Hejdå!

Nu har jag sagt hejdå till Hellan som åker tillbaka till Englandet imorgon, men snart ses vi ju igen! =) Kul att ha haft den lilla fyllekajan hemma igen iallafall:D OCH- vi är sjukt osentimentala med varandra- det gillar jag haha!

Ytterligare 1 veckas jobb är avklarad och nu får jag inte känna bebisens sparkar på 2 veckor innan jag ska tillbaka! Charlottes mage är den sötaste!
Har varit kul på jobbet, mycket roliga människor och patienter=)

HEJDÅ alla andra nu då, nu åker jag iväääg, Strömstad imorgon till Torsdag och på Lördag åker vi till Turkiet, baaaara jag och Roberth! Min väska är sjukt överfylld! Iochförsig ska mam o pap ta hem hälften (tror inte jag behöver jeans och tjocktröjor i Turkey?) men den är ändå proppfull, tog allt kortärmat jag hittade...nästan=) äsch, man får göra så och det är bättre att ha med för mycket än för lite! Hoppas ändå på en dag i Göteborg innan vi åker för jag vill ha shorts och vi måste köpa gemensamma solskydd:P

Näää, dags att packa klart allt då!
Ha det great här hemma nu, hoppas det regnar!*

*Skämt

Sum´weekend!

Helgen har varit underbar! Robs familj har varit här och vi har sett mycket fint av det Linköping har att erbjuda! Det givna: Berg, Gamla Linköping och en trip till Flygvapensmuséet (där har man ju aldrig varit förr?). Vid FVM träffade vi en herre som berättade hela historien om DC 3:an som blev nedskjuten 1952. Ove, som han hette, skulle ha varit med på planet men fick gå av i sista stund då planet bara var tankat för 8 pers, han var nr 9. Han berättade med riktig inlevelse och vi stod som ljus allihop, väldigt intressant och kul att få höra om de olika stridsplanen som finns att skåda!

Idag har vi varit i Vadstena och doppat oss! Fick av svärmor en söt smörkniv med ett hjärta inkarvat, de börjar förstå min passion för hjärtan=) Fick sedan en likadan av mamma, då har ju R och jag varsin:) Köpte en tändsticksask med änglar och texten  "Jag älskar dig" och en liten kärleksängel, bara för de var så in i bänken söta!!
På vägen hem åkte vi upp till farmor, åh vad glad jag blev när hon utropade "Frida!" när jag kom, kändes så skönt att hon blir piggare för var dag och börjar minnas vilka vi är och andra saker! Go Farmor!

I veckan väntar jobb och på Lördag åker vi till Strömstad och då får jag se min dahling igen! Västkustar där tills torsdagen, då följer jag med R hem och tvättar för på lördagseftermiddagen flyger vi till Alanya, Turkiet!! Det är 38 grader, yeakes! Vore kul att åka tillbaka till hotellet vi bodde på för 10 år sedan! :D
Ska bli underbart härligt!! En 2-rummare nära centrum och strand med min älskling, kan inte bli bättre!

Måste få skryta lite också! Fick min 20årspresent av Roberth i Fredags när de kom! Har fått väntat och längtat i över en månad och inte haft en aning om vad han kokat ihop, och det var bättre än jag någonsin trott! Min passion för hjärtan och smycken har han snappat upp sedan länge och nu hade han designat ett eget hjärta, precis som han ville ha det och gick sedan med ritningen till smeden! Resultat är ett ganska stort, superfint  osymmetriskt silverhjärta, som ingen annan har!!! Där kan vi snacka överaskning! =) Bästa någonsin, och så speciellt...åh!


RIP Frans

Stackars lilla Frans har dött! Min svarta fisk...Han måste ha blivit sjuk eller så =( Jag känner mig elak även fast det bara är en liten fisk...=( Smilla har jag kvar iallafall, dags att skaffa en kompis till henne snart då

Egentligen borde jag inte ha fiskar, jag är för känslig!
Hejdå Frans, godnatt!

ups´n´downs

Inget Västerås för oss denna gången, det blev för osäkert med lilla farmor och vi ville inte lämna. Kändes tråkigt att inte få träffa dem men ändå nödvändigt att stanna hemma.. Vi  var hos farmor igår och då var hon  iallafall jättepigg och det var kul att se!!! =) Kämpa på farmor, det här klarar du!

Igår tog vi med farfar på Loppis, jätteroligt faktiskt och jag fann det jag var ute efter- sjalar, varav en kom från NK- så där fyndade jag ju- wiie! Trodde inte att det skulle finnas ett jota! Sedan tog vi en lunch på Tropikhuset i Trädgårdsföreningen innan vi åkte upp till farmor på sjukhuset, hon blir klarare allteftersom :)

Var hemma hos Karin igårkväll tillsammans med Linnéa och Ebba; åt av den goda buffén och sedan spelade vi krocket, behöver jag säga att jag totalägde? :P
Karin och Ebba skulle ut och att skjutsa ner dem till stan var riktigt roligt, satt mest och skratta åt dem :D

Idag blir det sol, IKEA (galgar och förvaringslådor -yees) och upp till farmor som var ännu piggare idag!
Imorgon börjar jobbet, ska bli kul!

Tjing!

Sol och nya undies!

Har precis kommit hem från Sturefors efter en lovely soldag med Lotta, brända är vi, svider lite, men bara lite! Mycket riskakor, frukt och pest eller kolera blev det =) Ska cykla iväg till Lott ikväll och vi ska hyra film och bara slappa!

Idag kom mina nya Calvin Klein trosor från Nelly.se, I like a lot! Man fick t o m söta små galgar till, roligt! Vill ha fler undies, tycker det är kul att shoppa sådant, nu fick dessutom Rob välja ut 2 par så då blir alla nöjda och glada!

I helgen åker vi till Västerås och på Måndag börjar jag jobba, först 2 veckor, sedan blir det Strömstad och ?, sedan jobba 2 veckor, sedan till Rooooooob, det är vad jag vill iallafall!

Nu ska jag städa, äta & duscha, sedan blir det film!

Puss!

Bergs slussar

Igår var det hett! Åkte ut till Berg med Lotta och Karin och solade oss, och doppade oss också! Det var riktigt härligt och jag hoppas på fler sluss-besök denna vecka!
Efter en brännhet dag och en snabb vända till Systembolaget ( då är bara jag vuxen:P) så åkte vi hem, jag fortsatte sola en stund, sedan satte jag igång att göra mig iordning för vår partykväll!  På med klänning, smycken, smink och allt annat och iväg till Linnéa innan vi cyklade ned till stan! Vi var uppe hos Malin några timmar innan vi kilade ut tillsammans med Sanna, David o co.! Det var riktigt mycket folk ute på gatorna och vi flängde hejvilt mellan allt och alla, åh så kul det var! Dansade av oss lite på Platå innan vi beslöt oss för att helt ägna gatorna och vännerna vår uppmärksamhet=) 
Cyklade hem med Lotta och Karin och somnade gott cirkus halv 4, gääsp!

Åh, Rob var på Robbie Williams konsert igår, jag var liiite avis, bara lite!!! (Jag var mycket avis)

karin, fridalinnéa, karin, frida

RSS 2.0