Grattis!!



GRATTIS faster Bitte, moster Sophia och bästa Matilda !!
Ni förtjänar all sol som varit idag!!


Såhär såg det ut innan vi flyttade i Söndags..


 
Fint va =)




Var i lägenheten idag, flyttgubbarna från Myrorna skulle komma och hämta stol, bord och soffa, men surpupporna tog inte soffan!!! Jäkla otacksamma pissmyrorna, bara för det var avskavt i ett hörn? Vi GER er ju den, oh! Orsakar bara problem, stackars Fanny var snäll och det var inga problem med att den stod kvar till helgen, då skulle Links päron hyra släp och ta bort den, till tippen, när någon säkert vill ha den känns det onödigt men men, vi har ingen tid till annat!

Efter jobbet åkte jag, Johan & mamma till IKEA och jag vet vilken soffa jag vill ha, den var perfekt, och bord, jag ska ha ett rätt stort barbord, måste hitta snygga stolar bara + en massa annat jag har på min lista!

Oh man, jag flyttar verkligen snart, på riktigt=)







Dansa som vi


Vi tycker det finns för mycket folk som kör de här stilarna på dansgolvet, likgiltiga, uttråkade och mest lidande...why on earth går man då ut?!?! Finns noo charm in this!


SÅHÄR ska det se ut!
 



För vidare information..
Vi finns i Uppsala, Helsingborg & Stockholm där vi lyfter alla krogar!
We´ll se ya!

Lägenhet

Jag har fått lägenhet =) Jag är så glad, visste att det skulle lösa sig!! Jag är helt slut nu men sitter med näsan i IKEA-katalogen och skriver upp allt jag behöver! Som tur är har jag en hel del redan!!

Jag, Matilda & Karin har haft picnic nere vid gamla Hilton-stranden ikväll, så mysigt! Karin flyger till Nice på Onsdag så vi firade henne lite smått nu ikväll, hon fick en svart svartvinbärs-scrub som var otroligt häftig, från Lush! Satt  i gräset och filosoferade tills solen försvann och då åkte jag hem och tittade på bilder på min nya lägenhet ..=) Nu är jag så trött så trött... all stress över boende släpper..

Natti, kvart över nio...


Storstädning

Händerna är som russin, ryggarna värker och vi är dessutom lite mysbakis, men vi städar som galningar!! Lägenheten luktar gott och är så fräsch! Känns förjävligt att lämna vårt sommarplejs, men det har fått plats med mycket inom dessa väggar, fullproppade 2 månader har det varit.....lägenheten har betytt så mycket och vi har haft så enormt roligt i sommar!! 

Nu är Linnéa och köper pizza, vi har ju ingen mat, eller bestick, kvar längre. Johan har åkt några vändor och hämtat våra saker..Jag vill inte ens föreställa mig hur mitt rum ser ut nu.. men ska bara packa om allt och sticka om en vecka! Sen håller jag mig i samma stad i 3,5 år förhoppningsvis! Kommer inte bli sig likt att bo utan Linnea dock, vi har vuxit ihop och separationsångesten är stor! Men 55-60 mil är ju en piss i oceanen, right ? =) Ikväll tar hon tåget till Sthlm och bosätter sig där!

Imorgon ska jag, Matilda &Karin åka på utflykt efter att jag har slutat jobbet, ska fira Karin innan hon åker till Nice på Onsdag! Igår firade vi Matilda med buller&bång, lyckatlyckat-tusengångerom! Twister och Singstar var så kul, speciellt de koncentrerade killarna ..haha


Hihi, sitter på vår enda kvarvarande köks-stol med datorn i knäet, omringad av påsar och städgrejer, a pretty sight...
Nu är jag hungriiiiig!!

The&kaka

Det hålles kurs här idag och jag behöver inte vara med haha..Vi har fikat och för min del blev det frukost. Frukost på jobbet är mysigt tycker jag. Jag ramlade ur sängen vid 8 och gick och köpte alla nödvändigheter till fikan på jobbet- och nu är alla sköterskor&hygienister i full fart med att "kursa" . Själv sitter jag o uppdaterar min mail var 5e minut ungefär, jag har ju då inget boende i Helsingborg än vilket kan tyckas vara lite nervwrecking men jag tycker det är lite spännande! Jag har ju alltid Adde&Johans testosteronstinna lght att sova i några nätter :)
Elina berättade att när hon flyttade upp till Luleå satte hon sig på natt-tåget med 2 väskor och inte en susning om vad som komma skulle.... så jag är lugn. som sagt, lite spänning ska det väl va! Det lööser sig!

