För hemmet

Idag har det shoppats, för framtida hemmet :) Presentpengarna har lagts på riktigt bra saker:

♥ 2 gråa tallrikar från Matteus och då hittade jag även förrättstallrikar med brodyr på som blir nästa steg!
♥ Supersöt liten börs från NoaNoa, kunde inte slita mig!
♥ Ett bestickset om 6st av vardera, skitsnyggt; norskt och riktigt i min stil!
♥ Skickade, via SOLO, efter en djupblå Lyle&Scott cardigan, har länge trånat efter en men tyckt att de är väldigt dyra, men nu ska jag fylla år och då får man lägga pengarna på vad man vill!


Kikade in på Bianco och hittade ett par så söta lack-ballerinas, som jag kommer att få av päronen =) Har även önskat mig ett presentkort på IKEA, det tycker jag är riktigt behövligt.
H&M fick också ta emot pengar av mig, en vit v-ringad top med knappar var precis vad jag ville ha!

Åh vill flytta till kusten nu, när jag har massa fina saker, mest till köket då!
Längtar nu först och främst till helgen, ska hämta min R på Freeeedag!

Nu kilar jag, puss!


Lite FÖR oteknisk..

..är jag allt! Hatar att inte fatta min nya mobil! Blääääääää!!! Ooohhh!!! Skit!
Måste Samsung vara så krångliga! Det är dem väl förstås inte- men för mig är dem ju det, nedrans!


På ingång..

Ja, snart är min tonårsperiod slut! Jag ska bli 20 år om en vecka och 1 dag, dvs nästa Tisdag, på självaste nationaldagen, då ska Frida bli vuxen, eh? Känns konstigt..20 år, det är många år..hjälp!

Har lite koll på önskelistan iallafall, hur girigt det än låter! Har redan blivit firad av morfar och morbror, nere i Skåne, då de inte kunde komma upp på min bursdag! Fick pengar, som är lite tråkigt jag vet, men tyckte det var bättre för då kan jag bestämma själv. Hittills har jag bestämt att morbrors pengar får gå till grå tallrikar från Matteus, som jag redan samlar på! Ska ta med en tallrik till butiken så jag får rätt nyans!

Rob gjorde mig nyfiken igår, tydligen kommer jag att vänta lite på en present från honom, jag är dödsnyfiken!!! Har ställt en del frågor men han röjer lite ska ni veta!

Pratade med Lina igår och blev glad när vi kom fram till att hon kan komma förbi den 6e innan jobbet, wiho! Hon frågade vad jag önskade mig och då kom jag av mig lite, kände mig som ett barn som får säga vad man önskar sig men så kände jag mig så åpen också!! Jag önskade mig en lägenhet, men konstigt nog verkade hon inte vilja köpa det :P Hehe,,nääädå, den biten ska vi nog försöka fixa själv=)

Det ska bli kul att fylla åååår!!! Även om jag fyller 20 känns det lika kul som när man fyllde 12 år typ!=)
Nu har jag annat att göra, kanske storstäda lite, röja rum och städa huset- då blir mam glad!


Skåne

skåne1 
Annehill, Tullstorp, underbart!

idalagård
Idalagård, italiensk mat, italiensk musik, helt ljuvligt faktiskt! Här sitter då chauffören, (moi ;) med kusin Joacim brevid mig, och kusin Victor i vit skjorta, på bilden ser han knas ut =) Tjejerna fick vara med på hörnet också=) Änglalockarna tillhör Matilda och tösen som ej vill vara med är Amanda

skåne7
Matilda, min söta kusin, och jag försöker se något, men har både sol och vind i ögonen, vid Smygehuk

skåne7
Min moster Sophia äter efterrätt =)

skåne6
Favorit-morfar!

skåne6
Frillan i Smygehuk, mamma skulle ta "fina kort" ;)

skåne5
Haha, mamma fryser, Johan ser arg ut och jag försöker se ut som jag inte alls fryser, men det gjorde jag!

