Skyr

Sitter på jobbet, en lugn kväll efter en rolig dag! Äter just nu Skyr, ni vet den här isländska yoghurten det surras om. Den är god! Blir nog fler köp där!
Imon åker jag till Lund! Bestämde nu att jag åker direkt efter jobbet imon vid 10, så Emil har fått packa ihop en påse valborgskläder som han så snällt kunde ta ner till Johanna på Knutan innan tjejerna åker till Lund. Kommer bli superhärligt, jag har inte bevittnad en Lundavalborg ännu, då har jag ändå bott i Hbg i snart 4 år...! :) It´s time.
Happy Valborg!


T. Hilfiger.

***
Mina nya mörkblå kilklackar! De är jättesköna, höga och tokigt snygga! Mamma sprang till Nilsonshoes hemma i Lkpg och köpte dessa åt mig då mörkblå inte fanns här i Hbg!
I Love!

Tjejkvälla!

Hemkommen från en mysig tjejkvälla hos Nina. Fick se hennes nya tokfina lägenhet uppe på norr, åh jag vill också flytta dit. Blir vi kvar här ska vi börja leta lägenhet mer frekvent!
Nina bjöd på massa gottis och som vanligt så pratade vi om allt mellan himmel & gjord :)
Hittade en gammal bild från 09 tror jag, när vi precis lärt känna varann, från en socionomsittning!
***
***
Fina vän!
Nu måste jag hoppa i säng, ska upp & träna power imon. Sedan blir det handling, bakning (powerbars) och längtan till midnatt då Emil kommer hem från jobb. Då ses vi under natten innan jag åker på mitt första jobbdygn söndag morgon till måndag morgon, exciting :)

Min prins!

Some day, when I'm awfully low,
When the world is cold,
I will feel a glow just thinking of you

Grillpremiär i Linköping

***
Vi hade en tokmysig helg hemma i Lkpg, med efterlängtad grillpremiär!
Jag drog på mig pappas uberstora, tjocka tröja när vi satt ute på altan en stund medan pappa grillade, mmm!

Goin´ home

I helgen åker vi hem till Linköping, blev lite spontant sådär för att Adde & Johanna skulle åka upp så vi hänger på, vi är båda lediga i helgen! Det ska bli så mysigt :) Igår jobbade jag 8.30-24, ett litet monsterpass om jag får säga det själv. Men det var inte monsterjobbigt, det var .....jätteroligt!! Jag tycker så mycket om det!
Nu ska jag köpa Yankeeljus till mamma! Ha en mysig helg!
Förresten, vi i Skåne har ju haft vår ett tag nu, vad är det med denna snö i övriga landet?! ;)
***
***
En hel helg med min älskling är bäst!

SATC

Idag kom denna skönhet på posten så nu kan resan börja, helt från början :) Perfekt ikväll, Emil jobbar natt så jag får underhålla mig själv! Har bakat piroger och varit allmänt huslig, skrivit på uppsatsen och fått ett gäng fina arbetspass av Markus, jättekuuuuuul! :)

Födelsedagsönskningar...?

Kan jag inte få fylla år snart? 6 juni känns som en evighet... Jag känner att jag är redo att bli 26 imorgon om det innebär att skorna står på skohyllan när jag vaknar. Pleasing?!
***


***
Åååååhhh sååå fiiinaaa!

Vårprommisar och golfträning

***
Johanna mitt i blom-ängen :)
***
I lördags blev det en väldigt spontan utgång för mig, med Johanna, Adde & co. Drack lite vin hos Johanna innan vi sprang bort tilll killarna som var hos Anton, därifrån tog vi oss ned till Helsing och dansade intensivt!:) Söndagen blev således ganska seg, Emil hade dessutom jobbat heeela dagen så när Adde frågade om vi ville med ut på en långprommis med dem lät det som ett perfekt förslag! Vi gick en jättefin väg och jag & J passade på att plocka lite vårblommor, mysigt och så sött :) På e.m kom Simon och killarna for iväg på golfträning och det blev god middag när de kom hem. Idag följde jag med Emil ut till Rya golfklubb där han skulle öva lite, jag tog en prommis i blåsten och agerade lite caddy åt sötfisen! Nu känner jag mig tröttare än tröttast, "Framtid" har varit här och hämtat våra brunsvarta expedithyllor och en ful rislampa, så nu är vi av med det, s å  s k ö n t!
Ikväll blir det filmmysis!

On my own...

Ikväll är jag själv. Heeeeeeeeeelt alone, buhu. Men det är okej.. ska sitta med uppsatsen (japp, kvällen funkar utmärkt som pluggstund) och ladda inför ett arbetspass imorgon, yeay! Dagen har varit fin, tränade med Olivia i morse och sedan myste jag med Emilskrutten tills han åkte på jobb.
Vi hade för övrigt en fantastisk påsk, med massa fina vänner och Tritons spelningar var så jäkla roliga, Emil did gooood! Hur mysigt och bäst som helst hade vi det, men tog jag några bilder? Nej för jag suger på det! Ska försöka bättra mig...haha.
-
***
Titta, här har vi en suddig Frida med hennes älsklingsaccessoar - hennes godisskål. Ikväll hoppar jag den......elleeerrr?!  ;)

DIY: Sidenband

***
Om man älskar sidenband, och det gör undertecknad, så menar jag att detta är en fantastisk idé! Elin, en tjej på jobbet, hade pysslat med sina skor och de blev såååå fina, jag frågade om jag fick stjäla idén och härma, det fick jag :)
Jag älskar det!!

Back in town!

***
Tillbaka i Skåne, nu som yrkesverksam socionom :)

Påsksemester

Imon åker jag till Stinisen i Göteborg! Vi ska ha det supermysigt och hänga i finaste staden! På onsdag e.m / kväll kommer Emil & vi åker vidare mot Fjällbacka för påsk, ska bli såååååå härligt! Hoppas på lite sol mitt i all denna förvirrade årstid :)
***
***
En påskbränna skulle inte sitta fel!? Kanske lika brun som vi var för någon sommar sedan? ;)

Ystad!

Igår åkte vi på en liten roadtrip till Ystad med Adde & Johanna! Jag har faktiskt velat åka till Ystad ett tag, jag tycker det är så fint och vi var sugna på en utflykt denna helg:) Vädret var extremt blåsigt och ganska kallt, men vad gör det när man skrattar sig igenom hela dagen med fina vänner!? Vi hade det toppen!
***
-
När hungern kickade in hade vi vissa svårigheter med att hitta ett ställe vi gillade, så tillslut ville vi komma bort från blåsten ett tag så vi bara tog ett ställe, big mistake.... HUGE mistake.. vi åt den äckligaste pizzan någonsin, Adde fick t o m två, haha. De hade slagit in fel beställning så Adde fick en pizza medan han väntade på pizzan.."så han skulle slippa titta när vi andra åt", menade den något förvirrade servitören. Sedan kom servitrisen med min och Johannas pizzor och sa att hon inte visste vilken som var vilken, vi fick smaka och kolla själva. Som extra finish tog de 25 kr för sodastreamat vatten, jahadå en riktigt klassig restaurang.....
-
_
En capricciosa super blev tydligen en al funghi?!
Sedan åkte vi på Wallander-tur!
-
-
Vi besökte Kurt Wallanders arbetsplats, hans strand & hem i Svarte, som var så fint!
Så himla mysigt att komma iväg en dag och vi håller nu på att planera in nästa äventyr:)

RSS 2.0