Heeeeeeeelg

JAG KLARADE TENTAN!!!!!
Fan vad skönt, den var svår tyckte jag, trodde jag skulle dö av nervositet, första tentan ju..
Jag, Sara & Tiff hoppade ut ur föreläsn.salen när vi fått  tillbaka proven, vilken jäkla start på helgen! Couldn´t be better!
Det var alltså tentan vi skrev för 3 veckor sedan, den vi gjorde igår var etter värre!

Nu är mamma o pappa här och jag har visat dem skolan, vi har köpt nötter på älskade tastyhouse, men även utnyttjat det faktum att utöka materialismen i lägenheten=) Skaffat 2 röda mattor, 2 barstolar till + att vi hämtade min inramade NYC-tavla!!!! Ni ska få se bilder, hoppas jag hinner innan vi åker hem!

Imorgon ska jag visa den sta´n, min & Tiffans favvorbutik, hela Kulla-gatan och vi ska tura och gå ut och äta! Känner att jag ändå lärt mig en del om stan så jag blir guide imorgon! Blir en myshelg!
Nu håller pappa på att montera ihop mina stolar och mamma ska göra mat till oss alla, jag ska duka fint med mitt fina Matteus-porslin och massa ljus.

På Söndag ska vi vi åter tillbaka till gamla goa Linköping, fältveckan kommer bli riktigt rolig. Jag ska vara på Barn & UngdomsPsykiatrin, BUP, har en fantastisk handledare och det kommer ta mycket av min tid. MEN jag ska hinna träffa mina änglar, och Åsa från jobbet, ska bli så jäkla roligt. Sedan hoppas jag hinna med dans med tjejerna, Adde är hemma nu och skulle varna Platå att jag var på ingång..;)

Nu börjar pappa få nippran på stolarna, kanske bör hjälpa? Mamma och jag sitter hellre och dricker vin i soffan och tar det lugnt..;) Men hörreni, ha en underbar helg, ses i Linköping, och vi SOPOR ses nästa Måndag!

Jag är så JÄVLA nöjd över tentaresultatet!

Låt den rätte komma in



Skräckfilmsbio blev det ikväll, med Sara & Johanna. Låt den rätte komma in- fick låna boken av Tim i somras men tyvärr måste jag säga att filmen var lite för seg för min smak, boken är skitbra, som sagt, man borde aldrig se filmerna efter böckerna .. men vi hoppade till några gånger och den var absolut sevärd ändå.

Nu ska jag vidare ner till Johanna och dricka vin, mycket trevligt!
Vem av er kära vänner eller kusiner (som jag misstänker mest haha) roar sig med att busringa till mig ikväll? ;) Ni vet, såndär tjuvringning när personen hör vad jag säger och trycker på knappar som är förinställda på olika meningar..rätt kul, haha..men eftersom jag inte sa något så fortsatte rösten att prata, tror man kan köpa tjänsterna på nätet..anyhow, sorry att jag är så tråkigt och lägger på...haha.

Nu kilar jag ned en våning!

Ben&Jerry´s



Man får, även om man är student..! Det gör vi allihop, luv it


Nya, storastora örhängen, gillar dem verkligen, men vet inte om jag pallar en kväll på dansgolvet med dessa dinglandes, jag är ju inte direkt känd för att dansa lugnt & stillsamt ..haha

Cold as ice


Ja någon tropisk värme råder ju inte direkt i våra lägenheter, då uppskattar jag julklappsfavoriten från förra året, de är så sköna, älskar dem. Behöver nog ändock införskaffa en matta, måste bara hitta en perfekt.

Idag var en sköön dag, cyklade med Louice till Nautilus i spöregnet, men det gjorde inte så mycket att vi blev totalt dränkta för vi skulle ju simma. Några söta tanter hade vattengympa till högpumpmusik, så det var ju lite medryckande=) Simmade mångamånga längder ( ska dock öka på!) och sen gjorde vi något förbjudet, vi solade solarium, jepp - kärringgrillen fick det bli, det behövdes, vi kände oss pigga och fräscha hela da´n! Träning på morgonen is the shit!
Vi hade bara en föreläsning och den var hyfsat intressant, åter upp på cykeln och hem i motvind, men det är väl alla från LKPG vana vid.. "det blåser alltid motvind i Linköping".

Snart kommer jag hem förresten! :)

Positivism och Hermeneutik

Här råder det pluggande och pluggande och pluggande... jag är tröött och nu ger jag mig snart och fortsätter i morgon! Har värvat Louice till träningen så vi körde ett pumpande pass idag och imorgon ska jag gymma och sen simma innan skolan, blir skönt! En av våra föreläsningar är inställda så vi har vår andra 13-16, kul...snark, men det blir pluggande hela kvällen!! På Tors ska vi gå igenom lite frågor och äta äppelkaka hos Johanna, blir himla bra tycker jag.



My place right now..såhär kommer det se ut varje kväll i cirkus 2 veckor..kul!

Rearrange

Lördag!!

