Indiana

Underbar helg!!!!

I Fredags var jag och Malin pa Regal och sag A nannys diaries...jattebra! Akte hem och blev fast i koket med lill hunden, den ar bra sot alltsa... somnar i allas knan!

 I am so getting a dog =)


I lordags klippte jag mig och plattade haret hos en konstig frisorska, menmen....nu ar jag klippt iallafall och det var inte saaa slitet! Runt 16 akte jag till Hyde Park och val framme kom vi pa att lite shopping aldrig ar fel, Malin ville ha en ny topp och hittade aven en sadan, jag kopte 2 DKNY linnen, jattefina!!
Vi brummade sedan hem till Malin igen och hjalpte till att stalla fram allt infor kraftskivan, och runt 19 borjade folket droppa in.... vi var nog runt 50 pers och det var SA HIMLA ROLIGT! Alla fick nametags for att det skulle vara lattare for alla att komma ihag namnen, haha, och det blandades hejvilt med engelska och svenska! =) Jag o David hogg in pa kraftorna och alla andra godsaker, Malin, fran vastkusten halla, at inte kraftor, what is with that!?
Tog mina forsta nubbar nagonsin och sa starkt det var! Men vi sjong och hade en riktigt svensk kraftskiva! Stallde aven upp i musiktavlingen, lag B, 3 svenskar och en amerikan och vi vann tyvarr inte men vi gjorde jakligt bra ifran oss, det var typ som " Sa ska det lata' .... Traffade mycket nytt folk, underbart roliga manniskor!

           

Somnade runt 02....trotta men glada!
Sondagen skulle vi upp igen, runt 8 akte vi och kopte frukt och svenskt godis och halv 10 kom Sandra och Kevin, syskonen pa bilden ovan, och hamtade oss och vi skulle till en av USAs mest kanda och storsta Airshows!! Detta innebar ny stat, wiho ..=) Indiana skulle vi till, typ 2 timmar bort... slumrade till liiite i bilen men lyckades faktiskt hjalpa till liiiiiiite med kartlasning ocksa! Pa plats motte vi upp Malin och Fredrik och satte oss tillratta i solen!
Showen var amazing, kanda piloter som gjorde all varldens konster, vi bara gapade... crashar var nara! Men de var extremt duktiga! Varmt som satan var det, fick lana Kevins keps vilket hjalpte enormt, men brande oss gjorde vi allihop, snygg branna nu, inte! Malin och jag gick nagra turer och kopte vatten och traffade pa en gammal veteran, kunde mkt om alla militarflyg, Johan och pappa, ni skulle varit med! ( Ni far se alla plan hemma=) Vi gick och tittade pa alla enorma plan och helikoptrar, folk satt under vingarna for att skyla sig mot solen hehe...

              
The blue angels, people!

Nar vi skulle aka hem akte vi bort oss, men efter manga stop och fraga efter vagen sa hittade vi till var highway! Stannade till pa McDonalds och at innan vi for hemmat, sov nastan hela tiden, och sen skulle jag kora 1 h till!!! Men det gick fint, sjong med i alla latarna i bilen!


Ny vecka, helgen som kommer ska vi till KING ISLAND! Jattestort nojesfalt! Malin fyller ar sa vi ska fira henne dar ocksa, SKA BLI SAAAA KUL!

Idag blir en soft dag, ar fortfarande trott haha... men ska tag i allt och ringa tjejerna och kolla min packning!!
Pusss!!

Christmas in August..

Varmen ar ganska olidig faktiskt! Skoletandet gick sadar, hittade inga! Jag tror jag tar mina guldiga strap-sandaler, som mamma kopte pa Cypern! Har anvant dem alldeles for lite, for de ar sa fina!!

Gissa vad som star i kylen har? PEPPARKAKSDEG! Karis forslag, tror hon fatt en slang av Julsjukan ocksa, de har ett svenskt recept och vi foljde det och det gick finfint... om 9 minuter ska har bakas! 

Ikvall ska jag och Malin pa bio, en valdigt passande sadan...'A Nannys Diaries', jag har last boken och det ska bli riktigt kul att se den, och nannys som vi ar kan det val inte bli battre?=)

Helgen ska som sagt bli jatteskoj!! Klippning imorgon, sedan lite fixande innan jag kor till Hyde Park, njuter av svensk kraftskiva ( Kommer sakna dig pappa!) och pa Sondag ska vi pa en flygshow med Malins kompisar!!


Blev bara en kort uppdatering for nu ska har bakas!!
Kram!  