Igår var en rätt soft kväll på Platå för oss, det var sjukt många studenter ute, toga-tema hade dem. Jag ska ha Rom-tema på fredagen min första vecka men jag har lite svårt att se mig gå ut på krogen i toga måste jag säga.. men det lär väl bli så=)
Träffade aupair-David som börjat plugga här, kul!

Klippte av mina superslitna toppar igår, 5 cm kapade hon och jag blev otroligt nöjd. Sommaren har tagit ut sin rätt på mitt barr, men hon klippte av och ihop och hade i massa roliga produkter. Köpte en inpackning för lockigt hår, måste vara snällare mot håret mitt, om jag vill ha något kvar!
Vid 17 idag kommer Tim & Linnéa från Gävle. Link jobbar och ikväll blir det en öl på torget tror jag. Det blir bio, ARN!!!=) Imorgon är det kalas hos Matilda. mitt hallon fyller snart 22!!, Vi ska leka, singstar& twister, gud så rooooligt!!!

Dags att kolla mailen igen!!


Sunshine



Jag saknar värmen!!

Brudklänning




Titta vad jag hittade!!




För 21 år sedan gifte sig mamma och pappa, 21 år.. och jag har aldrig provat klänningen!
Idag åkte den på, jag var tvungen att testa!! Det ska väl tilläggas att det var högsta mode då, puffpuffpuff, men vi skrattade så vi tjöt, first time in a wedding-dress
Men det kändes allt lite speciellt att ha på sig mammas klänning!




Skorna heter Pernilla, lite kul, mummys shoes! Klänningen går även att dansa i, trots 4 lager tyll och stora puffärmar med små rosor! Den är bra söt!



Mamma&Pappa 6 juni 1987

my compis-computer

Är lite småkär i min nya, egna dator. Den är flashig =) Lärt mig den rätt snabbt men har inte haft den i lägenheten, vi har ju Links där. Johan har den i sitt rum nu och jag tydligen både NHL 2008 och R6Vegas installerat, kul ?

Igår var toppen, verkligen en otroligt lyckad tjejpartykväll, vi blev 6 tjejer till slut, drinkarna slutade aldrig komma och vi dansade t o m ensamma på dansgolvet innan det blev knökafullt. Mina tjejer är inget annat än helt bäst, skrattade så mascaran rann hela kvällen! Vi firade Sanna och jag som skulle upp och jobba idag ramlade i säng vid 2-snåret, och vaknade äckligt pigg o gick till jobbet till 8 (medans tjejerna sussade vidare!), men nu...NU är jag seg som döden... Blir ännu tröttare när jag tänker på att jag lovat hämta Johan & Malin ute hos Basse som har kräftskiva, alltså ute på landets land, fan... vid 02.30 i natt dessutom...

Har aldrig varit ute så mkt som den här sommaren, inga apfyllor alls, men bara varit ute så mycket, dansatdansat, och i veckan fick jag mitt fest-schema från HSBG, som OM det kommer bli en lugn höst... (iiinte). Men det här ska vi allt ha under kontroll! Fan vad kul dock:)

Beaches är på tv där nere, minnenminnen från när Hellan var med oss till Strömstad o vi satt uppe hela natten med massa godis och tittade på den, åh! Mamma ropar på mig så jag ska nog gå ner och se filmen för 200:e gången!=)

Puss, imorgon ...mm, då dansar vi!

Warwick Avenue




First day back on it

Första dagen på jobbet igen, efter 5 långa härliga veckor! Det var jättekul och skvallret är redan igång, alla visste att jag sagt upp mig och ska flytta/börja plugga så det var roligt att få berätta om allt =)
Var inte alls jobbigt att gå upp imorse och åka till jobbet, trivs så himla bra på stans finaste Tdlpraktik!;)

Idag fyller Pettson år, grattis stumpan! På Torsdag ska vi fira henne med ett glas eller två, blir lugnt för mig som ska upp och jobba på fre morgon, till skillnad från alla andra som nu är lediga !



Happy Birthday bebe!♥

Dofta-mumsa-lukta-gosa



Mmmm, favoriter favoriter, beställde söta Daisy på planet och när vi skulle flyga hem hittade jag, på Kretas flygplats, ljuvliga Sarah Jessica Parkers Lovely bodylotion, som jag älskar sedan mamma hade den parfymen!
Jag är överförtjust i cremer& parfymer och det börjar synas i badrummet!:)

Ikväll blir det dans igen♥

Summerscent

Som konstaterat, den här sommaren har varit galen och lugnt en av de bästa någonsin! Sömn har uteblivit men det spelat en mindre roll! Jag kommer grina floder när vi måste lämna lägenheten, Linnéa åker till Stockholm och jag far nedåt.. hur ska vi klara det, seriöst? Jenk, Karin& Tim bosätter sig också i huvudstaden i höst så jag har mångamånga anledningar att åka dit, och alla får komma och hälsa på mig i Skåne =)
Magisk sommar, här är lite bilder från vår galna torsdagsafterwork som aldrig slutade.. samt äventyret i Gävle!