Igår blev en heeldag på Väla, efter att ha haft SPSS-övning i skolan ( tråkigt ) jäkligt komplicerat dataprogram, rätt lätt när man lär sig iof. men det var ändå inte roligt! Men Väla var desto roligare, köpte nytt påslakan, vitt med grå hjärtan, såå fint, vitt passar sig bättre i min ljusa lägenhet än rött, idag ska jag stäääda och ta massa nya kort ur alla vinklar, bruschan var inte nöjd med de bilder han fått utan vill ha från alla håll & kanter.... Frida fixa.
Köpte även lite småsaker, bl.a. en randig halsduk, love it, men som sagt, jag har faktiskt råkoll på ekonomin, därav tycker jag mam o pap ska ta sig en rejäl funderare på det vi pratade om igår, haha,... lite komiskt när pappa ringer, då sätter de på högtalartelefon och alla 3 pratar i mun på varandra, hörde inte mycket alltså... =)

Blev en bio igår kväll också, med Sara & Adde ( vi var tvungna att rädda Adde då han pluggade på en Fre-kväll) Vi såg Patrik 1.5 och den var sååå söt. Adde vred lite på sig när det kom till männens kärleks-scener, de spelade jäkligt bra alltså haha..! Go see it.

Vi kastade inte in handduken efter bion heller utan vi kom på att vi kunde möblera om Saras lägenhet, jag borde nog bli inredningsarkitekt istället för socionom ... jäklar vad bra det blev, vi har ju inte så mkt yta att flytta runt allt i våra skolådor på, men det blev som ett nytt rum. Jag är fortfarande skitnöjd med min, i natt sov jag i heeeela sängen, bäddade ut den helt alltså,  underbart.

Nu ska jag iväg och träna på Nautilus med Tiffan, ska bli skönt!! Måste plugga lite i eftermiddag ( TROTS att det är Lördag, men ikväll är det feeest!! ) Ska packa ihop allt och cykla ner till söder nu! Ha en mys Lördag!! 

Inte alltid på topp...

Naj, ibland är inte ens jag på topp... Nu är väl en sån dag... Ingen egentlig orsak, bara gamla spöken och även framtida..
Det är mycket i skolan och utanför så ibland hinner jag inte med mig själv i tanken... nu regnar det ute och jag har dragit ner alla persienner och tänt ljus överallt, ska städa och sätta mig med plugget snart, ikväll blir det nog filmis med Sara downstairs. Ingen var så pepp på Villan ikväll så vi skippar det! I helgen blir det dock fest, så vi sparar oss tills dess!

Hann knappt  tänka innan min fina Lotta ringde och frågade vad som var fel♥ Nu känns allt mycket bättre, pratade av mig om det fåniga och andades ut, och andades in igen för nu luktar det himla gott om alla doftljus i min lägenhet..hihi


Världens bästa Charlotta

Vetenskapsteorier..

Då var korta helgen som bestod av ledighet över, ny delkurs började idag, tenta om 3 veckor...Im so excited... Instuderingsfrågor har vi iallafall fått denna gång också, thank god, så jag sitter o kikar på dem nu. Arnes föreläsning idag handlade om Vetenskapsteorier och jag håller just på att renskriva anteckningarna från denna, ser knappt vad jag skrivit eller vad jag menat med mina förkortningar... haha

Helgen var riktigt rolig, festen hos Tiffany blev sjukt lyckad, bilder kommer snart! När vi föst ut alla ur lägenheten var vi helt slut så jag var hemma och i säng runt 01..=) Lördagen blev förmiddagsfika i hamnen med Adde, Basse & Milla, riktigt kul att Basseliten o Milla kom hit och hälsade på, de var även med på festen! Tröttheten satt i men kvällen spenderades hos Therese i andra huset där det var sminkparty och tanken var att vi skulle till Villan men jag var så sjuktsjukt trött, så ingen Villa för mig, dock toppsminkad;)

Den här veckan har vi mest intro till nya delkursen, föreläsningar och gruppmöten, nya basgruppen blev riktigt bra! Blir nog en rätt lugn vecka, träningträning varje dag och filmkväll hos Sara på Onsdag, i huset ute i skogen! Pratas om matkväll hos Sara W på Söndag och kanske ett Villan-besök i helgen?! I´m in!

Imorgon är ju dock en lite spännande dag...ska möta upp Adde efter skolan och vi ska gå till House of Pain här i Helsingborg... mmm, kul namn va, kommer dö.. NEJ, jag ska inte göra något imorgon, jag ska bara prata med dem kära föräldrar, dont worry...yet!
Vad House of Pain är? Kolla upp det på nätet ni!

Nu ska jag plugga lite innan middagsdags och The Hills-maraton!

Tentaaaaaaaa



Jaaaa!!!!!



TENTAN ÄR ÖÖÖÖÖVER!!! IKVÄLL ÄR DET FEEEEEST!!!

SOPA11, TIFFANYS, 2nite, 19.00, be there, ingen akademisk kvart!


