Danmark!

***
I eftermiddag åker vi över till svenskdanskarna i Köpenhamn! Vi blir ett stort gäng som ska unna oss hela helga, närmare bestämt jag, Emil, Petter, Ida & Alice och vi åker till Christine, Jesper och Magnus (Kihla):)
Det ska bli sååååååååååååååååååååååååååå roligt!
Så, med nyfärgat hår (mörktmörkt brun) & ny blus känner jag mig redo för helgen, wie!
♥Happy weekend

Wednesday beauty!

***
I mitten av november kommer våra små älsklingsgrodor hit hem till oss ♥
-
Dagen har bjudit på yoga med Rebeckisen på morgonen och spinning i full sal på kvällen. Lojs kom hem till mig och vi fixade en PP inför imorgon, ska lägga fram vår valda familjeintervention och ge feedback till en annan grupp & allt känns jättebra!
Emil lagade vääärldens godaste fiskmiddag ikväll, kändes perfekt efter träning!

Naturligt

Estelle & Thild

Estelle & Thilds svenska, ekologiskt certifierade produkter är baserade på vitaminrika milda ingredienser av högsta kvalitet som bevarar hudens naturliga balans.

Estelle & Thild använder naturliga och ekologiskt odlade råvaror, där produktionen är miljövänlig, förpackningarna är återvinningsbara, onödiga produktkartonger undviks och inga produkter eller råvaror är testade på djur.

www.kicks.se

***

Idag gick jag till Kicks och köpte två nya hudvårdsprodukter från Estelle & Thild (hallå, bara namnet? Så fint!). När det blir kallare och råare ute blir min hy stram och torr så nu var det dags att ge huden vad den faktiskt förtjänar & nu har jag hört så mycket bra om dessa produkter, so I will give it a go:) Tror på dem, valde den som doftade Neroli, doftar spa!
***
bareMinerals Foundation SPF 15
Blev även en ny foundation, testade I.d´s foundation i Kanada och blev fast, men sedan har jag inte använt foundation under sommaren (sminkar mig så pass lite då..) men nu är det dags igen! Denna är toppen, toppen, toppen!
***********

Hummingbird Bakery

***
"The smallest of the fleet, the original Notting Hill bakery is just as sweet as the cupcakes it sells."
-
Jag längtar såååå mycket till vi åker till London! Nu har jag hittat ett bageri jag gärna vill gå till och ser man bilderna från Hummingbird bakery blir man väldigt sugen på cupcakes! Jag älskade Magnolia Bakery i New York så kanske detta är Londons variant? :)
I´m going!
***


New in.

I fredags kom en ny blus på posten, tack Stinsen för att du köpte och skickade!!


Föräldrahelg

Haft en väldigt mysig och fin helg med mina päron som kom ner i fredags! Igår var vi över till Danmark och strosade omkring, fy tusingen vad fina byggnader, hus och inspiration man kan finna i Helsingör- jag älskar det! Väl tillbaka I Sverige köpte mamma en sjal som jag blev väldigt avis på haha.. Vill ha en likadan så får se hur jag gör ;)
Igår kväll gick vi ned till Hjalmars kök och åt, såååå gott, gillar verkligen den restaurangen, vi har varit där förut och förutom att den ligger på mysiga Maria-torget så har dem väldigt god mat!
***
***
I fredags när vi skulle äta middag här hemma passade mamma och pappa på att fira Emil i förväg, och han fick en jättefin, välbehövlig, kaffebryggare! Stackaren har bryggt på sitt eget vis men tröttnat en hel del på det så det var helt perfekt, så nu är vi med kaffebryggare, närmare bestämt denna nedan:
Snygg, praktisk och gör väldigt gott kaffe :) TACK!

Tjejkväll

Igår sprang jag bort till Rebecka med rödvin i ena handen och massa gottisnötter i den andra! Emil & Ludde hade man-häng så så vi passade på att ha en tjejkväll all in! Vi pratade om allt mellan himmel och jord och hade det sådär mysigt som bara tjejkvällar kan vara:) Runt halv 2 snåret bestämde vi oss för att kila över till oss och där satt våra män i en djup diskussion.. surpriiiiiiiise här är vi! Haha..
Som Rebecka skrev i sin blogg så har vi bestämt oss för att fira Thanksgiving hos oss i år, kör hela racet med kalkon, sweetpotatoes, cranberry sauce.. you name it- we´ll have it=) Förra året, i Toronto, åkte jag på att be bordsbön- grace - och det har framkallat många skrattsalvor på hemmaplan ;)
Underbar torsdagskväll med bästa Rebecka, energinivån på topp!
***
Ikväll kommer mamma och pappa hit- me so happy! Det ska bli så mysigt och de har med sig massa roligt till oss haha.. Så nu ska jag fräscha upp hemmet och handla hem lite grönt till ikväll!!
-
Trevlig helg sötfisar!


Julstjärna

Jag och Emil äger ingen julstjärna.. (andas mamma, andas... Ja, jag kan tänka mig att få den som ni har i mitt rum hemma på långa gatan!=) så måste ju kika på lite bilder på möjliga sådana..
***
-
Hittade denna på en mysig julblogg jag läser :) Granit är ju hur bra som helst, några av de pysslen på bilden vill jag gärna härma..
***
***
Watt och veke, gör hur fina ting som helst..
***
***
Jag vill att det ska vara stilrent och mysigt, mycket ljusspridning, Låt som en ängel och säg: aaaaahhh! Mamma kan det där...;)
-
***
-Julgran & mammy i CN Tower, Toronto

Början och Avslut

Började dagen med yoga, med Rebecka
Avslutade dagen med spinning, med Emil




Träningsskor

Jag har börjat få ont i fötterna efter de dansklasser jag tagit, det är skitirriterande och igår på Afron, där vi är barfota, märktes det ordentligt..:( Körde ju Zumba i förrgår, hysteriskt roligt, men skorna gav inget stöd alls. Jag tror det är pga att jag kört slut på mina träningsskor, det gjorde jag nog för längesedan då jag köpte dem 2005 el 2006!
Det är med andra ord dags för nya!
Jag har kikat runt lite med Emils hjälp, ibland är det bra att ha en f.d footwear-coach för Nike till pojkvän;), han har promotat Nike Free som vanliga walking- och springskor men nu tror jag att jag hittat två par som kan passa bra till klasserna jag tar. Instruktören för Zumba hade några liknande de längst ner tror jag..& de är lite snyggare!

