Jeeeennnyyyy

image652

Jenny & Frida helg, guuuuuuuuuuuud vad jag saknat dig!!
Kortet är från Santa Cruz!

Fluffy things..

Did I ever tell you about the cuddle-day? =)

image647

image648

image649
image650
image651

Try something new..

Tja!

Vilken bra vecka!
Efter en lugn helg så började veckan med träning i Måndags och finbesök på jobbet! Adde kom upp och hade (faktiskt) köpt Redken shampot jag bad om, det trodde jag väl aldrig haha... Var iallafall grymt att se Adrian igen,vi har mailat när de varit kvar i USA och hört om allt galet de gjort så det var skönt att se att dem kom hem ordentligt från USA dem med! Återträff alla 4 när Jenny kommer hit ( jättesnaaart:)

Igår blev det en skön slappdag, hade tränat Söndag o Måndag o ville göra..ingenting! Vi kom hem tidigt och tog en prommis på kvällen, annars lugnt, mailade lite till USA och saknade rätt mycket:) Man gör det ibland och det är fortfarande det bästa jag gjort, någonsin! Från dag 1 till slutet var allt så lyckad som det kan bli, verkligen rätt resa för mig! Davids värdmamma, Monikas förra värdmamma, Caroline, helt underbar, vi träffades i New York, när alla plan ställdes in, och hon såg på mina tags att jag var aupair och vi började prata, och allt slutade med att jag hade hennes adresser och Monikas mail. Jag har fortfarande kontakt med dem för jag umgicks en del med dem i USA, de bjöd med mig när de skulle med David på baseball och jag sov kvar en del gånger, helt underbar familj, såå fint hus! Fick ett mail häromdagen där hon sa att hon berättar historien about the lovely girl she met at La Guardia och att jag alltid var välkommen tillbaka till dem! 2 underbart söta pojkar också, som har a blast med David nu!

Idag, efter jobbet, susade hem och bytte bil and off I went, CORE stod på schemat, det var väldigt roligt och jobbigt! Träffade fru Boson också, första gången på träningen, kul! Coreträningen känns fortfarande i magen och jag ska köra det passet fler gånger! Bokade även in mig på ett spinningpass på Söndag, älskar spinning, ska bli kul!

Imorgon ska jag, tillsammans med jobbet, gå på teater. "Den röda nejlikan" ska vi se och den verkar vara en bra storsatsning, ser jag fram emot!
Lina fyller 21 år imorgon, kommer inte se henne på hela långa dagen men Lina, jag ska tänka på dig :)

Fredag då (löning, jippie!). Ja då ska jag gå på stan en sväng innan jag träffar Sanna och vi ska gå på afterwork, lite mat och mer vin, blir en kalaskväll! Perfekt slut på veckan!

Nu, duuusch!

"Den där julfesten.."

Ja, festen jag o Lina ville ha.. VILL ha, kanske inte blir av trots allt...
Lite snopet att lokalen varit bokad sen i Augusti.... Men vad ska vi göra åt saken?

Vi vill gärna ha festen o vet ni om någon bra lokal, ring mig!

Miss you guys!

image643
image644
image645
image646

Precis skrivit jättelångt mail till min familj i USA, idag saknar jag dem extra mycket!!!!

Dimmigt och suddigt

Nu är det alldeles snart sovatajm! Känner hur ögonen är påväg att ge upp för dagen och dra ner gardinen!
Helgen är lugn och skön!
Igår hade vi halvdag på jobbet, fixade lite på praktiken, med papper och journaler, och slutade runt 14.00. Då gick mamma och jag ner o fikade hos farmor, tjattrade lite och fick vara med på deras "gymnastik", finns en hel del stjärnor där, vissa klara, andra inte..

På kvällen hämtade jag hem Johan, vi åt hemma, sedan bytte vi förare och Johan skjutsade ner mig till stan där jag skulle träffa Matilda! Vi skulle på bio och inne på Filmstaden stod vi inför valet mellan 2 komedier....Det hela slutade med att vi inte alls såg komedi, vi gick på SAW 4, varför?
Vi konstaterade att nästa film blir lite less blä och lite mer wiie! Ska köpa vårt rabattkort i nästa vecka, som förra vintern=) Vår tradition som vi ej sviker! Följde Matilda hem efteråt, o Johan fick snällt hämta mig på Vasavägen.

Idag promenad, pepparkakor, filmmys och en mamma till sällskap! Fick även skjutsa ut Johan med vänner ( ser ni körnings-fördelningen här?) till landet och körde givetvis åt fel håll när jag skulle hem, men det hela slutade fint!