Rosa Oktober


Eveningcookies

Hösten är veeeerkligen här, det luktade höst när jag var hemma, alla minnen då vi som småttingar hoppade i lövhögar och bara såg hösten som en övervångstid till vintern &julafton haha( iochförsig hoppade vi mycket i lövhögar på äldre dagar också, but thats beside the point!)...  Plockade med mig mössa, vantar och ännu en halsduk när jag var hemma ( vi fick trycka in väskan i Addes bil=) så nu ska jag inte frysa! Dock har jag ju redan lyckats dra på mig ett virus i halsen, quelle surprise.. Införskaffat koksalt och halsmeducin, på doktorns order, it outta do! På apoteket köpte jag även årets rosa band, vad fint det var i år, budskap ( som jag älskar )

Gick igenom alla frågor med Therese på eftermiddagen, känns bra, man kan mer och mer, gäller bara att komma ihåg allt! Har läst i böckerna också, mycket intressant men mycket man bara tragglar sig igenom! Imorgon ska jag hem till Tiff och pluggaplugga ännu mera, men vi ska lyxa till det med lunch på stan, ska be henne tipsa om mysiga restauranger tills mamma och pappa kommer! Måste lära mig mer om Helsingborg så jag kan visa alla fina skrymslen, so far iallafall! Eftersom jag har en inredningstokig mamma ( vilket har gått i rakt nedstigande arv) så ska jag lokalisera alla dansk-influerande butiker. Danskar gör det bäst! Pappa blir lätt, visar honom hamnen bara:)

Nu har jag ätit pepperkakor och druckit thé, tittat på The Holiday samt gjort manikyr, jag har tända ljus överallt och Sophie Zelmani gör mig sällskap! Ska ta en seeeen dusch och upp jättejättetidigt för att tvätta, glamour?

Just ja, hade ju trettioelva böcker att kika igenom också...



För alltid.


Mina söta, underbara rara älskade
Luv ya! 

Minörbilder

Har ju inte visat bilderna på lägenheten, mamma tog lite bilder första helgen när vi flyttat ner, så lite lite annorlunda ser det ut nu, men inte mycket! Här är lite bilder där jag bor iallafall =)










Märk hålen i väggen, de ska spacklas igen och jag vill nog ha en vitmålad lägenhet, även fast det blåa is kinda´ growing on me=) Men här bor iallafall jag, Minörfyran, jag älskar det, litet men naggande gott:)

Surprise!

Roadtripen gick ju hem=) Med dem reaktionerna jag fick igår ska jag överraska fler gånger..haha
Ikväll ska familjen ut och äta, vi har stor anledning att fira:) Stolt&glad!
Kvällen och natten ska jag dansa mig igenom med tjejerna, närmare bestämt de bästa!

Jag har jordens mysigaste helg hemma, otroligt ekonomisk också, givmilda hjärte-päron jag har!

Weekend!

Sitter och grejar med USB minnet mellan Saras dator och min, känner mig så nördig med 2 datorer haha... Ska göra klart alla frågor till tentan, gudars jag är nervös..nästa fredag - judgementday!

Igår hade jag kuuuul! Dagen började med redovisning av brukarorganisationer, vi fick skitbra kritik, as always=) Tog en lunch med Tiff, Ludvig och Wiktor och sa adjö till basgrupp 1 =( Jag o Tiff gick en runda på stan, fick se alla fina butiker jag inte hittat innan, köpte en 80-inspirerad tröja ( mamma, det var på MQ, you cant blame me, vi vet alla att man ej kommer ut därifrån utan att kortet fått sig  en omgång;) )
På kvällen tog jag en taxi ( student-vänligt) hem till Tiffany och vi korkade upp en flarra vin och gjorde oss redo för kvällen! Johan ringde i sitt bästa tillstånd och sa att det var övermycket folk på Villan och att vi skulle komma nu, så vi gick ner så fort våra klackar bar oss, för att se att det var ju inte alls någon kö och folket hade ju inte kommit än!! Men what the hell, vi gick in, tog en öl och hittade killarna, ( Johan hade irrat bort sig nån annanstans, men dök senare upp med en toast helt plötsligt, love it haha) och sen började det droppa in folk, blev en helkväll på dansgolvet ( och min vana trogen... ståendes uppe i fönstret där jag tror jag är skitsnygg haha) men på väg till Cardinal strejkade vi helt plötsligt och tog en taxi hem istället... helt slut, på topp, med cheeebabb i magen ( blä)

Jag har en utmaning framför mig. Jag och Kristoffer i min klass ska utöva ett battle... jag har pushat så mycket för det nu så jag tror fasen det blir en rktig grej av det, hej vad skoj..!  Dock är jag rädd att den här mannen har en massa breakmoves jag inte kan haha... Blir nog en oseriös kul grej av det, hoppas det haha! Kan inte mer än framkalla asgarv hos åskådarna så va fan...  ska försöka locka fram alla danssteg och moves jag har i bakhuvudet!

Idag var det visst roadtrip med killarna, men vart var det vi skulle????
:)


RSS 2.0