Sådan tur att man har en storasyster

Sådan tur att man har en storasyster

Tur för Johan att han har en dagisfröken till syster som kan hjälpa honom dra över jackan över vantarna;)

Hurten! (Jag skulle leka i snön:D)

Hurten! (Jag skulle leka i snön:D)

Håller nu på att göra oss iordning, riktigt skojigt förut faktiskt, bara det att mitt lag bestående av mig själv( utnämnd lagkapten), Morfar och Victor, skulle vunnit, men pappa räknade feel så vi vann ju inte! haha, men det var kul iallafall! Nu sitter jag här i kalasbyxor som roberth uttrycker det (strumpbyxor) och toan invaderas av alla samtidigt!

Vuxna lekar

japp, sitter här och bylsar på oss både det ena och det andra, Kronans långkallingar kommer nog väl till pass, plus de 100 underställ/träningsoveraller vi har hemma, dock är mina termobralls kvar på dagiset, så blöt kommer jag änna bli!

Tips-promenaden är utplacerad och släkten är på G. Blir en välbehövlig grillpaus mitt i lekandet, har fått veta att det är samma lekar som på mammas och Kerstins kick-off i somras, dvs jobbiga räknelekar och tankegnag! (nytt ord?) Weell, well, I´ll do my very best! Hurta på!

Efter denna friluftsupplevelse ska vi åter in i värmen och börja fixa iordning oss inför ikväll, har fått strikta regler om att befinna oss utanför husets väggar innan klockan slår 19.00 då brollans kickers kommer att börja droppa in...Måste ge bror creds för den snygga inbjudningen han har skickat ut!!

Ja, vi kommer  alltså att traska iväg till Ursula och Jousef där jag inte aaalls skulle bli överraskad om det serveras aloe-vera välkomstdrinkar, haha! Men jaja, its good for ya!

Gott nytt på er! Får se om jag får tillfälle att rapportera om vår friluftssatsning! :D Ska ta lite kort iallafall!

LOVELY!

LOVELY!

Jaaa, nu fick jag lite tid här igen, sötis sussar sött i soffan, som alltid när det vankas film! Han är mycket duktig på att sova:D Han e så söt, ligger utsträckt i hela soffan, Johan har snott kameran, annars skulle jag sätta in kort på honom men ni får vila ögonen på detta istället:D

Det blev en mycket bra dag idag trots att vi inte fick tid att hämta halsbandet men det får jag ta nästa vecka!!
Imorgon är det nyårsafton, wiho- äntligen ett år som man vetat månader i förväg vad man ska göra=)  Finns 4 kodord inför imorgon: Roberth, löjrom,kräftstjärtar, champagne! Ska fira in det nya året hos Gudmor/moster med familj, Morfar, Ann o Sophia och Mamma, Pappa, Johan och Malin. De två sistnämnda sviker dock kvällen då bror ska ha festligheter här hemma ( lock the dooors!) Men hela dagen är fullspäckad,dock fortfarande bitter över att skjutningen ej blev av, attans järnspikar!

Nu ska jag borsta tänderna och väcka söt!
See ya´ll!

darker side

Jomen visst, toningen gjorde ett hyfsat jobb med att göra mitt brunetta hår ännu mörkare, och jag blev nöjd. Som Esse sa, mer jämnmörkt, och det är precis var det är! Roligt att tona hihi

Igår var det kalajs hos Lotten, mysigt och med väldigt god egengjord smörgåstårta, mums! Gick igenom händelser far back and not so far back, anyways, det var väldigt koseligt! Nu har Esse åkt tillbaka till Manchester, eller hon sitter nu och väntar på Kastrup flygplats, boring. Nu får jag vänta heeela Januari och en del av Februari, sen kommer hon hem igen, wiho! Tack att jag fått hem Linnéa på heltid, iaf. för tillfället=)

Schemat for today?

-städa(t)
-sola klockan 13.00 mucho behövligt
-hämta nyputsat halsband hos Farmor
-snöbollskrig med Roberth=)
-boxa iväg säng och madrasser till Ursula, samt hjälpa dem med att sätta upp en spegel( Roberth)
-pussas och kramas!


Imorgon är det 1 år sedan jag och Roberth träffades, då Lotta och jag satte oss på en buss till Göteborg för att senare befinna oss ute på Tjörn, hjälp! Och bara 23 dagar kvar till Idre!!

Frida har faktiskt fått ännu mer presenter ska här också tilläggas, dels från hjärtats farmor och farfar, tackar och niger för den jättefina skålen! =)
Tack söstra för den söta blom-solen och örhängena=)

Roberth- tack för det grymma halsbandet, jo roberth, jag tänker skriva det! LOVED IT

I´m off!

Lycka!!!

Roberth kommer tidigare än planerat, jobbat över hela veckan för att kunna ta ledigt imorgon, vilken man! Åh vad mysigt, 1 hel extra dag, åhh!!!!

