Fredagsmyyyyyys

Ohh veckan avklarad, rapporten klar, 12 timmars- tentan klar..aaahh.. nu kan man inte göra mkt än att vänta i 3 veckor :S

ANYHOW, supermysig kväll, bunkrade upp med allt vi fann i onyttighetsväg och satte oss i tv rummer här intill vår lägenhet. Idol, mys o tjöt med Jojjo, Kjellsson, Sara unt Pelle på ett hörn hehe..

Sååååååå härligt fredagsmys! Imorrn ska vi shoppa outfits inför kvällen, ska möta upp Tiff & Nina utanför Buttericks vid 11..ah ska bli så kul men vad ska man ha pååå sig?


Helger

Sista examinationen imorrn, del 2 av tentan, aah!!

Heeeeeeelgerna framöver, totally awesome!



Halloween fest nu i helgen
Nästkommande helg, Lojsans inflyttningsfestis
Helgen efter deeet, så kommer..tadaa, maaaamma o paaaaaaaappa!!♥

Me happy, me very happy!



By the way, vi hade det underbarast i fjällbacka.. my god vilken skogsmulle jag är.


Pre-tenta

Gomorron gomorrron!! Nu är vi tillbaka i Helsingborg, med allt vad det innebär...upcoming tenta, aah! Idag kör vi det sista... nervöst.

Lägenhetssökande är också i full gång, 7 lägenheter än så länge.. inget som e tipptopp, nyss ringde en dansk tjej, jag fattade noll haha.. Men vi ska kika på några 3or snart iaf :) Känns spännande..

Igår var sista föreläsn. denna delkurs, sedan pluggplugg hos hos Tiff. Innan jag begav mig hemmåt följde jag med till Liams dagis och gav honom en seeen prellisent (han fyllde i slutet av september så fy på tant fredag). Hittade sötaste popcornskålen på Lagerhaus, med små handtag, när jag var hemma, klockren tyckte jag. Sedan ska man aldrig låta en 5åring gissa vad det är i, Liam gissade " starwars gubbe? batman? spiderman? lego ? ".eeh... njaae, men nåt annat kul! Haha... nästa gång får det bli en actiongubbe ;) hihi... Han är så söt! Tror han blev glad när den blev fylld med poppis hihi...

Nu blir det slutplugg & prommis vid havet!

Fjällbacka!

Efter några få dagar i Skåneland, med mysig middag på BonaseraBonasera med pappa & Emil (divine pizzor, love till T som introducerat dem för mej, mm!) plus en föreläsning i Lund igår och lunch med Anna & Niklas satte vi oss återigen på resande fot, buss till kusten! Hann in på Torp (köpcentra i Uddevalla) och köpa en stoor stickad kofta från H&M, love at first sight, innan Ellen kom och hämtade oss och körde hem oss till Fjällbacka. Mat, film & mys med hunden innan vi stupade i säng..
Vaknade till ett tomt hus då Ellen åkt till Uppsala & Anders och Aneth har åkt på disputationsfest/middag i Jönköping!

Idag har vi varit ute med underbara Valle i 2 timmar .. han är så goooosig!! Har renskrivit massa anteckningar till Tiff från föreläsningen igår, för övrigt den bästa jag varit på, miljöombyte gör susen.. & nu ska vi snart äta lunch! Plugget ligger utspritt över hela bordet, nu ska här nötas in och diskuteras.. rättsfall, lagböcker, litt.böcker, tentafrågor, anteckningar, kompendier, here we go.. men, på en mysig nivå:)

Ikväll ska vi ner till byn (hihi), köpa gottis, ta Valle på en långis-tur igen..<3
 tända ljus, äta, film, mysa..
Känns som att man är 14 igen, huset för oss själva, jihu!


Mot Skåneland..

Idag far jag tillbaka till vännerna & vardagen i Hbg´et! Pappa kommer och hämtar mig vid 13, sen sticker vi.. Ikväll blir det pizzatime för oss alla 3, Emil är redan hemma när vi kommer:)

Det har varit såååå skönt att vara hemma, behövde det, mycket.

Djupt andetag..


Morfar



från överraskningsdagen :)


Fina dagarna



En bild kan säga så mycket om Lycka.

-Woodstockfestivalen


Linnylove



Myyyyyycket underbart avbrott i min pluggdag på bibblan idag!

-bild hemifrån mej, ..från i somras!


Newspaper Bags



Idag köpte jag & mamma 3 st sådana här på Epok här i Linköping, jag ska ge bort en imorrn till min lilla eko-tjej:)
Det är indiska barn som gör dessa påsar, av indiska dagstidningar, för pengarna de får in kan de se till att måånga barn hålls borta från gatorna, och istället får gå i skolan och..leka!!

De är supersöta, kostar 20 kr, så ser ni dem, köp... tänk på barnen.


Bibblan



Idag blir det lunch på mammis jobb & sen plugg på bibblan till kl 17!

SEN ska jag köpa det där underbara théet som Sanna har, som inte finns i Helsingborg!

I går var mys med pasta& rött vin, älska vardagen ibland.


Älg



Haha, denna ÄLG ska jag minsann få se i helgen and I love it!
Ladies and Gents´, say hello to ..Lina!


