VALBORG

Today is valborg-day! Ska "fira" hos Jojjo&Lojs med middag & sen får vi se vart kvällen tar oss :)
Körde ett spinningpass med tjejerna förut, det är sjukt jobbigt och ruskigt roligt. Körde i tisdags också, kändes riktigt bra, nu kör vi träningen igen, stenhårt. På lördag blir det poweryoga, yeah!

Var nere på stan rätt tidigt imorse, Emil skulle klippa sig så jag åkte med in och strosade ett tag innan mitt pass började. Vi satt nere vid vattnet en stund, heeelt vindstilla och magiskt fint! Jag älskar den här stan! Älskar vädret vi har, det är som sommar sommar sommar sommar sommar...

Näää, nu ska jag göra mig ready för ikväll! Visste ni att Valborg kallas "gräspippardagen"? Haha..


Influenser.

Suuuuuupermysig helg med lillkusinen! Vi har varit runt på stan, hamnen (älskar att vara i hamnen) och förrgår såg vi filmen " the boat that rocked" & Emil var också med. Filmen var hysteriskt bra, rolig och extremt sevärd. Äntligen en film som Emil faktiskt hyllade haha...Matilda gillade den skarpt hon med!
Lördagen, dvs gårdagen, tillbringade vi i Köpenhamn, vackra vackra Köpenhamn. Det var jättevarmt och vi var inte ensamma om att njuta en dag på Ströget. Hittade massa nya småbutiker, det var min fjärde gång i stan nu, och lyckades även irra bort oss en bra bit! Men kul hade vi!

Lillsessan hade bakat ihop ett paket med thé, mm-kulor, nya Lantlivtidningen och massa härliga doftljus och jag fick även ett så himla fint ljus-hus i zink, ljuslykta heter det ju ja!:) Min mamma & moster (morbrors fru men lika mkt min moster) influerar mig jättemycket och passar härmed på att ännu en gång säga TACK ANNA för ljushuset=)


Blåsigt värre på färjan över till Danmark :D


Perfekt väder


Hittade ungefär jordens största diadem...=)


Love love love


Sightseeing sightseeing..


Löveli att ha dej här Tilda
& inget feeeeesande nu ;)

Fantastic.



Vårfärger.



Vackra Rya/Råå

Nu ska jag snart ner till Knutan och hämta upp kusinen!!
Ett hett tips förresten, jag & Emil köpte varsin glass tidigare idag, testa nya Nogger-mint, to die for!


Leila country living



YES, jag köpte mitt eget ex! Det sista exemplaret på Ica Maxi, hippie jippie! Emil tittade på "Leila på landet" med mig, inspiration till midsommarmiddagen...mmmmm, så gott!!  Fick ett mail från brorsan, han hade bakat chocolate-chip-cookies till mamma & pappa ikväll... DÅ hade jag velat befinna mig på Långgatan 38, for sure..!
Nu ska vi soooova, mag-ajaj till trots!
Puss!

Sol, hopp & kärlek



-Matilda på gröningen, picnictajm!


-Emil, Toffe & Matilda på Hamnkrogen

Ville att Matildus skulle stanna hela tiden å inte alls åka hem! Vi hade iallafall en underbar helg, vad annars?:) På lördagskvällen blev ingen dans, men en spontan vin/spel kväll hos Jojjo, hur jäkla kul som helst, det blev hets och 118 100 kopplades in haha..

I morgon får jag hit en annan Matilda, kusin Matilda, längtar längtar! Vi ska till Köpenhamn, ta en mysbio, titta affärer, glutta i alla fina butiker och bara kusinmysa!! Saknar henne som en tok så det ska bli riktigt kul!

Åååh, igår blev det bestämt, Linnéa & jag blir sommarsambos i sommar igen! Har fått hyra en lägenhet i stan! Förra sommaren var fylld av alla känslor som fanns, vi hade den bästa sommaren & nu kör vi en repris, så alla tjejerna kan bunkra upp sig i lägenheten, lets go mysfaktor 1000 sommar 09! :) ♥♥

Underbara väder...

