Malmö

Kikar på premiäravsnittet av Desperate Housewives...var ett tag sen jag såg det!
Idag har varit en mycket soft dag, försök till plugg blev mer eller mindre bara att korrekturläsa uppgiften och skriva ut den hos Sara ( borde skaffa en egen utskrivare? ) Nu har jag en sammanfattning att skriva innan veckan är till ända! Mamma & Pappa kommer i helgen, ska bli sååå mysigt!
Vi fick även vår uppsägning på lägenheterna påskriven idag, så skönt och ha det gjort! I Juni bär det av mot nya äventyr.

Imorgon blir en heldag i Malmö med Sara, Jojjo & Lollan! Gå lite i affärer, äta lunch och bara ta det lugnt! Heeeeeela Tors blir pluggpluggplugg & förberedelse för mötet på Fre.
Måste även försöka ta mig till skolan och prata om Stampus , är ordförande i valberedningen och vi ska se till att spread the word till alla studenterna, så de söker posterna! Synd att inte hela skolan läser bloggen haha..men Erica du läser ju- sprid ut det i er klass why dont you=)

Ohh, by the way-  det va skottlossning i Drottninghög nyss... vilken underbar överraskning va, så nu är skitområdet avspärrat igen.. living on the edge...andra skottlossningen på 2 veckor... mysigt. Fy fan.

Kommentarer
Postat av: lotta e

Frida! vart ska du flytta ?Kvar i Helsingborg eller?

Kram kram

2009-03-04 @ 10:10:45
Postat av: Anonym

skottlossning is da shit, speciellt att gå ut precis efter det.

2009-03-05 @ 02:31:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0