Fjällbacka calling!


Åååå konserten igår var faktiskt helt underbar, Magnus Carlsson kan sjunga han! Mycket mysigt inför nyår, sötaste barnkören också! Stupade i säng när vi kom hem... denna trötthet..

Om 10 min skjutsar pappa ner mig till station, då bär det av mot Göteborg! Ska åka till Emils kusiner direkt tror jag, sen mot Fjällbacka..oj vad jag längtar efter Emilfisen nu... iiihh!

Har varit underbaraste underbarast att vara hemma, alltid lite vemodigt att åka, har ju gottat in mig i Johans rum (mitt rum fick vara garderob haha)! Meeen, nästa gång tar jag med mig Emil hem, i början på våren kanske?

♥ Hejdå Linköping!


Räddning

NU har jag äntligen mitt himla i.d -rouge i min ägo.. rätta färgen dessutom! Har en kompis, Bobban, som är hudterapeut med egen salong och DÄR fanns det.. hon bröt upp en present-förpackning för att få loss min lilla dosa, underbart gullig är hon! Annars är det restat i hela Sverige... tack snälla B !
http://www.care4u.se/

Om en timme hämtar Lina mig, då ska vi åka till Linda, en gaaammal kompis sen förr, vi 3 höll ihop jämt när vi var mindre, känt varann sen vi var 6-7 år ungefär :) Det ska bli skitkul!

Dessvärre kan jag inte stanna så jättelänge, mamma o pappa hämtar mig runt halv 6, ska på julkonsert i Klockrike kyrka, "Änglarnas tid" heter konserten... kan det blir mer Frida? ;)
Ska bli jättemysigt!!

IMON åker jag till västkusten, jippi!


Kvällsljus


Hemma från min Lotti, varit ute läääänge och gått, vi har en traditionsenlig runda som vi nästan omedvetet följer, lång är den! I februari börjar L sin praktik i Sthlm, sååå spännande, så myycket prat om det! Lotti ligger 1 termin före mig på soc. utbildningen så jag får utlopp för all min nyfikenhet där... perfekt. Sen gick vi hem till L & drack thé och åt mackor, mysi mysi!

Imon blir det lite stan med Lott, lite smink-förnyelse & fika/äta med Karin :)

Hockey med pappa imon kväll.. Linköping möter Rögle.. mina andra "hemtrakter" ;) Jag älskar att gå på hockey, stämningen och engagemanget från alla hockey-fantaster..och spelet såklart! Fick nys om att det finns gratis kexchoklad (& fika) i pausen..VIP here I come ! haha..

Måste  ju nästan slänga upp kort från jul också,.. en mycket nöjd Frida..ska hitta m & p´s kamera först...


I.d



Sitter och gör en lista till de affärer jag vill gå till innan jag åker .. lite fånigt javisst men har tänkt ut det! Jag fick pengar till nytt I.d. rouge i julklapp för färgen jag vill ha har inte bara utgått och återkommit i förnyad version men DET är ju utssålt.. så jag ska ge mig på varenda hudvårdssalong, jag är beroende av detta rouge.. " all over face colour " heter det egentligen.. love it, köpte det i USA sommaren 2007 och NU är det slut..buhu!

Hoppas jag hittar det tomorrow !!






Juldagsmys


Aftonen igår var underbart lugn och mysig, tomten hade gått i samma tankebanor som mig i år ( mystema ) :)

Tända ljus, skratt, frågor om förr, julklappar, gottis, musik, mmmm... fick så många fina sms igår, Toffes var nog bäst, video med texten" god jul från er transa-toffe" hahahaha..

NU ska jag o mammi ut o gå i snön, älskar att gå omkring här i Vidingsjö, minnen från alla hörn och kanter .. ♥

Julfilmer, julmat & julgodis står på schemat idag.. mmm! Jag är helt slut hela tiden, övertrött - terminen tog kål på mig haha, det är helt otroligt skönt att vara hemma, inte passa tider, inte stressa, inte planera..love it.

 

MEN jag saknar min underbara fina ♥


JULAFTON ♥


GOD JUUUUUL

Mamma väckte oss tiidigt imorse & hade tänt brasan och dukat fram julfika/frukost

Jag fick små söta julaftonsmorgon-klappar, jippi! Fina ting från Cath Kidston (-rosa diskhandskar med blommor hihi & ljuvlig handkräm. Min mamma är sötast i hela världen), kökshandduk och sådana här slitna små bokstäver som jag älskar.. ♥


Förra året vid denna tidpunkt, efter att vi även då varit uppe tiiiidigt och fikat, låg jag nog och sov lite.. Emil & jag pratade i telefonen från, jaa runt midnatt till ca halv 6 på julaftonsmorgonen, om allt mellan himmel och jord. Nu kallar vi det galet... Underbart♥ 





Gran-jakt

Sååådärja, allt "klappat & klart " inför imon :) Ikväll ska jag ligga utslagen i soffan och äta julesnask och bara mysa! Mötte upp Karin, Hellan & Tildus på stan, alla hade något kvar att fixa..haha Nu ska jag skicka notan som bror min är skyldig mig ;) KRYA PÅ DEJ säger vi för övrigt till Johantoan, som åkt på hjärnskakning efter att ha landat på huvudet i backen..illa! Men som Johan skrev i deras blogg.." mina nya googles klarade sig"..;)

http://johanmarcusoskar.blogg.se/


När jag shoppat klart kom pappa & hämtade mig och vi hade i uppdrag att fixa gran, ja vi är alltid ute i sista minuten på den punkten haha, åkte runt ett jäkla tag innan vi hittade the perfect one... Ikväll ska pyntas!

