Glad Midsommar!!


Foo Fighters



Idag sticker vi till Stockholm!! Niklas och Simon är på väg i bil mot Linköping så i eftermiddag kör vi uppåt!
Första anhalten är hos Linnéa, där vi ska äta middag och sova kvar och Lottis kommer också ♥

Imon är det så finally time, Foo Fighters!!! Ska bli så jäkla kul, vi är ett stooort gäng så det kan inte bli annat än sjukt lyckat :)

På tors åker vi till Fjällis och där blir jag kvar ett bra tag!

Puss!


Idö

***
Tillbringat hela helgen på Idö i vår fina östgötska skärgård. Vi har haft det så jäkla roligt och mysigt, längtar tills jag får åka ut igen!!! Mamma och pappas sommarställe är ett paradis...♥

Mysig sommarmiddag

***
Strålande solsken i lördagskväll på Annehill!
Nu ska jag & Emil in till stan och äta lunch med Jakob! Jag vill gå till Hälsofreak, nyöppnat här i Linköping!!
Passar mig väldigt bra just nu :)

Alice

***
Hur söt får man bli??? Mamma & jag föll handlöst för denna donna i helgen, Alice heter hon (morfar & Anns nyaste tillskott i familjen:) och hon är en dvärgpudel! Så snäll och så gosig, tror hon fick mest uppmärksamhet av oss alla ♥
***

Sophias student

***
Morfar & Ann
***
***
Moster liten
***
***
Michelle, mammi, Anna
***
***
På med litet förkläde för att skydda klänningen :)
***
***
Puss lilla studenten!
***
***
Happy!
***
***
Wohoo!
***
***
Morbror & mamma
***
***
"För jaaag har tagit studenten, fy fan vad jag e bra!!!"
***
***
Lite bilder från Sophias student! Sååå fin dag, Lillmoster var så fin och så glad!
***

Änglaboden

Greengate & Mateus, here I come!!
Jag har fått ett presentkort på Änglaboden (ligger i Ekholmen) av Johan & Malin, sooo happy! Jag älskar i princip allt de har och de har ett stort utbud av Mateus & sist jag var där fanns en massa fint från Greengate, så jag ska ta mig en tur dit snarast och kika!
Tusentusen tack lillebror och M ♥

***


Sunshine

I torsdags kväll hade jag tjejerna hemma på tapasmiddag, dukade upp hela bordet i vardagsrummet och vi åt mest hela kvällen=) Fick så söta prellisenter av min fina, tusen tack! Kvällen blev rätt sen, skrattade tills jag la mig vid halv 2 tror jag .. haha =)
***
I fre åkte vi till Annehill, för att fira Lillmosters student, använde min nya kamera och jag tycker sååå mycket om den, ska visa lite bilder på galenpannan under hennes stora fest!
Morfar & Ann har köpt hund, Alice, som jag numer är tokförälskad i... Mest fokus denna helg har nog bannemej lagts på den lilla, söta lilla saken!
Superhärlig sista helg i Skåneland, nu är jag hemma i huset, ikväll kommer Emil som jobbat i helgen & spelat på ett bröllop där han fick många små beundrare hihi...
Nu slänger jag på mig bikinin, har varit ute på morgonprommis & tänker nu få lite mer färg!
***
Puss & Kram

Student!

***
Stort grattis till Lillmoster som tar studenten idag! Snart bär det iväg till lite sydligare delar av Skåne för att fira denna dam!

25 år

***
Nu är lilla jag 25 år fyllda, tjoho! Min stekheta födelsedag igår var väldigt mysig med champagnefrukost, födelsedagslunch med morfar o Ann, bio med älsklingen och sedan all åska ♥
Jag har blivit firad hela helgen lång; mamma, pappa, Aneth, Anders, Stina & Valle har varit här nere hos oss och vi har haft såå kul, vi bjöd på tapas och grillat och söndagen tillbringades på Sofiero, bästa helgen!
Bortskämd blev jag, med ny fin kamera, italienska godsaker & champagne av bästa mamma och pappa!
Jag fick vackraste vackraste vackraste vita, av brukskeramik, vinkannan, skål på fot, 2 söta skålar från Solhem Krukmakeri & Galleri utanför Fjällbacka (tips!) av fina svärföräldrarna och Emils farmor och farfar ♥
Mamma häpnades över att vi inte ägde någon elvisp men nu finns en sjukt snygg röd sådan i vårt kök, tack snääälla Cilla & Micke!
Fina kuvert med sparmöjligheter ligger i säkert förvar och väntar på att få bli inbytta mot vackra ting, tack moster, farfar&farmor och morfar&Ann!
***
Min älskling, min fina fina älskling har gett mig en valfri helg i Göteborg då vi ska äta en lååång middag på Sjömagasinet och sedan skall vi på musikal- West Side Story, jag läääängtar! Satte jordgubbarna och champagnen i halsen när jag öppnade kuvertet♥

Älskade min födelsedagshelg! Nu fixar vi det sista i Helsingborg innan sommaren, på fredag tar lillmoster studenten, sedan far vi hem mot Linköping!!!

TACK ALLA SOM SKREV SÅ FINA HÄLSNINGAR TILL MIG IGÅR, NI ÄR BÄST!



RSS 2.0