RIX



Åker snart och hämtar Eeeeeliiin!!!
(svettiga bilder från Miami South Beach!)



Igår var vi på Rixfestivalen, jättekul!! 22.000 kompisar hade vi på Cloetta Centers parkering, folk överallt. Fick t o m åka karusell på ett uppställt nöjesfält när vi var på väg in till stan, barnsligt roligt.


Adde & Johan


E.M.D



Min Link!





Glajjergang

Blekning

Såhär års tror jag nästan merparten av alla patienter hellre lägger sina slantar på blekning än att faktiskt laga tänderna! Det strömmar in folk i alla åldrar & former! Jag har t o m fått agera demo och visningsex  ..haha

Väldigt varmt nu.. sommar sommar sommar, jag hann inte mer än tänka " oplanerad sommar kan vara rätt skönt" innan den blev rätt full... Mina 5 semesterveckor kommer att fyllas med hurmycketsomhelst. Igår bestämde Lina och jag att vi tar en resa tillsammans i sommar, vi hoppade indianhopp nätan hela promenaden av glädje, äntligen ska vi få vår resa=) Konstigt att vi inte rest ihop innan, efter 16 års vänskap? Kommer bli succé!

Aupairtjejerna lär jag också hänga en hel del med i sommar, Marlene och jag planerar vecka 28, dock vet vi ej vad! Hoppas på Jenny där också! Elin kommer hit i helgen redan, vi har inte setts sen vi var i Miami i Augusti förra året så det kan tänkas vara på tiden?

Vi ska ha EM-fester och hänga på Linköpings gatustråk, mina utflugna tjejer kommer hem och jag ska åka till dem. Småtrippar runt om i Sverige, vinkvällar, sommarbio och picknickar,  sol, bad, hemmafester och kanske ett liiiitet kalas för mig, jag fyller hela 22 år, tant.

Its bound to be a good one!

Glädje

Att dricka vin en vanlig Tisdag på Storan med en bästis (tillsammans med resten av Lkpg) är få förunnat.

Åt lunch med tjejerna idag och efter jobbet och en glass med mamma gick jag en sväng med Linnéa och vi insåg att alla verkade ha så mysigt på uteserveringarna som härskar i stan... Vi ville också. 1 glas vin blev till 3 glas vin och lite mat.

Allt smakade gott, jag är lite smålullig och med siktet inställt...det kommer bli en fin sommar!


Mors Dag






Nu tar vi med mamma till Berg och äter lunch! Sedan får hon gå lös i hennes favoritbutik!
We love you mummy!

Prövotid

Lina, nu har våra prövotider för körkorten gått ut =) 2 år utan några större trafikbrott! Lite böter och snedparkerade bilar, annars är vi rätt grymma på att ratta omkring! 

Vår körkortsstory är rätt kul, vi körde upp samma dag första gången och kuggade för samma snubbe, tyckte synd om oss själva 1 månad, sen körde vi igen, jag klarade mitt 15 maj och Lina 16 maj år 2006, även denna gång för samma inspektör ( dock inte samma som första gången, hua!)

We rock, ses på Torsdag sweetie!





Nu är jag ensam husägare i några dagar...känns lite ensamt men ikväll kommer Tilda & Link hit, tjejmys!
Imorgon ska jag träffa den andra dansgrejsan ( jag är den första dansgrejsan ; ), Eeemmmaa!
Torsdag kommer Lina hit, me need you!

Så, vad händer på Onsdag?:)



Kleerup feat. Titiyo - Longing For Lullabies
Lyssna på den

2007

Vid denna tid förra året hade jag otroligt kul.. USA resan närmade sig med stormsteg och jag tog alla chanser till social events with my girls=)

Hittade några mysiga bilder !



 




Sedan drog jag iväg...! I sommar ska jag vara i Sverige och hoppas göra även denna sommar till en av mina bästa!


Äventyr



Sicken glad tös jag ser ut som..Från lördagskvällen..



Maria behövde hjälp med skorna och Matilda ställde upp, ser lite vingligt ut..



..och den vingligheten satte oss på akuten hela morgonen, då Maria skadade sig rejält i foten! Men vi ser ändå rätt glada ut måste jag säga, trötta som få! Läkaren frågade om vi var en syster-skara :)

Allt slutade väl iallafall och vi fick ett par timmars sömn hemma hos Matildus!
Platå sög så det krävdes en olycka för att komma ihåg den kvällen!!

Design

 Blomster och kärlek






Smaker från Grekland, lovely


 Fick dessa av mamma idag, finns urgoda recept på de olika förpackningarna! Skulle vilja ha alla mönster och former, älskar dem, jäkligt snygg design!
Jag fyller ju år snart...kompisar..;)


Köpte den här skålen för några veckor sedan,
"Nyttig" och "Sött" finns i min samling



  När jag flyttar kommer jag inte ha några problem med att fylla lägenheten!


Grattis Grattis!

image789


image790


image788

GRATTIS på födelsedagen Viktor, visst trodde du att jag skulle glömma... ;)
Förresten, sådär skulle även Fridolin se ut om hon klippte sig kort !

Bilder från grillingen vid Stångån!

Summertime

SÅ varmt, Så underbart, SÅ skönt med helg!!! I helgen ska pressas =) Cyklade hem med italiensk musik i öronen och bara njööt, folk överallt, Lkpgs invånare har vågat sig ut! Igår grillade vi ett gäng nere vid gamla Hilton och bara myste. Ikväll kommer Lina och Lottis hit och äter fruktissallad! Lottis sov här i natt och som vanligt är det intressant det här med våra natt-samtal, man kan ha en konversation och helt plötsligt .. ja då sover lilla Lott, jag börjar vänja mig nu haha... Ber om ursäkt gör hon också alltid, men det va lovely att ha dig här, egotajm! Huset stod ju kvar, trots att jag var beredd på en nedbrunnen syn när jag gav dig nycklarna hihi..

Helgen blir kul, ska ut och dansa imorgon och sedan ska vi fira en 60åring från jobbet på Söndag, alla kommer vara så bruna, vi nästan tävlar om djupast bränna på jobbet haha...

Dags för dusch o sedan ska jag inviga min nya fina vita SVEA-kofta som jag köpte i Strömstad!

image786

Hoppas ej på regnig sommar men jag kommer älska att gå ut i dessa!!
Wouldn´t you?

RSS 2.0