Solvang

Heeej!

Nu ar vi i Solvang, dansk stad mitt i Cali! Vi har bott pa motel i natt och det gick jattefint! Kakat frukost och packat pickupen och nu aker vi antligen till Santa Barbara, ska anvanda oss av dina tips Anna!

Resan har gatt jattebra hittills, bara att vi blev stoppade av polis, men ingen ticket! Ratt kul, nu har vi varit med om det med, men en gang racker ju ...=)

Det e lite smakyligt har nu men det blir nog battre, ratt skont nar det inte ar stekhett hela tiden!
Snart dags for avfard igen!

Santa Cruz

Hinner inte skriva sa mycket nu men Santa Cruz at supermysigt och fint!
Adde o Basse har kommit nu och vi har det super! Jenny har dock tappat sin mobil=( Valdigt trist, men vi ska forsoka anmala det och se vad som hander!

Brant ogonlocken sa jag e svullen o ser dum ut! Haha... beachade ju hela dagen igar!
Jattevarmt o skont har!
Imorgon tar vi killarnas bil och aker ner till Santa Barbara! Ska sedan se Newport, Laguna och L.A, Disney och Universal o allt!

Uppdaterar snart igen!

Tank pa oss, vi tanker pa er=)
Puss!

Charlies angels and Bosley

Oh vad bra vi har det! 
Vi har sett nastan allt SanF har att erbjuda och ar mer an nojda! Tack for alla tips vi fatt!

Igar traffade vi Elin o Niclas ( stotta ihop med dem pa Alcatraz i forrgar!!!) och vi akte till en stoor secodhand/ hippiegata, mystiskt folk som ritade pa tallrikar och mkt roliga affarer! Inforskaffade ett par jeans innan avfarden, men dessa var inte second hand pris pa direkt haha! Kopte skor och en fickspegel i sota affarer! Elin o Jenny shoppade lite dem med, medan Niclas chilla!

En uteliggare skrek efter oss nar vi passarade hans crib ''Charlies angels and Booosley'' =) Ratt kul haha
Pa kvallen motte vi upp med Sebastian och hans hostelkompis Katerina och tillsammans gick vi och at italienskt  som foljdes av god glass pa Coldstone och sedan tvingade vi med staackars Kat pa biofilmen Halloween, vad skulle vi se den for? Creepy!

Idag har vi tagit en powerwalk fram och tillbaka over Golden gate Bridge, vi struntade i cyklarna! Pa bussen till bron traffade vi en man som var i sina basta ar och hade bott i Stockholm pa 30-talet i 6 ar och pratade grym svenska! Imponerande, big time! Det var trotta ben och hungriga magar som nastan sprang in pa narmsta restaurang, Burger King=) Nu ar vi matta och glada och ska strolla runt lite pa stan!

Ikvall ska vi ga ut o ata med E o N och sedan bara ta det lugnt tror jag!
Pa Mandag aker vi vidare, Santa cruz here vi kommer! OCH pa Torsdag kommer ingen mindre an Adde med bror till Santa Cruz och joinar oss! De ska bila ner fran Seattle till San Diego och tillsammans ska vi ga pa Disneyland och vi hanger pa en tur i deras pickup, ska bli riktigt kul!!! Tror Adde och jag sa nagot om det en sen kvall pa Plata i borjan av aret, och nu ska vi ju faktiskt genomfora det!=)

Efter Santa Cruz blir det alltsa Santa Barbara, L.A och Newport m.m, ja ni vet! 
Nu star manga i ko och vantar pa en dator, snall som jag ar ska jag nu avsluta och lamna vidare!

Blev lite osammanhangande text kanske?=)
Mar fint och lever iallafall!
Tjiiing!

San Francisco

Heeeeeej! Kort update nuuuu! Vi ar i San Fran och alskar stallet!!! Har akt turistbuss, varit vid Fisherans wharf, sett vaxmuseet och njutit massor idag, turistat och shoppat!!!! Flygresan gick jattebra, fick en ny kompis, Mark haha..superharlig feminin man! 