skåne4
Knas, med bror och kusin


skåne3
Mmm, Frida har ätit lax, därav den nöjda blicken haha =)

skåne2
Försöker krama Victor men se, han ville inte det tydligen hehe



Bilderna är inte iordning och kanske inte så kul heller haha, men släkten kanske inte vill att alla kort ska publiceras på dem på nätet så det är därför jag är med på många för mig gör det inget:D
Skåne var iallafall underbart, härligt att träffas allihop, älskar det! Har sett mycket, varit kulturell och ätit så förbannat, förlåt, god mat! Italienska IdagaGård var toppen, stora fönster överallt och så fint inrett!
ÅH är allt jag ska säga nu!

Tjing!

Nya planer och drömmar

Nya planer och drömmar

Såhär kul hade jag på Elinas o co. 20årsfest på BK i Fredags! Jag vet att jag inte ska göra pussmun på alla kort men fotografen bara uppenbarade sig och vi skulle vara med på kort tyckte han och då blev det som det blev :D Jag står ju själv med kameran i högsta hugg och den ska jag lämna in för framkallning idag minsann!!

Nu har helgen gått, Roberth åkte hem igår men nu ses vi ändå ganska snart igen! Han kommer ju i början av Juni för att fira min födelsedag här, wihi! Sedan följer jag med honom hem, på obestämd tid, ska söka jobb, gå på intervjuer och bara gulligulla med R hade jag tänkt, även om han nu ligger i hårdträning med handbollen! Får väl hänga på gymmet så länge då haha:)
Nya planer och drömmar har jag också fått, drömmen har fått gro ett tag och jag ska nog börja forska lite i det..framtidsdröm är det tal om och jag tänker inte berätta något än..men jag börjar märka att det kanske vore något för mig after all!!

Vidare till storskrällen i Eurovision. Jag o Rob fick sällis av Johan och Linnéa och vi höll på att sätta chipsen i halsen när vi faktiskt insåg att Joo..Lordi kommer tamigfan att vinna! Vilken grej! Men ju mer man lyssnar på låten så är den faktiskt inte så pjåkig, eller hur? I dig it! Säger som Björkman "Herregud, låt Finland vinna, de har aldrig fått uppleva det förut" till alla som rasar mot att de vann.

Nej, dags att bege sig, puss!

Grattis Mamma!

Mamma fyller 45 år idag så det var varit kalas hela dagen lång! En aning trögt för mig i början så sviterna efter gårdagen satte in, men det var så jäklarns roligt igår alltså!! En riktigt kul fest på BK, thanks girls! Riktigt mkt folk och goda drinkar!

Som sagt, mammas kalas idag, tror mitt o Johans kort slog det mesta :)
Moster kom hem från Spanien igår och jag fick Lacoste "Touch of pink" parfymen och bodylotion (okey, 5 bl nu, us´em´all? ) Love it!! Tack!

I kväll är det eurovision, yeah! Jag hoppas på Carola, gillar låten och vill att Eurov. ska vara här nästa år, fräckt!
Nu ska jag försöka få upp Rob som totaldäckat i sängen efter att ha varit uppe ett dygn stackarn=(

Puss&hej!

OJOJ fett härligt;)

böcker

Nu har alla 3 böckerna kommit, jihu! Ser fram emot mycket läsning!

Händelserik dag idag!
-Gick imorse med Elena, sedan vinkade vi hejdå för att sedan mötas upp på stan några timmar senare..
-Åkte till Ekholmen och vips så hade man en ny mobiltelefon, Samsung E760 och Johan fick en Sony Ericsson V800, fast min är snyggare, en flip-modell, som min nuvarande Samsung A800, åh vad roligt, nu har jag också kamera :) Hoppas nu att jag sänker mina månadskostander som de sa, och att jag inte behöver ångra att jag nu är bunden till Telenor i 2 år, men det ska inte vara några problem, jag och pappa var väldigt kritiska och ställde mycket frågor, jag blev faktiskt impad över allt dem kan!
-Stanade sedan med Elena, agerade smakråd ( De var skitsnygga de vita shortsen!!) och sedan gick jag och köpte presentkort till Mamma på Lin o co. Hon kommer bli jätteglad=)
-Pappa ringde och sa att avin för att hämta ut mitt KÖRKORT hade kommit, så vi sprang till posten-servicestället och hämtade ut det lilla underbara tinget och jag blev faktiskt nöjd! :D