NIKE FREE XT FLEX FIT W BLACK / PINK

 

NIKE FREE XT FLEX FIT W

NIKE FREE TR FIT W BLACK / PINK

NIKE FREE TR FIT W




Generationer

***

Festives

Tjingeling!
-
I helgen var vi nere i Dalby, på 90årskalajs! Emils farfar fyllde 90 år och hela släkten på Anders sida var där! Det var jättemysigt och härligt att träffa alla, Emil har så många söta kusinbarn!!
Underbart att träffa Ellen, vår numer norsksvenska lillfis ♥ som vi idag även får hurra för ..Grattis på 21årsdagen!!
-
Idag kom vi upp 07.30- bright and clear :) Vi hade bestämt oss för att börja veckan med att gå och morgonsimma (okej, det där lät lite för mkt pensionär men what the heck..;) och jag älskar ju att simma, Emil älskade det inte lika mycket haha. Vi hade förberett oss på att i princip ha simhallen för oss själva men icke, hela klass 9A och 9B var också där... härligt, nja..
Efter lite frukost, film, avklorifiering, samt äntligen fått tummen ur gällande kursanmälningar inför våren och Icastudent-ansökningar sitter vi nu, sedan några timmar tillbaka, på stadsbibblan. Här har diverse punkter avbockats, mail har skickats på både svenska / engelska och kaffe har druckits..
Ikväll blir det Latin Jam för mig, sjukt kul ska det bli, tänker att det liknar Zumba? (som jag heller aldrig testat!) och efter det tror jag att jag känner mig rätt nöjd!
***
Good Monday!
Lite bilder från helgens rejv kommer snart.. ;)


Roliga former av Träning

***
Afrodans, det är något jag älskar! I veckan var jag och Rebeckisen på ett sådant pass, det är sjukt roligt och jobbigt, känns av i hela kroppen dagen efter:) Har redan bokat in mig på nästa veckas Afro, de är alltid fullbokade på Actic!
-
***
Ikväll ska jag på Combat, nytt för mig.. Hoppas vara helt slut efteråt!
-
***
Imon blir det hederlig spinning, ÄLSKAR spinning! Emil går nu på 3 pass i veckan så jag har lyckats överföra min spinningkärlek till honom, tjoho! Så jäkla roligt att vi äntligen fått Emil till Actic-klubben :)
-

Potterybarn

***
P O T T E R Y B A R N

Höst i Helsingborg

***
Vi har haft en jättehärlig helg!!!!!

Plugg & Puls

Denna skolvecka har vi pluggat på BRA! Massa föreläsningar, some better than others.. ;)
Alla litteraturseminarier är finito och vårt ex-jobb börjar också nå sitt slut, så stolt över grupp C1 :) Imorgon är det fredag, då ska vi ha en gottepåse och våfflor med frukt för att peppa oss själva och skriva klart arbetet hemma hos Lojs!
Efter pluggandet idag sprang jag hem för att hinna leka lite med Emils nya bebis- hans nya Macbook Pro! Ohh den är så fin, han är så värd den, jag är så avis, traalala... :)
***
Nu har jag varit iväg och tränat puls på Actic, sjukt jobbigt och mina benmuskler skakar fortfarande lite, men sjukt bra var det, så det passet jag ska jag nog fortsätta gå på. Har spinnat 2 ggr denna vecka med så nu känner jag mig redo för helg! Imorgon kommer Johan & Malin till oss, det ska bli såååååå mysigt!
Emil åker dock till Gbg lör-sön men imon ska vi ha det bäst :)
***
Nepp, time to hit the shower!
***
Pluggpaus, lek med Saras Mac..;)
Don´t we look just lovely?

Spinna

***
Denna vecka är det kompisvecka på Actic, så jag tar med Emil på spinningen ikväll! :)

Änglamakerskan

Ett litet skrik av lycka!
Jag har fått en present av Emilälsklingen ♥
***


Spelkväll

***
Ikväll kör vi megaspelkvällen hos Lojs!!
Har inhandlat lite öl&cider och när Emil kommer hem från golfen ska vi svänga förbi affären och köpa med lite snacks innan vi går bort till Lojs ikväll. Det ska bli sååå roligt!
Idag träffade jag Rebecka på stan och hon hjälpte mig leta runt på stan efter ett tight silverhalsband, vi fann det!
Köpte även ett rödare läppstift, jättefint tycker jag!
Trevlig lördag!!!

LONDON!

***
I december, veckan innan julafton, åker vi till London!
Hela Lindbergska familjen fyller år nu i den kallare delen av året ( speciellt Emil som blir 25 år ♥ ) och det ska firas genom att Anders & Aneth överraskade oss med att vi ska flyga över alla åtta (A&A, Emil, jag, Stina, Sebbe, Ellen & Tomas) till London för julmys, shopping och musikal!
Det ska bli såååååååå kul!
J A G L Ä N G T A R ! !

RSS 2.0