Saknar er och snart ses vi men vi har det sa jakla bra har!!!! UNDERBART att traffa Jenny igen, vilket team vi ar!

Nu ar vi i iPhones  butik, de lanar ut massa datorer sa alla vill at dem, fort!!
Hotellet ar bra, men frukosten som skulle inga i priset ar en kanelbulle och the, jippi haha

Vi ska snart ga hemmat, det ar ganska kallt har, host! Senare i veckan ska vi ta en cykeltur ut till Golden Gate bron! 

Allt ar lovely!
Puss o Kram fran oss!

Sista dagen....

1 dag kvar i Beavercreek.... min fina sommar! Har haft det heeelt underbart och lart mig mer om mig sjalv an jag nagonsin kunde ana och jag kommer le hela mitt liv at det har! Sa mycket har hant!
Ikvall ska vi ut och ata hela familjen och jag har redan tarar i ogonen! Nar jag kom hem seent igar hoppade tjejerna pa mig och vi satt lange i mitt rum, blev helt rord och fallde nagra tarar .. mina fina tjejer!
Har gjort ett fotokollage till dem som de ska fa ikvall eller imorgon...!

Helgen var, as always, underbar! Shoppade lite pa Kenwood pa fredagen med Sandra o Kevin, for jag var ledig hela fredagen med! Hittade antligen Forever21! =)
At pa Cheesecake factory pa kvallen, underbart, ca 15 aupairer och sedan gick vi ut! Skitkul att skaka de lurviga, nere i Newport!
Lordagen hade vi picnic i Sherwoodskogen=) Pa kvallen gick jag o Kevin pa bio, blodig actionrulle med Matt Damon, vad heter den nu igen, Bourne nagot!
Sondagen akte vi till Jeffersonville, en stor outlet och kunde Frida halla i pengarna? Nej det kunde hon inte! Shoppade hos Calvin Klein, Stella McCartney, GAP, Nine West och Tommy Hilfiger, love it all=)
Det blir nog att kopa annu en vaska haha... har fatt alla t-shirtar fran AirForce basen med  hehe...Dessutom ar det shopping i SanF som galler!

Jobbigt att saga hejda till alla igar, kommer sakna er! Ta hand om varandra sa ses vi snart igen=)
Kevin och jag funderar redan pa att aka tillbaka runt April och halsa pa, hihi!

Nu ska jag fortsatta tvatta och packa, pratade med Jenny forut, imorgon ses vi, gudars vad jag langtar! Vi 2 i SanF en vecka, kan inte bli battre!!!

Kanske lagger upp lite bilder senare,om jag hinner, fran sista tiden har!
Puss o Kram!

Ses i San Francisco!


Linnea 21!

image575

Linnea, grattis till dina 21 ar=)
Saknar dig hur mycket som helst, Gotland here I come!

Bilden ar tagen kvallen innan jag akte till USA!

Thanksgiving

Igar var en harlig dag, slapp! Tog dock 1 timmes powerwalk, skont men onda halar nar jag kom hem!
Kari hade bestallt Thanksgiving-middag igar och de ville att jag skulle fa halvfira Thanksgiving och det var jattegott, gillade pumpapajen, vilket jag inte trodde att jag skulle gora!

Kopte aven en till resvaska igar, stackars Kevin.... den ar supertung! Fattar inte, men eftersom jag bara hade en vaska med mig hit med typ 40 kg sa maste det ju delas upp nu, funderar pa att kopa ANNU en vaska, eftersom den jag skickar hem ar istallet for en lada! Vi far se, maste vaga vaskorna innan nasta beslut tas!
Har iallafall fatt mina flygbiljetter hem nu, skont! Borjade bli lite orolig dar..!

