Johan hjärta Malin

♥♥♥♥
Min lillebror och hans Malin har förlovat sig idag, på deras 8-årsdag!
Världens finaste & sötaste par, storasyster är så glad :)

Oscars ´12

Nu har Oscarsgalan 2012 passerat och vi missade den, ska försöka hitta något ställe att streama om det går... MEN vad vi fick reda på var att Christopher Plummer vann en Oscar för Bästa manliga biroll i filmen Beginners!! Vad som är så speciellt med det? Det är vår kompis Miranda som är producent för filmen! Det var Mirandas lägenhet jag & Emil bodde i våra sista veckor i Toronto, vi pratade mycket om filmen då och vi tycker detta är jätteroligt :) Så härmed säger vi ett stort grattis till Miranda de Pencier, you rock!
-
-Miranda till höger (bilden är inte från galan)
-
-
Emil & Miranda, juldagen 2010:)

Vår i luften

Sitter och pluggar i sängen med sovrumsfönstret öppet och det är sååå skön luft som strömmar in, det måste vara våren som är på G?
-


Fint sällskap

Idag hade vi föreläsning om droger & emotion/motivation, intressanta föreläsningar och en duktig doktorand! På lunchen gick jag till H&M och köpte en klänning jag sett i en blogg - den är så vårig och så fin!! Med min rabattcheck landade helheten på 150 kr:)
När jag skulle kliva på tåget mot Helsingborg stod Nina på samma perrong, vilket gjorde mig så glad, vi har inte setts på evigheter och det var mysigt att sitta och prata hela vägen hem, med löfte om att snart ses igen:) Det längtar jag till!
-
Klänningen verkar ha tagit slut på H&Ms hemsida & jag har ännu inte fotat klänningen så det kommer kanske en bild senare. Däremot detta halsband, har stora cravings på detta halsband efter att ha sett hur de stylade det i ett tv-program nyss!
House of Harlow
-men nu verkar det vara slut på Kyssjohanna.se, buhuuu!

Amanda Mair

-
Min nya favorit!
Lyssna, lyssna, lyssna, lyssna, lyssna!

Brunch på en solig söndag

Solen sken in i vårt sovrum när vi vaknade imorse och vi klädde oss, fixade iordning oss och went to town.. Vi mötte upp Johannisen&Adde på Mariatorget & sedan gick vi till Helsing för att äta deras stora lyxiga brunch, det var så gott! Planerade lite trips vi vill göra i vår, en heldag till Ystad och en helg ute på Johannas sommarställe, helg i Fjällbacka m.m.mm.m....:) Efter brunchen gick vi ned till norra hamn och satte oss på lä-sidan och kisade mot solen, helt underbart. Vi tog en liten tur genom ett stängt kullagatan innan vi vinkade hejdå och gick hemåt, genom den vackra gamla kyrkogården här på söder. Nu försöker vi ladda för att åka och handla, storhandla dessutom, haha..
***
-
Adde, Johanna (i finaste kappan!) & Emil i solskenet, de tilltryckta handskarna tillhör Johanna och fungerade som sittdynor för mig :)

Vårt sovrum

Idag har vi kört en heldag på IKEA/Väla, så även igår. Vi har kittat upp Emil på skjortor och jeans (& tydligen tv-spel också..;) ) och sedan har vi kommit i hamn med vårt sovrumsprojekt! Prinsen min är väldigt duktig på att se helheter och jag är rätt duktig på att se detaljer, så vi kompletterar varandra perfekt ♥
Nu fattas bara de två blommiga Cath Kidston - look-a-like-kuddarna jag har hittat & en vit pläd att lägga på sängen!!
-
-
Vi har köpt nattygsbord med små skåp, läslampor & tavlor som beskriver vad lycka är. Jag hittade fina texter i en lookbook från ChillNorway som jag slet ur och ramade in istället, hur perfekt som helst :)
-
-
Emil fick en klocka som lovar väckning...
-
-
& jag har en skylt som förklarar de ibland kringfarande dammtussarna...
-

En liten prinsessa

Sverige har fått en ny liten prinsessa, åh vad kul!

Turning things around

En kass föreläsare kan lätt förstöra en hel dag & det hade vår professor sannerligen chansen att göra idag! Han satt ner hela föreläsningen, totalt oengagerad... i fyra timmar..om hörseln..snark?! Hur är det med pedagogiken och kärlek till ämnet nuförtiden?
Räddningen på en sådan här dag är att gå och äta lunch med fina Sanda, hon är så sprudlande och glad så jag glömde totalt bort tråkpsykologen från förmiddagen, tack Sanda! Vi bubblade iväg ett par timmar och iochmed att vi bor grannar kunde vi fortsätta bubbla hela tågresan hem och promenaden upp till våra lägenheter:) Next time is on me:) Väl hemma bytte jag om till träningskläder och sprang ner till gymmet för ett spinningpass, ett hårt pass och det var roligt! Nu är jag såååå trött, Emilen är påväg hem, yeaay, blir nog nattinatti för mig snarast!
-
Här åt vi idag, på Ebbas skafferi i Lund - såå gott!

