Sicky!

Mår blä-illa! Fast det var skoj iallafall=) Men bara lite skoj, spännande jaa...lite iallafall=) Men jag mår ju illa, det är inte roligt !

Rörelsesjuka

Är snart på väg till en undersökning/studie, som jag ska deltaga i genom att sitta på en platta som rör sig åt alla möjliga håll och kantar, spännande? Kräkframkallande? Haha, vet inte riktigt vad jag gett mig in på men ska ändå bli intressant, blir ju åksjuk ibland, nu ska jag provocera fram det också , gah! Det blir jag o de 1000 elektroderna jag ska fästa överallt haha..:S

I går var jag o Linnéa hemma hos en annan Linnéa och blev sminkade, eller vi sminkade oss själva men lärde oss hur, det var riktigt skoj och vi valde en vardags-sida och en party-sida, så ena ögat var lila, det andra guldbrunt, var skitsnyggt båda två, med olika ögonpennor o rouge, hur kul som helst, Linnéa blev så jäkla snygg!


Dagen har hittills varit jättebra, morgonprolle med Elena, o sen jobbade jag klart en intervju, o nu måste jag dra på mig jeans o åka!!

Update later!

Taxfree

Wiho, E.Ardens 8-hourcream och Biotherms Lait Corporel är miiiiiiiiina, tack gudmor=) Jag tycker det är roligt med taxfree, mycket roligare faktiskt!

Något som också är roligt är att vara på jobbet, faktiskt! Inte för att det är så mycket jobb hihi ( we are too good), men tack vare Malin och våra trissningar på Tradera, haha..Allt skit folk vill ha,..well, good for us!

Idag sa jag officiellt upp mig från tele-jobbet, kändes skönt, har inte varit där på 1 månad?! De ringde även från jobbet jag sökte tidigare i våras, intervju på G? Skulle vara roligt om jag fick det, även fast jag heelst vill få jobb i Stenungsund, men de är roligt att ha jobb överhuvudtaget liksom, vill inte sluta på US!

Imorgon får vi lön! I helgen kommer Roberth! Valborg kommer bli s u p e r b r a i år!

Nu ska jag äta banan och gå o duscha, svettig efter gymmet!

My day today!

See ya´ll!


Vill jag, tror jag, har jag?

Personlighet? Glad, trevlig, social, nyfiken
En miljon kronor, vad skulle du göra? Spara/ Slösa, vilket gissar du på mest ?
Är du på dansgolvet eller i baren på krogen? The dancefloor baby
Dokusåpa? Javisst, intriger o drama!
Bär du glasögon eller linser? Yes, glasögonorm!
Är märkeskläder viktigt? Hmm, viktigt; Nej, roligt ;Ja
Fuskat på prov i skolan? Fuskislapp har förekommit nångång kanske
Längsta förhållandet? Ongoing....15 månader snart..=)
Tatuering/Piercing? Nej/ Ja, 3 st hål i öronen
Vill du gifta dig? JA!!
Vill du ha barn? JAA!!
Vilka länder har du besökt? Norge, Danmark, Tyskland, Turkiet, Italien, Grekland, Bulgarien, England, Frankrike, Schweiz, Finland, Spanien
Bra på att laga mat? Hehe, njaaaaaaaaaa...
Vad har du för klädstil? Jeans o snygga toppar, piffa till med något roligt är kul!
Vad tycker du om rökförbudet på krogen? Så skönt!! Så fräscht!
Favoritglass? Piggelin, o Nogger black
Tror du på ett liv efter döden? Ja, jag tror på något i den stilen
Vill du gå ner i vikt? Vill man väl alltid, suck!
Tycker du om sushi? Ja!
Har du varit deprimerad? Nix, bara nedstämd men herregud det går ju över!
Morgon eller kvällsmänniska? Kvälls.
Tror du på livslång kärlek? Japp!

Caught

haha


Detta möttes jag av utanför min sovrumsdörr i Fredags... :) Hade snott en chokladägg från Johans ägg och glömde kvar omslagspapperet i hans säng, vilket han alltså hittade..och sedan skriver denna lapp..Han är polismaterial, oh ja!

Hemkommen från årliga påsklunchen med farmor o farfar o farbror med familj, alltid lika trevligt, och alltid lika mätt!! Behöver inte äta på flera dagar känns det som! Menmen, mumsigt var det!
Mycket glad över påskpresenterna=)

Jag vill ha sol imorgon, solade hela gårdagen, i bikiniöverdel! Mycket trevligt!! INTE lika trevligt med solfrossa på eftermiddagen/kvällen, burr!!
Ska träffa Lottenpotten imorgon o så ska jag o tjejsen se Ice Age 2, ja! :D Sid, here we come!

Jag saknar min Roberth!
Puss o hej!!

Partychics

jag, love  ( Bild från i somras=)


Ikväll är det partytajm, med Hellan!!!! Finally she´s home ( för en vecka) =) LOVELY!
Pre-partyt blir kul, vi känner ingen=) O inte sviker vi Platå ikväll heller haha... Ge oss fler uteställen!!

Nu är jag i gasen!
Skål på er, hoppas vi ses ikväll!!


