Ni 3 fina!

image632
image633
image634

December resa!

Jihuu, Karin har bokat mig en flygstol tillsammans med henne och flyget ska ta oss till England, till utvandraren fröken Stålebro! Julstämning i Trafford center, jag blir väldigt besviken om den enorma sjungande granen ej är på plats i år?
Ska äntligen få se huset och lilla katten Charlie! Resan blev väldigt billig och inget jag kunde motstå när Karin fann så bra biljetter och bra datum! 7-10 december är vi i Manchester och vi kommer ha det så underbart bra! Gud vad jag saknar dig Hellan, men snart så..!!

Igår var jag med jobbet på smyckesparty hemma hos en ärtig kvinna! Jag hade sagt att jag inte skulle köpa något men när har jag någonsin kunna stå fast vid ett sådant beslut? Nej det blev en gråblå sjal ( Kan börja sälja sjalar själv snart=), en metallicfärgad väska, en ring med stora pärlor och ett halsband med lila ametister. Jättenöjd! 

Helgen blir så lugn så lugn, har varit ute och gått, krattat löv, vilket kändes som en evighet eftersom det aldrig tog slut, städat åt bror och nu ska vi äta soppa och titta film, jag och mor!

Fick min andra räkning med alla samtal och sms från USA, den första räkningen var saftig... denna nya är inte direkt torrare! Gudars skymning!

Åh, på tal om USA, små saker påminner om olika saker hela tiden! Speciellt mitt läppglans från Vics Secret, som jag köpte i NY första veckan, Peach Buzz heter det och jag har använt det vid sådana tillfällen jag kommer ihåg. Svarta ballongklänningen från GAP och bikinin från Macys skriker Miami! Sprickan i mina M60-jeans är ett minne från Santa Cruz, då jag käckt skulle hoppa in i pickupen och jeansen sprack! Flipflopsen som skavde, Greyhoundbusbiljetten från San Francisco till SC, tuggummit från VONS, Handsanitizer som jag blev beroende av, HUNDHÅR från Biscuit som låg långt ner i väskan:), gaah det finns så mycket, små ting med stora minnen!


Have a nice weekend!

 
Jippi!!=)

Hellan med stort H

Saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar

image629
image630


Gillar inte riiiktigt att alla mina älskade hjärtan är på vift i världen, de ska vara hemma.NU!

Förkylning

Hallå!

Förkyld förkyld... missat veckans träningspass! Blev förkyld sekunden jag klev av planet från USA ( hävdar jag ) men det känns bättre nu efter några dutt med menthol-nässprayen så imorgon joinar jag förhoppningsvis tjejerna!
Tillbaka på jobbet nu också, jättekul, helt slut på kvällarna haha... Tänker inte bli supersjuk och vara hemma redan nu!

Har fått hem mitt fina armband från One of a kind, fint som bara den! På Fredag kan det bli lite mer till samlingen, ska på smyckesparty med jobbet, men vet inte vad det är för slags juveler, får se då, har alltid haft ett öga för saker som glittrar :)

I helgen ska jag ringa Marlene för vi har slagit våra kloka hjärnor ihop och har kanske kokat ihop vårens grej!
Annars blir det en luugn helg för fröken Söderlund, kurera mig! Nästa helg åker jag till Västerås till min hönapöna! Kusinermys för hela pengen!

Nu, städning!


Söndag!



Tinnerö med Lina



Underbar dag, hej vad friska och friluftiga vi är =)
image626
Lite smink kanske inte hade skadat ,Frida lilla? :)



Lördag!

Träning imorse, Lina ringde och skrek " Haaaar du biiiiiil??" Då hade lilla Gunsan kraschat! Så jag snabbade på och hämtade upp lilltrollet och åkte och körde Friskis, duschade och for hemmåt, skulle åkt till Farmor men hon hade ramlat ur sängen på hemmet och farfar tyckte det var bättre om vi kom senare i veckan, stackars farmor=( Jäkla personal, andra gången de glömmer ta upp regeln! Oh!