Shopping




       


Idag ska jag forsoka hitta skor till kraftskivan imorgon! Mina vita Bianco ballerinor har gjort sitt snart tror jag, krackerlerat helt! Men nu ska jag vaga mig pa lite heels hade jag tankt mig! Sa jag ska strax gora mig iordning och ge mig ut i varmevagen, puh! Kari kommer hem tidigare fran skolan idag med, de har tydligen ingen storre AC i skolan, stackars barn!

Klippning och plattande av har ska det bli imorgon ocksa, ska bli kul!
Kram och hej!

Saknad

image523

''Ser du hon den blonda tjejen dar borta? Det ar min tvilling, visst ar vi lika?''
Partytrick som faktiskt fungerade :)
Chalie, jag saknar dig mest och du kommer fa det hur bra som helst i London!

Cincinnati Reds

Hej!

Igar hade jag sista arbetsdagen pa riktigt....idag har tjejerna borjat skolan och jag ar hemma med hunden som la varsta lasset bakom en dorr forut...kul! Nu gapskrattar nog de flesta som kanner mig....=)

Jobbade i Sondags for Dana och Steve firade 12ars aktenskap sa jag skickade ivag dem pa bio och middag och nar de var borta stokade vi runt har hemma och overraskade dem nar de kom hem... Jag och Kari ilade ivag till WalMart for att hitta ljus och en present...tjejerna var sa gulliga! Dana & Steve blev valdigt glada=)




Igar var jag pa Baseball! Blev medbjuden av Davids vardfamilj, det var jag, David, Mike och Otto. Pa vagen till matchen pratade jag lite spelregler och spelare med Otto, 8 ar, han kan allt om baseball! Nar vi kom fram var det enormt mycket folk men vi hittade vara platser ganska omgaende, topp platser, vi sag allt jattebra! Amerikanska nationalsangen, maskot-dans, cheerleaders and the game could staaart!!



Det ar en ratt stillastaende sport tyckte vi, de missade en hel del bollar... Men kanslan, som Mike sa, ar ratt haftig, 25.000 askadare och patriotiska amerikanare overallt... vi fick stalla oss upp och sjunga God Bless och andra am. sanger bade en och tre ganger...:)

 Jag, Mike och Otto ( jag vet, min hals ser enorm och laskig ut!)

 Otto, sa sot!
 Frenchfriesen vi forsokte undvika, de sag ratt ackliga ut..
 Sa glad att jag fick chansen att ga! 



Maste visa lite bilder pa Kari fran hennes GlamourShots-dag, sot som socker!

 Tog ett himla tag att locka hennes tjocka har!
 Sota lilla sessa!

Nu ska jag fixa lite och svara pa alla mail!
Puss!






Busy Busy...

Godmorgon! Klockan ar 8.30 och jag har precis skjutsat Kari till hennes orientation day for new 6th graders! Att hitta skolan var inga problem, plus att ca 1000 till skulle dit! Jag alskar att kora bil har, det ar sa tokenkelt! Kul att jag har en automat nar jag kommer hem=)

Igar var jag pa tjejkvall hos Malin! Hennes vardmamma, Maria, ar svensk och de samlar alla svenska tjejer i Cincinnati omradet och har tjejkvallar och firar svenska traditioner! Ett riktigt roligt gang fick jag traffa igar och vi at bara en massa svenska godsaker!! Jattemysigt! Nasta Lordag ska jag dit igen, kraftskiva!!! Helt underbart att fa ata lite kraftor har borta! Bara svenskor och deras amerikanska man, och sen nagra till aupairer som vi kanner!

Idag kommer Dana o Hannah hem fran Norge, ska bli kul att hora hur de haft det! Dana kommer alska korten som Kari tog igar, sotare far man leta efter, ska visa kort senare, men hon var verkligen sotaste nagonsin och korten blev saaa bra!!!

Nu ska jag tvatta, ga ut med hunden, stada lite, kolla klart pa min film, aka till biblioteket och lamna tillbaka alla skivor, bocker och filmer och runt kl 12 ska jag hamta upp Kari igen!

Kul att se vad helgen bjuder pa, ska pa bio med Inori pa Sondag iallafall! Kul!

Kram och hej!

Sura miner!

Jaaa dessa dagar har min lilla Kari mini-pms haha.. Sur som ett bi ibland och det roligaste ar att hennes pappa ar pa min sida hela tiden sa hon ar trott pa oss bada haha... Men efter att hon varit dum eller oforskamd mot mig och insett att hon gjort fel ska hon vara saaaa gullig, ratt kul att se, men man far sta pa sig men arg lange ar jag inte...smalter ratt fort, vilket ar lika bra! Ingen ide att sura tillbaka!
Avreagerade mig lite igar nar Elin ringde, saa skont att prata av sig efter en sadan dag!