Fettisdagen

Idag är det en fet dag, en fettisdag! Jag är inte mycket för dessa skapelser, inte överhuvudtaget faktiskt, men imorse köpte jag 2 st till Emil & ikväll ska jag iväg på fettisdag-mys hos Johannas vän Carin, allt utan att ens överväga att smaka, haha.
Åh, imorse, eller i förmiddags överraskade jag Emilfisen med picnic på vardagsrumsgolvet. Det var min Alla Hjärtans-överraskning till älsklingen men råkade ju glömma bort att jag var i Lkpg då den dagen skulle komma:) Så, idag fick det bli istället! Dukade upp massvis med godsaker på en filt på golvet, tände ljus i praktiskt taget hela lägenheten och väntade på att E skulle komma hem från jobbet. Det blev succé :) Nu på eftermiddagen har vi varit nere på stan och beställt mina nya glasögon, iallafall ett par utav två då det ena paret tagit slut:( Men, mina favoriter fanns kvar och Emil tyckte att den var tokigt snygga- så om två veckor får jag hämta ut dem, tjoho! Sedan köpte vi en ny dörrmatta, thank god.. för att avsluta med tidig middag på Mezo - j´adore!
Nu har jag fixat med mina nyinköpa tulpaner, ska snart göra mig redo för tjejkvällen och ännu senare ikväll kommer Simon hit och sover över!
Have a happy fat day!

B-day weekend

Hade en lovely weekend i Köpenhamn med hela hopen underbara människor!! Skrattade så mycket att jag hade ont i käkarna på tåget hem, haha! Vi firade Christine som fyllde 25 ♥
Hittade en härlig bild från sommaren ´09 på mig och C när vi var på Engelen i Sthlm, där Emil med band spelade 2 kvällar, sååååå fruktansvärt rolig sommarkväll i augusti!
***
-
Grattis igen skönaste bönan!!!
-

***
Andra kvällen, då älsklingen fick sig en eller tusen pussar :)

Urlakad fredag

Igår kom jag tillbaka från Linköping, hem till min underbara älskling, tryggheten med honom löser liksom upp allt runt omkring, så det är Emil som får ta alla mina upp- och nedgångar..stackaren:) Men utan honom skulle jag vara en blöt fläck på marken ibland. Ikväll jobbar Emil, vi hade en jättemysig morgon innan min tenta(wah!) och när vi båda kom hem hann vi med att pussas och kramas lite mer innan han åkte till jobbet. Imorgon ska vi åka till Köpenhamn, till Christine & Jesper!!! Det ska bli så himla roligt, både Alice, Niklas & Magnus kommer, längtar!
***
Förresten så hade jag de mysigaste dagarna hemma i Lkpg.. & träningen på friskis var så lovely, tränade ändå där i 7-8 år och jag älskar passen, ska faktiskt gå och testa några pass i Hbg- kanske byta gym? Påväg till träningen gick mamma och jag genom trädgårdsföreningen och det är sååå vackert, Lkpg är snötäckt!
-

-

Trädgårdsföreningen, Linköping


Pluggpaus och vill-ha!

Nu tar jag en liten paus i inlärningen av nersystemet..puh!
Istället for jag runt bland några internetsidor och hittade mycket fint som jag vill ha, helst i en ny lägenhet...
***
Hur fin är inte denna radio? Jag tycker att den är fantastisk!
Ylva Skarp för Clas Ohlson
***
EKTORP Fåtöljklädsel IKEA Lätt att hålla ren, avtagbar och maskintvättbar klädsel.
Sitter i denna fåtölj as I write hemma i huset, vill ha en likadan, helst med tillhörande stor fotpall med plats för massa förvaring!
Ektorp, IKEA


Spa

Haft en supermysig e.m/kväll med mamma, med simning, bastu, mintbastu, bubbelpoolande och ansiktsmasker - i Linköpings simhall! Supermysigt var det och när vi hämtat bilen åkte vi hem, tog lite vitt vin och lagade lax med pesto, gudagott!! En jättehärlig Alla hjärtanes :)
Jag har ett liten ♥ överraskning till min älskling när jag kommer tillbaka till Hbg så vi firar Valentine lite senare, dock firar vi ju kärleken varje dag faktiskt!
Imon ska jag pluggapluggaplugga, hälsa på farmor och sedan gå och träna med mammi på Friskis, like the old times! Haft så härliga dagar hemma, fikan igår med Lina & Elina ville jag helst aldrig skulle ta slut, älskar att träffa dem! Fina, fina vännerna mina♥

Love you,sweetie!!!!!


Födelsedag, plugg & tjejsen!

