Happy!

En suddig liten bild och en pappa som precis börjar skratta hihi..
1 vecka med mina fina föräldrar här i T-dot, underbart och bäst!
-
Vem blir inte glad av fina prellisenter och lite choklad, mmm för vintervit & smågodis!
Tack snälla fina gudmor för sjalen och handledsvärmarna, jag älskar dem!!

Fredagsmys

Fredag, lovely Fredag! Idag har vi spinnat runt som bara den- vininhandling, adventsinhandling, intag av svensk mat på IKEA &det roligaste: prellisentinhandling till en pappa som snart fyller år men blir förtidsfirad här i Toronto =) Måste säga att jag är mycket nöjd!
-
Nu försöker vi få tillbaka värmen innan vi ska gå bort till mataffären, ska klura ut mat till imon och lite sån´t!
-

Tjollahej, imon kommer mina fina päron hit & jag är sååå glad!

Väntan...

I väntan på lördag, då världens bästa föräldrar kommer hit ska jag få pappa att längta lite till.. =)
-
-
Snart lördag snart lördag SNART LÖRDAG!

Juletider

-
Jag & Emil hjälpte ju till på den svenska julmarknaden nere på HarbourFront i helgen, jättemysigt!
Här är jag i full fart med att göra köttbullemackor =)
Hårnät är la för hett va.. Haha

-
-
Emil i hårnät, oslagbart! Ida i bakgrunden =)
-
-
Sedan skulle vi försöka få en glimt av the Santaclaus Parade men det var helt kört, människor överallt och jag såg i n g e n t i n g, kallt som tusan och till slut, efter lååång väntan, gav vi upp!
-

LINA 24 år!

IDAG FYLLER EN AV DE FINASTE JAG HAR 24 ÅR!
Det blir nog det...18e grattiset va? 18 år av världens roligaste, mysigaste, bästa vänskap!
Så glad för dej och idag har det bara varit din dag och eftersom du fick 6 "extra" timmar här så lägger jag upp den nära midnatt, för att dra ut på det hela hihi=)
Grattis underbara Lina, kärlek och hurra på din stora da´

Life.


SWEA

Tjoho, helg!
I helgen är det JULTEMA, Svenska nätverket här i Toronto anordnar en svensk julmarknad, Ida bossar över detta event och jag & Emil ska hjälpa till lite bakom kulisserna på söndag!
Men imon ska vi ner och kolla runt lite, ligger vid Harbour Front som är så fint! Har sagt till både Janet och Gillian att komma dit, ska kanske möta upp några studenter där nere också, Sandas vän Julea!
Sedan är det Christmas Parade också..hihi.

Hemlis!



Idag har Fridolinen fixat..
Hemlis hemlis hemlis...


Tuesday!

Tisdag, and we all know what that means... =)
Looney Tuesday..bio!
Due Date
NU - halvtidssamtal med Janet!

Fars Dag

IDAG är det Fars Dag & nu har nog min far gått och lagt sig för dagen, kanske med pannlampan på? ;) Skypade med faren tidigare idag och han hade alltså fått en pannlampa, NEJ inte för träning (men det var det nog ingen som tänkte) utan för att kunna "meka" lite enklare, i bil och båt, smart move av lillebror faktiskt =)

Sedan har EMIL namnsdag idag, så 2 viktiga män har uppvaktats idag, Emil fick fika på Starbucks & sen köpte vi en nu julfilm (kanske mer Frida-grej dock =) så nu blir det middag, mys och film!

Idag kom ju även tomten till Fairview Mall, tänka sig.. tog lite foton när tomten hade en skrikande tjej i knäet, fint;)

Nu kallar mannen och maten!

Puss & kram, mest till pappa idag!




Ser precis ut som mina kusiner, Amanda & Victor, eller hur barn- likt er? Amanda rädd för tomten och Victor superstolt hihi.. Sjukt lika!



Mysimys =)

Ja, jag rimmar på från underground nivå..

