Vacker utsikt.

Sitter med datorn och har skrivit klart min reflektionsuppgift så nu är jag helt ledig, Emil sitter med sin dator mittemot och skriver på rätt bra...  känns skönt att allt bara flyter på alltså...


Humöret är på topp, strålande strålande strålande & vi var ute på havsprommis imorse...,
Imorgon ska jag hänga i Jojjos lägenhet och på kvällen ska några i klassen gå på After Work, förhoppningsvis fira Toffe som blev framröstad Ordförande för Stampus på årsmötet igår!! Känns sjukt bra med en socionom i styrelsen:)
Snart ska vi åka hem också! Åker hem på fredag med Adde, ska bli sååå kul att träffa flickorna och vara hemmahemma ett slag. Stooor renoveringen kommer ske i samband med min hemkomst så det blir till att sova i damm och leka " inte nudda golv" då jag har förstått det som att mitt rum kommer stå som inskyfflingsrum ..haha.

Nu kommer pappa säkert kommentera detta blogginlägg med " Frida, du har inget rum, det ska nu bli mitt kontor"
BEAT YOU TO IT! ;)

Vad vill jag göra hemma? Jag vill premiärgå min&Linas sedvanliga vårprommisar, gå min morgonrunda, skratta halvt ihjäl mej med tjejerna, dansa, mysa med familjen, äta lax ( påsk påsk påsk ) bära & lyfta hemma (tänkt tanken iallafall), gå till min moster, hälsa på min farmor&farfar, bli uppochned vänd av min bror (Magnus Samuelsson- wannabe;), rota fram trenchcoaten, ta hit resterande kläder (det tar aldrig slut), köra nya brumbrum-bilen, dricka thé i min säng, äta mammas mat, n j u t a av lilla Linköping.

Jag har beställt sol förresten...

Essä

GODKÄND MED ++ på tentan, vilket är mvg typ (egen uträkning och tolkning) ;)  man kan egentligen bara få godkänt så plussen är bara extra roligt och fick mig att hoppa i sängen av glädje!! En tenta till  avklarad, LOVE :)

PÅSKLOV here I come....


Ikväll är det Stampus årsmöte på Villan, nya styrelsen ska röstas fram och tillsättas! Alla kandidater är intervjuade och det ska bli rikigt roligt att se hur det går ikväll! 2 socionomer är med vilket är riktigt jäkla roligt... aldrig hänt ? Det har varit jättekul att vara med och bestämma lite, ganska mycket jobb men i slutändan var det som sagt lärorikt och skitkul!
Nästa år kanske jag ställer upp själv som kandidat ..?
Nu ska vi äta frukost, kanske ge oss ut en sväng, plugga lite & sen åka in tilll stan på möte!

Dejten med lillmoster igår var så mysig, vi tog en fika på Espresso House och sedan ned till hamnen med resten av Helsingborgarna och njöööt av solen! Underbart... Hoppas vi kan ses snart igen, om inte annat tycker jag att hon ska följa med mej& kusin Matilda till DK, då får jag med mej båda mina favvotjejejer!


Rise´n´shine!!

Moster Sophy!

Efter en snabb vändning hemma ska jag nu ner till Knutan och hämta den här lilla donnan, lilla moster Sophia!
Mys ska det bli!



Puss!!


Valberedning

Att sitta med i valberedningen och dessutom vara ordförande innebar mer än jag trodde. Kommunikation tror jag de flesta skulle kunna gå i en kurs i.... Svara på mail är ju en rätt simpel sak att börja med...
Imorgon ska jag & Emil (som lurade in mig i detta haha) ha möte med 3-5 sökande.. på skoltid dock. Får försöka lösa det med min arbetsgrupp, detta måste bli gjort innan Måndag. Försöker få ihop alla tider nu, de får avlösa varandra tänkte jag!
Kul är det, att ta fram en helt ny styrelse, man lär sig en hel del men det är enklast att ha all kontroll själv.. då vet jag vad som görs iallafall. :)

Idag vaknade vi upp till soooolsken ute i Rya, klarblå himmel! Blåste dock en heeel deeel, meen våren är på G, stort G! Åkte ner till stan vid 12 och åt braklunch med Lojs på Mezo, I love! Nu behöver jag inte äta förräns imorgon:)
Men det blir nog en jordgubbssallad ikväll iallafall, himlagott!


Imorgon är det inflyttningsfest hos Lojs&Jojjo, de har fått en jättefin lägenhet! Åker dit rätt tidigt för lite senare ska jag & Emil gå på bio med Tiff&Joakim, "Män som hatar kvinnor", bara Tiff som läst boken dock! Jag är nyfiken..
Blir kanske (med all säkerhet) ett glas vin (eller två) på BaraVara (Henke Larssons krog) efteråt, längtar!

På Söndag kommer lill-moster hit och vi ska fika hela eftermiddagen & skvallra hade jag tänkt, blir loovely! Ska även ta med Socionomen- tidningen jag får hem, där Ann, morfars sambo är med på bild! Lite kul när jag upptäckte... måste visa Sophia när hon kommer!

Sommartid på Söndag, jippi!