Nu ska jag slå in julklappar! Ha det lovely ikväll, glöm inte kika på "Uppesittarkväll" ..hihi ;)


Lättnad!

Mysdag på stan med Hellan, Karin & Matilda och bio, matiné :) "En julsaga".. inte riktigt som vi förväntat oss but still! Sedan gick vi och mysfikade and yet another round på stan innan vi åkte hemmåt! Imorgon är det slutspurten som gäller, alla klappar fixade by lunch!

Igår hade jag ju flickorna här, blir alltid galna minnen och pratpratprat, underbart att se dem igen! Vi försöker maxa tiden vi har tillsammans just nu, hatar att säga hejdå så vi skjuter fram det så långt vi kan!

Fick också essä-resultatet på mailen nyss, "fantastiskt bra resultat " t o m :) Otroligt skönt!

NU är det jullov på riktigt!


HEMMA FÖR JULLOV!!



Heeemma... och det är underbart!
Kränger det mesta i julgodis-väg och är omringad av mys!
Emil & jag tog en sista tiidig morgonprommis imorse innan vi satte oss på våra bussar hemmåt! Emil ringde precis, Valle har växt och blivit stooor, ska bli kul att se sötdoggyn!

Nu ska jag fortsätta kika film! Imorrn Karin & Hellan hit på julemys, saknat mina flickor ♥


Paaaaaappan 52 år !







Vad är det för en da´, är det en vanlig da´? Nej det är ingen vanlig da´ för det är PAPPAS födelsedag, hurra hurra hurra !!!!


Soon to be...

Igååår gjordes sista tentan för i år, känns underbart.. !! På kvällen gick vi bort till Thilda & Toffe för " efter-tenta-julavslutning-mys-glögg med allt-kväll :) De har en riktig graaan, jag vill också ha , mamma har köpt massa fina nya dekorationer som kommer klä vår gran så vackert, längtar hem!

Idag har vi varit på fältbesök i Landskrona, var otroligt intressant och vi hade tur att få en excellent handledare som gav oss mycket info och ett intressant fall.. en barnavårdsutredning, LVU eller inte ? Imorgon bitti ska vi samlas hos Tiff och börja med all klara ut alla anteckningar och börja skriva, har en braa grupp med smarta huvuden så detta skall bli jättekul, älskar sådana här övningar, vi behöver öva på att skriva utredningar och det får mig att längta ännu mer tills vi är klara socionomer!!! 3e terminen är ju snart klar förresten... :)

Ikväll blir det väldigt lugnt, Emil är i skolan med sin grupp.. jag har pratat med mummy i telen om julen, på söndag åker jag hem :) Imorgon fyller pappa ååååååååår men han ska få present och bli översållad av kramar av mig på söndag istället, hoppas det duger ;)

Nu ska jag tända alla ljus i lägenheten & lyssna på julmusik, endast!


Jag tror att Annelie beundrar mitt innovativa sätt att krossa polkagrisar till julgodiset!
Jag tror att mamma säger " nääääeee fia-stina, du är bra knäpp du.."

1 step closer

1 steg närmare jul-lov :) Nu äter jag tomatsoppa med äggnudlar och skall snarast tillbaka till skolan för imorn är det tenta igen! På fredag är det fältbesök och sen får vi se hur vi gör med vårt grupparbete, frågan kvarstår när jag kan åka hem, haha lördag eller söndag blir det iallafall, läängtar, det ska bli såå mysigt!!
Pratade med båda parenteserna förut, den ena åt choklad mellan patienterna & den andra knaprade pepparkakor!
=)



Idag fyller min svägerska år, GRAAATTIS PÅ 21 ÅRS-DAGEN MALIN!!


Last christmas







Haha, kommer ihåg förra årets lussebak hos Emil & Toffe ute i Rya
Tåbira-godis, brända bullar, massa skratt och fasen..det är 1 ÅR SEDAN!

Underbart!

 


Merry early christmas!

Jihuuu, idag after school åkte jag & Tiff ut till Väla och köpte varsin lila spikmatta, ååh längtar tills jag skall lägga mig med ansiktsmask och hela grejen och bara njuuuta, det är underbart! Emil var också jättenyfiken :)

Sista skoldagen idag innan tentan på torsdag, yakes- vi satt i skolan igår från 11-19 och gjorde rep.frågor, hade alla rätt i princip så det känns bra !! ( oj nu låter jag som X, X & X.., sorry Tiff & Lojs ;) )

Annars? Ikväll ringer mamma och vi ska prata pappas present :) Imorgon fyller Joanna 25 år, firas med öl på Haket, plugga i skolan - först juridiken (detta är alltså juridik-kurs2) & sen den andra skiten haha...som tur är så kommer Nina in till pluggpass 2 när alla andra går hem, så jag slipper våndas själv!