Brunch

Mötte upp Linnéa och Lotta i Gränden, sen knatade vi iväg till det nyöppnade fiket/lunchrestaurangen i Trädgårdsföreningen och tog varsin stor smörgås med lax, pepparrot och annat smarrigt! Satt mitt i tropikerna ( varmt, puh!) och min loka-citron passade väl in!
Mys att ha Lotta hemma och det var längesedan jag träffade Linnéa också känns det som, så det var riktigt kul och mysigt! När vi var mätta gick vi in på stan, köpte manikyrset, badsaker och Linnéa köpte rosor till Johan som precis har muckat, ( Grattis!! )

Vi smidde lite planer inför Valborg och bokade en sminkkurs o lite annat smått och gott med, men än har vi inte lyckats pricka in en enda helg jag kan åka till Stockholm, skamligt om något!! Men nu har vi ju faktiskt hela soommaren på oss!! Ska bli den bästa, även om alla mina somrar har varit underbara!

Nu ska jag gå o påta i mitt fotoalbum och göra manikyr tror jag, tror dock inte jag lyckas, det är skitsvåårt!

Jag tycker om er!

Bluff & Båg

http://www.aftonbladet.se/vss/halsa/story/0,2789,794431,00.html

Jag var en av dem som gick på´t, men det är allså inte sant, så sorry till alla jag skickat det till!


Har solat nu, mmm, vad härligt!! Hörde att det är moln o trist hemma, ( moahaha )

"Påsklov"..

..ääh..är något jag inte har nu för tiden! Men man får göra sitt bästa i att ha ledigt iallafall =)
Idag jobbar Roberto så jag ska försöka få lite jobb klart jag också, i form av lite utskrifter, men jag behöver en mall, så jag väntar på att Malin ska svara =)  Har fått 10 st men jag tror att det mesta kommer att göras hemma!

I helgen var vi i Göteborg and did some shopping! Köpte ett par nya skor, bruna söta loafers, och ett set med sminksaker från Clinique, nu ska här testas om det är bra! Man ska tydligen få ca 36 % längre fransar av mascaran! Rengöringen heter "Take-the-day-off", ganska smart tycker jag!

Hyrde 2 filmer igår, Cinderella Man (hur bra som helst, även fast jag motsatte mig rätt rejält i videobutiken)
& Saved!, fast den har vi inte sett den, tyckte den verkade lättsam, vi ska se den ikväll, blev för trötta igår!

Åker hem på Onsdag och på Torsdag kommer Hellan heeem!!!! Jaa!!! Då blir Frida glad! :D
Nu ska jag titta vidare och förhoppningsvis komma igång med intervjuerna!

Tjingeling!

Gammelfarmor

Nu har gammelfarmor somnat in... :( Äntligen fri från sina plågor..

Helny Sandberg, ta hand om de andra i himlen!

Bläää

Tack för att ni står ut med klagandet =)

Klargörande

Har nu kommit fram till att jag inte kommer att åka till USA denna sommar. Som det ser ut nu har jag valt att flytta fram det p g a att det har blivit för forcerat och jag har inte riktigt hängt med i svängarna!

Körningen idag gick inte vägen, och jag kände att jag har kört som en dåre, bara för att få det klart innan 7 April. Allt blev för stressigt och jag känner att jag måste få ett break från stressen och måste åka iväg till Roberth o samla mig lite, ( filosofiskt va=)

Först tyckte och tänkte jag att jag var väärldens loser, jag menar, alla polers har ju varit ute på äventyr o då känner man sig så dum på något sätt, jag vill ju också ut o utforska! Har nu intalat mig att jag koooommer att få fler chanser o jag kan iaf. åka till "The states". Men är jag inte 100% så får jag följa det!


Nu tar jag nya tag, som det ser ut nu får USA vänta tills nästa sommar..Men vad tusan- jag shåsar upp mig för 3 månaders skull, tyckte att jag var väärldens misslyckande..Hoppas inte att ni känner så! Jag vill väldigt gärna fortfarande åka men jag är bara 19 och livet är fortfarande mitt och jag kan göra vad jag vill.

Hoppas att ni förstår lite, jag är fortfarande äventyrslysten men nu får jag vänta lite..=)
Tack för att ni läste
Puss!

Psst, låter ju själviskt att skriva såhär, som om jag vore världens mittpunkt liksom, inte så jag menar, men jag kommer ju ändå få säga det till alla förr eller senare =)

Stora dumma fjärilar...

..som surrar o har sig i magen, låt mig vaara för tusingen!!! Jag är nervös redan som det är, tack så mycket!

Jobbar o står i, fast nu står jag inför en lång.."ledighet(?)" p g a att mapparna tog slut + att jag åker ju bort i helgen! Wiho, till hjärtat såklart!

Ska i veckan säga upp mig officiellt från det andra jobbet men jag känner mig så elak, blä, men jag måste! Får iaf. in lite penki på kontot nu i April, det är ganska behövligt! Vet mycket saker jag vill ha men Jo, jag ska försöka s-p-a-r-a också men det brukar vara mer slösa än spara över Fridolajnen va! Jaja, nog om det!

Åker som sagt till Rob snart, gud vad jag längtar, saknar allt och alla!

Åker jag dit med ytterligare några vuxenpoäng eller inte??

RSS 2.0