Midsommar




Glad midsommar alla fina !

Nu ska vi strax bege oss för lunch , sen blir det fest!


Jag har en vän som har blivit med hus, jag är så himla glad för deras skull, så jäkla spännande och huset är magiskt vackert =) Jag kommer att få följa flytten och inflyttningen via internet, första stop när jag kommer hem från Kanada blir ......huuuuuuset!
GRATTIS!

Puss på er, hoppas ni har en fin o solig midsommar!

Off the chart..

Jag är liksom i ett vacuum av ledighet och chill... Sköna dagar och långa nätter, energin är påfylld & sinnena klara.
Ibland känns det som att jag gömt mig för jag lägger bort telefonen, jag struntar i mailen och jag har begravt kalendern längst ner i byrålådan... u n d e r b a r t ! (jag vet att jag säkerligen anses vara en dumFrida till vän som inte ringer, eller ringer upp för den delen, jag vet det suger men snart är jag i Linköping och då ska jag återvända till lilla verkligheten =) Men... jag saknar flickorna från Linköping & tjejerna i Skåne!
Dagarna med Ludde och Rebecka var helt amazing, vi har haft det huuuur bra som helst! Igår åkte de hem och det blev himlans tomt faktiskt.. Vi försöker redan få ihop en vecka i augusti igen, när vi jobbat klart!
Imorgon är det midsommar och vi ska på lunch hos Emils farföräldrar & sen är det storstor fest i Mörhult, börjar redan på efermiddagen med hur många människor som helst, ska bli toppen, Emil ska spela en liten kort sväng på kvällen också!
Vi har så fina bilder, kommer snart!
Puss&kärlek!

Makrill


Idag fick jag upp 3 makrillar på dörj, jippi! Imon blir det lite shoppshoppshopping i Uddevalla, mys på den!


Snart helg, snart Rebecka&Ludde!


Nu blir det godnatt för mig och min nysnaggade pojkvän hihihi=)

Summer workout

Lite lagom svettish o äcklig efter en dag av powerwalkande, hundwalkande och sol-olja!

Jag mår fruktansvärt bra av att göra såhär lite som vi har gjort de senaste dagarna haha.. busar och går långa prommisar med Valle, igår powerwalkade jag, Emil & Stina innan frukost, himla skönt.. & sen var Tone här hos oss hela dagen, vi avslutade dagen med att vi allisammans i huset trängde ihop oss i soffan och såg "Lion King 2" ..=)

Idag kom Petter hit och vi stack ut i skogen med Valle och sen var det lunchtime! När E & P sen jobbade lite låg jag & Stinisen i solstolarna och lapade sol inkletade med sol-olja för att bränna ordentligt..o det funkade ;)
Vi körde en kubb-turnering oxå men resultat var lite för pinsamt för mig och Stina att redovisa haha..

Nu har jag & Emil kommit hem från en powerwalk & jag lånade Stinas handledsvikter, måste köpa egna, kändes bra!

Nu dusch, sen grillat!!

London!!

Hemma från London, big..no HUGE London! Vi har haft en amazing resa & har så många intryck så hjärnan är kvar i London och kroppen är här i Fjällbacka=) Vi har lyckats se allt vi ville, mest glad är jag för att Emil fick chansen att ta de berömda fotstegen på övergångsstället vid Abbey Road, där Beatles en gång korsade samma övergångsställe och där Abbey Road Studio ligger, där Beatles spelade in mestades av sina låtar.. Emil was in heaven=)
Vi bodde sjukt bra och gick varje dag förbi London Eye och BigBen & det blev med andra ord vackra dagliga walks! Byggnaderna är extremt vackra och bevarade och man känner liksom historien över dem..
Vi gick på musikal också, The Lion King, där finns inte ens ord som kan beskriva hur bra den var...magiskt.

London är verkligen fantastiskt och vi har redan bestämt oss för att åka tillbaka en dag, det finns så mycket att se och upptäcka.. vi fick höra ett citat från en känd man som löd "A man who is tired of London is tired of life" ..& det går nog bannemej inte att bli trött på denna stad med dess utbud..hurmysigstadsomhelst!!
Primark är sjukt kul, eller bara sjukt enligt Emil då haha, extra kul när man hittar en parkas för 150 spänn!
Notting Hill är det finaste i hela London och Portobello är sagolikt! Hittade skylten "Keep calm and carry on" vars planch jag funderat på att köpa ett tag men nu har jag den i en stadig skylt istället, goin´ on the walls!

