Discobowling...

.. och jag fetloooosa! Kom allra sist av alla vi 6 som bowlade, kul! Rob vann iallafall o tur var väl det :) Det var i vilket fall riktigt roligt, det var länge sedan jag var nere på Cosmic 
Gick vidare allihop till Platå och blev kvar där hela kvällen, Linnéa å jag fick liiiite dans på golvet men sedan satt vi mest med Johan, Rob, Abbe och Lina och pimplade vin, gott det med!

Sista utekvällen på lääänge med J&L eftersom de åker på Onsdag, gaah! De kommer säkerligen ha det lovely och nu har jag kollat upp Links packningslista och alla biljetter och tjosan, å hon kommer inte tappa bort något eftersom hon fick en sådan fiffig present av oss när hon fyllde=) Ska sno åt mig en stund med henne Måndag eller Tisdag och säga hejsvej, för jag kommer saaaakna henne!!! Jag vill också resaresaresa! Men R är på så det ska vi göra också, ja!

Idag fyller Bobban 20 år men konstigt nog hade hon ingen växtvärk, väldigt konstigt.. Hursomhelst så kommer hon hem nästa helg igen och då ska vi ses! Ska bli riktigt kul eftersom vi helt tappat kontakten, fram tills nu! Träffade henne ute igår och nu får det bli ändring på oss!
Sprang på Elena också och tur var väl det för nu är det promenader som gäller igen! Häärligt

Nu sticker det i munnen på mig lite efter kiwikonsumtionen,  men R sa att dessa var de absolut godaste och jag håller med! Åh, jag saknar honom redan, haft en riktigt bra helg=)

En sak till: Jag är fullkomligt överförtjust i min nya mössa och halsduk, very good buy! :D
Puss!

The devil wears Prada

Idag efter jobbet träffade jag Matilda och vi åt mumsiga kycklingspett å sedan gick vi på bio, Djävulen bär Prada, den var riktigt bra tyckte vi! Jag läste boken i somras och jag gillar sättet den är formad på, så även filmen, rolig och sann på samma gång!
Älskade att träffa Matilda igen, alldeles för länge sedan men nu har vi köpt kort så vi går på bio halva priset mån-tors tillochmed slutet av Januari så det blir många filmer där!=)
Blev sedan hemskjutsad och här sitter jag nu, väntar på att åka och hämta Johan i ishallen...whoppie...! Får spela in Prison Break - för att missa det? Unacceptable

Njet, tid att svara på Hellans, Lottas och Sylvias mail, time rushes!
Imorgon, träning!!
 


Stockholm

Yes, idag var vi uppe en sväng i Sthlm, o vi åkte omänskligt tidigt, nämligen 06.00......... say no more? Pappa skulle upp på en övning och då passade jag och mamma på att följa med o titta runt lite! Mamma hittade mycker, kuddar och plädar och mysig inredning till båten! Jag köpte 2 saker till mig o R, kan dock ej säga vad eftersom han läser bloggen=), och en topp från Zara. Provade jeans på H&M men de var för stora men de finns ju här med, puh! Provade västen på NK men nejhujedamej så jag såg ut, nää...
Träffade även på en del 08-original och jag måste säga, inte hata mig nu, att jag gillar nog inte Stockholm vidare värst mycket alls ( Förlåt Anna, inte slå mig nu! ) men detta kan ju också bero på att jag numera hänger i Götet va...  ;)  Lite trist atmosfär faktiskt men detta kan också ha sin givna anledning att det var pissväder, på sommaren är det ju ganska fint i Sthlm jodå, nej nu börjar jag dividera med mig själv... Vi stoppar diskussionen här och nu!

Vidare, vi har precis kommit hem från min moster, där vi sett Nickelodeon videon där Victor gjorde sin tv-debut i programledarkursen, riktigt roligt att se =)

Tomorrow, träning med Lina I hope, och i veckan ska jag hänga med Matilda och Linnéa också, that´s the plan, och i helgen som kommer ska jag pussa på jordens sötaste!
Tjing!