Nu har jag precis blivit hemskjutsad i Elenas röda sportbil (Vill också ha tack=) och nu ska jag fixa mat.
Väldigt omtumlande idag, har inte hunnit tänka så mycket...puh!

Wish me luck with my new phone..jag som så jätte-teknisk...gosh!

17 Maj!

Grattis Norge, norska flaggan uppe vid kyrkan idag och allt!
Ja, den lilla del av mig som är norsk (Ja, faktiskt!) hurrar för landet och niger så fint så!

Tycker mest om 6 juni iallafall, Sveriges Nationaldag MEN också min födelsedag, i år 20 år, joo det var ju ett tag sen man insåg att alla inte flaggade för mig, mkt sorgsen liten Frida blev det när jag fick reda på det när jag var runt 5 =) (Konstig mening, jag vet)

Fick en ny kjol igår, den tycker jag mycket om, har KANSKE hela outfiten klar för Fredag, wehey!

The truth about diamonds..

..ja, den damp ner i brevlådan idag, när jag kom hem från stan! Ska bli kul att läsa den! 2 andra böcker på G också, wiho, får massa trevlig post denna vecka, OCH inte minst körkortet! Leif, inspektören, sa att det antagligen kunde komma redan denna vecka, jihu!!! Vill visa det för Roberth som kommer i helgen (Jaaaaaa!!!!) för vi ska gå på 20årsfest på BK och sedan fyller mamma år på Lördagen, kalaskalas! Vi ska också kolla på resa i sommar, vet hur jag jobbar nu iallafall, i sommar, men hösten är fortfarande oklar =( VILL ha jobb i S-sund!
Jaja, nu fokuserar jag på den kommande helgen först, som inte kan bli annat än perfecto!!

...♥/F



Lycka dag nummer 2!

LINA grejade kortet idag, wihooooooooo, samma Leif och allting, vi har verkligen gjort det här tillsammans!!
Väntade på henne utanför Vägverket och VISSTE att hon hade klarat det, så stolt!!! :D

Måste kopiera Linas text också hihi..hon skrev det så bra, förklarade dagen perfekt hihi!


"Frida grejade ju sitt körtkort igår hon också. GRATTIS till henne. Hon och jag gick en promenix igårkväll och hon peppade och lugnade mig, det hjälpte :) Förra gången kuggade vi på samma dag och körde för samma gubbe. Den här gången körde vi för samma igen, fast en annan än han första gången och fixade det :D Lite komiskt faktsikt. Så tätt inpå varandra igen. Frida stod och väntade på mig vid vägverket och jag hoppade ur bilen och kramade om henne massor när han sa att jag klarat det.. haha. Hon och Mickis var dom enda som visste att jag körde upp idag!
Vi gick ner till Ingelas sen och lämnade ett kort och fikabröd. Dom blev jätteglada och tyckte vi skrivit jättefint i kortet :) Fikade med dom och efter en massa kramar lämnade vi trafikskolan en sista gång. Den här gången MED körkort. Härlig känsla samtidigt som det kändes lite vemodigt. Kommer faktsikt sakna Ingela och alla andra där."


ÅHHH, den här veckan började så enormt bra!! OCH Lina fick förlängt vik året ut, juhu!!! Aldrig varit med om någon som skrikit så högt på sjukhuset haha! Oh herregud :P

GRATTIS LINA!
www.linahalldin.blogg.se

Kööööööörkort!!!!

åh IDAG är jag stolt över mig själv! Släppte all nervositet och bara köörde och grejade kortet!!! YIHA!!! Fy fan så kul, faktiskt!!

