prova torkad kiwi om ni inte gjort det förr=) Imorgon ska vi till gymmet, så mycket som jag smällt i mig ikväll behöver jag köra hårt imorgon och torsdag! MEN imorgon är det ju också foooootboll!! HIF- Kalmar FF, vi fick biljetter på Oskars-sittningen! Hanna, min granne, ska ha föris, ska bli riktigt roligt, stämning!
I helgen kommer Lottis hit och sover kvar, cant wait! Vin & tjejsnack all night long, kanske en dans eller två?! Tror möjligtvis att Tiffany skulle joina oss, vi tänkte att vi kunde göra en fältstudie när vi ändå är ute ..;) ( Vi hade ju alltså alkoholism som ämne...haha)
Nu ska jag försöka titta över lite instuderingsfrågor, eller skriver jag bara det för att låta duktig ?! PROBABLY!



 


♥ Karin, tänker på dig hela tiden..Du är så stark och vi finns här för dig, alltid..♥

 

internet!

Tänka sig, jag har nät i min lägenhet, men det är inte min dator som bidrar med detta haha... Den är fortfarnade på undersökning hemma hos Emma, hoppas få tillbaka den snart men Emma är sjuker nu, får se i veckan!
Nu har jag fått låna Saras dator, hon impulsköpte en ny igår ( med stor ångest haha) så jag lånar hennes gamla tills jag får tillbaka min, underbart snällt! Sara bor precis under mig, mycket praktiskt=)

Har varit "ledig" sen i Torsdags, ingen skola, men hela Tors satt vi hemma hos Tiffany o gjorde klart vårt grupparbete, känns så skönt! Var ju på Nautilus på morgonen med, träffade en bra instruktör som gav mig bra övningar i gymmet, köpte årskort så imorgon ska jag köra igenom gymmet och sen simma! Vi slutar 10 så det blir perfekt!

Igår var jag hemma på middag hos Johan&Adde, de var lagom bakis så jag fick stå för all energi! Senare mötte jag upp Sara o co, skulle kika in på Emelies inflyttningsfest, kom lagom till att alla skulle ut på krogen! Vi var rätt opepp så vi hängde med till några barer, sen tog vi bussen hem! Kände mig så slappis, vi gick ut med Saras hund, sen satt jag upp o njöt av att ha internet haha...

Ikväll blir det middag hos Johan&Adde IGEN fick jag upplysning om nyss, Sanna o Adde messade båda två, Sanna är här o kramar på Olle så det ska bli mys att träffa henne igen ikväll!
Time to get ready, meningen är att jag ska plugga lite idag också, o gå igenom det jag ska säga på morgondagens redovisning!

Alla namn som jag skriver om, som ni inte känner igen, de är socionomer de med=)De flesta iallafall!


Data-Sara! =)

Bibblan

Hejoch-hallå!
Nu sitter jag på stadsbiblioteket och använder deras nät, nepp inget nät i min lägenhet än=) Emmas pappa har datorn och knåpar lite med den, hoppas jag kan få hem den snart! Kan inte sitta här med alla knäppgökar=)

Sitter och mailar lite instanser om min fältstudieplats vecka 45. Vill gärna åka hem och göra min studie så hoppas på ett stort JA! I skrivande stund ser det väldigt ljust ut iallafall=) Vill bara vara på just detta ställe!
Man kastades in i det här rätt fort, utbildningen är hård, tuff och jäkligt rolig! Vi har grupparbete, individiella uppg samt storplugg inför tentan i oktober, all at once, men jag gillar stress, press och fulla scheman=)

Nu ska jag hem och äta, vi har haft seminarium på könsmaktsordning nu på morgonen, nu är det lunchtime hemma innan jag cyklar tillbaka till Campus för en föreläsning mellan 13-16; Konstruktion av normalitet! Imorgon är våra föreläsningar inställda, Eva-Malin, vår föreläsare, födde en son i helgen, 2 månader för tidigt, så det blev svårt att täcka upp allt, så vi fick ledigt! Själv ska jag plugga typ hela dagen! Tors grupparb. hos Tiffany men då börjar jag faktiskt dagen på Nautilus, ska träffa en instruktör och gå igenom alla maskiner o dyl, här ska det inte degas=) And you now what, ... vi är faktiskt lediga på Fredag med, jippi, är vi klara med grupparb. så tänkte jag träna, gå långprommis, mailamaila, och pluggaplugga!
Helgen blir nog rätt lugn, har en totalt köpfri vecka, inte så mkt som en krona skall försvinna ur min ägo, what a mission=)

See ya later alligator... :)

Luuuund

Heje! Nu sitter jag här på vildaste Malmö nation i Lund, hos Lott. Kom i morse och köpte först lite kurslitt. ( seriöst ) och sen gick vi o åt jordens godaste brunch-buffé på Göteborgs nation, smarrans! Tog en trip på stan, det är så mysigt i Lund!
Ikväll ska jag o Emma till Malmö med hennes vänner och gå ut! Far och flänger här mellan Skånes städer!

I Torsdags turade jag& Emma med killarna tur/retur till Helsingör ett antal ggr, när vi gick av var vi tvungna att fråga några båtkvinnor vilket land vi var i..haha. Vidare till "Villan", dansadansa, och vi fick även reda på att ett annat dansställe hade gratis inträde till 02, så fram med Stampus kortet och in och shejka på "Cardinal" i en timme, sen for vi hemmåt o somnade gott! Tog en lugn kväll med tjejerna i huset igår, spelade kort och ja tror jag förlorade på ...allt! Mys var det iaf ! Imorgon blir det tacobuffé, vi är rätt driftiga i huset ändå! Jag ska ha vinkväll i min lägenhet snart, making it simple =) Ska hinna med en jäkla massa plugg imorgon med!!


Nu ska vi ut och gåååå!!! Ikväll kommer vi stå på olika ställen med händerna i luften och höfterna i allvarlig shejk!
Ni måste komma hit snart, we are living it!
Puss!

Helsingboooorg rocks!

Jag leeever och mår bra, min datoruppkoppling är obefintlig i lägenheten för tillfället dock, nu sitter jag i skolan och kopplat upp mig!

Har så jävla roligt rent ut sagt. Har träffat så mycket mysiga människor, vi har hunnit dansa oss helt slut och nolleveckan pågår fortfarande! Haft ruskigt intressanta föreläsningar, tempot är högt men det gillar jag! I helgen ska vi tura, kanske gå ut med klassen och massa annat smått och gott!

Nu ska vi dra vidare men nu vet ni att jag finns kvar =) Helsingborg i 3.5 år kommer bli t o p p en !
Saknar er!

RSS 2.0