Höst ??

Är den redan här, verkligen?? Kändes lite höstigt idag på morgonen, men på e.m när jag sprang ärenden på jobbet dog jag av värme! Ställde mig under den stora fläkten utanför behandl.rummet och det var skönt, kaallt!! Annars trivs jag fint på Tandläkarhuset, fick t o m assistera vid lagning idag, fränt va;) 
I helgen kommer mitt hjärta, åh vad mys det ska bli! På lördag är jag dock bokad chaffis åt päronen som ska på kickoff ute i Nykil, why did I volenteer? Haha.. Nejdå, man får allt ställa upp när de har skjutsat runt mig i 20 år! Men eftersom R har bättre lokalsinne får han snällt följa med så jag hittar dit igen haha.. pinsamt värre för mig som inte äger lokalsinne=) Men mycket mystid med R ska det bli iallafall!

Nästa helg åker jag kanske till Stockholm, till Lotta! Längtar redan och hoppas att jag kommer iväg den helgen men det tror jag!

Åh, idag har jag sett min nya jacka, den var så FRIDA, så min! Löning Fredag, lägga undan imorgon=) Äntligen, efter 3 år, har jag hittat den! Så..iochförsig längtar jag till höst och vinter så jag får ta på mig den!!:)


Venke Knutson- When the stars go blue, I liked it, köpte albumet samt soundtracket till Beaches med Bette Midler, (Hellans o min film, Strömstad=) 

Heyaiyaiye!
 

Lätt!

Holá!

Haft en sköön helg med tjejerna! Middag här i Lördags med Lotta och Lina, och runt 22 blev vi danssugna så vi kilade ner till stan och dansade av oss på Platéns, efter ett kort gästspel i ladan där vi lekte friskt =)

fridafjantLottfjant

Seriösa eller vad?

Linaa

Min söta sessa!

loveya

Jag saknar dig redan hjärtat, but Sthlm here I come

vi 3

3 små gummor



I helgen ska vi till Västerås, ska bli jättekul, så det blir att börja packa snart! Men nu, powerwalk i spåret med Kina! ;)

Time of my life

Hallå!

Vi har haft det underbart, Strömstad med heela familjen, dvs med Rob o Malin också, var såå härligt, älskar mitt Strömstad och kommer nog föra generationen vidare ännu ett snäpp=)

Turkiet var så otroligt lyckat, kan inte bli annat med jordens underbaraste människa, can it!? Korten får vi 22 Aug, så då ska jag nog lägga in några få utvalda=) 
Kan leva länge på den här resan, och vill börja spara till en ny med en gång ( O det gör man genom att köpa en tröja och väska, Frida??)
Summeringen av resan, den var vår, den var vi, den var underbar!

Nu jobbar vi båda två men snart får jag pussa på R igen hoppas jag, dock inte i helgen, vi har båda mkt som ska styras upp och liknade och jag ska dejta Lina! Där snackar vi impulsiv tjeja, läs hennes blogg bara, finns på min länklista, she´s mad my girl!

Nu ska jag fortsätta lyssna på min indianskiva och fortsätta greja i mitt rum, blir ju bara mer stökigt hela tiden, ska nog sluta packa upp väskor!
 - i Norge
vi - i Norge


älsk - på båten tillbaka till Svea

RSS 2.0