Idag ska jag nog ge mig ut pa en powerwalk igen, gora en sallad till lunch och titta lite film, lite trist vader har idag! Sen ringer Jenny ocksa, wie, igar kopte hon biljetterna till Sea World och Universal Studios, underbart! Vi ska ha sa himla kul sa det gar inte att forsta! 
Jag ska aven forsoka fa en liten pratis med Elin, som aker imorgon!!!


Har foljer liiite bilder fran senaste helgen, aterigen ar det underbara Karin som skickat sina, mina bilder ligger pa andra datorn som ar lite seg just nu men det kommer darifran med!

 Sofia o Jag pa AirForcemuseet, i en enorm hangar!
 Pilot i 2 minuter =)
 Frida ''Fuglesang'' Soderlund


Bob Hope och vi!


   



Avsked pa aterseende

Jag trivs sa bra har sa det e knappt! Ska ju aka snart, om en vecka ungefar! Kanns lite konstigt, man har ju kommit in i allt nu och sa ska man dra sin kos! MEN resan slutar inte dar, jag aker ju till California med Jenny! We are gonna have an awesome time och vi har redan lyckats planera saaa mycket!
Tjejerna ar hemma med lite allergi nu pa eftermiddagen sa alla telefon-dejter med tjejerna far vanta ett slag!

Den har helgen har kanns sa underbart lang!
I Fredags akte jag in till Cincy och vi: jag, David, Kevin, Karin, Sofia och Malin hade avskedsmiddag for Malin som nu har akt hem!=(  At pasta pa en supermysig restaurang i Hyde Park och efter det gick vi till Graters och at godaste glassen! Gick hem en svang till Malin och gullade med hundarna innan vi packade in oss i min van och akte upp till ett berg och tittade pa underbar utsikt. Det blev morkt ganska fort och man sag inte sa mycket till slut, lyckades aven ga pa en spokrunda typ haha... Vagen tillbaka upp blev mork och jobbig haha, trotta aupairer som aterigen hoppade in i bilen och korde fullt ut pa Ac'n, varmen ar ganska olidig har ibland, tropisk!
Im gonna miss you Malin, men pa aterseende!

Sov kvar i Cincy, mysig kvall med svenskt godis och fint sallskap och valbehovlig somn innan morgondagens aventyr!
Lordag akte jag och Kevin till en superfrasch restaurang och kopte med oss smarriga sandwiches innan vi for till Malin for att hanga pa bil-taget till Dayton, mina omraden, for att ga pa David, Sofia och Karis aupairmote, dar vi fick glass och traffade andra aupairer! Pratade mycket med Jessica fran Sydafrika, jattegullig tjej med superbred australiensk dialekt, redan planerat att aka dit och halsa pa=)
Efter aupairmotet akte vi till JungleJims, internationell marknad, stor mataffar dar jag varit forut, kopte lite svenskt och sedan akte jag aaaterigen hem till B-creek, lugn kvall med film och sedan stupade jag i sang redan runt 21.30!

Sondagen blev lugn fram till efter lunch. Da tog hela familjen bilen till AirForce museet, fick antligen se det! Riktigt haftiga plan och massa historia! Davids familj var ocksa dar sa vi sprang runt i alla hangarer och forsokte hitta varandra! Runt 15 ringde Karin och Sofia och jag gick o motte upp dem, tillsammans fann vi David! Gick och tittade pa alla flygplan och gick in i Hercules liknande stridsplan och i en annan del av museet fick vi leka att vi var Fuglesang!
Vid 17 gick jag med familjen pa Imax movie, Fighter Pilot, en riktigt cool film om utbildningen for stridspiloter, I did not get motionsick, which was goood!
Efter det slappte familjen av mig vid bion dar de andra redan anlant tidigare, nu var aven Kevin o Sandra med!! Vi at godaste laxsalladen pa Panera ( briiiiing to Sweden!) Efter maten gick vi pa bio och sag Balls Fury, ratt OK film men ingen hojdare! Mysigt i vilket fall!
Underbar helg, as always!


