Sommarställe


Nu åker jag, Maria & Matilda ut till Matildus sommarställe, här ska badas och solas som aldrig förr !
Ses imon!


Sommarställe


Nu åker jag, Maria & Matilda ut till Matildus sommarställe, här ska badas och solas som aldrig förr !
Ses imon!


Kärlek



När jag var i Fjällbacka fanns dessa plancher uppsatta lite här & där..., i Augusti får jag äntligen se en spelning..
MEN i helgen kommer den leende mannen hit, jag längtar så jag snart spricker...!!!

Måste försöka hitta mobilkabeln så jag kan ladda över lite kort från mobilen, fan för att vara så här tankspridd!

Strålande.

Mmmm, varma dagar..underbart...
Igåår kom Lina & hämtade upp mej å vi stack till ett mysigt ställe och stekte och DOPPADE oss, första gången för mej, jihu!
Kallt men ack så skönt..


Lina & jag Kreta 08


Morgonen idag började med hotellfrukost med Malm & Hjärne, fick det i prellisent förra året (hihi) å efter en prommis runt Stångån slog vi oss ned under ett parasoll o åt lääänge..underbart..

Matilda & Maria

Nu har jag legat o stekt i solen på altanen ett tag & snart blir det duschen..ikväll ska vi äta på Sangria med farfar o farbror med familj, ska överraska farfar för han vet ingenting :)

Imorrn ska jag ut & dansa med ovanstående brunetter!



Michael Jackson, vila lugnt...

Lycka



Back in town, lämnat kusten
Saknar & längtar redan..
Midsommar var underbart med vännerna
Segling, kärlek, skratt, sol, äventyr, mys
Varma sommarkvällar i hamnen, vackra Fjällbacka

Älskar

Fjällbacka




Jag fullkomligt älskar att vara här... ♥

Later..

Återigen en liten update idag, igår hade jag ju kalas för släkten! Fick halsband med en F-berlock från Thomas Sabo av min gudmor, jag älskar det! Fick också pengar..nu ska här köpas en ny kamera utan skit-batterier haha..
I New York kollade jag på frihetsgudinnan genom en kameralins samtidigt som jag försökte byta batterier i den & alla är rätt trötta på min kamera som alltid alltid alltid lägger av...

Brorsan gav mej fria händer att själv välja prellisenter o det gjorde jag idag, köpte en jättefin zink-bytta på Unnerstad, å sen gick jag lös i butiken "Slussport 11"  i Berg, underbar butik med underbar ägare så jag passar på att göra lite reklam för henne med, åk diiit! Ska ta lite kort när alla ting har installerats i Helsingborg..

Har även köpt utemöbler till balkongen hemma, ge hit mina vuxenpoäng nu va! Haha vill nästan hem å se hur allt blir, men när mamma & pappa åker ner o lånar lägenheten ska de ta med alla saker, å mamma får göra plats för det i min annars sååå tomma (not) lägenhet ;)

Nu sitter jag med intensivtoning i håret, känns bra!
Ikväll fika med flickorna
Imorgon Fjällbacka & EMIL! ♥

Unnerstad gård

Heeeej! Igår var toppen, förfest på 19 kvadrat funkar utmärkt :) Drack öl på Storan (äntligen!) & träffade en hel del Lkpg-bor, alla sammanstrålar på sommaren, mysigt..

Idag ska jag med mamma och en motvillig pappa till Unnerstad gård, det är faktiskt en gymnasiekompis mamma som driver stället, superfint och det finns så mycket fint att man kan börja grina... & det kommer jag göra eftersom jag inte får köpa något, (helst).

Sedan ska vi hem till huset o färga håret på mig igen, gillade det mörka jag hade i vintras och nu kör jag igen!



Unnerstad Gård Inredning
Unnerstad 1
585 93 Linköping




Lö-lö-lö-lö (Jag har hittat den på mobilen Jojjo!!)

Vinkväll med flickorna, Sanna & Link(pink) & jag dricker vin o lövar varandra....

Idag har vi gästbloggeri! Susanna Pettersson och Linnéa Isaksson ( she knows this shit )

Pettz här. Paper planes och day n night, Bom Bom Pow spelas på spotify, Frida övar hållningen med ett IKEA bord på huvudet och Linkan tycker att killar kan ersättas helt (på alla plan?) av rosor. Fantastiskt härligt att vara med de små tossorna igen. raparap rasp das armas. raparapa da. lalala- I kväll ska det dansas! LYCKA!
Nu kikar link under Fridas kjol så det är dax att sluta.
Puss/ pettsson

Det är Linnéa vid tangentbordet! Min morbror frågade vad det var för skillnad på kycklinglår och kycklingklubbor och jag kläcker "Kycklingklubbor måste ju vara från hönsens framben!" Säg det inte till någon.

Bättre.



Idag är så mycket bättre än igår. Jag tyckte inte om igår.

Jag åker till Fjällbacka på Måndag

LYCKA

Lägenhet

Okej här kommer lite bilder från min nya lägenhet, precis innan jag åkte! De är tagna med min mobil, rätt bra ändå tycker jag, men ni får ursäkta oredan och flyttkartongerna, Emils filmer och annat :) Vi ska fixa det när vi kommer hem...






De är lite blå-aktiga...mobilens fel. Men nu har ni en bild av hur jag & Emil bor för tillfället :)

Wherever did the sun go?!