Haft världens mysigaste dag på stan, picnic med lyxmackor, nötter & vindruvor på Gröningen och även lite shopping! Nu är vi hemma och ska göra oss ready för kvällen! Ska möta upp Emil, Toffe, Ludde, Jojjo, Erica o möjligtvis några fler nere på Hampan, sedan ska jag & Tildus ta en dans på Tivoli tror vi minsann!

Hoppas ni har en fin helg! Imorgon blir det kärnan (turistvisning) och en fika i solen innan M ska åka tillbaka till grannlandet, jag vill att hon ska flytta hit!!

Underbart väder & vi mår perfekto!

Matildus


Nu är hon på väg, världens bästa Matilda!!!! Hela vägen från Norge, vi ska ha en solig myshelg med picnic på gröningen, flanera på vackra skånska gator, dricka öl med vännerna, ta en svängom (ingen dansar som vi), fika i hamnen och ha frida&tilda-time! Maria är sjuuuk & jag kommer sakna henne!! Men vi ses snart!







Vänskap

Hej min kära vän!
Ville bara kolla hur det är med dig. Jag och karin pratade om vänner igår och att vissa blir så buttra utan anledning. Så sa vi att dom riktiga vännerna faktiskt är dom som man inte alls behöver konstla till det med. Som man bara skulle kunna ringa när som helst utan några konstigheter, och då gav jag dig som exempel. Nog för att det såklart är tråkigt att man inte hörs oftare. Men huvudsaken att man vet att man har varandra, inga måsten bara pure friendship. Thats my cup of tea.
Ville bara säga det.
Sov sött :)

- Fick detta meddelande av Jenny, underbara Jenny...
Det är sådana småsaker som gör hela dagen...det är så rätt, så sant, så bra!
Blev så jäkla glad så Jenny, du får ta att jag publicerade det här ;)


Jag och ballaste Jenny doin´ Hollywood :)


Sushi på San Francisco airport



Sunshine flowers

Back in school, himla mys att träffa alla, bästa tjejorna. Käkade lunch på stan och tog en repa. Snart blir det stor mathandling, sen helkväll hos Tiff, vi brudar och Fredrik, Lojs kille! Sitter hemma hos bruttorna nu, i ett myller av kläder, d v s Jojjos rum!!! Haha....

Nu kom Lojs in, söt som en liten blomma, hon har samma outfit på sig som första gången hon och Fredrik gick på dejt=) I skrivade läge har han ej märkt detta.... :) Jag & Jojjo har gått igenom alla hennes ballerinor, nu är det hög tid att endast leva i dessa underbara skor tills november ungefär... 



Imon kommer Eeeeemil hem till mig!
LÄNGTAR som aldrig förr, 13 dagar har det gått sen vi båda åkte hem för påsklovet.. 
Åååh vad jag längtar!

Har pratat så mkt om sommaren, vill ha den NU & den kommer bli underbar...
3 månaders sommarlov har vi, jag ska jobba 5 veckor och sola resten?

♥♥♥



 


Lush

 är en underbar kräm!!!  Lush är divine.

Love lettuce är en underbar ansiktsmask som är färsk, man ska förvara den i kylen, den är helt underbar, peelingmask! PROVA

Helsinge -borgen!

NU är jag tillbaka i Skåneland! Lämnade ett hus i total demolering haha.... fan vad snyggt det kommer bli, rent ut sagt!
Tog en runda på stan innan jag åkte, köpte massa saker på Lush ( love it ) och ...tadam- fick OddMolly linnet, det är otroligt fint, love it a lot! Sedan bjöd mamma på lunch så jag köpte med 2 kycklingsallader upp till jobbet, träffade alla tjejerna (sköterskorna) och sedan kom pappa och skjutsade ner mig till stationen!
Tack söta familj för påsken♥

Nu har jag urbota tråkigt, ont i maaagen och trött! Jojjo & Lojs skulle spela kubb men jag skulle vara ett alldeles för trist sällskap men nästa gång bangar jag icke! Matilda ringde nyss också, de hade anmält sig till university inför hösten, hoppas hoppas helsingborg:) I helgen kommer deeeeeem!