Nån som behöver skjuts eller hämtning ? :P

Jag är så glaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad

JAG HAR TAGIT KÖRKORT! Måndagen 15/5 klockan 11.30 =)

According to Google

Haha, hitta det här i en annan tjejs blogg. Man ska svara på frågorna genom att göra en bildsökning med google på svaret och så lägger man ut den första bilden som google hittar. Ibland helt klockrent, ibland helt off chart haha!


1. Vilket var ditt första smeknamn? Mahogny var absolut först, i mams mage :)

n

2. Vilken var titeln på första albumet du köpte? Vet inte vad det hette men det var nog BackstreetBoys haha

fd

3. Vad hette din första bästa kompis? Fast min Linda ser inte ut så....

haha

4. Vad hette ditt senaste hångel? Hahaha, Roberth! På pricken likt ;)

neej


5. I vilken stad är du född? Linköpings stolthet, jag sökte faktiskt bara på Linköping

c

6. Hur lång är du (i cm)? Ja, haha, kanske inte riiktigt så lång, men jag tror inte fyren är 1, 68 cm?!

b

7. Från vilket land kommer din favoriträtt? Italy baby

gg

8. Vilket var/är ditt bästa skolämne? Psykologisnubben ser lite mysko ut =)

fdvdf

9. Vilket var/är ditt sämsta skolämne? Blääääääää!!!

cv

10. Vad heter din favoritkrog?

VET INTE

11. Vilken tidning läste du senast?  Aftonbladets Klick, men inte julnumret..

xc


12. Vad heter boken du läser just nu? En oväntad semester

vx

13. Vad heter albumet du köpte senast?  Fick, snarare..Eva Cassidy

vxv

14. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? Men mina är bruna och...finare !

vcx

15. Vilken kroppsdel tittar du på först, hos en potentiell partner?  Blir ju ansiktet, men kul bild haha

vbdfxv

16. Vad är du just nu? Tv-rummet, men det ser inte ut så :P

cxc

17. Vad ser du när du tittar ut genom fönstret just nu?

dcf

18. Vad åt du/ska du äta till lunch idag? Mexi, men inte riktigt likt den tallriken =)

vfd

19. Vad ser du mest fram emot just nu? Fast ju fyller ju 20, inte 26! Men jag sökte på " födelsedag" =)

vfdv

20. Vilket humör passar in på dig idag? Vilken finish!

fdvd

Bookshop

Jag blev så sugen på att införskaffa fler böcker att ha i sommar så jag har slagit till, på 3 olika internetsidor t o m., 

Ginza.se = Ego girl av Carolina Gynning (Hört så mycket om den och den har bra recensioner!)

Bokus.comInte enklare än så av Kajsa Ingemarsson  (Blev helt såld på Små citroner gula så jag litar helt på denna författare!)

CDON.com = The truth about diamonds av Nicole Richie (Den är på engelska, kanske ger mer feeling)

Jag vill även gärna läsa Magdalena Graafs bok ("Det ska bli mig ett sant nöje att döda dig") men den får vänta lite, vill få hem och betala dessa 3 böcker först, sen skickar jag nog iväg en beställning på Maggans bok!

Wiho, vad roligt!
Vilken slapp dag annars, morgonprolle med Elena, alltid roligare att gå när man är två:)
Ska städa snaart och ikväll ska jag träffa Elina och ta ett glas vin eller kanske en bio? Vi får se, hoppas på SOL iallafall!

Nu kilar jag, tjing!

Sol sol, strålande sol!

Jaa, tänka sig, ännu en stekhet dag, men den började ju med regn! Därför åkte jag buss i morse, big mistake, huge mistake, hett så in i bänken när jag sedan skulle till Ikano!
Svängde in hos Matilda på Sagoland innan bussen gick till R-centrum, vi hoppas på träning i helgen

Luktade på parfymer med gudmor och bestämde mig för att Lacoste Pink luktar väldigt gott!! Visade även solpudret från Lancome, med borste och puder i ett, smart!
Sedan hämtade pappa mig och jag körde hem, tankade och träffade Robin från klassen, väldigt kul! Saknar min gymnasieklass!