Yes, jag älskar Septembers version av Petters låt...Vi fann det folkliga programmet "Så mycket bättre" på tv4play (som vi älskar) & den låten var så grym!
-
Idag har jag haft grupp, kör lite helggrupper nu så jag kan ta ledigt om 2 veckor när mamma och pappa kommer!! Bara 2 veckor kvar, sedan ska vi ha så himla roligt i 1 hel vecka, läääängtar like crazy!
Gruppen gick så bra & jag hade en höggravid kvinna brevid mig som hela tiden viskade till mig "It´s soooo itchy, baby must come ut, iiiiiiiiitchy" =) Så söt!
-
Annars har dagen inte alls bjudit på mkt aktivitet, haft kittlings-fight med Emil tills dess att jag lite i panik över kittlingen, råkade sparka (ja, sparka..) ned honom från sängen till golvet, 2 meter Emil ned på golvet med en duns, haha..trodde jag hade skadat honom (med det hade jag inte, puh hihi!), men samtidigt såg det så fruktansvärt roligt ut för han bara låg där, lite chockad och gapskrattade.. stackars lilla fisen... Man får oanade krafter ibland.. Han får passa sig! ;)
Sedan blev det en kvällsprommis & lite Starbucks, mm!
Nä, nu ska jag skrutta runt lite på nätet, E har gått och låtit kreativiteten flöda med gitarren:)

Puss!

Skypedejtande & gruppavslutning

Har precis skypat i flera timmar med min fina Malle, hade så mycket att prata så till slut slog "whiskeyrösten" till på oss båda haha..underbart!!
Idag hade vi gruppavslutning i en utav grupperna, faciliator training & vi firade med certifikat på att de fullföljt kursen, åt supergod mat och sedan kom bautatårtan fram, var tvungen att smaka men den föll mig i c k e i smaken, 2 ton smör och socker & då jag tog en liten bit (bara för att jag känner mig dum annars) så påpekade en av kvinnorna detta: Oh, you take a small piece, thinking healthy....typical swedish people!!!" Jag berättade att jag smakar allt och det är lite väl ofta detta smakande infaller här haha..Så jag måste ta lite ;)
Sedan togs det foton och jag måste erkänna att jag gillar mina nya namn litegranna, jag är antingen "Sweeeeeden" eller "Faridah" - de somaliska kvinnorna vill gärna stava mitt namn så och det är lite kul men förstnämnda tycker de är roligare så idag när foton skulle tas skulle "Sweeeeden" skynda sig att vara med på alla foton:) Skall bli kul att se vart de dyker upp!

Bästa fina Malle <3

R E D







Tisdags-bio, of course!
=)


Söndag!


Mmmm, fortfarande mätt efter gårdagens sushi-dinner med Ida & Paul. Grymt bra kväll med helt outstanding sushi, tack snälla I & P för att ni tog med oss dit, Sushi on Bloor får vänta sig fler besök från oss =)

Idag är det Söndag, vi har snurrat tillbaka klockorna (japp 1 vecka efter Sverige), vi lyssnar på Foo Fighters och gör oss redo för en tur på stan och lite senare blir det Beaches <3

Ida rekommenderade starkt Starbucks chailatte så innan vi for hem igår var jag tvungen att införskaffa en sådan, de kommer i juledition - j u l m u g g !! Smakade devine..




Ha en fin dag, kram!



The beautiful Beaches..

Flummis mys dag..<3
Så vacker kväll...

November

Inne i November manad, vilket betyder att nedrakningen for mammas och pappas visit till Kanada har borjat, tjoho! 25 dagar kvar...=)

Ikvall ska vi pa bio, Looney Tuesday tror jag de kallar det nu, billiga bio-tisdagar=) Vi ska se HereAfter med Matt Damon, den verkar bra! JAG ska forsoka hitta till bion sjalv idag for jag maste fixa biljetterna efter jobbet, men det blir nog bra, saaa skont att jobba i stan och ha friheten att go wherever efter jobb=)

Pa lordag blir det sushi! Det ska bli supermys, Ida har bokat bord at oss alla 4; jag & Emil, Ida och hennes kille Paul! Emil har ju precis fatt upp ogonen for sushi och experimenterar mer an garna sa det blir toppen, langtar! 


Halloween

All in, beautiful, crazy, utflippat.. Halloween är här och kanadensarna har gått ALL IN! Har gått och förundrats över utspökelserna hela veckan, önskar att svenskarna kanske kunde våga lite mer.. (även om det egentligen är skitfult..?!)




Get it? Berry D. Hatchett & Diane Rot...;)





CityTV var där och gjorde ett reportage, detta är i the Beaches (området vi älskarälskarälskar).. man kunde gå en creepy rund-tur men det gjorde vi inte, dock var det en massa barn som sprang runt! Idag är det trick or treat och söta barn springer omkring överallt och hoppas på att skrämma upp folk med sina kostymer och många lyckas jäkligt bra...

Happy Halloween =)

RSS 2.0