Lika som bär.



Hur sjukt lik Emil ??




Frida.


Underbara fria dagar med Ellen, nu mår vi så bra.
Imorgon kommer Maria & Matilda ♥
Fullspäckat schema.
Emil spelar på båten imorgon, helkväll med hela Linköping på besök :)
Skypat med Christine, vill till Kphn till C & M !!
Skypat med Stina, hon är så söt.
Ett litet problem har löst sig, sköönt.
Nästa vecka ska vi agera domstol, spännande..

Nästa vecka ska jag bo på bibblan samt skolan.
Japp!


Gucci



Mmm, ny parfym, Guccis Envy me, hade födelsedagspengar kvar & ville verkligen ha en ny doft, älskar.


Syster lilla Ellen






Nu har vi denna mysiga donna på besök, Emils minsting-lillasyster Ellen, vi har det helt underbart i vår lilla lya alla tre!


Bäst!



Nu är hon här!


Vattnet.







Suttit vid vattnet hela underbara kvälla med Jojj och Em, älskar den stan & allt mys.


Visits.


Imorrn kommer min lilla fis, Linnéaaaaaaa, stannar till Mååndag

Måndag kommer Elleeeen, Emils minstingsyster, till Onsdag..

Torsdag kommer bästa Maria & Matilda, till Söndag...



Maaaan, så mysis!♥


Fyrvaktaren.



EMIL ÄR BÄST :)


Tisdag.

Reeeeeeeegn för första gången på länge, poor us! Men det fick inte stoppa mig imorse, upp och shotta aloe vera, köpte en dunk på nytt nu när jag var hos morfar & Ann, nej det är inte gott, ja det känns bra :) Sedan trotsade jag regnet och begav mig ut, men den rundan jag gick var inte särskilt mysig, ska nog gå ner till havet och ta den vändan istället i fortsättningen... handlade smoothieingredienser på vägen hem och mmm, så gott det var att sörpla i mig den när jag var på hemmaplan :)

Igår fick Emil spelet och blev helt manisk angående filmen "flickan som lekte med elden", vi skulle egentligen sett den med Tiff & Jocke, men vi fick inte ihop det denna vecka, så jag ringde och kollade om det var okej att vi såg den iallafall, och en snörvlande Tiff gave us her blessing ;)
Den var skitbra, men jag önskar att jag hade läst boken, satt som ett levande frågetecken tills dess att Emil förklarat mycket bakgrundsfakta som jag måste ha missat totalt under filmens gång!
Men se den, se den, se den!

Nu är det tvättande och stundande plugg som gäller... Emil skypar med sin kompis som befinner sig i Australien så medan de pratar sysselsätter jag mig med annat!

Tiff är den sista i ledet som åkt på höstsnuvan, krya krya krya & en stor dos gos!


Surprise!

Igår var riktigt roligt... blev upphämtad i Skurup av Ann och hennes moster Ingrid, hem och fixa alla bestyr innan morfar skulle anlända på kvällen, här skulle överraskas. Han blev iväglurad till Linköping i fredags där hans 3 stora barn väntade, mamma, Ursula & Håkan. De hade haft en helt underbar helg, morfar fyller 70 idag, men festligheterna började alltså i fredags för honom :) Som Lojs sa idag, vi är mycket för överraskningar i vår släkt hihi:)

Iallafall, träffade Tommy & Kristina igen, morfars lillebror med fru, var säkert 7-8 år sedan, stort kramkalas!! Fick uppdaterar om släktningar jag inte sett eller hört av på väldigt länge :)

När morfar kom, många timmar senare, välkomnades han med skumpa & gåslever och han hade ingen susning om att alla vi var där, han hade fått skjuts hem till skåne av sina goda vänner... ! Succé, big time..!
Hans miner när vi alla kom från olika håll var obetalbar! hihi

ja jisses detta blir bara förvirrande, men det var så himla roligt, vi åt en otrolig middag i deras nya vackra lusthus, myste med min moster / mer lillissyster och sedan for jag hem runt 21 med en herrans massa lyx i magen..alldeles för tidigt..nästa gång sover jag kvar, lovar!


HURRA HURRA FÖR VÄRLDENS BÄSTA MORFAR IDAG♥


Fest-miner

Okej, igår lyckades Jessica plåta de miner jag använder mig av frekvent när kameror dras fram, mindra charmerande möjligtvis men här är dem, jag är känd för dem alla 3...



Denna är en gammal goding va, visa ALLA tänder & se snäll ut bara ;)
Brevid mig står fina Ida, ny i vår klass, rackarns underbar tjej!



Här ser vi då hysteriska skrattanfalls-minen.. Nina till vänster, sjukt snygg!



Detta är en ny min på marknaden för mig- stora gapet, vet inte vart den kom ifrån men den har gjort sig mycket poppis. Fina tjejorna brevid mig, Jessica till vänster & Idis till höger.

Normal? Nää, korsa en Sandbergare & en Söderlundare and this is what you get ;)


Turilura.

Igår turade vi fram och tillbaka till Danmark ett par gånger, fortfarande lite fascinerad av detta fenomen, tura. :) Emil spelade hela kvällen och var magisk, han är så jävla bra! Han fick en lapp med följande innehåll..." Tina, 070-34..." Jag dog, jag vet ju vem det var! :)

Efteråt firade vi med några öl och POPCORN på Telegrafen, ett stort gäng från klassen var vi och satt och myste, de hade alltså en popcornmaskin som man själv la in pengar i och fixade popcornen, supermysigt! Jag sparade lådorna hihi..