I dag ska jag kopa en resvaska, Kevin ar sa underbar och flyger hem med en extra vaska sa jag slipper skicka hem nagot! Evigt tacksam! Forstar inte varfor jag tog med sa mycket tjocka klader haha...
Kanske ska till en markesoutlet denna vecka, med syskonen Kotai, who said anything about saving space in my suitcase?? =)
Om 1 manad kommer jag hem!

Tjing!

Cheeck!!!

San Francisco 18-24 September

Santa Cruz 24-27 September

Disneyland / Disney Adventure Park

Bokat och klart!!!
Har ej bestamt dag da vi ska aka till Disney, men nu har vi kopt var 1-day-hopper-ticket, vilket innebar att vi kan ga emellan parkerna!
Nasta steg blir att boka biljetterna till Sea World och Universal Studios!!
Skont att ha biljetterna och slippa alla koer!

Tjing och hej!

Bildbevis



image567
Nagon som inte trodde mig?

Planning high speed!

Hej allihop!
Igar var planeringsdag!! Jag o Jenny blockade telefonlinjerna en hel del=)
Vi har nu bokat hotell i San Francisco 6 natter! Har ska njutas, vi ska bo pa Union Square, mitt i smeten!!

Far massa tips av kompisar hela tiden och alla verkar overens om att shopping ar ett maste i SF! Vi ska se allt och hanga pa Fishermans Wharf! Gudars vad jag langtar...! Det ar sa skont att vi har tagit 6 natter, ingen stress! Nasta steg ska planeras idag! =)
Kanske ska boka biljetter till Sea World, Disneyland och det basta, Universal Studios!!
 
Hander en hel del just nu och snart ska jag lamna familjen =( Tjejerna och jag har en san har mys-systerlig-relation nu i slutet och de ar jamt inne pa mitt rum och vi pratar om allt, gud vad jag kommer sakna mina fina tjejer! Men de far snart komma till Sverige och jag kommer lugnt aka tillbaka...!

I forra veckan ringde mamma och LINA pa samma dag, grinade av gladje nar jag pratat med dem bada, underbart!
Basta, fick mail och MMS av Johan, min bror ser numera ut som Shrek, han e krigsmalad pa bilderna han skickar och han har rakat av sig allt har! Med liknande utbildning som Navy Seals kan man inte vara annat an stolt! Kommer vi fa se annu en officer...? :)

Shoppade lite prellisenter igar, jag maste kopa en ny vaska, har siktet installt pa en tokrosa! Inte visste val jag att USA innebar sa underbar shopping...! Pappa skulle behovt bettskena som mamma sager haha...!

Kram pa er och en himla stor KRAM till Henefalks-ganget, ses i host!!!! :D

Short summery

     

Tack Karin for korten=)



Kings Island var m a k t i g t ! Fy vad haftigt, jag har akt USA's storsta bergochdalbana, gudars!!! Hade en jattemysig dag med tjejerna och killarna! Parken var jattestor och vi akte alla highspeeds forst, samt en vattengrej, jattekort akktur, men jag blev tokblot, som vanligt...tur att jag hade ombyte med mig...hade jeans forst och det sag ut som jag hade haft en olycka! Jag blir alltid blotast, sa aven denna gang! Men man torkade ratt snabbt for det var vaaarmt! Vi kom dit runt 10 pa formiddagen, var dar till stangningsdags, dvs 22.00....=) Tror ni jag hade ont i fotterna eller???

De hade en fin replika av Eiffeltornet pa K.I, jattemysigt att aka upp i , fin utsikt! Hade ej med mig kameran sa dessa kort ar Karins!
Helgen var hur bra som helst i ovrigt ocksa!

Nu haller jag pa att packa vaskan som ska vagas, jag maste kopa en till vaska antagligen.... eller betala overvikt...far se hur jag gor, kostar ju i vilket fall pengar hur jag an gor...! Jakla regler!!

Kort update nu men jag ar glad iallafall, sa ni vet!=)

RSS 2.0