Linköping

Linköping, Im home! Härlig bussresa med Jojjo till Jönkan, där delade vi på oss, J mot Skövde & jag mot Lkpg. Resan gick förvånansvärt snabbt och nu är jag hemma sedan några timmar & ska snart göra mig ready for the night, helt slut...duscha och tvätta håret lääänge, älskar duschen här hemma i huset :)

Imorrn ska jag ner till stan och hinna med en hel del, roligast ska bli att kika i mosters butik, jihu!
Nej nu ska jag sörpla i mig det sista vinet och sen blir det kvälls-minispa!

Mysiga dagar väntar på mej!


Påskfest

I somras skickade vi, flickorna, kärleks sms till varann när vi inte sågs haha, detta fina fick jag en gång på Linnéa och Lottan and I love it! Nu vankas det påskfest på lördag med dessa underbara finaste ever!

Ska bli så jäkla mysigt att åka hem, åka upp till Dalarna, komma hem till flickorna, mysa i huset, kolla mosterns nya butik, hänga, slappa, mm- men jag vill ha lite mer värme sänt till Linköping!! Här har vi ju vår, det har vi inte alls hemma i Linköping haha...

Treggings

Hola!

After school tog jag, Tiff & Jojjo en runda ute på Väla där en klänning returnerades & en sjal inhandlades för ett mycket bra pris, jippi! Köpte även ett exemplar av de hypade "treggings" eller jeggings som jag och T tyckte var ett mer passande namn.. blandning mellan byxor och leggings, riktigt sköna och man slipper knäppningen, men de satt riktigt snyggt och kommer bli mycket använda i vår/sommar!

Sålde massa juridik-litteratur till Erica idag också, jippi, tack Erica du betalade min och Emils biljetter hem hihi ;)

Nu blir det spinning och styrka (armar) med Malle! Ikväll kommer Niklas & Anna hit, mys mys!

Kladdkaka


Jag & Emil fick en väldigt fin bakform av Emelie på vår inflyttningsfest, formen av ett hjärta...såklart:)
Ikväll testar Fridolinen att baka kladdiskaka, med lime!



Mys, pyssel och söndag.


Movienight hos Malle igår tillsammans med Jakob, Emil & ananaspajen divine.. Kikade på tv-versionen av Män som hatar kvinnor part 2 och vad händer i slutet...det spännande slutet...JO, Malle får strömavbrott och det visar sig att det drabbat x antal hyreshus, det blir helt enkelt väldigt nersläckt (earth hour fick lite draghjälp där?) dock ej vårt hus, tjoho! (sorry M) Men det gjorde ingenting sen, hade hur mysigt som helst med tända ljus överallt och vi tjötade in på småtimmarna :) Somnade till slut i den mycket bekväma antika fåtöljen, kände mig som ett barn när vi skulle gå hem... när föräldrarna fick slänga upp en över axeln typ haha!

Nu är jag hemkommen efter en inköpsrunda med Tiff, vi har hittat något väldigt vackert vi vill göra och allt, eller nästan allt, är nu köpt och redo för att skapas men vi stötte på en motgång, en viktig del går inte att få tag på i vanliga affärer så det får bli en beställning på denna lilla vara! Vad det är? Hemlis!

Nu ska jag njuta av söndagen!

day-after-rock

Fy f*n vilken fest, vilket ställe, det var riktigt roligt igår, dansade och for runt som 2 vantar och alla var sjuuukt balla, utklädnaderna var på topp! Måste be Tiff mms´a bilder på hur vi såg ut igår:) & Emil och Johan var gryyyyyyyymma, de spelade och sjöng legendariska rocklåtar, sjukt peppande!
Väldigt lyckat, idag tar vi en recap-day:) Det regnar och vi ska hem till Maallie och titta på filmis ikväll!

Jag fick paket av min fina igår, Emil är fantastiskt underbar och överraskade med en parfym jag har velat ha jättelänge, nu kommer den alltid påminna om Emil, bra att ha när man saknar:) Han är så fin min gos..♥

Lycka



Update-



Varför Tiff håller ett hårt tag i mitt hår är oklart haha..



Rock-snor!



Klockren min haha, tjejerna som hade festen slängde upp prickiga trosisar till trubaduren!



Johan, lika klockers han!




Haha, de här bilderna kommer mamma o pappa älska ;) Var tvungen...



Bara för att vi verkligen inte är hårdrock hahaha... jag ser bara elak och "försöker för mkt" ut ;)
Haha, mina fingrar ser ut som om jag försöker imitera en snigel....not rock.
Döskallar och fjärilar på linnet, det är en Frida-kombo det! tack Malle!