Kusin kommer - sol i hjärtat!



Min älskade kusin Matilda kommer hit 23 April!
SOM vi längtar...
Tilda- det här är koftan jag menar & OddMolly freak som du är tänkte jag att du kan hjälpa mej fiska fram den ?
Men säg inget till din faster.... ;)

Tentatajm



Alla rätt på del 1 på tentan... easy peasy, makes me happy! Men liite svårare frågor hade de kunnat kasta in, vi som pluggat dag & natt den senaste tiden.... men nu ska här inte klagas...
Del 2 redovisas på måndag... gulp!

Jojjo&Tiff kom nyss hit och våldgästade, men de är bra våldgästare !=) Tiff gick igenom min kasse med kläder som jag ratat, så nu hoppas jag budgivningen går upp på tradera haha...härligt värre!




Pool time när Cookie var här!
Tiff: 2 segrar
Frillsen: 1 seger
Karin: 0 segrar
;)




Hmmm...

JAG VILL HA FULLSTÄNDIG VÅR




Lite osammanhängade bilder... men det finns iallafall =)
Nu blir det fanimej inget plugg ikväll iallafall, imorgon åker jag med ut till Emils house..hoppas vi får sol så vi kan gå vid havet, det är så f i n t !

Tjing&haj!

Grattis till Miiiikey som klarade teorin idag/igår(?), grattis&puss på dej snuttgurkan!

Robinson

Med popcornen redo och min nya favvo- grönt the med massor av honung och citronskivor såg vi då det första avsnittet av Robinson, what was with the complaining from the beginning? Shape ut people... Iof hade jag haft samma vision som vissa av deltagarna om jag skulle varit med i Robinson: vit sandstrand, bli brun and loose some pounds. Inte leva i träsk, kanske inte.....nej. MEN nu är inte jag med och får tycka att de är lite halvmesiga .... men det ska bli kul att följa!

Nu ska jag och Eschmil bege oss till skolan,  vi får tillskott av Tipphany in a few hours, plugg it is, 3e boken att gå igenom, sen ska allt sitta fast i huvudet också.... vi har kunskapsdel och essä-del. Pray for me...

När tentan är över ska jag städa min jäkla garderob, r e n s n i n g it IS!
Nu kilar vi, tjing!

SOOOL!!!

Är det kanske t o m möjligt att våren har kommit??? Jag & Emil vaknade av att  ta-bort-grus-från-marken-maskinen höll på för fullt utanför lägenheten, DET ÄR SÅ VARMT UTE NU! Var ute på en kortkort prommis imorse, sedan dess har jag suttit inne med böckerna...................... borde ge mig ut snart, har städat o grejat ett tag, jag n j u t e r av att ha öppet överallt.  Emil ringde nyss och sa att skulle stanna på filmvisningen i skolan efter hans möte. Filmen är gjord av hemlösa... ville så jäkla gärna se den men missade det helt! Emil lovade full recension:)

Helgerna som varit har varit underbara, mamma&pappa och vi hade en underbar helg, ville aldrig att den skulle ta slut. Morfar och Ann var här också och vi käkade lunch i stan och och det var otroligt kul att träffa dem, its been a while! Fick helfräna salt&peppar malare, de är elektriska och lyser, riktigt balla, jag blev hur glad som helst, Emil pepprar och saltar allt nu haha...
Mamma gav mig också prelliseent, lilla julafton för Frida =) Fick ett stooort bulligt cementhjärta med texten " Mysgryn", hur mysig är hon inte.... älskar det!
Middagen ute med mam, pap & Emil var den mysigaste någonsin... maten var underbar, o vi kunde ha suttit hela natten...

Helgen som var , så var Karin här, blev mysmiddag, vin, caféer, Köpenhamn, biljard (jag vann t o m en gång, dock endast för att Tiff råkade ha ned min sista haha... men karin vann ingen! riktig skadeglädje haha) Vi tog oss en svängom med killarna för att fira deras tenta också, hur kul som helst, dansa till massa 90tal !!  Älskade att ha dej här Cookie!

Nu är det sköna dagar...dock upcoming tenta, men seeeen är det snart påsk! Träffa tjejorna igen, längtar längtar!!
Snart får jag använda alla vårkläder, ta väck vinterjackan for good ( vill aldrig se den igen) och börja längta efter sommaren, jag ska lära mig något jag aldrig gjort förut och jag är sååååååååååå redo! Flytväst på, håret uppsatt, vita sneakers,,,här ska seglas!:) Kan inte bli bättre eftersom jag kommer ha världens mysigaste  " lärare " .... ♥

Näää, nu ska jag lämna tillbaka dammsugaren till Sara, kanske tvinga ut henne på en liten prommis? :)
Imorgon blir det pluggisdag som aldrig förr, om vi 3 nu klarar av att plugga, har blivit en del pluggdejtar i veckorna, låter roligare med "pluggfika", "pluggmys" , "plugglunch"... vi hinner med rätt mkt annat än plugg under våra sessions...:D
Puss på er!

GRATTIS TILL TENTAN ERICA!!!!!!!!!