Bebis!


Idag kom Charlotte o Erik upp med lillprinsen, som för närvarande är hans tilltalsnamn=) Sötare 5-dagar-gammal bebis får man leta efter! Han är lik båda sina päron och verkar vara en ovanligt snäll liten gosse. Längtan kickar in, låt mig vara barnvakt i sissådär 6-7 år, then I am ready :)

Idag kom även mitt klädpaket från H & M, very pleased, sitter i mysdressen nu å funderar över kjolen, keeper or not, that is the big question - jag ger den ett par dagar ..Allt annat var fint o skönt, japp!

Näää, ville mest få fram det om bebisen här ja.. :)
Puss!

Nostalgi

Kära ni! Har fått stora klagomål från Lina om att jag skriver för sällan, haha " gör en lista eller nåt, bara du har nåt! så man kan lääsa" JA, Lina, jag ska bättra mig ;)

Har haft en riktigt bra helg! Mysfredag med Idol i Fredags, dock saknade jag hjärtat mitt riktigt mycket =( Blev bättre när han ringde =)

I lördags gick vi upp snortidigt o åkte till Vald-vik, till båten. Blä vad tråkigt jag hade, o kallt var det, men sedan hittade jag en solplats o där stannade jag tills vi skulle åka hem, mycket till hjälp var jag inte nej..
Vi tog sedan en trip till Norpan där mor skulle köpa skor, å de har mycket roligare butiker i Norrköping, dit vill jag! Vad säger du Lina, du jag o Gunsan? :P
Efter träning å mat  kom Lina hit  o vi tittade kort och var allmänt flamsiga hela kvällen, vet inte om jag får lägga upp korten utan hennes medgivande hihi

Idag solade vi, det var riktigt skönt , som efterföljdes av en trip till Ikea med mamma, köpte snoddar, hårnålar, en urmysig tröja/kofta o örhängen, jo för mer smycken behöver jag ?

 Ja, å nu är jag hemkommen från Linkan, där vi också gick igenom alla kort från 9an o framåt...jisses, men vad kul!

Imooorgon är det yoga som står på schemat igen, vi har kommit igång riktigt bra med träningen o varierar oss bra mellan alla pass, riktigt skoj! Annars vet jag inte alls vad som står på schemat i veckan, hoppas såklart att jag får krama o pussa på älsk, hoppashoppas=)


Rent

Åh, jag är frälst, vilken musikal, herregud...Älskade den! Såg den idag på dvd med hjärtat, som redan är frälst! I can see why..

Jag å Roberth ska se musikalen på riktigt, men vet ej om det blir i Stockholm eller om den går i London fortfarande..? Gav ju min 20års present till R i Fredags, han blev glad=) ( Vi ska till London tillsammans)
Det vore kanske mest mäktigt att se den i London?!  Vi får se, SE den ska vi iallafall! Jag var nära tårar många gånger i filmen, bara p g a deras underbara röster och sedan själva storyn, ja, speechless!

I förra veckan köpte jag träningskort med Lina, nu satsar vi, beach 2010! =) Imorgon ska vi iallafall på yoga, ska bli kul!!
På Tisdag trodde jag att jag skulle hinna med ett pass med tösen också, men då ska jag ju skakas om, på en PowerPlate med jobbet! Får ta ett pass på Onsdag själv, för då kunde inte Lina, kanske ska sola då med? Lääänge sedan nu så det är lugnt!
På Torsdag ska jag på ansiktsbehandling, jisses så härligt!!! Perfekt inför Fredagen då jag åker till kusten för att mer fira min darling!  Han fyller på Fredag! Vi ska, tillsammans med Peter&Veronika se Mando Diao på Sticky Fingers, då är det hög tid att inviga mina nya skor, hur ska detta gå.... me in heels?

Nu ska jag se en gammal favoritfilm, Hundtricket, som jag fick med tidningen i Fredags=)



How do you measure, measure a year?
What about love...

RSS 2.0