Men kvällen var ändock.... ballast.

Roooooooooooooock


Ikväll smäller det, snart kommer Tiff hit, vi ska fixa iordning oss och dricka Pistonhead, nytt öl jag fann på Systemet idag, rockish va ;) Runt halv åtta går båten och turandet börjar innan vi glider in på Club retro i Dk..Ska bli så jäääkla kul ikväll, klubben är tydligen jätteball enligt Emil som varit där och soundcheckat hela dagen!

Igår var en riktigt lovely dag, jag & Mallie hade en skön shoppingdag i väärmen, ambassadörsjobbet gick jättebra, så även föreläsningen jag och Elin höll i- sedan fixade vi sittningsplanscherna innan vi tog med hela gänget till Villan för tacopaj & pubquiz, och nej "socionomer vet allt" vann inte..haha!
Sedan köpte vi sjukt mycket godis, gick hem till oss, drack lite rött vin och spelade Europa-spelet.. jag & Elin vaaaaaann! Malle, Jakob, Ludde & Emil var ganska bra förlorare :)

Idag har jag simmat för att komma i form till kvällen, nu är jag riktigt taggad och väntar ivrigt på T-rex att hon ska komma! På med gigantiska örhängen och fyrtioelva armband, yeah....

& vääääääääääääärldens bästa mamma hade fixat tiden till mig på torsdag, åh vad skönt det ska bli! Väck, väck väck jäkla breakouts! Tack mammy!♥

Now...ROCK ON!

Mamma&Pappa♥



Världens snällaste och mest omtänksamma föräldrarna någonsin har jag!

Hoppas hoppas hoppas att jag får en tid när jag är hemma..


Poweryoga


Poweryogan stretchade faktiskt ut min kropp avsevärt, sen gick jag & Malle och solade, himlans skönt...
Älskar yogan, man utmanar sig själv rätt rejält faktiskt, ibland är jag smidigare än jag tror, inte alltid flodhäst :)



Emil hade gjort kyckling när jag kom hem, kändes bra efter träning:) Malle och jag botaniserade lite på Tasty House också, bland torkade frukten och nötterna, så nu har det begäret stillats också..

Lillebror har jag pratat med också, lääääääängsen, men han mådde bra! Försökte sälja in vår lägenhet till honom i sommar / höst om han börjar plugga... om vi, och nu säger jag OM vi kommer iväg, segaste handledaren...??

Nu sitter jag och har sjungit för full hals, Emil blev inte rädd eller avskräckt för att fortsätta med musiken, jag fick t o m lovord :) Han är för snäll min gos..

På freeeeeeeeedag är det partaaaaaaj, ROCKPARTAJ! Jag och Tiff ska ut o svira our butts off, festen heter "Rock hard or die trying" och det är 4 födelsedagskids på Campus som anordnat, vi känner ingen av dem haha.. Men eftersom Emil ska spela fick han ta med sig valfria personer, så nu kööör vi!



Ta lite inspiration från brorsan, när han var på rockfest uppe i hans Åre?
Första gången jag sett Johan-toan med eyeliner... eller nej, jag tvångsmejkade honom för ett par år sen ja, han trodde att han skulle bli blind av mascaran... det är roligt med småsyskon :D

Nu ska alltså lilla Fridolinen se rockig ut... har jag gett mig ut på meterdjupt vatten nu? ;)
Kul utan bara f*n ska det bli iallafall! Stället de hyrt är förresten i Danmark, första utgången i grannlandet!


Ny sommarleksak!

Denna tjusiga donna är årets nykomling hos familjen Söderlund, pappa har skickat en massa bilder nu, superfräsch och snygg, lite modernare än vår förra!


Hämtningen av denna innebär en påsk i Dalarna, jippi!! Söta fina Sandbergarna/Henrikssons är där också, gud så mysigt - can´t wait ♥


Skapande.

Fullständigt (!!) nerkärad i India.Arie

Underbara toner..

 

 

Min & Tiffs bibel...


Go green!

Sojadryck & ägg, inte så taskig frukost va ?
Leeeeedig dag idag, jippie, ska städa lägenheten, not så jippie haha... Emil är i skolan och har sin opponering, som jag hade i fredags, i e.m ska jag kila ned på stan och kika lite tänkte jag!

Men iaf, sojadrycken är ett hett tips! Promise!

Finis-helg


Vi har haft en jättemysig helg, med riktigt roligt ute hos Ludde i fredags, superlyckat- Stinas & mina charader var en succé :) Det blev även skön allsång på bussen hem mot stan igen haha...