Åkte ner till stan och fikade på nya Barista med Sanna, saknat henne så det var mys o ta igen lite, men käften gick i ett på mig, blir alltid så när jag inte träffat någon på jättelänge, sorry Sanna=) Gick hem till henne och Olle och fick titta på nya lägenheten, ovanför H&M typ, perfekt läge!?
Johan tycker att jag ska flytta till stan så han har någonstans att gå efter krogkvällarhehe...!

Igår ringde Linnéa, saknar så jag dör! Pratade jättelänge om allt men måste höras snart igen för vi hann ej med allt, min älskade lilla tjej! Gotland har det bra!

Nu ska jag skynda ut, Lina kommer ( i hennes fars bil=) och hämtar mig, vi ska hyra Beck film och äta naturgodis!
Ha en mysLördag!


Fredag!

Friday it is! En ganska behaglig sådan också till på köpet! Sov konstigt i natt och trodde flera gånger att jag skulle kräkas, satt böjd över stolen ett tag men nej, inget kom upp! Jätteweird, trodde magsjukan var på G, hua... men jag mår ju bra, peppar peppar.. Var yr i bollen och allmänt illamående, men sedan somnade jag om och jag var alt lite skakis i morse men det gick över rätt snabbt!

Tog bilen och åkte och handlade förut, för nu är Frida hemma igen, nu blir det andra bullar i skafferiet! Bulgur, lättyoggi, honung, avocado, massa grönt- japp, jag är alldeles för sladdrig så nu är det grönt och massa träning som gäller, I am calling the shots for myself! Det var skoj på träningen igår, även om min koordination var någon helt annanstans, körde på och märkte hur mycket jag saknat F&S, kul kul!

Ringde favvoJenk förut, saknar massor redan, lovely att tjöta lite. Hon kommer ner till mig 30 nov-2 dec, om allt går vägen, jippeeeey!!!!! Förhoppningsvis kommer det fler aupairtjejer då också, Marlene hoppas jag på näst=)

Ikväll blir det lugnt, ska åka och hämta bror på stationen om några timmar, ännu mer prat (tjat?) om lumpen..haha. När vi sedan hämtat mamma och Malin ska vi äta, sedan titta film, The Holiday, som jag och Matilda såg förra året, u n d e r b a r ! Man vill bara kasta sig över Jude Law! Hur snygg får man va´!

Imorgon, träning, fika hos farmor & farfar och fika med Sanna, lugn kväll om nu inte någon ger mig kvällsplaner?
NU= Ut o gå!
Ha en fiiiin Fredag


image612

Luvli you!

image613

Från TGIF...=)



Efter middagen skulle vi fira till det med dessert... har aldrig varit så mätt i hela mitt liv, men vi kunde ej motstå! Att vi såg ut som bollar fick vi helt enkelt ta..

I believe in you

H Ö S T



När solen lyser är det hur mysigt som helst, verkligen. När regnet öser ner kan man vara inne och tända ljus och mysa med filtar och kuddar, mys- jag tycker nog om hösten rätt mycket.
Mystips är också att lyssna på Il Divo, gudomliga, speciellt "I believe in you", en duett med Celine Dion, ger mig rysningar!!

Nu har jag varit hemma i en vecka! Jag får stadiga uppdateringar av illbattingarna som är kvar i USA och de lider ju inte precis..!
I Lördags tog jag en långfika med Karin, riktigt mys ( höstens ord? ) och sedan hade jag Kevin på besök! På kvällen gick vi till Platå; drack vin och flashiga drinkar samt träffade mycket folk, kramkalas, älskar det.

Ikväll ska jag, Lina, mor min och co. träna! Ska köpa Friskis-kort, även om jag missat halva säsongen, saknar Friskis och nu har jag ju köpt så mycket nya träningskläder så hej vad jag ska köra! Tog en morgonprommis imorse också, när mamma gick till jobbet, k a l l t och friskt=) Ska försöka gå upp tidigare så jag kan gå min runda, även nu när jag börjar jobba! Var uppe och fikade på jobbet igår förresten, känns ännu roligare att komma tillbaka nu, kul att träffa Anna också, vars tur det nu är att resa iväg!

