Utskriftsväder!

Jaa, lika bra att plinka på tangenterna och få lite jobb klart när vädret trilskas! Satte mig ute runt 10 imorse, vad fick jag för det, mooooooln!!
Ännu värre, igår skulle Lotta och jag ta spåret, vi dränktes i spöregn! Men det var härligt ändå!:D

Ikväll hoppas jag det blir gaanska skapligt iallafall, ska ner och fika på stanen med Lott och sedan skulle vi se om vi fick fatt i några fler tjejor! Jag hoppas på det iallafall, skulle vara mys!

Längtar ihjäl mig efter Rob redan, men förhoppningsvis kommer hela familjen Ericsson vecka 28, men det är långt dit=(  Ska bli skönt när man slipper köra långdistans i höst! Förhoppningsvis:)

Har lite fler bilder från de två senaste veckorna innan midsommar om ni vill se!



 

1. Vi tog en tur med Paddan i Göteborskt vatten, underbart härligt!
2. Sys- och svärmor, det var så varmt på kvällen!
3. Mik och jag, och inte ser jag avslappnad ut inte, nej, jag var helt säker på att jag skulle åka i plurret!
4. Fina Stenungsbaden!
5. SEAB spelar fotboll, de vann, tack vare R :)



I´m back!

Jahopp, då var man tillbaka i Linköping då, lite abrupt dock! Åkte hem i Måndags för att vara nära en sjuk släkting, ber att det ska gå bra! Ängeln skjutsade mig från Stenungsund i Måndags kväll, han är underbar min Roberth!!

Midsommar förlöpte iallafall helt underbart bra! Vi hann med mycket! Link och Johan kom i Fredags, då åt vi sommarlunch med R´s päron och sedan tog vi en trip ut till Skärhamn, Tjörn i stormen! Det var jättefint men man var nära att blåsa bort! På kvällen kom Peter och Veronica och vi åt middag allihop (som tillagades och lades upp av Roberth, Johan och Peter, underbart!) 

Lördagen åkte vi, efter en mysig gemensam frukost på R´s uteplats, in till Liseberg och blev illamående och blöta:) Usch, jag blev riktigt illa däran! Blev riktigt illamående och ännu blötare i flumride, haha..finns bildbevis men har inte fått de korten än! Fotbollen var en besvikelse och vi såg bara första halvlek, sedan sket vi i matchen...! Blev iallafall en heldag på Liseberg och sedan stopa jag i säng när vi kom hem, mendan de andra åt goda mackor och åt vinster (vann på godis-hjulen)

Söndagen var jag piggare! Då gav  vi oss ut på havet i båten, det var lite rått väder men va tusan! Det gick fort och det var kul! Därefter snabbade vi oss på att duscha allihop innan middagen då vi firade Reid, Roberths pappa, som fyllde år! Runt 16.00 åkte L&J hem och jag och Rob tog det bara lugnt!

Här är lite bilder!



41410-121
Sommarlunch med jordgubbar till efterrätt! Fråga inte vad R gör...=)

blåst
Blåsigt värre på Tjörn!

R&F
Love is in the air :)
söta!
Same here...:)

tjörn


kyrkan

veronica, frida
Veronica och jag, i väntans tider...på mat=)
peter,johan
Johan & Peter kommer med maten, R kom ju inte med på bild!
maten
Inte illa gjort av 3 killar..det var riktigt goott
båt
Båttur!

Midsommar

Sitter här, alldeles klar för dagen, R duschar och vi ska snart åka ner till Torget och träffa Linnéa och Johan, sedan ska de åka och checka in och sedan börjar firandet=)  De har mitt HM paket med sig, så jag ska mixtra lite med klänningen, de andra är jag nästan säker på att de passar, dvs shortsen och en svart wrap-klänning!

Ska bli härligt idag, oavsett väder=) Jag trotsar förmiddagen iklädd shorts och gulvitrandig top=) Möjligtvis en liten kofta då=)
Ströskriver lite nu bara, ska ta och städa bort lite i Robs rum så det blir fint=) Storstädningen i förra veckan håller dock i sig:)

Majk- du blir stjärnan på festen ikväll!
Puss!

GLAD MIDSOMMAR!!


Blåsigt men härligt

Njuter gör jag fortfarande! Har det så bra här...trivs!!
I Fredags klippte jag mig hos den urbra frisören Anna och diskuterade mycket om vad vi ska göra för mitt hår, som är ganska torrt! Klippte bort allt schletna, vilket inte var så mkt som det brukar vara =), och jag köpte Loreals hårprodukter "absolut repair". Har använt dem en gång och håret blev jättefint, men ska fortsätta använda samma shampoo, balsam och inpackning så får vi se vart det leder! Köpte även Schwarzkopf "repair rescue"-hairtherapy, flahsigt va, hårterapi=) Luktar jättegott och är super för topparna, snyggast dock i rakt hår=)

På kvällen spelade R fotboll med jobbet, match mellan 2 firmor så jag & Mik slog oss ner och såg spektaklet, SEAB vann! Vi hade hämtat R´s görsnygga rödvit-randiga Fred Perry innan och den skulle han ha på kvällen när de skulle äta middag.
Efter fotbollen åkte vi hem och jag gjorde mig iordning och åkte återigen ner runt 23.00 och tog ett glas vin med älskling och träffade hans arbetskamrater, what a gang..! Olyckligtvis hade R fått en boll på foten/benet så mitt besök blev kortlivat, vi åkte hem strax efter 24..