Idag är det, som alla andra dagar här på sistone, riktigt fint väder men det kalla ligger i luften, jag vill ha en riktigt fin höst, som förra året! Idag ska vi plugga, Nina ska låna min psykologibok, tvätta, städa lite, ladda inför imorn, Jojjos fest! :)

Ha en fin fin fredag♥


New face!

 



Det här är Nina som jag berättat en del om i bloggen, vi hade våra nollegrupper ihop och hon är fantastique!
Så nu vet ni det!:)

Har för övrigt haft en helt underbar kväll med Emil, vi åkte ut till Råå, till stranden...♥


Sociala socionomernas sittning

Igår rev vi av en hejdundrans socionomsittning, s u p e r l y c k a t !!
Alla var på topp, alla var så fina!!

Vi var på Villan större delen av dagen igår, fixade maten, vi var ett ruskigt bra kock-lag! Sedan gick jag & Nina hem till oss och jag fick håret plattat av snälla Nina, sminkade oss, tog ett glas vin och när Emil var klar tog vi taxi in till Villan och sen var vi igång! Mycket sång, socionomsången, "Sätt ett LVU om du är riktigt glaaa´" hahaha...

Dansade i klackar, drack specialdrinken för kvällen "KURATORN", å dansade dansade dansade..!

Nu blir det "Masjävlar" och degidegi innan jag sticker iväg till Sanna ikväll!









Som sagt, sjukt lyckad kväll!!


Mammut.

Har precis stängt av filmen jag & Emil hyrde ikväll, Mammut... otrolig film & jag kan inte förklara exakt varför men jag älskade den och den gjorde ett stort intryck & avtryck....

Har haft en väldigt mysig dag idag också, snorig heeeldag i skolan, tjöt på kåren & lite planerande, sedan gav vi oss ut på stan, jag, Viktor & Nina, hittade fräsiga priser till sittningen på lördag, mycket priser =) Sedan kom Emil & vår kvartett åt middag på Mezo, älskar den restaurangen... Emil lärde ut tips om hur man kommer ur pinsamma knipor och vi tjötade en hel del om att fixa festkommitté, vore jäkligt roligt.. ! Med Nina såklart!
Hösten kändes påtaglig och det blev både storkofta, sjal och restaurangens filtar, men jäklar vad kul & mys det var..! Mer sånt nu, älskar höst.

Imorrn rullar vi till Ullared/Gekås för att köpa..skit. Haha... ska bli kul med en roadtrip med tjejerna, 8 stycken är vi som åker.. hoppas min förkylning blir lite bättre till imon, laddat med Ipren och nässpray!


Lots of things.

Dubbla träningspass, Niklas & Anna på dinner, tjejkalas, rättegång inför examination 1, Sanna flyttat hit (jaaa!!), planering inför sittning Lördag, bestämt att Matildus kommer hit snart (iiihhh), förkylning, bokköp (tack Erica), bokförsäljning (tack Emma), skänkt en jäkla massa kläder, sagt upp radiotjänst (tack för pengarna tillbaka, yeah!) 8 månaders kärlek, sambo, filmkväll, bibblanplugg, skol/studentambassadör, Gekås-shopping med tjejerna på Fre, 3 gitarrerar i lägenheten, extremt lyckad Woodstock-festival, dans, vinkväll hos Tiff, massa spinning, bowling, lyckad n0llning, härliga Adde&Nina, kvällspromenader, åka till Göteborg i december, Lotta&Linnéa kom hit (nu!), pappa på middag, juridik, mys i lägenhet.

Lovin it

Som sagt, underbar helg nu, Ullared budgetshopping (haha) hela fredagen med stoora tjejtruppen!
Hjälpa till i köket med Nina o co inför vår socionomsittning på lördagskvällen!!
Byta om och köra finstass all night long on the dancefloor:)

Mysmiddag hos Sanna på Söndagkväll

♥ 


Juridik

Första skoldagen, nytt schema, en herrans massa kompendier och en helskön föreläsare, jäklar vad roligt detta ska bli!! Verkar sjukt intressant och vi vet iallafall vad vi kommer att syssla med halvåret frammåt.. inte mycket tid åt annat inte..! Åt lunch  med Tiff, Lojs och L´s syster på samma goda ställe som i Måndags, lax denna gång , mmm...sen följde en inspirationstur på stan, shopping för mina flickor men jag har mest kollat utbudet ;) Stövlar & jacka here I come...!

Vi har redan börjat prata lite om att åka med på resan till Bad Gastein i vinter, med Stampus, vore hur kul som helst, älskar skidor även om jag ser sjukt rolig ut i backarna ... ! Aaah, afterski..
Men först och främst, imorrn, Woodstockfestivalen på villan, Emil spelar och vi tänkte ta en öl och se vart kvällen bär! Det är alltså lite hippietema men eftersom både jag och Tiff såg ut som Björn Borg i svettband när vi testade banden man så snyggt ska ha runt pannan, nej det gick bara inte... får se vad det blir :)

Nu är Emil i Lund & jag har gjort megarensningen i min garderob, här ska skänkas, säljas och läggas undan.. gick förvånansvärt fort..
Ska vara en plugghäst och skriva in mitt nya schema i kalendern nu...


Skall tilläggas till dej pappa, att polkagrisarna du köpte med dej i Måndags är på god väg att ta slut... typ ikväll. :)
Jag vet mamma, inte tugga! ;)

RSS 2.0