Jag har inte mycket att klaga på alltså. Luv it



 

image607


 

image608

image610

image611

LinaLinaLina

Lina kom hit igår, mitt i all röra men vaaaad gör det, ÄNTLIGEN fick jag se henne igen! Saknat dig så söta! Bubblade pa som vanligt och jag satt mest och stirrade på min saknade tös!
Nu blir det prommisar, friskisar och allt kul vi planerat=)
image606
Snodde Linas bild=)


Light that city, Cali




Tack underbara människor! 3 veckor i Kalifornien var den peerfekta avslutningen pa allt!
image605
Frida, Adrian, Jenny & Sebastian

Linköping

Hemma! Jag o Jenny hade en bra flygtur, alla 3 rutter gick bra men jag är förkyld sa oronen gor jätteont! Hör fortfarande illa! Adde och Basse skjutsade oss till flygplatsen och efter allt hejda packade vi om våra vaskor for vi hade lite övervikt! Alla planen var försenade men sedan äääntligen 20.30 igar kunde vi springa mot våra päron och jag pratade hela vägen hem sedan, har saknat dem saaaa mycket!
UJ vad kallt det är hemma, jag kom ju i sommarklader, linne och tunn troja och ballerinor, gah, vi höll på att avlida av värme i San Diego i samma outfit!

Resan har varit underbar och jag kommer sakna allt men le åt allt ocksa! Ikvall kommer brorsan hem fran Sthlm och det blir kramkalas!
I helgen ska jag traffa tjejerna och fortsatta krama pa alla!
Som ni ser har jag ej vant mig vid att skriva med ÅÄÖ haha, men det kommer!!!



image576
Sista kvällen med Hattabaughs, fina familj, saknar massor!!

San Diego

Nast sista dagen, ikvall ska vi ut o kaka pa Olive Garden och sedan var favorit, frozen yoghurt! Igar kakade vi glass pa stranden o det va mys!
Sea World var kul, spackhuggarna ar sa fina!

Idag var en speciell dag, vi fjantade i vattnet med alla hoga vagor och hade jattekul! Precis innan vi skulle ga upp hoppade Adde bock over Basses rygg och dok in i vagen som kom! Sjalvklart ville lill-Basse prova samma sak men det var bara det att Basse dok ratt ned i bottnen, och vattnet stod oss bara till halva laren. Han kom upp och gned sig lite i skallen och vi skrattade mest at hela grejen, men sen skrek jag bara till da jag sag att han har en stor kal flack pa skallen, riktigt stor och det var roda blodprickar overallt, men han hade inte ont...
Basse och jag gick ivag for att duscha och jag tyckte att han borde bli kollad av en doktor sa vi gick till sjukstugan pa standen... Nar livvakten fick se Basses huvud hande det grejer,  han fick ej rora huvudet och kunde ha stora nackskador sa inga risker togs! Basse borjade svaja och svimmade och han lades pa en bar, fastspand och med nack-krage! Ja, sjalvklart blev jag radd och fick nastan panik, hade fler manniskor runt mig an Basse haha...nejda, men vi fick aka ut pa stranden och hamta alla vara grejer, sedan akte jag med i ambulansen for vare sig jag eller Jenny kan kora pickupen sa Adde och Jenk fick aka bakom, till akuten! Basse pratade hela tiden och madde ratt bra, sakert battre an oss andra som hade panik! Men vi satt 2 timmar i vantrummet och snackade om alla missoden Sollies ar med om och fick tiden att ga tills Lill-B kommer ut fran toaletten och mar jattebra sager han! De rontgade och han hade inga skador alls, puh!! Han saknar dock ratt mycket har och inte ens han sjalv kan halla sig for skratt=) Tur att han rycker in i lumpen snart hehe....
Nog daltar Jenny och jag lite med honom nu, men han mar bra och nu letar vi efter Jennys planbok! Sotnoten har tappat bort mobi, skor och planbok pa denna resa=)

Aventyr idag, och vi som bara skulle steka i solen...?
Imorgon flyger Jenny och jag hem! Vi har pratat om allt gott vi ska ata nar vi kommer hem... lackerheter som macaroner och korv, gott kranvatten, fil, riktigt grot...stuf like that!!