På Lördagen var det tänkt att vi skulle gå på Liseberg men det pallade inte Robs fot så vi tog en lugn dag i Götet istället, mysigt värre visade det sig=) Köpte glass, tog en runda i stan, sen tog vi plats i en av Paddan-båtarna och åkte iväg, riktigt kul och intressant! Efter lunch tog vi sedan ytterligare en vända i innerstan och jag köpte en gulvitrandig tröja som R hittade!
På kvällen gick vi på bio, Tristan och Isolde, ruskigt bra film, romantisk, se den!

Söndagen blev lugn, en trip ut till Dyrön med hela familjen, där vi spatserade och njöt av tystnaden och lugnet!
Måndagen pch Tisdagen förlöpte lika lugnt dem, med filmer och mys!

Igår var vi på Gekås, jag, Lotta och Mik, för andra gången i mitt liv, och det är jättekul =) Köpte lite olika saker, småsaker, men faktiskt shorts o mjukisar också! Har ändrat uppfattning om plejset ändå!

Idag firar jag och R 17 månader, ojoj :D Vill att han kommer hem tidigare så vi kan åka ner till hamnen och fira lite=)
Imorgon är det midsommar och då kommer Linnéa och Johan hit, jaaaa!! Det ska bli så mysigt och så jäkla kul! Vi hoppas på vädret så vi kan ta båten och åka ut till klipporna och picnica! Annars löser vi det på annat vis, kul kommer vi iallafall ha det, garanterat! De ska vara här hela helgen så det blir full rulle! Solens närvaro vore ett stort plus!!

Nu ska jag se om det går att sola, det blåser ganska mycket, annars ska jag gå och duscha och ta en promenad ner till torget och lämna tillbaka ett linne...lite dumt impulsköp!

Ps, köpte SOLO-tidningen här om dagen, man får en bikini med, den är pytteliten!

Tjing!!



Underbart!

Haft en strålande dag i solen idag! Skulle jag inte vara on the edge of being sick skulle det vara mer perfekt! Satt i solstolen tills jag höll på att krevera! Längtat efter R hela dagen och nu har han kommit hem=) Hoppade in i duschen runt 15.00 så jag är nästan klar nu, o R duschar. Vi ska alldeles strax äta och sedan ska vi åka ner till Stenungstorg och äta glass, helst lemoncurd-glass som ska vara supergod! Ska sitta nära vattnet och mysa, älskar det! Det är så fint här, speciellt nu på sommaren när det blommar upp och alla båtar ligger i hamnen!

Nu ska jag kila på! Hittade 2 bilder på mig och Linnéa här på R´s dator, från Valborg när vi var ute, måste visa vår seriösa sida och vår oseriösa sida, do not kill me Linkan! :D

Söt
 Sippandes på favoritdrinkar! Links är Orgasm och meine är Sex on the beach, roligt värre att beställa=)
ful:D

Love you!

Pussvägen

Pussvägen

Nu tar jag bussen till Göteborg, via pussvägen :) Ska tillbringa 2 veckor tillsammans med R och hans familj, det ska bli så mysigt!!

Väskan är överpackad, fiskarnas vatten är bytt och de har fått mat och är nu i mammas vård;) Måste sätta i gång att sminka och klä mig, inte glömma att lägga på brev, kolla busstider, köpa biljett, hitta bra plats på bussen sedan med mycket a.c!! Herregud man tvinar ju bort i denna värme, ska eg. inte klaga men jag dör av hetta!!

Som sagt, åker till kusten och pressar nu! Midsommarfirande där också, sedan kommer jag hem igen!
Puss ya´ll

Fotboll

Yeeeepp, ikväll är det dags, ska bli lite kul faktiskt, ska försöka sätta mig in i det för Roberths skull! Ska titta tillsammans med Linnéa, Johan, Lotta & Karin, ska bli mysigt! Men innan dess ska vi bort till moster och grilla=)

Gjorde min systemet-premiär idag haha..köpte 2 öl åt Borg, kände mig lite bortkommen och fjantig men det var kul, kassörskan sa Grattis=)
Nu har jag skjutsat iväg pappa och hans vän till deras fotbollskväll med hockeygänget:) Blir till att hämta seeeent I suppose ..men vad är man inte skyldig efter alla dessa år?