H Ö S T

Fotograferingen idag var riktigt rolig, riktigt proffsig fotografering & journalisten som ska göra hela uppslaget var otroligt trevlig och vi satt kvar efteråt och pratade hur länge som helst.. skitkul att jag fick göra detta!

Har suttit från 12-21 med moment1 idag..nu känns det sååå bra, haft lite problem men nu känns det som sagt mycket bättre:) Bara lite kvar nu..

Imoorn smäller det, domstolsagerande.. jag inleder hela grejen, exciting. På kvällen, runt halv 7, sätter jag mig tåget heeem mot Linköping..brorsan hämtar mig på station runt 22, ska bli så mysigt att komma hem & sitta på bibblan, mysa i huset, tanka lite mer energi från familjen, love.

Både Emil & jag kommer tillbaka på måndag till Helsingborg, jag åker med pappa ner & sen ska vi alla tre ut och äta på kvällen, sedan rullar pappa, som åker hit i jobbet, vidare till Ängelholm för några dagar!

Vi stannar dock inte länge i Helsingborgen, på torsdag åker vi till Lund för att gå på föreläsn. där istället för den vi har på fredagen (Lund ligger 1 dag före oss) & efter den åker vi till ... Fjäällbacka!!! Aneth & Anders ska till Jönkan så vi ska mysa&gosa med Valle och bara njuta av hösten på västkusten, vi tar med alla böckerna såklart :) Upcoming tenta ..

Anyhow, vi ses i Linköping nästa gång!



Fotografering!


Nehej, jag ska inte alls simma imon... slog mig nyligen att jag faktiskt ska bli fotad & fotograferad för Campus-tidningen i morrn bitti, javisst! Ska bli jättekul.. (svara bra nu Frida!!)

G´natt!!


Tanka energi

Den här helgen har jag tankat energi för ett långt tag frammåt, det finns alltid människor som ger så mycket, båda av sig själva och till omgivningen, underbart.
Lugn & skön myshelg har det varit.

Idag har vi suttit i skolan, helvetsgruppen som vi så fint kallas ;) .. Hihi... folk är tydligen lite rädda.. we are gonna kick some serious butt på Tisdag, vattentätt domslut? Vi ska agera domstol mot en annan grupp i klassen som då spelar vårdnadsutredare. Ska bli jäkligt kul.


Tränade med T idag också, dubbelpass med ABS & Spinning, endorfinerna var skyhöga efteråt, så skönt!
Imorrn blir det tidig simning ..om vi orkar :)


Blir seeeen middag idag, rotsakslåda o lax.. helt gudomligt. Först ska jag ut & gå med Ida!


9 månader

 



9 månaders kärlek & lycka ♥


Kärleken.



Du, du, du, du, du, du...


BH:ar

 Det rosa temat fortsätter... Idag köpte jag äntligen Rosa Bandet, det har varit slut på alla ställen jag varit på, men Ica hade några extra när jag frågade :)

DESSUTOM sa Jojjo att man tydligen kan lämna in gamla Bh:ar på Söderpunkten här borta .. ( ett köpcentra..) & det tänker vi göra, då skänker man 5 kr per Bh... hur det eg går till har vi ingen aning om men jag ska reka imorrn! Lite weird kanske.. but hey, its for a good cause!


ROSA BANDET

OKTOBER ÄR EN ROSA MÅNAD
JAG HAR PRECIS BESTÄLLT DETTA ARMBAND FRÅN www.hildestamdesign.se, armbandet kostar 199 kr och då går 70 kr oavkortat till cancerfondens rosabandet kampanj



STÖD ROSA BANDET ...


Maria Montazami



Skönaste bönan i "svenska hollywoodfruar" är definitivt Maria ( läppstiftsjunkien numero 1! ).
Kan säga såhär, jag dog av skratt nyss, mamma ringde och rev av den BÄSTA imitationen av Maria, de kommer ju från samma stad, gurkstan Västerås & för en stund var det som att prata med självaste fru Montazami, tårarna rann och Emil fattade ingenting!

Tur att jag åker hem nästa vecka (tis/ons-mån). Läääängtar efter familjen! Emil åker hem till vackra Fjällbacka så det blir att sakna&längta ett tag där :) Det kan vi behöva, haha!

Nu har vi pluggat klart för dagen så nu blir det mat mat maaaat & ikväll ska jag tvinga Emilen att titta på Desperate Housewives med mig, han kommer älska det...not.

Tog förresten en välförtjänt sovis imorse, vi är helt slut efter allt underbart besök! Vi var på lägenhetsvisning i förrgår och då insåg vi att när vi ska flytta, då ska vi minsann ha rätt höga krav och meeer utrymme!

Toodels..!


Heeelgen.

Nu har mina flickor lämnat Helsingborgen och är tillbaka i sina lärosäten Göteborg och Kalmar =)
Vi har haft det sjukt bra...!



Malmen, Mary, Friday



Emil var bäst! bästbästbäst!

Igår var vi hos Anna & Niklas i Lund, på hemmapartaj! Grymt roligt, fantastiska människor och lika fantastiska drinkar haha..=) Nu är vi helt slut. Imorrn kör vi stenhårt i skolan! 10 poäng, here we come!


RSS 2.0