La chéf Sodero

Jamen tjena.... its been a while! Mår ni bra ? Blogga är ingen direkt prio men va fan, lagt ner har jag inte gjort =) Så fortsätt kika in med jämna mellanrum, statistiken håller en jämn nivå so lets keep it that way!

Påsken var ljuvlig, fullt schema och massa skratt. Utgångar, middagar, påskägg, mys och fest! Jockes inflyttningsfest blev lyckad och vi hade riktigt skoj, dock segade jag ordentligt på utgång men Torsdagen tog ut sin rätt... =)

Nu sitter jag i Jockes kök och har precis ätit och druckit vin (Tack Esse och Robert, det var jättegott ) Jag har stått för maten då Jocke varit i Sthlm hela dagen ( Jag fick present, wiho!). Jisses vi är som ett gift par redan och vi som är så stolta över att vi precis lärt oss varandras mobil nummer utantill;) Haha nejdå men på menyn stod quinoa och mammas goda garamasala-köttfärsås, med honung, paprika och kryddor! Till detta gjorde jag sallad med tomater, gurka, avokado och mungbönor och anledningen till att jag skriver ut allt detta är att ni måste laga det, suveränt gott! Jag blir nästan lite stolt över mig själv som börjat laga mat riktigt bra nu! =) Dinkelpannkisarna är en hit som många efterfrågat recept på och likaså GI-biffarna vi gjorde i Lördagskväll, smarriga som få. Jocke är en bra testperson eftersom han säger vad han tycker och kryddar mer om det behövs, men visst är han lite impad han med=) Han har ätit som en häst hittills och det tar jag som ett bra betyg! Matilda var här en sväng innan och vi försökte kolla i HP häftet, vi är rätt körda haha...

Imorgon är det Freeedag igen och paret Söderlund/Davidsson ska ut och äta. Vi kör intensivt häng-schema nu eftersom han åker till Strömstad i 2 månader, redan på Måndag!! Vi ska ta en drinko på BK och äta på Sangria, lovin it! 
Snälla vårväder håll i dig, ingen mer snö, soligt som idag!!!! Vill använda mina nya vårkläder och gå snabba powerwalks i mina nya adidaspjucks och fräscha power-byxor haha..
För övrigt har jag som alla andra också handlat på nyöppnade Monki, det kommer gå bra för dem i Lkpg ;)

Vacker.



Leona Lewis- footprints in the sand


Lina.

image723

Värt allt bäst i hela världen! You´ll make it, det kommer bli perfekt, I know it =)

Bild från April 07, roligaste kvällen!

I min värld.

Jag tror att det kan bli ordentlig schlageryra i Sverige nästa år, om Perrelli tar hem hela skiten, vilket jag tror att hon kan göra!
Kvällen igår var som sagt lugnlugn, letade som en tok efter min USA-skivor som familjen skickade och jag tittade igenom allt och log mest hela tiden. Fick mail från familjen igår med massa julkort och fina bilder på tjejerna, saknar! Jag ska försöka ha kontakt med dem så länge som möjligt, vill aldrig släppa mina fina tjejer!

I e.m ska jag möta upp Linnéa och gå till träningen, lite tidigare så vi har tid att tjöta innan vi ska svettas! Förhoppningsvis kommer Sanna, Matilda och Lina till samma pass, hoppas, klockan 15 ska vi köra hårt=)

Ikväll kommer Joakim hit och tittar film med mig! Åh, han är så tokigt underbar..


Mys.