Tomorrow, krama farmor igen, var så längesedan Johan var där och jag försöker catcha upp allt jag missat i sommar, sedan blir det förhoppningsvis träning, o kanske en fika med Sanna, ska svara på ditt sms nu:) Better late than never...right?

No more. Sleepytime.


Soldathem

Igår fick vi hem lill-soldaten! I nya finuniformen och allt! Var tvungen att ta lite bilder och visst fasen passar väl rocken som en smäck?

image640
Frida kan också stå i manöver...

image641
Mammas "minsting" är hemma...:)

image642

Johan om 20 år...?  Pappa gjorde ett kort gästspel innan jobbet åter kallade!

San Francisco

image639

Walk the Golden Gate bridge

Reklam

image638

Underbar poster o en av arrangörerna är min underbara lilla Mikaela ( plugghästen som räcker upp handen=), lillan den var hur bra som helst! You go sis´!!

Jason Mraz

Min nya passion, Jason Mraz, underbara låtar.. Jag har en dejt med honom, tända ljus och lugn.. =)

Påtat lite mer med mitt fotoalbum och snart är det dags att återigen klippa och klistra lite, ska tända mina nya Yankee candles doftljus och tänka tillbaka till mystiden på skolan i N.Y..

Utenatta med Karin igår. Förkalas och sedan vidare till Platå, hookade up with Matilda och Maria, dansade, hade kul! Tidigare på dagen tränade jag o Lina, vi körde verkligen hårt och tog ut oss, var helt slut, bra övningar och bra musik! Vill träna massor i veckan för den där maten i natt var kanske inte smartaste draget...!!

Jag har fått veckans finaste nyhet! 18 December kommer hon hem, ÄNTLIGEN! Då ska vi låsa in oss och kommer inte ut på minst en vecka! Saknaden efter dig är stooooooooooor, men nu får jag hem min älskade Lottapotta igen!
DESSUTOM är det inte heller långt kvar tills jag får se min andra ängel igen, Hellan! Snart åker Karin å jag till Manchester o tittar på all överdriven underbar julskyltning=)
Karin: "Frida, alltså förstår du, i Manchester, det kommer spåra..."

Njet, nu ska jag återgå till att pyssla litegranna!

Puss o Kram o större kram till Pappa på Fars Dag, såg ni SVK i tidningen igår? :)

Roadtripbilen

image636

Haha...

Rainy Wednesday...

Jobb hela långa dagen, as usual, men jag klagar inte, mysstämning och skratt hela dagarna! Efter jobbet var det tänkt att jag skulle träna med Matilda och Karin ( som är hemma från Örebro!!) men det hela slutade med att jag fick träna alldeles själv, men det gick bra det med! Karin hade hemtenta och Matilda hade fått ont i halsen!
Mina nya träningsbrallor gör allt lite extra roligt, jag och Karin köpte likadana Stella McCartney-byxor på en outlet i Ohio, låga och lite finurliga sömmar..
Imorgon går jag på det igen, jag o Kerstin ska knata bort till garnisonen och köra ett pulspass, kulkul!
Får träna bort de extra pepparkakorna jag knaprade i mig till Bonden ikväll, det är väl för sött, det programmet, va!

Helgen ser ut att bli mycket fin den med!

Chilly Tuesday

Nu sitter jag i min finaste vita morgonrock och är glad glad glad, jag är nyklippt och mamma liknade mig vid Julia Roberts i Pretty Women i frukost scenen, ni vet, när Richard Gere ser att hon är rödtott! Fast jag är fortfarande brunett men lika glad ändå=) Jag log så mycket att jag nästan fick lika stor mun som J.R med! :)

Mysfika med Matilda efter jobbet idag, jag tog en KAFFE, espresso med after eight, rätt gott, jag lär mig! Skulle även gått på bio men mamma frågade mig om vi kunde byta klipptid för hon är sjuk och eftersom Madde i princip är fullbokad till Februari 2009 så tog jag den! Dessutom hade jag inte glasögonen med mig och såg suddigt överallt kändes det som! Bion tar vi kommande Tisdag, då ska vi köpa vårt abonnemang, som förra vintern!
Träning imorgon!

Ska jag försöka ta mig upp imorgon bitti ?

Pyssel och tågresa!

Pysselstop för ikväll, nu har jag börjat på mitt New York album iallafall och det är jättekul! Hämtade ut bilderna idag och de kommer garanterat fylla mitt första album =)

Imorgon tuffar jag till Västerås, tåg visade sig ju vara myycket billigare än att köra själv så den tanken slopade jag rätt snabbt! Ska bli jättekul att träffa Sandbergarna igen, saknar dem, åh vad jag ska krama på älsklingskusinen!

Nu är det snart dags för sängen!

image635


En början är alltid en början...

RSS 2.0