Nej jag tror faktiskt inte jag kan beskriva det i ord mer, London måste upplevas!!




TRITON!


Tjugo4 år.

What a day what a day what a day.. lite kaos, lite bussmys, lite mer kaos, lite varningsblinkers, lite fast mycket skratt, mycket sol, härlig middag med Lindbergarna..en fin dag som kommer att bli väldigt ihågkommen haha..

Min sötafinafina svägis överraskade med fina örhängen & sommarens bodylotion från R.L, med shiiiimmer, and we all love shiiiimmmmeeeer, mmm!

Nu är dagen och kvällen till ända, mycket mysigt med fina gratulationer som gör mig så himlans glad!! Nu ska vi sova, jag och min hjälte, bland all vår röra som vi stökat till här ute i gäststugan... NU är det sommarlov!


Be seeing you!!!

Pre b-day

Hemma en runda för dusch och omklädning, nu bär det snart av till Lund och examensfirande av Emils vän Ida, som efter många års slit nu ska ut i arbetslivet, ska bli jätteroligt =)
Grattis Ida!


Igår var som sagt himmelsk, vi satt ute länge med filtar, snacks, diverse alkoholhaltiga drycker och bara njööööt, vi har klarat andra året och är sjukt nöjda med oss själva!=)
Maten blev en succé och kvällen i sig likaså! Vi såg solnedgången på en filt nere på stranden, Emil spelade och sjöng och vi insåg att sommarlovet är här och gjorde sin allra bästa entré!
Jag och Lojs blev faktiskt firade av våra söta vänner igår =) Ludde och Rebecka kom med egengjord sangria och härliga cupcakes, hur somrigt som helst! & vi fick så fina presenter..
Fick ett halssmycke och en hjärteskylt med orden "Njut av livet" som de tyckte att jag skulle ta med till Kanada!
MINA TJEJER!

Sen stora smällen - Tiff & Emil har gett mig klockan jag tittat på i 2 år!
En av mina älskade närmsta vänner och min älskade pojkvän, det blir mycket kärlek när jag tittar på denna alltså..


JAG ÄLSKAR DEN!!!!!!
De är helt amazing.. så otroligt fint och omtänksamt, jag har nog tjatat om denna klocka ett tag, att jag måste köpa den någongång, och nu..nu blir det inget mer tjat, för den är faktiskt min!!

Hur många gånger får man säga tack och slänga sig om halsen på sina fina vänner?
FÖR NI ÄR BÄST!

Mellbystrand


Magisk dag, kväll, afton, natt ute i Mellby...nu sover vi och imon gör Viktor pannkakor till oss =) Denna afton är svår att beskriva, vilken perfekt avslutning med mina favoriter..Hela dagen har vi varit i solen, aaaaaaah jag kan inte beskriva känslan!

Jag & Louice har blivit firande, b-day kids we are! På söndag fyller jag, enligt Jojjo, dam! haha..

Jag har de finaste vännerna i hela denna värld..tårar, skratt och mys.. Ni är bäst!

PUSS!!

Sol i sinne, brun inne?

Kom på den eminenta idén att placera en stol framför öppna fönstret i köket, det är så stort så det släpper in massa sol, så där satt jag en stund, myyycket skönt!

Haft en soft dag, låångprommis med Emil i värmen, älskar detta... sen har allt bara flutit på så himlans bra..Top of the cake- Emil satte på jordens skönaste låt nu när han kom hem: Chris Cornell - Part of me ,,,, yeahh! Repeatfunktionen är igång...

Igår var pappa här en superkortis, lämnade min barndomsbyrå som står så fint i sovrummet nu :) Känns konstigt att vi ska lämna lägenheten snart..

Läääääängtar tills ikväll, det blir rosé & drinkar hos Tiff, kör tjejigt tema hihi.. Sista egna T&F-kvälla på ett tag, woaah!

Tjing!

Fjällbacka-Helsingborg


And we´re back down south! Helgen var magisk, spel, tjöt, härliga middagar, gos med Valle, åka båt med favorit-trion Lindbergs, mys och långa prommisar med Ellen & Stina, girltalk, skratt, vin, sol, alltså ren magi.. !


Nu har Ellen åkt till Juvashytta för att jobba rumpan av sig, aaah väntar på första mailet, ska bli så spännande! Var otroligt kul att få hänga med henni för ett par dagar!

Idag är det tvätt och lite slutpluggande på schemat innan det blir dusch och åter till fräschheten då det bär av till Tiff och girlsnight, chansar på vin denna kväll också? Hihi...sommaralkis?!




RSS 2.0