I am coming hooooooome!!!
Puss o Kram fran USA for sista gangen i denna blogg!!!

Newport beach

Ja nu var det ett tag sedan jag skrev men vem har tid med det nar vi LEVER LIVET!=) Vi har det sa underbart sa jag kan inte beskriva det! Adde o Basse ar vara basta och vi skrattar tills vi tjuter varje dag, Jenny ar underbar och jag kommer ej kunna slappa henne pa Arlanda! Vi ar ett riktigt bra roadtripgang och jag kommer kunna leva pa detta lange!

Efter Solvang akte vi till Santa Barbara och bodde 2 natter hos Ali i Isla Vista! Fest i 2 dagar och traffade mkt kul folk! Ali, du ar tokrolig sa det va great att sova hos dig!
Dock forsvann 300 kort fran min kamera nar en pappskalle pa CVS skulle pilla pa min kamera, gah! Men Jenny har San Francisco bilder och alla partybilderna fran kvallen innan har jag i huvudet! Typ sjuttioelva kort pa oss 4 haha=)

Santa Barbara var annars jattefint, myyycket svenskar! Vi drog darefter till Santa Monica, var ute pa fina piren och hade en superflummig kvall, alla maste trott vi gick pa nagot men vi kunde inte sluta skratta, men sa ska det va=)
Moving on to L.A, Hollywood! Kul att se walk of fame och vi korde upp sa langt vi kunde till skylten och tog massa kort saklart, gick pa Waxmuseet och Guiness world of records!
Nu ar vi i Newport, dar har vi bott, jattefint, akte over o kakade pa mysig restaurang i Laguna Beach och letade ihjal oss efter var nya favorit, FROZEN YOGHURT! Gick pa Universal Studios i Tisdags, riktigt coolt, besokte Wisteria Lane!! SURFADE i Onsdags, tooooksvart, manga kallsupar och dang i huvudet nar bradan slog runt!!!! Disneyland i gar, yeah, vi var som sma barn!
Nu ar vi pa vag ner till San Diego och alla behovde kolla sina banksaldon=) Vi ar pa vag till en outlet ocksa haha..! Imorgon ska Jenny och jag ga pa Sea World, killarna har redan varit dar sa de far droppa av oss=) Sen blir det mer surf, idag var vagorna for hoga och det blaser massor!
Vi har kort omkring lite idag och tvingat killarna att leta efter alla ULTA vi kunde finna, vi ar pa jakt efter hudprodukter, stackars pojkar! Vi letar efter Dermalogica men alla ska fa det om 4 veckor sa nu slutar vi leta och later killarna kora oss dit de vill=)
All packning har vi pa pickupbaken och om vi stannar nagonstans lassar vi in allt i bilen, det ser riktigt kul ut, vi har ett gang med vaskor!
Jag ar forresten utnamnd ''Mamma'' pa den har resan, killarna blir tokiga pa mig ibland men de har erkant att de kan behova det ibland haha=) Vi ar ju med varandra all the time sa vi vet massor om varandra nu, riktigt kul, och ovantat..hehe!

Pa Tisdag flyger Jenny och jag hem fran San Diego! Den har resan kommer jag kunna leva pa lange! Vilken sommar, jag ar sa lycklig och sa glad over denna resa! Alla jag traffat och allt jag gjort, amaaazing!
Fick precis mail fran vardmamma Dana, lite tarar i ogonen nar jag sag att de mailat en ultraljudsbild pa deras lilla tjej i magen! Saknar dem!

Nu ska jag titta vad mina kickers gor!
Ses snart vanner! Mamma, Pappa o Johan, snart ar det middag i vardagsrummet som galler!


RSS 2.0