Afterworket med Jocke igår blev en riktigt kul kväll, slutade med mig och 6-7 killar och en herrans massa fina drinkar, men jag och J tog oss hemmåt vid midnatt och sussade hela natten lång!
Idag blev en dag på stan med mamma, det var modevisning på stan och HELA Lkpg var på stan, aningen trångt på gatorna! Men inte stoppade det mig från att göra av med lite pengar iallafall! Läppglans, hårspray och tisha fick följa med hem, har haft modevisning för mig själv nu, fina inköp! Fick hem mitt ljusrosa linne med stor rosett på igår, underbart fint! Tur att jag ska ut och svira en del nästa vecka så jag kan använda allt=)
Ser fram emot nästa vecka otroligt mycket, tjejerna kommer heeem!!!!  Lottis och jag har varit sentimentala mest hela tiden, vi mår ej bra av detta avstånd! Men nu ska här uppdateras och allt kommer pratas sönder!
Hellis och jag kommer vara tvillingar då vi kommit fram till att vi kommer ha nästan exakt samma klädsel när hon är hemma ..haha. Randigt, rosetter och vita Converse:)

Ikväll blir en hemma-lördagkväll, länge sen nu och det är mys. Mamma och jag har lagat mat och jag stod för VV-efterrätten, sen ska vi kika när Perrelli vinner tänkte vi! En halvtimme kvar =) Jag har nästan klätt upp mig, leggings med rosetter och långkoftan, gud så skönt att slippa heels och att frysa rumpan av sig på Ågatan=) Men ni vännor som ska ut kommer ha skitkul och jag missar sääkert något! Men det tar vi igen i påskhelgen!

Min framtid kanske ter sig annorlunda, jag och  Sarah (svanelands.blogg.se) har en lysande affärsidé framför oss... :) varför har INGEN tänkt på det, måste kollas upp...

Den här bilden totaldefinierar Miami med 3 ord...  
  Pastell, Sand och Värme

image722
Sommar -07

Saknar.

    

Hörredu Elin, du ÄR faktiskt pilot så jag tycker att du kan ta ditt Cessna plan och flyga hit!!
För jag saknar dig!

Bilder från Miami=)

Tropikhuset

Myslunch med favoritflickorna på Tropikhuset idag, älskar att ha långlunch, trevligt avbrott från matlådorna vi släpar på annars :) Iof hade jag mina pannkisar med mig men de står sig till imorgon tror jag!

När jag kom tillbaka till jobbet såg jag ut som ett troll i huvudet, tack vare tropiska värmen på Tropikhuset samt att regnet duggade, bad combo!!! Meeen men, tacka vet jag hårnålar! Fick ge mig ut på nytt och köpa blomster till en tjej som fyllt år här, och även till väntrummet, blev mycket fint, älskar när jag får bestämma , vitt, vitt, vitt och grått! :) Köpte jordens sötaste kort-hållare också, jag har seriösa ekonomiska problem...

På Fredag blir det dejtingtajm igen, vi ska på BK´s afterwork och sen bio, finally, hör till dejtandet liksom!
Lördag blir en heldag med mor, då både far och bror är ute på övningar i skogarna, dock i olika städer, kul för dem! Måste träna också, har fasen inte hunnit dit mer än till dansonsdagarna! Nu har jag bet mina böter så jag vågar köra dit igen haha...


Nää, snart ska jag äta äpple och det är bara 2 h kvar tills vi slutar, wiho!

Tidiga mornar...

Fredag! Loveli.

Solen skiner och idag tog jag fram trenchcoaten, mest för att kunna ha min fina nya långgkofta under och för att jag hävdar att det ska vara vår. Fryser hellre lite, jag vägrar mer vinter!

Igår var jag o Joakim på dejt, vi kommer alltid fortsätta att gå på dejt! Vi åt mat, bytte ställe och drack kaffedrink och slutade på BK med 2 glas vin, mysigt o härligt!
Började 7 igår och även idag men konstigt nog är det inte alls jobbigt att gå upp och jag är inte trött! Tror det beror på att det är ljust när man går upp och att jag är så jäkla glad!

Helgen blir en fin en! I e.m ska jag fika med Adrian och sedan ska jag och Joakim hem till mig på middag och mys. Lördag blir minishopping med mamma innan jag ska hem till J´s päron och äta middag som efterföljes av miniutgång?! Blir en helg med svärpäronen alltså ;) haha..

Nu har 2 sköterskor åkt till Thailand, 3 är i fjällen, 2 på kurs och 1 sjuk, det är väldigt tyst på praktiken idag, för att vara Fredag.

Trevlig helg!

RSS 2.0