Back to unpacking då!
Imon är det skola igen, och solhäng med Tifflon

Skåne nästa

Sagt hejdåmedpuss&kram till mina flickor, satt uppe sent igår hos Hellan med Links, sommarn nästa!

MEN innan dess kommer Maria&Matilda ned redan i helgen!!!! Kusin Matilda kommer nästnästa helg, can´t wait! Sedan hoppas jag på Valborg i Lund med Lottis & Linnéa! :)

Nu är hela huset utblåst känns det som, snickarna kommer imorgon, ska bli skitkul att se resultatet när jag kommer hem nästa gång:) Blir lunch på mammas jobb imorgon också, sedan går min buss ned till Skåneland vid kl 14. Jippii..!!Ska hämta ut en påskpresent jag får av mam&pap innan jag åker... LOVE IT♥

Det ekar på hela övervåningen för datorn är pretty much the only thing left !

 


Glad påsk!



Påskpussar till mina hjärtan små!

Ikväll blir det påskmiddag hos brors flickväns familj & sedan mys med tjejerna!
Imorgon påsklunch med släkt!


New York..



Anna Ternheim - New York, New York

Melissa Horn - New York

Norah Jones - New York City

Roberts Radio





I would NOT mind having this gorgeous radio in my future home...
Åh, så fin den var...

Vi har haft påskmiddag hemma ikväll & sedan la jag mig i mams&paps sovrum och kikade igenom lite av mammas inredningstidningar (det finns en hel del) och jag älskar Leilas country living. Det var i den tidningen jag fann denna radio, som jag nu är helt kär i..tyvärr är den lite för dyr för en student som jag!
2.995:-  från "Roberts Radio"

Renovate

Satt i timmar med tjejerna igår, jag, Sanna, Linnéa & Matildus. Satt till stängning på café 1, likadant på café 2 :) Ikväll ska vi sammanstråla igen, dansa dansa dansa !!
Åh som jag saknat mina fina!


Igår rök hela vår inredning på övervåningen, det ekar t o m när jag sitter och skriver på datorn här. Soffan, fåtöljen & bordet såldes till en ung kille som precis flyttat hemifrån. Det är total makeover här hemma haha, räcket till trappan är borta och trappstegen ska bytas ut, lister är borta och tapetsering och nytt tak ska in! Det kommer bli skitsnyggt, vita soffor här uppe, mamma är bäst på inredning. Pappa är bäst på att ..hålla med, följa order & slutföra! ;)

DÅ kommer nostalgi-Frida fram, jag fick lite ont i magen när de baxade ner soffan från övervåningen, den har ju alltid varit här, alla jular och alla gånger man sovit i den, när Johan & jag byggde kojor under bordet..
Det var likadant när en liten skitunge köpte min finfina lekstuga för hundra år sen, det första hon meddelade mig var allt hon skulle göra om, måla om och det ena med det andra... hade jag bara varit lite äldre än...11, o hon äldre än typ..5-6? Då hade jag givit henne på moppo! Haha..nejdå..men det är sorgligt när man säger hejdå till minnen!




Hejdå soffan!
Bild från i julas

Hmm.... kanske jag får sno kuddarna nu? :)

Tjejdax

 Hellan is back in Sweden-town! Hoppas jag får krama  på dej massor så snart som det bara gååår!! ( Tänker på dej & hoppas allt går bra!)

Ikväll blir det tjejfika, chill med thé & kaka på ett fik i stan! Vädret är rätt supertrist just nu, men då får man en anledning att vara inne och kika film och äta upp mammas bullar..
Ja det här med att ha ett nyttigt lov försvann down the toilet rätt snabbt märker jag...!:) Vart är mina dragé-ägg förresten?