Nu har jag nastan bara 1 manad kvar hos familjen!!! 18 September aker jag och Jenny till San Fransisco, jag kommer dit ett par timmar fore Jenny, far aka runt sjalv och vara turist haha... Vi maste horas snart Jenny haha..!
Ska bli helt underbart att resa runt lite i California.... just nu har vi bara grovplanen pa att ta oss ned langs kusten och se allt man ska se och allt vi vill se! Langtar jattemycket!

9 oktober flyger vi fran San Diego, via San F. igen, vidare till Frankfurt och landar sluuuutligen i Stockholm 10 oktober runt 18 pa kvallen! Ska bli lovely att springa mot mamma och pappa!!! Okey jag har bara varit borta nagra manader men det kanns i vilket fall, saknar alla sa mycket!
Jag och Marlene har lovat varandra att gora detta till basta hosten och vintern och det ska det bli! Ska njuta av allt, for det ar inte langt kvar till julforberedelserna nar jag kommer hem=)

MEN jag har fortfarande 2 manader kvar har i US of the A... ska njuta!
Idag ska vi spela minigolf eller aka till ett barn museum! Blir nog farmen med minigolf for det verkar vara mest poppis! Imorgon ska Kari ta GlamourShots, finare kort som de ska framkalla och skicka till massa slaktingar och de tyckte att jag skulle gora det med henne for jag har an eye for fashion, som de uttryckte sig, well thank you=) Fick t o m valja ut klader till en av Danas norska slaktingar, en kille i 25arsaldern, for Dana litade mer pa mitt omdome an sitt eget sa det blev en massa tshirts och pikes fran Hollister och Abercrombie, hoppas att han blev nojd! Hannah och Dana ar i Norge nu!


image509

Boston girls are pretty
New York girls are smart
But it takes a swedish girl
To win a fella's heart

Florida girls are tan
Vegas girls are hoes
But when you want the best looking girl
sweden is where you gotta go

Cali girls are wild
Colorado girls are fun
But swedish girls?
Come on, they're number 1

Girls will be girls
North, east, south or west
But fuckin swedish girls
Always rate the best

To any man who reads this
And truly wants to know
If you have an Swedish girl
You should never let her go


-Fick av Malin =)

Whats goin on over here..!

TjingPling!
Ler fortfarande at alla minnen fran Miami och tittar ofta pa mina kort=)
Har haft kul sedan jag kom hem! Helgen som var tillbringade jag hos Malin i Hyde Park, Cincin. och vi at godaste glassen, solade, simmade shoppade och tittade svenska filmer! Jattekul med en tjejhelg!

Forra veckan traffade jag en nykommen aupair, David, Monicas ersattare! Vi kakade italienskt pa The Greene och prata Sverige och annat, jattekul! Tror jag fatt med mig en kompis till baseballmatchen, yeay!
I Fre kakade jag och Kari buffe, Kari kan ata en heeel del, det var valdigt gott och vi hade kul!
Nagra besok till poolen blev det ocksa for det ar vaaldigt varmt har!

Igar akte jag aterigen till The Greene och traffade Inori och Stefanie pa en bar, jattekul att traffa dem igen och det ar tydligen lite fester pa G, kul! Inori och jag pratade om skillnader mellan barn har och i Japan, stora skillnader i uppfostran och vard, intressant med alla olikheter tycker jag!

Har ar lite bilder fran senaste tiden! Bl.a. vart 'foodmarathon'
 
 My little sweetie...

 Italien! MEN jag bad typ om ursakt for min kladsel, var ju inte tankt att det skulle bli nagon fancy restaurang, men det var inga problem sa de..men jag kande mig fruktansvart okladd haha... Sorry alla som vardesatter vett och etikett...=) ( I do too but what could I do?) Maten var underbar!

 

Okey har borjar mat tavlingen....vem kunde ata mest...?

Round 1

 vs 

Round 2

 vs

Round 3

 vs

Round 4

 vs  Im looosing...

Round 5

   Kiddo, you are on your own....
 Kari snodde med sig chokladkaka hem haha...

Kandes som att jag inte behovde ata pa flera dagar.... men gott var det, men gudars sa matt jag vaaar!

 Vi gjorde aven klart vart solsystem, men fragan kvarstar, allt pa ratt plats??


Hyde Park hos Malin!

Malin och Storm  Jag och min nya kompis!

 Min beauty-shopping =)





Diapercake
Dana ska fa denna bloj-klader-leksaks-tarta! Jag tycker det ar en kul ide och det var roligt att bygga den =)



Cute huh!




 


Miami Minnen

 Forsta kvallen, samma pose och gudars vad jag saknat dig Elin!