Lugna

Kommer snart med uppdateringar från allt =) just wait people, pappa - jag lever även om jag inte uppdaterar bloggen haha

Föräldrahelg

Mamma & Pappa är på väg... jihu! De skulle stanna i Jönkan och provköra en ny bil, spännande... kommer med säkra odds få en utläggning om det från pappa sen ;)

Har varit i skolan på morgonen och haft vårt 4e reflektionsmöte, gick bra, Sara var riktigt bra som ordf. Tänkte mej ta möte 6 kanske, ska bli kul!
Tog sedan en liten runda på stan och införskaffade öl& nötter, all set for the parentals haha... dock lite frukost som saknas så en ica-trip väntar..
Imorgon kommer Morfar & Ann hit också, ska visa stan och käka lunch. Tiff är en ängel i dessa sammanhang, rekommenderar alltid fina butiker och fräscha restauranger, har än så länge rätt dålig koll..! Men lunch på Brooklyn blir det imon, och mysmiddag på kvällen på La Petite med mamma, pappa & Emil...:)

På söndag tänkte vi ( Emil ) visa Rya och Råå, med hamnen och allt. Pappa kommer bli fast ett par timmar haha...
Hursomhelst ska det bli en underbar helg!

Puss!

Litet kul tillägg... hade mini spelkväll / flyttisfest hos Jojjo igår med tjejerna Spelade frågespel och fick bl.a en fråga:  " Vilka var det som 1980 ryckte in för första gången vid F16 i Uppsala". Ingen av oss visste men jag och Jojjo ville testa våra gröna pappor...

Svaren vi fick?

Min pappa : Helan & Halvan
Jojjos pappa : Lili & Susie

Say no more ?!  Ha ha ha ...

Matbestyr

Det är ganska intressant hur man " formar sin kyl " när man bor själv.  Att helt bestämma vad kylen ska innehålla är en lyx tycker jag. Dock märker jag ett konkret mönster & detta faktum får det att isa i tänderna på min käre far..haha.. KÖTT saknas nämligen. Jag har aldrig varit ett större fan av rött kött i vilket fall och nu får jag frossa i veggo-alternativ, grönsaker och fisk! Lax, makrill, kyckling, tonfisk , skaldjur & quorn är mina största proteinkällor & det känns så mycket fräschare... Har lyckats omvända 3 personer att faktiskt g i l l a quorn och det är jag rätt stolt över.. :)
Likaså potatis har aldrig varit något stor favorit så det har nog aldrig funnits i min kyl ens... Mathavre, röd quinoa, fullkornsbulgur, fullkornstagliatelle, couscous m.m. trängs i skåpen i stället. Smoothies eller gröt till frukost och mitt nya älsklingstillbehör- kardemummaskorpor! Love it
Morötter, avocados, tomater, gurka, squash, mozzarella, juicer, nötter, jaa... det är ett rätt fräscht matleverne jag har må jag säga...

SÅ- the big question- varför funkar inte min hjärna likadant framför de enorma hyllorna med smågodis? Eller i B&J´s -disken, eller vid den torkade frukten ( det är egentligen bara socker)  I am amazed, måste skärpa till mej.

Men inte idag va? 


Malmö

Kikar på premiäravsnittet av Desperate Housewives...var ett tag sen jag såg det!
Idag har varit en mycket soft dag, försök till plugg blev mer eller mindre bara att korrekturläsa uppgiften och skriva ut den hos Sara ( borde skaffa en egen utskrivare? ) Nu har jag en sammanfattning att skriva innan veckan är till ända! Mamma & Pappa kommer i helgen, ska bli sååå mysigt!
Vi fick även vår uppsägning på lägenheterna påskriven idag, så skönt och ha det gjort! I Juni bär det av mot nya äventyr.

Imorgon blir en heldag i Malmö med Sara, Jojjo & Lollan! Gå lite i affärer, äta lunch och bara ta det lugnt! Heeeeeela Tors blir pluggpluggplugg & förberedelse för mötet på Fre.
Måste även försöka ta mig till skolan och prata om Stampus , är ordförande i valberedningen och vi ska se till att spread the word till alla studenterna, så de söker posterna! Synd att inte hela skolan läser bloggen haha..men Erica du läser ju- sprid ut det i er klass why dont you=)

Ohh, by the way-  det va skottlossning i Drottninghög nyss... vilken underbar överraskning va, så nu är skitområdet avspärrat igen.. living on the edge...andra skottlossningen på 2 veckor... mysigt. Fy fan.

Måndag med en twist

Underbar underbar Måndag, små ting

Reflektionsuppgiften är klar
Grupparbetet är 95% klart
Föreläsningarna idag var fantastiska
Mitt nya lövarmband är så vackert
Plugg-gruppen är perfekt
Jag vill ha vår
Vi fick en extra sovmorgon
Middagen var godast ever
Jag har lite träningsverk
Mina tjejer får mig att le&skratta tills jag tjuter
Mamma & Pappa kommer i helgen
Karin kommer nästa helg
Jag pluggar en hel del
Jag är hans, bara hans!

&
Jag ska flytta!!!!!

RSS 2.0