Såhär ska det vara, soligt soligt soligt.. men sen jag åkte hem från Helsingborg så har det varit supertråkigt väder, likaså i Helsingborg. Bilden är ifrån när mamma & pappa var nere i H-borg, superfint väder hela helgen när jag flyttade!



Rosa!

Yes, nu har jag ääntligen mobilt bredband och ett sött rosa modem, love it! Killen i butiken försäkrade mig om att det skulle vara busenkelt att fixa & tur för honom att han hade rätt!

Nu sitter jag i vår sommarlya, den är söt som socker, idag har vi varit på stan & köpt varsin väska på myrorna, sen käkat lunch tillsammans innan Linkvink skulle till jobbet och då drog jag till gymmet! Ska bannemig inte bli en slappsommar här inte!

Igår flyttade vi över de sista grejorna och hur det än är möjligt så har vi fått in allt vi vill ha i denna lilla lägenhet, vi bor på 19 kvadrat:) Men det är perfekt! Träffade Olle på stan förut och han menade på att det visst går att ha en inflyttningsfest här, hmm... we´ll see!

NU ska jag duscha & sedan får vi se om jag åker hem till huset (måste hämta mobil-laddaren), Link jobbar över natten och tjejerna har inte kommit hem än! Eller jo! Maria och Matilda kommer hem från Tunisien idag...hujedamej så bruna de kommer vara!! På lördag var det tydligen fest, kuul!!:)

Hej!

F hjärta C-E



5 månader med fröken flum och herr allvarlig
:)



Linköping

HEMMA i vackra huset, allt är som nytt! Vitt vitt vitt... ska visa er !:) Linnea ringde när jag satt på bussen och berättade om lägenheten, den är tydligen hur fin som helst, imon ska vi ses, lääääääääääängtar! På kvällen flyttar vi dit!
Ikväll har jag ätit mammas mat & jordgubbar med glass!

Den här sommaren kommer bli magisk & nu börjar det...

Lets goooo summer 09!


23 23 23 23 23 23 23 23 23 23

23 år! I feel goooood! Förfesten igår var underbar, fick ett så himla fint armband av Jojjo&Lojs, silverlänkar med en stor pärla på, love it!! Tiff hade hittat den finaste koppen ever, med en bricka till / crackers o de populäraste the-sorterna här i stan! Mmmmmm!!! Vi pratade om allas första intryck av varann -  sjukt kul! haha..

NU sitter jag i skolan igen, helt eeensam, inte sett nån annan här faktiskt! Har varit ute på den bästa cykelturen i mitt liv, 4 mil har jag trampat fram med Tiff. Har velat utforska Helsingborg så länge , utanför stan, o idag körde vi! Det är så otroligt vackert här, ni anar inte, fina fina Skåne! Har aldrig blivit så bortskämd på min födelsedag ... Tiff köpte varmrökt lax, bigarråer, jordgubbar, croissanter, fikabröd, smoothies, mmm, vi satt precis vid vattnet och åt - magiskt!
Inte nog med det, vi körde in på en liten inredn. butik på landet ( mamma, jag tog deras visitkort) och där fann jag som en stor krona man kan hänga på väggen,, såå fin, o när jag står där och tänker vart jag kan ha den och om jag ska köpa den..vad gör Tiff då? JO helt sonika köper hon den, love it:) TACK igen

En helt underbar dag med andra ord, allt tack till Tiff, med 4 mil i baken räknar jag med lite ajaj imon? :)
Ikväll ska jag & Jojjo på bio- ska bli riktigt myseligt, säga hejdå också, inte lika kul..:(

Imorgon blir det Linkööping!!! :)

TACK alla som hurrat / hurrar idag, alla skriver så fint =)
PUSS till mamma & pappa som firar bröllopsdag idag!


Slutreflektion

Åååååååååh så skööönt, slutreflektionen är ÖVER och superdupergodkänd, riktigt glaad över omdömet, behövde det idag, verkligen! Nu dör jag snart av hunger, ska gå och käka snart..
Ska snart träffa Jojjo och gå och inhandla lite prellisenter, ikväll är det kalas hemma hos mej, ska fira både mej&Lojs, sen ska vi uuuut, jag, Jojjo, Lojs & Tiff  -  can´t wait! Sista kvällen med tjejorna på ett tag nu.. Megasaknad.

På Lördag fyller jag 23 år!! Ska fira det genom att åka ut på cykeltrip med Tiff och Liam & ha picknick!:) MYS
På Söndag åker jag hem...♥

Massa hejdå

Idag fyller Lojs år och vi ska snart ut och ta en öl, sitter i skolan och betalar räkningar, har inget nät hemma & Emil har åkt hem ! Vilket för övrigt suger..saknar honom redan...bara 1.5 vecka tills vi ses dock!:)
Sagt hejdå till hur många som helst nu! Alla börjar åka hem men jag åker nog på Måndag! Tog en mysfika med tjejerna idag för att fira Lollan och bubbla en sista gång innan vi åker hem, men jag kommer träffa de flesta ganska snart igen!
Ska nog pallra oss hem nu och äta lite innan vi drar ner igen, imon blir det pluggplugg!!

Korta updates, bilder kommer nästa vecka:)

Nytt nytt nytt!!

Kort update! Älskar nya lägenheten, vi har det så mys! 5 extra kvadrat jippi :) Bilder kommer jättesnart!
Att bo med C-E är bäst...

MAMMA & PAPPA ÄR UNDERBARA & BÄST ♥


RSS 2.0