Nu ska jag tvätta av mig sminket och slöa lite i eftermiddagssolen!

Tjing...♥

Ledig dag

Jag njuter, ja.. för jag har ju jobbat så länge haha..(inte) Men iallafall, njuter i vilket fall som helst, ledig som ledig, alltid härligt att vara ledig! Sådär, sluttjatat!

Så vad har jag gjort än så länge då?
-Gått 70 minuters morgonpromenad, jäklar vad varmt det blir!
-Ägnat stor del av förmiddagen åt att få upp Johan ur sin säng innan klockan slår 13.00, jag lyckades!
-Soooolat
-Gått ännu mer
-Solat ännu mer
-Lyckats göra lunch till mig o bror (yippey)
-Kommit på att Brollan ska få dra sönder mina byxor, de halvljusa gamla Fornarina, för de är lagade så många ggr  nu så livsgnistan hos dem är på döende väg..(kan man ens säga så?), mina favoritbyxor!, men iallafall, ska dra o klippa, kan vara skönt att bara dra runt i hemma?
-Kört brumbrum-bilen, roligt
-Parkerat snett!
-Handlat med mor
-Ska snart äta pasta med basilikasås, mummma!

Ska:
-Ringa Roberth ( men det gjorde jag nu och han är på gymmet)
-Cykla till gymmet
-Ringa R igen =)
-Läsa
-Sova

:) Mycket lugn och lovely dag!
Imorgn ska jag jobba lunchen och sedan ska jag gå på stanen med moster (ska få titta ut lite prellesenter, wiho!)

Igår var jag också på stan, efter jobbet, med Linnéa, och det var mycket mysigt, Lin köpte 2 söta toppar och jag köpte ett halsband och rakgel som luktar aprikos!

Thats all for now!
I miss you heaps! (Ni som känner er saknade av mig- ta åt er :) Jag saknar iaf. alla som inte är hemma hos mig, så nu kan alla ta åt sig:)

Pling!

HalsbandsTisdag

Halsband Åb

Ville mest visa mitt halsband från Korfu =) Fick det av Roberth i fjol men har hävdat att det är ett sommarhalsband, därav har jag inte använt det så mkt under den kalla delen av året! MEN idag, idag är det sommar och sol och koskit i hagen! DÅ ska halsbandet på, iochförsig får jag ta av det på jobbet tror jag, men på cykeln dit och in till stan är det på=)

Har varit ute och gått 1 h imorse, 8-9, så jäkla varmt! Men sköönt!
Min mobil är typ..borta, haha, jag behöver den ju, säkert inbäddad i sängen eller något, den är ju på ljudlös med, hör inte ens vibrationerna..Illa..

Snart ska jag alltså cykla iväg till Ikano/IKEA och jobba lunchen, ska bli roligt!! Ska verkligen lära mig allt!
Dags att plocka iordning lite och sedan ge sig av tror jag!
Ohja, just det, måste ringa "dit" med..=( Jaja, nu gör jag det då!

Ciao bella!

Pass or fail?

Denna lista på "absoluta nödvändigheter" enligt E. von Sydow ( som jag inte ens gillar men okey då) hittas konstant i fellow-bloggers, och vem är jag att avvika? So here we go...!


Två par jeans - Mais oui!!
En kashmirkofta - Naj, men tar gärna en om du erbjuder?
Ett par svarta finbyxor - Japp!
Ett par svarta shorts - Nää, inte fastnat för shorts-modet, kanske hänger på senare..när det typ dött haha
En vit skjorta - Njaa, den är för liten, ska skaffa en ny!
En kavaj - THAT I have!
En svart kofta -
En kofta i en annan färg - Ja där plockar jag också poäng!
En jeanskjol - Både halvlång och kort du!
Två svarta toppar - Yes
Två vita toppar - Yes again
Två svarta linnen - Hmm, svarta linnen, nja, jo 1! Inte 2 alltså..grr
Tre vita linnen - JA! Shoppades idag, jättenöjd, störtsköna!
En trenchcoat - NixPix
En vinterkappa - Nä, ska skaffa en fin nästa vinter, har bara en stor bylsig jacka!
En svart klänning - Nix, faktiskt inte, vill gärna ha!