CJ & brudarna, och massormassor rosé!






Öinkvink och jag åkte till Gävle, Karin hade fest och vi klunkade öl och dansade på Goya!


Linnéa låste in mig i lokförarrummet, men jag fick komma ut sedan:)

 Vin innan Jenk hämtar oss!



VAR ALLVARLIG på kort, vi gjorde en tävling av det, varken jag eller Tim lyckades hålla oss för skratt men till slut fick vi till ett lugnt ansiktsuttryck, men det ligger mycket möda bakom!




Emil ser ut att vara dyngrak men han drack vatten haha...


Vi tog ju en tur med båten också, innan jag for till Kreta, riktigt mysigt hade vi och jag fann bilderna nu!



Sötaste päronen mina


Vi tog en öl en kväll då Johan fick en ny vän som vägrade hoppa ner från hans knä, såå söt!

Mammas paj var med!



Ost o "chex" är syskona Söders favorit

Haha, vi äter bara på båten..mysigt som sjutton är det iallafall att köra runt i skärgården, så vackert och fint!
Hoppas jag hinner med en tur innan skolan börjar!

Yamas!






HELSINGBORG

JAG FLYTTAR TILL HELSINGBORG I HÖST!!

Jag kom in på Socionomprogrammet i Helsingborg, min första prio! Låg 3e reserv men fick precis reda på 2a antagningsbeskedet och då hade jag kommit in =) Kom eg in i Kalmar men ville helst till H-borg!

 YES!!! Nu måste jag verkligen börja leta boende, när det inte längre står mellan två städer utan nu vet jag ju helt klart vart jag ska flytta! Tur att jag redan har vänner där nere, speciellt glad är jag för att kunna vara nära Adde, Johan och LOTTA!!!!...

..OCH....Morfar, Ann & Sophia!!=)

Nu är jag såååå glad....Du kan sluta oroa dig Adde, I´ll be there;)

Tjejmåndag


Idag skulle tjejerna åkt till Götet och fjantat på Liseberg men vädret KUNDE varit bättre ... Så vi skiter i det och nu har vi precis ringt och bokat Afternoon Tea, det jag o Marlene var på i våras, supermysigt! Så vid 15.00 ska jag, Linnéa & Matilda mumsa i oss massa godsaker på Fawlty Towers!
Vi kör en hel dag med TjejMåndagsMys. Vi behöver chilla ner efter helgens festligheter=)


Imorgon får jag besök! Åh vad roligt det ska bli!

Underbara värld


KOPIERAD TEXT från Linas blogg =)


"Hemma efter en galet underbaaaar vecka! Vi har haft SÅ jäkla roligt och det här var första men absolut INTE sista gången vi reser tillsammans. Det finns för mycket att berätta. Jag kommer sakna Frida och vår resa tokmycket. Det enda jag inte kommer sakna är våra stenbäddar (vi hade lika gärna kunnat sova på golvet) och även envisa strandförsäljare. "Fräääs fruuut", "Massagii, vely vely good plice fol you. Okej, not today, tomollow?" Haha.. jag behöver väl inte nämna att i stort sett alla massörer var asiatiska. 

Vi gjorde faktiskt inte någon utflykt utan vi latade oss på stranden alla veckans dagar. Två kvällar tog vi bussen in till Chania där vi åt på restaurang i hamnen, shoppade och strosade omkring på de mysiga gatorna. Platanias, där vi bodde, var ett toppenställe. En gata på ett par kilometer fylld med restauranger och små affärer. Lite shopping blev det i form av accessoarer mest."

Lina du beskrev det så bra, summa summarum, underbar vecka och tokig! Vi skrattade tills vi tjöt varje kväll. Vi har vår alldeles egen humor och nu våra egna minnen som ingen riktigt kan förstå! Samt blåmärken inte jag kan förstå men det är ett HELT annat kapitel som inte alls behöver dras upp igen...någonsin, jäkla ouzo
Eftersom vi i princip är totalt lika i vårt sätt att tänka så har allt gått så jäkla lätt, vi avslutar varandras meningar och säger det den andra tänker, fan Lina, vilket par vi är! TACK sköna böna... o jag vågar nog bjuda på lite kort från resan!




Lina, bjud på den här ! Hihi..



Time to leeeeave, men vi kunde lugnt stannat i vårt crib!



Luv ya!


RSS 2.0