Ska försöka leta lite outfits här nu, det är SÅ varmt idag så jag dör!
Skulle tittat lite på Lagret med Lotten men det var så alldeles för varmt, hoppas att hon inte blev arg, men det tror jag inte =) Annars får jag väl fjäska för henne ikväll :P haha..

SverigeSverigeSverige- wehey!

Lina- vi fortsätter diskussionen i morgon min unga dam! =)

Rastlös!

Idag skiner solen och det är jättevarmt! MEN jag orkar inte sitta i solstolen idag, -måste vara sjuk...
Läser, pratar i telefon, går in, går ut, läser posten, sedan ringde jag Lotta och frågade om hon ville följa med till stan och det ville hon! Men vi sa att värmen får lägga sig lite innan vi cyklar ned, annars blir det vansinnigt svettigt och det pallar vi inte, nää! Ska köpa nytt ansiktsvatten, för mitt e schluut, och tallrikar, hämta Johans byxor, kolla väska och probably köpa koftan!!

Men fram tills dess? Jo, nu ska jag ta mig en powerwalk i solhettan, något måste man göra!
Har tittat till Smilla & Frans och de mår bra även idag:D Jag tycker mycket om mina små firrar! Mamma har sagt att hon ska ta hand om dem när jag åker till S-sund, vilket jag gör på Måndag! Då är jag antagligen borta 2 veckor som det ser ut nu, yeah! Ska åka i båten, mysa, söka jobb, ha kul, åka till Gbg, Liseberg, shoppa(?) och bara ha det braaa!!! Blev glad igår när vi började prata om att Johan o Linnéa kanske kommer ned till oss på kusten i sommar, would be lovely!

Now I am off!

Födelsedag!

Yes, då var man 20 år gammal! Systemet here I come :D Haha, nädå, men härligt är det, känns dock inte så mycket, men 03.35 blev det officiellt=) Hela dagen har varit perfekt, förutom en liten regnskur men den väljer jag att ignorera! Blev firad på sängen imorse av familjen och R och fick jättefina presenter och en stoor blombukett av R, men den stora presenten får jag allt vänta på säger han, jag är dödsnyfiken!
Lite senare kom släkt och vänner, åh mina underbara vänner, de är så söta, såå fina presenter, precis min stil av smycken och Linnéas och Johans present var den största överaskningen någonsin! Jag fick 2 fiskar!!! 1 guldfisk, Smilla, och en svart rolig fisk, Frans (-som är döpt av Elina) Nu går jag o tittar till dem titt som tätt som om de vore små barn, de simmar runt o har sig i sin skål, men de ska allt få ett litet hus! Jag blev jätteglad och det var den fyndigaste presenten någonsin, så tack, allisammans! Tack för dagen och att ni ville fira med mig =)

Har haft en underbar långhelg med Roberth också. Hjärtat kom i fredags och då tog vi det lugnt! På lördagen åkte vi ut till Berg och njöt och åt glass, såg även några slussande båtar! Tog en trip till IKEA och tittade på framtida saker=) Vi har i princip "över-inrett" vårt kommande hem, men kul är det! 
I  söndags åkte vi till Kolmården, efter lite tjat :P Vi hade väldigt mysigt och såg alla fina djuren=) Delfinshowen var precis lika bra som alltid, love it! =)
På kvällen hyrde vi film och bara tog det lugnt
Igår, Måndags, slappade vi hela dagen och på kvällen åkte vi in till stan med Lotta och tog en fika!

Nu sitter jag här, 20 år och mätt i magen av all god mat mamma gjort, så jäkla nöjd med dagen!! Karin ringde från USA och Esse från England, thank you sweethearts! Tack för alla sms idag också!

Snart kommer Lotta, hon mådde lite illa efter långa bilturen, så att truga i henne lite bär-paj blir kanske svårt?

Jaja, thats all for now, see ya´ll!

Chock

Läste nyss på aftonbladet.se om en familj som vakat vid, vad de trodde var, deras dotter Laura VanRyn, som var inblandad i en bil-olycka i April 2006,men 5 veckor senare har det visat sig att det är Lauras skolkamrat  Whitney Cerak, som legat i koma.
Båda två var med om bil-olyckan och man trodde först att det var Whitney som dog och att Laura låg i koma, men det var tvärtom! De hade blivit förväxlade på sjukhuset, så Lauras föräldrar tog hand om och vakade över Whitney, medans Whitneys föräldrar bearbetade sorgen efter deras dotters död...trodde de.

Okey att flickorna var lika men borde detta få ha hänt??? Tänk vad hemskt att inse att det inte alls är ens dotter som ligger i sjuksängen och mår bättre dag för dag..utan någon annans dotter...! Jag läste Lauras mammas blogg, om "Lauras" framsteg och att hon sa saker som verkade lite konstiga som de inte riktigt förstod..nu förstår de ju allt, men att bara inse det...=(

En dag av lycka för Whitneys familj & en dag av stor sorg och tragik för Lauras familj..

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,834685,00.html Där står det om den tragiska händelsen..

RSS 2.0