Längtan.




  ♥    ♥  

Det behöver inte gå många dagar innan jag håller på att krevera av längtan!

Jag saknar dej!!!


Confessions..



Tjejbio med Pettsson (Sanna) igår, söt film med skön cast...jag gillade den!
Pappa jämförde denna film rätt snabbt med mig och ansåg att jag borde se filmen i lärande syfte, så han lovade att betala om jag gick och såg den, han såg det som en investering... hehe
100 kr låg på bordet när jag vaknade idag...;)

Vi tog en thé på ett café efter filmen och pratade oss igenom nyförälskelsens alla faser, underbart.
Längtar sååå mycket till Torsdag då vi är samlade, (nästan) alla tjejer, ska ut och slå klackarna i taket, love!


Sålt för 500 spänn på Tradera, right ON!


Grattis & hurra för Tiff-fisen ida´!!



Största hurrakramarna och pussgrattisarna till fisen som fyller 25 år idag!!
Saknar dej redan & väl tillbaka i Skåne blir det kalajs!!
" ...hurra hurra hurrrraaaaaa..."

Långgatan

Det är så mys att vara hemma! Hemresan med killarna var lika kul som alltid, man är ruskigt utsatt i en bil med 3 alfahanar, jäkla machomän haha... i love them!

Satt uppe till midnatt i fredags med päronen, brorsan drar alltid efter ett par timmar haha, tjötade tills vi alla var trötta som få, Emil ringde & pussagodnatt sedan sov jag som en dröm i min säng!
Igår lapade vi sol hela förmiddagen, det tillhör väl första soltillfället att säga att jag fick bikiniränder! Haha..
Åkte sedan ut till Ikano med brorsan med vän, passade på när de ändå skulle ut. Kom hem med ett korallfärgat linne med broderad spetskant nertill & en ljus jeansjacka, jättefin!

Moster & kusin Amanda kom förbi i går kväll och idag ska jag bort till dem och inspektera hennes nya kontor!
Solen gömmer sig idag så jag har parkerat mej i skräddarställning vid Johans dator med vindruvor och överbliven choklad:)

Imon får jag träffa Peeettsssooon!!

Hejdå!

Sagt hejdåå till Tiff&Jojjs och Liiiam, lilla Tiff-jr  som kom hit=) Vi satte igång ett byggprojekt här med mina kastruller, han är så smart&logisk lilla mystrollet:)




 


Mamma ringde mitt i byggandet =)



NU åker jag ut till Emil !
PUSS, ses snart i Linköping!

Packdax.



Packa packa packa....
Imon blir det Linköping, nästan 2 veckor
2 veckor med mys
2 veckor utan E & tjejerna ... sakna sakna sakna



IGÅR var en underbar kväll... först hängde jag i Lojs&Jojjs lägenhet, sedan gick vi ned till hamnen och åt årets första glass! WUNDERBAR. Mötte sedan upp Toffe, Thilda, Victor & Eeemil för att gå till en närliggande bar/krog för en lovely night in the sun, öl till alla! Lite senare kom även Patrik, Wille, Joanna, Emelie, Lina, Lisa och några fler! Planerade lite nollning inför hösten och det kommer bli skitkul!
Tjejmiddag efter lovet planerades också, mys!

Sov över hos Lojs&Jojjo för jag vågar icke gå hem själv, Emil åkte hem tidigare för han skulle flyga upp till Sthlm runt 5 i natt... så 5.20 ( när hans skjuts skulle komma) vaknade jag klarvaken, tror jag ärvt detta från mamma hihi...  runt 7 fick jag ett meddelande att han hade landat så allt var bra :)
Gick prommis hem förut, sååå skönt, solen är helt underbar, hoppas Östgötaslätten får samma väder under mitt påsklov, min packning består mest av vårkläder, men får sno något av mamma om det skulle frysa på..;)








Våren är här, vintern lämnar vi bakom oss!
Lyckligare än någonsin ♥

RSS 2.0