Nää, nu smiter jag!

Emilfisen fyller åååår!



23 år idag!! ♥

Nu ska vi ha / har världens underbaraste dag=)


Det är mycket nu.

Jaa, så skulle man kunna säga men har man ett system som funkar så går det ju bra... känns bra just nu!!

Igåååååååååååår skrev vi på kontraktet för lägenheten, kändes hur bra som helst och vi är huuur glada som helst, känns så himla mysigt:) & en lampa fick vi också, av Sanna, tack fina för att vi fick och tog chansen att ta över din fina lägenhet!!  På kvällen kom Nina hit och drack te och myste, tjöta om allt mellan himmel och jord- hon är bäst!

Idag satt vi på föreläsning mellan 8 & 11 innan det blev förberedelser inför seminariet imorrn, vi satt 4 timmar i min grupp bestående av mig, Ludde, Tiff & Patrik instängda i ett grupprum med alla lagar... såg i kors till slut, dags att gå hem med andra ord!

Väl hemma somnade vi, planerad powernap: 30 minuter, resultat= 1 extra timme till den utsatta tiden... Hatar förvirringen när man vaknar bara haha..Ska försöka knåpa ihop middag nu (Emil sover fortfarande..)


Ikväll spelar Emilfisen på Villan vid  klockan 22 och då kommer jag anse att pluggdagen är PASSÉ! Så vi ska dit och lyssna och ta en eller två öl..nej en, kanske två..nej EN! Vi börjar 9 imorn med vårt seminarie:)

& just ja, vattnet läcker i vår stad, vi har bunkrat upp fast man inte får :)
www.hd.se

Johan 21 år!



Grattis på födelsedagen lillen :)
Hurra hurra för lillebror idag!!


Flyttafram.


Att flytta fram jobbiga saker är något jag alltid försöker undvika och samtidigt något jag ofta gör. I viss mån är jag duktig och lyckas faktiskt med att ta tag i det direkt, medans andra saker få stå åt sidan tills.." det verkligen gäller.." Att jag jobbar bäst under press vet jag, det har bevisats.
Men jag behöver uppladdning. Ikväll laddar jag upp. Myser med Emil och plockar.. avslappning för mig ( kanske är den enda på jorden som blir lugn av att städa, vad vet jag..) och imorgon börjar det. Jag har själv satt mig i sitsen och får helt enkelt göra det så bekvämt som jag kan där.

Målet? Att åka hem om ca 2 veckor utan någon stress i kroppen.  Finns ingen lillebror hemma denna jul, vilket släcker lite av magin, men däremot väntar mycket annat... speciellt julkonserten mamma har köpt biljetter till, nästan så jag redan valt ut kläder att ha denna dag. Längtar!

Ljuva lugnet som väntar hemma i huset, bli ompysslad, sena kvällar med tända ljus och glögg, granen där pappa traditionsenligt sätter i ljusen, allt fint pynt ( egentligen konst faktiskt, så fint är det ) som mamma händigt fixar, maten, godiset, somna i soffan, jul filmer, julottan vi ska till i vår lilla fina Vidingsjö-kyrka..♥

Sedan magin som kommer att råda över Nyårsafton, det enda jag vill är att finnas i Emils armar vid 00-slaget & det ska jag också, åker till Fjällbacka dagen innan, 1 januari 2010 kommer att bli perfekt.

8 januari firar vi 1 år, samma dag får vi vår nya lägenhet..... =)


Lillen till Åre.



Ikväll flyttar lillebrur till Åre för sitt äventyr i snön!
Jag är så glaaaaad att han äntligen ska åka, han har väntat...och väntat......och väntat! Nu ska han jobba i Åre tills våren blommar ut!
Storasyster hoppas att han inte bryter vare sig ben eller skidor!

Ha det helt underbart Johan, jobba hårt!!!


Båtmys

Ikväll ska jag, Sanna, Sara, Caroline, Lojsan, hennes kille Fredrik och hans lillebror tura, sista gången för i år och det blir väldigt soft!
Ska bara lyssna på Emil & mysa, med 1 öl eller 2!:)






Det stora julbaket!



Jaaa, det stora julbaket infinner sig närmare bestämt på fredag i min absurt stora lägenhet, jippi! Emil flyr till Lund och istället kommer 7-8 flickor hit!

Det blir Leilas Rocky Road-godis, pepparkakor, rispuffs-godis & polkagris-bräck!
Vi ska ha massa frosting och och leka barn igen.. ska bli så himla mysigt! Jag fick i uppdrag att köra en inköpslista och "bestämma" vad alla skulle ta med sig, haha .. It´s fixed & nu läängtar jag!


1 december.


Väärldensmegastörstasuperjättestora...




..Kraaaaam till min fina Mallan!!!



Nuu är vi inne i julemånaden, började med massa mys imorse, tända ljus & frukost i sängen innan långprommis, mmmmm!!!

Imon får jag prata med Marlene igen, sakna sakna sakna!


RSS 2.0