-
På senare tid har jag fått upp känslan för min hemstad mer och mer. Det är mysigt att komma hem, vandra på gatorna och känna hemma-känslan. Det finns minnen i varje hörn av denna stad!
Efter min helvetestågresa i fre med stopp i Hässleholm (blääääää) i 4 timmar har jag bara haft det mysigt, hängt med på roadtrip med Malin & Johan, tittat mello och pluggat. Idag har vi firat min kusin Victor som fyller 18, megagrattis igen, precis hemkomna med magen full av god mat och tårta:) Imon ska jag sitta på bibblan hela dagen lång, med avbrott för lunch hos mamma och sedan på eftermiddagen ska jag träffa två av mina finingar, Lina & Elina - som jag längtat! Blir en härlig måndag och fin start på veckan!

Loove looove loooove!!!!

***
Gissa vem som har fått en tidig Alla ♥ Dag -present..
Älskade, finaste Emilen kom hem med denna finafinafina kudde idag, för han är världens bästa&snällaste!!
Tack min älskling

Filmer

IGÅR:
-
***
IDAG:
-
***
Jag älskar LOVEFiLM!

Smarteyes

Idag har jag varit på synundersökning hos Smarteyes! Mitt vänster öga har blivit lite sämre, jag kisar betydligt mer med det. Efter att det hade konstaterats och några tester hade gjorts (superproffsig optiker!) så kom ju det roliga att få välja bågar:) Tillsammans med en Smarteyes-tjej gick vi igenom det mesta, haha. Till slut stod jag med 4 bågar kvar och jag har tänkt välja 2 bågar.. Då fotades jag i butiken med dem på och har nu mailat mamma&pappa så de får säga vad de tycker, ska visa Emil också! Jag har 2 favoriter själv nämligen.. :)

Fransar & Bröllop!

Igår, efter skolan, tog jag & Johanna tåget till Skurup - hem till morfar och Sophia! Jag byggde på mina fransar och Johanna förlängde sina för första gången, så nu är vi riktiga snyggisar ;) Medan J fick sina fransar åkte jag & morfar iväg och köpte thaimat- sååå gott! Blev en supermysig em/kväll och vi var inte hemma förräns efter midnatt, trötta men fina:)
***
Åh, igår kom en bröllopsinbjudan på posten ♥, Emils kusin ska gifta sig i slutet av juni & vi ska gå! Jag älskar bröllop och jag längtar redan!
Nu ska jag göra mig iordning, vi ska ned på stan och köpa prellisenter :) Emil åker till Fjällis i helgen och firar Stinsen och Anders som fyllt år. Jag åker hem till Lkpg 1 vecka och tentapluggar, ah!
-
Nu blev vi precis bortbjuda ikväll, inflyttningsmiddag hos Lojs & Mackan, mysimysi!

Helsing

Åh, vilken bra kväll det blev igår!!! Johanna, Pernilla & Lojs kom hem till mig och vi lagade middag, drack vin & några drinkar innan vi gick ner på stan och till Helsing! Har bara tagit en öl där förut men nu gick vi upp en våning och dansade hela natta! Det var såå längesedan som jag var ute "på riktigt" och vi var alla så pepp och skrattade oss igenom hela kvällen! Tog en taxi hem och enligt Emil fortsatte jag min egna lilla fest genom att sjunga högt och tydligt medan jag gjorde mig nattklar, haha.. Det var faktiskt inte så farligt, men jag var så trött så det kan vara därför jag inte kommer ihåg alla detaljer innan jag toksomnade :)

Kattvakt

Nu sitter jag och väntar på dagens kompis, Challe! Jag ska ha Lojs katt här hos mig medan de tokflyttar hela dagen. Haha, det ska väldigt kul o lite intressant att se hur han kommer bete sig :) Ska dock lämna honom en liten stund för träning men det ska nog gå bra. Ikväll får jag hit ännu fler vänner, dock tvåbenta figurer denna gång ;) Tjejerna kommer hit och vi ska äta middag och dricka lite vin innan vi går ned på stan och tar en drink eller två! Var ute på en i s k a l l prommis med Johanna igår och köpte gott vin! När tjejerna kommer är det dags för Challe att bege sig hemmåt men jag kanske blir så förälskad att jag gömmer honom...?! :)
***
Ett fint tips förresten, jag köpte nya badrumsmattor på H&M Home förra veckan..
Såå fina, tycker jag!

Fresh

En tjej på mammas jobb säljer sportswear från Newbody, så mamma ringde och frågade om det fanns något jag ville ha & det ville jag minsann! Slog till på en svart och en rosa sport-bh. Bra priser- 150 kr/st, så vill någon beställa så säg till innan helgens slut :)
(Rosa sport-bh finns ej med på hemsidan)

Sleepover

***
Niklas, jag och Emil för några somrar sedan:)
-
Sov så dåligt i natt så jag hoppade föreläsningen om kemisk neural kommunikation, får läsa i kapp på Luvit istället, passar bättre! I e.m ska vi till Lund iallafall, till Niklaspiklas:) Jag har inte sett nya lägenheten än så det ska bli kul, vi stannar över natten för jag har skola imon f.m och sedan ska jag träffa Joanna vid lunch.
Nu ska jag göra mig ready, Emil är påväg hemmåt och jag tänkte fixa lunch till oss innan vi åker ♥

RSS 2.0