Pre departure..

Har äääntligen fått min Lionel Richie skiva som nu går varm i spelaren=) Har dessutom fått alla kort från Linnéa från konserten med Lionel som vi var på i påskas!
Fick även hem mitt välkomstpaket från Lipton med mängder av olika téer, tack så mkt!
OCH fick hem mitt andra buzzador-paket, massa kyckling som familjen får kalasa på när jag åkt för jag hinner inte med! Men de får ha grillfest i mitt ställe, så- tack Kronfågeln=)

Sitter o pratar med en jättegullig tjej som också åker som aupair på Lördag, men jag verkar bli en ensam själ på planet dit, alla andra flyger 10.00, jag flyger 12.55, men vi ses ju på skolan i NY iallafall :) Vi har redan börjat planera.. detta här kommer bli hur bra som helst!!!

Håller på med packningen nu, svårt, kommer säkert glömma något, men skönt att jag har imorgon på mig också, o dubbelkolla allt! Har nog alla viktiga papper iallafall... men det lär väl visa sig på långa A4sidor vad jag glömt!!

Här är lite bilder från Lionel konserten!



Det gick inte att stå still, ALLA dansade i hela Globen, vi på golvet dansade mest=)

Pirates of the Caribbean

Igår var jag o fikade med älsktjejsen, Matilda har kommit heeeeem!!!! We love it! Linnéa var så trött efter jobbet o allt så hon cyklade hem men jag, Lotta o Matilda gick på bio, vi såg Pirates 3, den var braaa!!! Skulle betalat 100 spänn bara för Johnny Depp..!!!!

Här är lite bilder från festen i Lördags, med detta gäng kan man tusingen inte misslyckas! Haha, korten visar typ bara oss..men det gör inget! Finns oändligt många fler men alla får inte visas här!

Jag är fullkomligt tokig i er!


 - Adde, festfixaren!




Vi fick manus av Viktor som tog korten, och skulle försöka anpassa våra miner.. det gick rätt bra ändå va? :D Jag kommer inte ihåg alla teman tyvärr!!



ÅH blir på så bra humör när jag tittar på alla våra kort, kvällen var så bra, tycker jag, och det tycker ni med!=)
Nu ska jag o Linnéa snart åka till Sanna och äta scones o titta film, en tjejkväll me need=)
Tjing!

Piratfest

Igår var vi på piratfest i Hjulsbro, älskar maskerader!! Va så roligt att få spöka ut sig lite, iochförsig var alla skitsnygga så inga fula pirates här inte!  Adde och hans Österrike-gang stod för inbjudningarna och det var mycket blandat folk, mycket nytt! Musiken rådde det delade meningar om men vad sjutton.. !
Hade en väldigt kul och mysig kväll :)
 Min ena tatuerade arm, Linnéa gjorde alla våra utsmyckningar :)

 Capt. New Zealand, Capt. USA, Capt. Africa


 Vår maskot, Jackie fick följa med oss förlovade sig under kvällen med Addes papegoja!

  Ready steady goooo!


  


 


Bilder från själva festen finns snaart att skåda, de är hos Linnéa nu, väntar med spänning på att se dem, hua, jag blev bara svartare och mer lik en tvättbjörn alltefter kvällen gick ..

Perfekt "sista-festen-innan-jag-åker" fest! =)



 


En liten droppe..

image303

Genom att adoptera denna droppe och placera den på er egen hemsida/blogg visar ni sympati för alla utnyttjade barn som finns på vår jord. Droppen är en symbol för alla barn som lider i sin ensamhet.


Amerikanska ambassaden

Sådääärja, då var besöket på Amerikanska Ambassaden avklarat! var superpirrig imorse när vi åkte och när jag var på plats.. Men alla jag träffade på var på gott humör och trevliga, både amerikaner och svenskar. Kom dit tidigt men med min tur blev jag uppropad sist, med mängder av folk som fick gå före mig! Jag hade inte särskilt bråttom ändå och visste att pappa gick och kollade båtar så länge så det va lugnt! Men runt 11.30 så ljöd den så först myndiga stämman plötsligt "Frida Carolina (fel, heter ju Caroline, fju!) Soderlund- it´s finally your turn) :) Han va cool och tjittjattade mest lite och bad faktiskt om ursäkt att jag inte fått komma fram tidigare, sen fick jag gå!
 Sköönt att ha det gjort, och Ja, jag fick visum ;)

Riktigt skön låånghelg för övrigt! Var ute med tjejerna i Lördags och firade mamma på båten igår, riktigt mysigt! Kör på intensivt med shake on the dancefloor o familjeliv innan jag åker=)


    
 Cool..




Det är aalltid fint väder på mammas födelsedag, så även i år, så solade massor på båten!

    -birthdaaygaaal´

Schlagerkvällen hos moi

 Söta Mysan & Johan         Fisen och Challeeen


 Sanna, Karin o Olle               Meine Lina


 Ni är söta som socker!                   We believe in big smiles


 Låtarna sööög...               .. så Mysan sov en sväng!