Igår var vi på middag hos Hanna, tacos- så Emil & Stina kunde inte vara lyckligare ;) Hon fick presentkort på spa-behandling av alla oss, aaah, perfect gift! Kom hem rätt tidigt, tröttisar!

Stinisen har åkt hem nu och det är jättetomt, så himla kul att ha haft henne här, snart snart snart igen!
Jag och Malle tog ett hårt träningspass och tänkte köra boxning imon, samt poweryoga på tisdag, mm- mycket movement :)
På torsdag blir det lite shopping & sen ska jag vara ambassadör igen, öppet hus på campus, ska ju hålla föreläsning jag och Elin, spännande!



Stina & jag



Birthday-kid!



Sötnosisar!



Söt-Lollan



Haha, tveksam Adde?!





CHARADER!!



Söta Rebecka



Spexiga syskona Lindberg :) & Viktors arm


Nu blir det film och mys!

Stina!


Ikväll kommer denna fina tösa hit till oss, läääängtar! Ska bli så mysigt, fantastisk helg väntar oss!

Blev en långprommis i väärmen med Nina, innan vi mötte upp Viktor & köpte lite prellisenter åt Ludde, imon blir det hemmakalas i Glumslöv, men först seminarie/opponering i skolan, tjoho!

Doftade och sprayade på mig Escadas nya parfym, luktade devine, men jag kommer inte ihåg vad den hette! Birthday soon? :) Mamma, du är ju bra på att lägga sånt här på minnet hihi..


Mamman.




Blommor + mamma P = sant
Längtar hem till huset lite :)


Sensation.


Kan vara jordklotets godaste chokladis? Älsklingen min köpte en sån till mig idag plus massa apelsiner, då jag klagat en del över min träningsvärk haha... sötaste finingen min!
Tryyyyyyy it!

Tiff & jag tog en rejäl sväng idag, blev en del terräng så skor och byxor är leeeriga, men skönt var det!
Funderade på att testa en danskurs här nere.. finns myycket att välja mellan, sjukt kul hihi! Salsa, tango, jazz, street?

...Tiff röstade för "barn & rytmik"...........


Aktiv.

Back in sunny Hbg is looovely! Är våren riktigt på G nu ???


Klassisarna var riktigt våriga idag, Viktor hade nya fräscha dojs, Thilda hade vita jeans och Tiff hade BALLERINAS! Vi hade sagt att om vädret tillät skulle vi ta det idag men jag bangade, har köpt nya ballerinas men efter lördagen i klackarna är fossingarna lite möra fortfarande, ville inte chansa på skoskav, men jag ska!..snart!


Om några timmar ska jag möta upp fintöserna Malle & Jojjo för ikväll blir det poweryoga, igår spinnade vi så vi stretchar ut kropparna idag:)

Happy week, powerwalk med chailatte imon med Tiff & mysdejt med Nina på tors, kan inte bli bättre.. fina tjejerna! Vi utnyttjar detta väder till max!

På Torsdag kommer Stiiiiiiina hit, Emils äldsta lillasyster, hon var här i helgen som var också men då missade vi ju varann, så hon kommer igen, sååå himla glad för det! På fredag ska vi hem till Ludde & fira hans 21 år, hemmafest, I love! På lördag har Hanna bjudit till middag hemma hos sig, då söta tösen fyllt 20 år! Kalaskalaskalas!



Anders, Göran & Ove



Matildus, Jennifer & Ida

=)


Fina tjejer.



En söt Matildus, en glad Frida & en snygg Mikaela, "lillasys"
Fina tjejorna!





Försöken till att få till en bra bild på mig& Tildus var många, men sen gav vi upp och körde den töntigaste poosen vi kunde komma på! Haha..


Göteborgskärlek



Loved my weekend

-Mys med Emma, sörpla thé och gråta av skratt och nostalgi

-Krama, skratta & minnas med "lillasyster" Mikaela

- 25års kalas hos söta Jessica med nametags, god mat, hääärligt folk, dansa in på småtimmarna

-Framförallt, gosigosi med min underbara Matildus, mysig brunch, drömma i Haga, power i Slottsskogen, söta sälar i vattnet, äventyr, klackar, framtid.


Westside.



Nu åker jag till min sköna böna i Götebooorg, vi ses på söndag!


Sommarminne.



Valle liten underbar knodd & Emils mamma Aneth



Segelbåten den fina, och redo-för-bad-Frida



Mys och fika

Bilderna är ifrån i augusti när jag, Emil, Stina, Aneth, Anders & Valle åkte ut med segelbåten och hade en underbart varm och härlig dag.
Emilfisen hade bränt sig, därav den vita skjortan till badbrallorna hihi..