 Detta levde vi pa i Miami, love it! 
Underbara tjejer!!!!
Elin, Therese, Elin & Frida innan Club Sweet, VIP :)
  Lite halvtrotta kanske men lyckliga 
 Elin & jag
 AuPairer pa strandpromenaden!


 Jag och mina nya vanner!
 Jack Sparrows farfar, Fiiiiiingerbiiiiter : D
 Tjejerna pa svavaren som tog oss ut pa Everglades turen!
Kusligt nara mig, men de verkade totalt ointresserade av oss, som tur var haha..
 Han brottades verkligen med en krokodil, gah!
 Riktigt frant att vara sa nara alligatorerna


Just gotta' love Miami



 Langgrunt och jattevamt!
 Beachen

  Baywatch hus!
  Kolla!! Vi hade patat om dessa flygskyltar och nu sag vi en, ooohhh, romantik!
 Piloten!
 Langst bort pa piren,South Beach
 Sota va : )

 Palmtreeeeees            Pastell

Sol, pastellfarg och sand pa fotterna =)

Tack for Miami ladies!
Elin, skicka over dina bilder pronto=) Mamma o Pappa, det finns faktist bildbevis nar jag haller en alligator!


Kari kommenterar...

Biscuit kissade pa mattan idag... fy hund! Sa jag sa till Kari att det innebar mycket jobb med en hund..

F: You are almost like a mother you know..
K: Yeah, kids and dogs, they are all the same, puh...Thats why Im getting rabbits!

Underbara Miami



Sol Bad Vanner Sushi Fingerbiter Svenskar Muppar Pool Salt Hav Branna Rod Lycka ELIN Bilar Marabou Ben&Jerry THERESE skratt sena kvallar Sweet VIP Armband Vinare ELIN Klanningar  Horisont Shopping Keychains somnbrist vattenvattenvatten  badnudlar overhettad myrvandring prata lyssna Mota nytt veta krama sakna Stenar skrika yellowcab Everglades svettas  cerealbars apple tyskar fotografen solnedgang Lifeguards apple Swedish fish solskyddsfaktor hatt sand  guide-inte-guide The Tropics white choklate GPS Buss Fotont Kamera Is Tvilling Spanjorer Solglasogon Aventyr PommesFrites Dansa Drinkar Swedeeen? Exotiskt Flyga Cheddar Corona South Beach Asahi Will-you-marry-me-sign Underbart Harligt Blabarsbagels Avkoppling

FLORIDA MIAMI , Frida, Elin, Elin & Therese


image444





image443




Mer bilder kommer snaaaaart, we got tons of 'em! Storre uppdatering soon!

Miami baby..!!

Resfeber 100%!!! Gaaah...ska bli sa himla harligt!
Kor mot flygplatsen runt 05 i natt/tidig morgon! Ska bli intressant att parkera sjalv pa langtidsparkeringen, sedan aker jag shuttlebus till terminal 3, Delta airlines o mooooot Miami!

Trodde att jag skulle fa en lugn kvall innan jag akte men familjen kom nyss hem igen, de var FOR SENA till flygplatsen, helt jakla otroligt! De har NOLL planering, det ar det enda jag stor mig pa har! Skulle aldrig handa hemma, never ever men har ar de sena till allt. Jag har ju missat bada mina 2 aupairmoten, eller kommit rejalt forsent, och de markte nog av min irritation i lordags. Men ikvall tar ju anda priset, skamtade med Elin om att de sakert skulle missa flyget och yes, de gjorde de ocksa... herregud, lar dem sig inget av tidigare erfarenheter? Nu star de standby till 06 flyget, och de verkar inte ens nedstamda over det hela.... Well well, helt otroligt iallafall...

JAG tanker inte missa mitt flyg, never have and never will, och dar med basta!=) Inte ens nar mamma glomde planboken hemma och vi kom pa det i Nykoping=). Pappa gaaasade hem och vi hann med marginal till planet som tog oss till Kreta, marginalen de har i den har familjen ar ca minus 1 h !

Fick mail fran mamma o pappa forut och de skrev bl.a. detta haha:

Mamma säger att Du inte får bada där det finns hajar, undrar varför ?
Du skall också skicka ett SMS till mig när Du kommit fram.
Du skall inte göra av med en massa pengar.
Du skall köpa saker till pappa.
Om Du får något över kan Du köpa något litet till Mamma=)

Haha
Okey, nu vill jag bara att tiden ska gaaaaaaaaa fortare sa jag kan aka!!! Malin tipsade och sa att runt 07 borjar trafiken bli ordentligt jobbig och enligt mina kalkyleringar befinner jag mig pa ValuPark da!


PUSS pa er, ha det fint!


RSS 2.0