..Fråga! Vad göör du Lotta? :D 


Eurovisionen var totalt usel men sällskapet vägde upp =)  

Jordgubbs-smoothie

image210

Precis hemkommen från mysfika med dessa tjejor! Planerade lite smått inför Lördag, du ska med Sanna!=)

Har nu ääääntligen hittat skivan jag letat efter men den är slut i butik!
Definitive Collection
, snart i min skivspelare=)

Blev ju helt såld när jag o Linnéa såg hans konsert!! Finally!
image211

Yeay..:)

Bianca Ryan

image209


Vilken röst, älskar hennes tolkning av "I believe I can fly"
Jag vill också kunna sjunga och den här tjejen är bara 11-12 år, livet är bra orättvist!
Kolla in hennes röstkapacitet på youtube..

Dinner for girls

Blev hembjuden till Maria igår! Vi åt riktigt god egenkomponerad (av Lotta) sallad med parmaskinka och vitlöksbröd, allt detta med afrikanskt vin! Underbara tjejer och jag skrattade så jag tjöt, fick en dansuppvisning och firade att vi är leediga i några dagar nu! Alla fick berätta om sina senaste 2 år typ och eftersom jag inte kände alla så bra blev det en låång fin middag!

Trötta töser vandrade hemmåt runt 00-snåret och i samma veva fick jag, Maria och Lotta för oss att vi skulle ta en sväng in till stan, sagt och gjort, svinkallt... Konstaterade att det bara var lillebrorsornas vänner ute och vi sparar oss till Lördag! Linköpings uteliv är ju bara såå varierat och i ständig förändring...eh!?
Maria berättade att utelivet i NY är underbart, så jag hoppas jag får en chans att uppleva detta while I am there!


Fick mail om ett nytt Buzzador paket idag, mitt förra var från Wrigleys och blev jättepoppis. Men idag fick jag iaf mitt nya, som kommer 31 maj-1 juni ( hets, hets) och innehåller kyckling från Kronfågeln:D Passande till avskedsmiddagen med familjen! De kommer ända fram till dörren och levererar, fint då:)

Bååååt i helgen!

Lillebror och Frida

 Lillebror och jag

Hej, jag är en dvärg?

Kändis på villovägar..

Stötte ihop med Tärnabys stolthet på Lucullus idag, inte varje dag det händer inte..  Anja Pärson herself! Fick snabbt släcka impulsen att fråga rakt ut : "Vad tusan gör du här, i Linköping?" Var inte bara jag som såg så frågande ut.. :) Kul iallafall!

Imorgon är det Onsdag, sista arbetsdagen för denna vecka, wiho!! Ska njuta av mina lediga dagar nu, lite äventyr kanske? Ska förhoppningsvis lägga i båten i helgen, så vi kan fira mammas födelsedag på båten, vore mys!

Nu mååste jag försöka få tag i Lina för att gå ut på prommis med mig! Har frossat i våfflor med glaass till middag, lillebruuurs fel! Jag känner mig lagom mysigt degig..men det var himla gott faktiskt och inget jag gör varje dag!!

Tjiing


Stegräknare

Nu är vi snart i mål på tappa.se där vi på jobbet är med i tävlingen " Gå till Berlin" ! Tandtrollen, mitt lag, ligger på 40 plats och det andra laget är sjukt efter;) Som avdelning, tandläkarna Henefalk AB, ligger vi på 25 plats! Wie!

Idag var jag på läkarhuset och undersöktes och fick mitt läkarintyg, 500 kr, rena rama rånet !! Jag var den enda som skulle till läkare, alla andra i den sjukt långa kön utanför skulle till vaccinationscentrum, undrar vart alla ska resa=)
Har även fixat försäkringen, kändes lika bra! Går mycket pengar just nu men det är det värt, om jag struntar i vissa kostnader kommer jag få äta upp det senare..!

Ska försöka orka fylla i lite fler papper åt ambassaden nu ... gäsp!


Tack Mik för låtarna:) Rätt passande sådana..

Överhopad!!!!

Jag är totalt dränkt i papper från amerikanska ambassaden, helt sjukt! De tror verkligen inte på att jag är jag! Hur mycket som helst ska de veta om mig, och jag fattar inte ens allting själv!

Att det skulle vara så här krångligt att ta sig in i USA trodde jag aldrig. Jag kan sätta en peng på att jag glömmer fylla i någon viktig ruta så skiter sig allting, vore väl trevligt?

Näääääää, nu ligger det papper över hela mitt rumsgolv och jag har precis mailat iväg massa frågor till CCAP, nu lägger jag ner för idag! Imorgon ska jag fixa totalförsäkring och gå på läkarundersökning!

Ambassaden nästa Måndag, jag är skitnervös!

Mary Kay

Har haft Mary Kay- party förut, idag hade jag ännu ett=) Fick presentkort o läppglans av Linnéa (konsulten), tack=) Beställde dyra hudvårdsetet, men det är det värt, räcker hela tiden i USA! Massa skyddande produkter, kalla det vad som helst, men jag kände att det funkade och vill skydda huden mot skit ute, så det tror jag på:) Fooled easily, maybe..men det tror jag inte..!
Hade hursomhelst jättetrevligt, Linnéa kom hit tillsammans med Borgs mamma och lillasyster, och så var mamma Pernilla med också, jättemys!