Fremil.


Odd Molly.



Okej, den här klänningen är typ det vackraste jag har sett..


UNDERBART är ordet..




Mitt hjärta slits itu av dessa magiska klänningar..
Åh..!


Kvinnor.


Massa kramar till alla tjejer, gummor, kvinnor, tanter, flickor, idag får vi vara lite extra stolta över oss själva:) Fick ett sött sms från Viktor där han tillägnade dagen alla sina damer, så fint!

Idag har jag fått reda på följande:

- Jag har inga allergier (gratis allergitest, pricktest, i skolan, köööööön var enorm men bullen man fick var värt det=)

- Jag har troligen en spricka i handleden, sedan incidenten på inflyttningsfesten, där en tjejkompis fick för sig att lyfta upp mig med tanken att jag skulle landa i jack-högen på sängen men missade och med full kraft föll jag i golvet istället, kände inget då men kulan i handleden finns kvar... måste alltså till sjukhus och röntgas!


Annars, skön dag, fantastiskt väder.. för alla oss brudar!




VÅRLÄNGTAN


Jag toklängtar tills jag & Emil ska till London i Juni, räknar dagar, veckor och månader, jag älskar att längta.


Längtar ju inte mindre av att läsa söta Ias blogg, Ia pluggar och bor i London och lägger ut så vackra bilder, check it out: http://www.magiskaia.blogspot.com/  Hoppas det är okej att jag länkar här Ia :)

Emils lillasyster, fina Ellen, är aupair där nu och går på dejter på Madame T:s, myys! Jag och Emil ska också dejta, alla dagar vi är där ska vara en lååång dejt!


Ambassadör och spel.

Sunday a.m is turning to p.m & vi har fått en del gjort redan, jippi- inte så vanligt på söndagar i detta fremilska hem :)

Igår var jag heeela dagen i Lund och jobbade som studentambassadör, raggade massa nya studenter till Campus, var skitnervös innan men det var över förväntan- skitkul och trevliga "med-raggare"! Den 25e är det öppet hus på Campus, då ska jag och Elin hålla i en kort föreläsning om Socionomprogrammet, kan prata om det i timmar så det ska nog gå vägen .. =)

Kom hem till middag och rött vin, en av flaskorna vi fick på festen, riktigt smarrigt var det så tack Viktor! Sen kom Johan, Malle och Ludde hit, spelkväääll, vi körde lag och helt otroligt vann jag, Malle & (tack vare) Ludde mot Johan & Emil, TWICE, göööööööööööööött! Firade med en liten barrunda innan tröttheten kom i fatt mig, så då bar det av hemmåt!

Lovely saturday it was!

& pappa och mamma köpte ny båt igår, supersnygg & fräsch, vilket gör att jag längtar ÄNNU mer till sommaren, myyys!!!



Sooooooooooommar, längtan!


DU



UNDERBARA MÄNNISKA, JAG ÄLSKAR DIG!!!!!!!


Body Shop


Sara på Body Shop utför magi, blev supernöjd med min sminkning idag, är väldigt sugen på att köpa foundation och highlighter, mmm så fint det blev :) och läppglanset luktade godis!

Ikväll ska vi åka båååt, Emils andra gång på de nya båtarna, åker med Scandlines nu, ska bli mys att titta, han är så duktig min fina lilla gos!


Förresten, igår var vi på studiebesök på Najadens psykiatriska klinik, vet precis vart jag vill jobba nu...Sjukt taggad & helpepp, är så himla glad att jag är där jag vill vara!


Good times




30 augusti 2008, Frida skall flytta ned till Helsingborg

 

2 oktober 2008 Tiff & Fridas första besök på Villan

22 november 2008, Fest hos Wictor



11 december 2008, Köpenhaaamn!



13 mars 2009, Biljard med Tiff & Karin ( på besöök :) )



14 mars 2009, festis hos Adde och Norman



Sitter och kikar igenom gamla kort på datorn, jisses ..fy vad roligt, gamla galna filmer som Fredrik & jag gjorde på en fest hos Adde och Norman, typ 1 år sedan nu..
Time flies when you´re lovin´ every bit of it!


Johan ♥ Malin

Igår firade lillebror och Malla 6 år tillsammans! Glömde liksom deras årsdag så jag lägger upp ett mycket vackert kort jag hittade på Mallas facebook haha..

Grattis till er sötnötter!


RSS 2.0