Nu har jag lagt i mörk toning i håret, tror inte det kommer göra någon skillnad men vad tusan, worth a shot! Imorgon ska jag sola, antingen på det nya gratis solariet Malin tipsade om, eller här borta vid mig, funkar alltid! För blek vill jag inte vara, det är alldeles för trist!

Alla presentinköp/försenade julklappsinköp gjorda nu tror jag, Lottis, Mikaela och Roberth (från mor o far), japp klippt och klart=)

YippeyYippeYippe, och god mat och fint sällskap ikväll hos Lotten, can´t be better, jadu, Lotta..undrar vad det kommer finnas i Prada-lådan:D

Födelsedagskalajs!

"Hej mitt vinterland...Huur kommer jag ut?"

I detta väder ska jag och hellan alltså spatsera runt på stan i, ja tjena.. Frosty the snowgirls..=) Kära Lotten har fyllt år och vi tänkte vi kunde hitta något fint åt henne idag, årets sista födelsedagsköp! Har ett o annat julklappsköp kvar också, till lillsys´!  Ska försöka vara påhittig och "big-sisterish" Nej jag har ingen riktig lillasyster men har adopterat Robs syster =) Har även adopterat en storasyster, i går faktiskt, haha!

vad annars, jo idag ska Frida klaga, wiho! Fick ett presentkort från make-up store i juleklapp, men det utlovades ett gåvokort läste jag i en tidning idag och något sådant fick inte köparen, dvs min mor, så det ska jag skaffa mig, om de nu tror på mig!

Andra projektet är fortfarande lite löst hängande..men funderar allvarligt på att göra en mörkmörk toning av mitt hår, mörkbrunt istället för det jag har nu? Jaja, har hört att det inte är så dyrt iallafall och när alla andra får klippa och färga i sina lättskötta, lätthanterliga hår så har jag fått stå vid sidan av och konstaterat att nej, inget går att göra med ett lockigt hår ( kysser marken framför plattången varje kväll)  så en toning vore änna skoj?! Vi får se, kräsen ska jag vara och köper inget jag inte vill ha...( ja det är ganska logiskt..)

Har suttit och räknat ut alla kostnader inför Idre i Januari, med rabatter och allt ( wiho, ekonomar´n var i farten) Buss t / r, liftkort 4 dgr, hyra 4 dgr, 2080 typ, kanske inte var så farligt? Ska iallafall lära mig åka snyggt nu, och inte rasa nerför backarna, men lite kontroll har jag allt, faktiskt!  Firar 1 år där med hjärtegossen =)

Morfar är insnöad, jäkla väder, haatar!! Saknar dem, mycket!

Djupt koncentrerade försjunkna syskon öppnar paket..

Djupt koncentrerade försjunkna syskon öppnar paket..


Julen 2005, at our place

Julen 2005, at our place


Snökääjos!

"Snöoväder är på väg att dra in, och det kommer att bli väldigt blåsigt på fredagen, främst i Skåne"

Jaha, hur hade vädergudarna tänkt sig att morfar, ann och sophia skulle komma hit då? Öppna vägarna vet ja, Mannen däruppe har ju gjort det förr, så gör det nu för min skull=)

Vad att göra en sådan här dag? Vill helst göra: Ingenting. Ska göra: Plugga, sola=), slappa, köra bil? (Vanskligt värre?)
Nyårsplanerna gick lite i stöpet idag, hade planerat att åka till en skjutbana på förmiddagen, men nej, allt var avstängt, blä! Meeeeeeeenmen, huvudsaken är att Roberth kommer hit iallafall=) Saknarsaknarsaknar! Blir världens bästa nyårsafton med världens bästa sällskap och jag vill ha klänning men jag har ingen och jag orkar inte leta mer för då blir det bara en ful jävel som var snygg i panikögonblicket så Nej, kjol o topp funkar väl lika bra?

Julen är över för denna gång nu iallafall, det gick fort, som alltid annars, och besvikelsen över att det inte är som när man var liten växer bara mer och mer, vill ha magi!
Men mysigt var det iallafall .. :)

Offer för majoriteten?

Det står klart, jag har fallit offer för den alltmer populära sysselsättningen att blogga.  Efter att vännerna startat bloggar åt alla håll och kanter så ska inte jag vara sämre, so here I am, all fresh and hip!

Vad förväntas nu av mig som bloggare? Kommer någon överhuvudtaget finna mina bloggar intressanta nog att läsa? Hmm, time will tell... Bloggen kommer säkerligen intefatta lite av varje, smått och gott, information tagit direkt ur mitt liv som Frida-Caroline!


See ya´ll!


Nya uppdateringar sker fort. Precis hemkommen från en vad jag trodde skulle bli en ensam trip på stan i ovädret men icke sa nicke. Träffade på Luke och David och vips så hade man sällskap, men fynd på mellandagsrean blev det däremot inte! Köpte 2 meter sidenband, för det var fint. Lämnade även in de något slita Nudie-jeansen hos sömmerskan, för att återkalla livslusten hos dem=) Så på tisdag har jag hela jeans woho!

Middag ikväll med gäst, åter att käka "yjuleboerd" som Luke, gästen, uttrycker det! Nice

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0