Imorgon ska jag till Madde o klippa mig, och är det fint väder vill jag vara kvar på stan, annars åker jag hem o tränar med Lotta=) Hoppas på hennes sällskap vilket vi än gör! Vi ska luncha ihop, love it!

Schlager på Lördag, kom hit till oss!=)


 Jag o Karin på Gustavs fest 


 Elina -saknar- å jag på Elina o co. 20årsfest förra året, hihi


Fick mitt internationella körkort igår, står på massa olika språk och lilla smajlande Frida sitter på en inplastad sida, fräckt.. :) Snart ambassaden... nervöst nervöst nervöst, men gud så kul allt ska bli!

Rain keeps fallin..´

Den enda dagen jag glömmer my umbrella regnar det!! Stannade kvar en kortis på jobbet för att undvika det värsta innan jag stack ut! Gick till Parelle o skulle införskaffa ny Bocage, som var SLUT! Men tjejen rekommenderade Biotherms deo istället så nu ska här testas, hoppas den är lika bra, luktar jättegott! De har för övrigt extrapris på YSL, Touché Eclat, min luktar skuuunk så jag köpte en ny! ( Karin, det är ditt fel att jag är beroende=)

Vidare till kemtvätten, varför lyckas jag alltid köpa plagg med konstiga tvättråd!!? Blusen jag köpte i Stockholm och hade på mig på lördagskvällen lyckades jag sätta en konstig turkos fläck på, obestämd art! Men hoppas den försvinner, älskar ju blusen!

NU ska jag få i mig något innan jag plingar Lina, vi ska ut o gå!

Någon som har tips på snygga, praktiska, halvstora plånböcker? Pleasing..? :)

Näsapa

Jag är en näs-apa, jo, jag var rätt lik en sådan som bror utnämnt mig till!

Helgen är redan över, jag är inte klar! Måste sova några timmar till!
Stockholm i lördags var jättemysigt, vi åkte 05 hemifrån..eh..men sen var allt jättemysigt iaf! Shoppade lite och strosade runt i huvudstaden, fick helt själv välja flytväst haha.. den e vit o fräsch iaf, men det är Malin som ska ha den i sommar då jag inte är hemma!

När vi kom hem åkte jag o Linnéa till stan och väntade in Lotta, satte oss på Platå och pratade, vilket vi alla tre har ett behov av just nu! Drinkarna avlöste varandra och Lotta och jag fick ställets fränaste drinkar! Musiken var braa och vi träffade en heel del vännor, fin kväll.. något förvirrande..!
Lyckades med bedriften att vara uppe 24 h i sträck.. stupade i säng nångång efter 04... vaknade lite mysbakis, gick på kalas, o nu har jag kommit hem från stan efter en smoothie och hemlisar med Lott :)

Back to work tomorrow... 3 veckor kvar, yeakes!

TGIF

Ja, nuu är det Fredag, så skönt! Föreläsningen igår var det bästa jag varit på, Jonas Gardell å Mats Trondman! Så givna! De blandade humor och seriösa frågeställningar så man blevhelt upprymd! Se dem om ni får chansen! Gardell kommer i höst igen, om jag hunnit hem då ska jag o Åsa köpa våra biljetter kvickt! Finns inga riktigt bra ord för att beskriva upplevelsen igår!

Idag efter jobbet skulle jag "kolla" kamera och solisar- köpte både! En ruskigt snygg röd kamera, som jag vet kommer vändas till att jag får i present, wait and see=)
Solisar hittade jag på Ögat, stora svarta, inte riktigt vant mig än, men ganska klassiska och inte så utstickande, får ej sätta mig på dem, vilket har hänt förut.. ! En dyr eftermiddag på stan men det var ju extrapris på mascaran!

Stockholm imorgon! Kusin Amanda ska med upp och kolla pärlor till sin nystartade lilla designfirma:) Ska bli kul, sitta på café med mamma och Amanda och titta på folk medan Johan är på intro inför lumpen och pappa köper saker till båten, så hoppas på SOL!

Tjing, ha en braa helg!

Fel på min blogg, går inte att scrolla ner normalt?

Jonas Gardell

Imorgon ska jag, tillsammans med jobbet, gå på föreläsning med Jonas Gardell och en annan man jag inte kommer ihåg namnet på. "Att våga förändras" Ska bli kul! Ska göra city 1 h innan med mamma, leta solisar och kamera!
Idag är det bara 1 månad kvar tills jag lämnar landet, scary but so exciting!! =)

Lördagen med Lina var sååå kul! Lite bilder kan det allt bjudas på..

image201

Hemma hos Lina med Emilies goda drink, min favorit- Sex on the beach

image202

Börjar se slirig ut..??
image203

UNDERBARA människa!!

image204

Vi o våra shotar, blev en del, så kul, så längesen!

image205

Platå, glada & lyckliga


Finns sjukt mycket bilder från kvällen, skrattar åt minnena=)
Taack Lina!

RSS 2.0