Uttömd

Saker händer och sker, min värld är helt uppochner

Namnsdag

Grattis Frida på min namnsdag, tack=) Några har uppmärksammat det iallfall och det är alltid kul!
Har firat Victor som nybliven 13åring ikväll och vi hann även med att besöka farmor idag, hon var på fint humör och mådde bra så det var kul att se !

Veckan då?

- Ska köpa 12-kort på Simhallen någon passande dag då jag får tid
- Krama Emma- för vi har inte setts på läskigt länge sedan hon åkte till Mexiko men Tisdag då..!
- Fredag- HairNews och jag är skitnervös, kan man vara såhär nervös inför klipp o färg? Hmm, jag är det iallafall, har ju inte gjort så mycket med mitt hår men jag är i trygga händer! Sitter och letar bilder för att kunna förklara lite mer hur jag vill ha det. Ska göra en lite större "förändring" när det börjar bli sommar.. så får väl ta en liten förändring nudå=) Kul ska det i vilket fall bli!
- Helgen blir nog mestadels lugn, då Västerås packet kommer hit : )

Det är vad jag vet nu men hoppas på överraskningar, alltid kul!

Girltalk

Precis hemkörd av mig själv från Linnéa. Tycker om den flickan en del kan jag säga! Vi såg deltävlingen i Ö-vik och gissade nästan helt rätt, bara att skitlåten med uberkaxiga fjanten Sebastian gick vidare, hade hellre sett Nanne, hon är ju frän, även om låten inte var tippelitopp kanske men ändå!

Såg lite O.C avsnitt och när vi var lite trötta på det och trötta över lag, ja då satte vi igång ett djupt samtal istället=) Var såå skönt att prata av sig, och att personen vet vad man pratar om .. när man varit / är lite i samma sits.

Nu har jag ätit / druckit smoothie för jag blev hungrig när jag steg innanför dörren efter den långa bilturen ( 2 minuter) och det är nog 5 eller 6 smoothiesen jag gjort denna vecka, lovey!
Nu slocknar dock ögonen snart så det kanske är dags att sova.. snart:)

Puss&Kram

Värme tack

..wouldnt it be nice with some heat? Lite halvtrött på vinterjacka och vinterskor..har ju köpt massvis med vår/sommar kreationer=)

Hoppas att den kommande sommaren kommer att innebära mycket kust (för att sedan övergå till bara kust i höst???) samt mycket tid på båten! Hoppas också att vi trivs som båtfolk och inte blir avskräckta av första turen men det tror jag inte!

Hittade 2 lovely pictures från i somras på Roberth.. 2 veckor innan vi ses, gah!

älsk

Hihi, ser ut som om han har 1 blått och 1 brunt öga men så är icke fallet..min engångskamera var väl inte av tipptopp kvalité men det är ju R så det uppväger :)


turkey

My man!



Nu till en liten fråga : Varför i helskotta har Brit Spears rakat av sig allt hår??? Me no understando eh?

St: Valentine

vhjärta


Idag är det alla hjärtans dag, även de med flera mils avstånd=)
Jag och Lotta har varit på konsert på K&K, de var fantastiska! Nu längtar jag efter R, han är sjuuk igen! Om 2 veckor ska jag åka dit, då hoppas jag att han är frisk
Nu är jag trött och ska jag orka upp imorgon som idag är det bäst att jag gör mig iordning o kryper till kojs nu!

Puss o Kram hallonbanan och massa kramar till mina söta vänner

Make your own kind of music..

..even if nobody else sings along!!

Åh älskar man " En annan del av Köping" eller vad? De är helt underbara!
Underbart är också att Linnéa nu kommit hem, jihu! Igår var hon och Lott här och vi njööööt av Lottas kladdekaka, outstanding, med varma hallon o glass! Att jag var hes när jag kom hem från vår lilla kvällspromenad säger nog allt om hur mkt vi pratade, mest jag tror jag, haha, för jag var helt uppe i varv över att båda flickorna är hemma=) Mysigt var det iallafall o vi kanske ses PÅ helgen, (Lotta? =) ) Låg humor, japp!

Imorgon kommer R, inte en dag försent! Vi ska fira St Valentine i helgen, för så får man göra när man lever 35 mil ifrån varandra, but thats life as we know it.. (so far) Hoppas på restaurang o mys!
MEN innan han landar i Lintown ska jag gå en runda på stan och inhandla lite söta saker jag såg på H&M, och ett rouge jag hade för längesedan, Lotta har det nu och jag märker att snor hennes mer o mer när vi går ut, så nu ska jag köpa mitt egna=) Påminner mig om Grekland där vårt sminkbord bestod av alla tjejers gemensamma smink klet, främst då rouge, för att se ännu brunare ut=) Tror t o m att jag eller Lotta tappade vårt så det gick i fler bitar än 3, inte kul!

Mest tjatter i dag från min sida, but hey..

Ladies & tjänstemän

robba

Min skadade man i röd jacka på bilden...! Såg riktigt nice ut med solen och allt, men jag påpekade för R att det ser ut som om han saknar hår på en fläck hihi=) Detta var i Frankrike men nu är han hemma, dock ej hos mig! Men nästa helg får fasen ingen stoppa oss! Roberth var tvungen att ta sina små handbollspojkar idag, för ingen annan kunde ta deras träning men the kids love him så jag får helt enkelt stå åt sidan!:)

I dag ligger det vår i luften, tycker jag! Solen skiner iallafall och snart är det långpromenad som gäller! F.o.m. nu (!!!!!!!) är det bara positivt tänkande som gäller för mig, bara bara, inget mer destruktivt, nä! Ser fram emot våren!! Nu ska jag inte tänka 10 år i förväg utan bara vara, lätt att säga men i praktiken?! Den som lever får se... :)

Har fått förfrågan om jag vill ta mig an en grupp med danssugna tjejer i vår! De är 8-9 år och då är de ganska formbara faktiskt! Lite nervöst, ska vara själv denna gång men det ska bli kul ändå!! Får väl ringa Emma om jag drabbas av panik!=)

Vi ses!

RSS 2.0