SKOR
Ett par partysandaletter - Ja det kan vi kalla det kanske!
Ett par svarta och/eller chokladbruna boots - Nicht!
Ett par ballerinor - Of course, love´em
Ett par partyskor - Yes sir!
Ett par söta gummistövlar - Somewhere...Jag gillar icke gummistövlar, blä
Två par gympaskor - Yeppyepp!

ACCESSOARER
En mellanstor vardagsväska - Jo!
Ett par mörka solglasögon - Ja, fast lite schletna, vill ha nya!
Ett par skinnhandskar - nej, jag tar mams:)
En pashminasjal - Äkta pashmina nej, mängder av sjalar, JA!! Älskar!
En weekendbag - Ja/Nej/Typ
En partyhandväska - Äsch
En kuvertväska - Jopp, faktiskt!


What is the verdict?

Ikano


Nytt jobb (!!!!!)  Wiho!

Var alltså ute och provjobbade idag och det kändes bra, stressigt, men bra -även fast alla andra tyckte det var lugnt! Men det var kul, ska tillbaka imorgon och jobba lunchen :) Vill göra ett gott intryck!

Det blev också lite shopping! 4 st linnen blev det, 3 vita bas och ett gult som jag är lite osäker på just nu, men vi får se! Måste tänka ut någon fin outfit att ha på Elinas 20-års kalas, jippi! Får massa tips från en hel del modebloggar!
Provade också lite skor men är lite tveksam till dem båda, så vi får vänta och se!

Nu har jag ont i huvudet, jag är törstig, jag är rastlös, jag ska tjöta med R, sen ska jag ut och gå- och tänka igenom saker och slappna av efter idag!

Swosch!

Begravning

Helny Margareta Sandberg, sov gott!

Hemkommen från Västerås och gammelfarmors begravning, sorgligt men väldigt fint och lugnt. Träffade mina sysslingar, vilket kändes jättekonstigt, såg dem sist för 8 år sedan! Hjälp, vad alla har vuxit! Alla tittade vi väldigt nyfiket på varandra, eftersom vi var så små sist, runt 12 år, ha!

Som sagt, mycket fin begravning, fick se kistan sänkas ner, kändes obehagligt, sedan kastade vi ner våra rosor och sedan bäddade gravmännen för Helny och nu får hon vila med sin make Eric Wilhelm Sandberg, kändes fint.

Idag har iallafall varit en väldigt fin dag, solen lyste konstant hela dagen! Jag hoppas att morgondagen blir minst lika fin, då ska jag göra..INGENTING förutom att ligga i en solstol, that´s it!



Grattis Farmor 78 år idag, hoppas allsången hördes ( pappa ringde, sedan när hon svarade satte vi den typ i mitten av oss alla, i bilen, o sjöng " Ja må hon leva", jättekul=) Jag körde! =)

Nu ska jag borsta gaddar!

Powerwalk

Var ute en timme med Lina igår, 07.30 var vi på benen och ute i solskenet, underbart! Börjar komma igång med morgonwalksen ordentligt nu! Elena är en trogen gångpartner så jag hoppas att hon kan snart igen! Gick  även ned till stan igår, med efterföljande träning så jag blev riktigt mör i benen! Idag skulle jag gett mig ut men jag tänkte fel och missbedömde tiden, klockan 10 skulle jag ju vara ute på FOI, för andra försöket med rörelsesjuka! Det gick bra, mådde inte lika illa=) Kul att ha testat det iallafall!

Nu ska jag snart iväg till Skillingen för att skicka iväg ett paket till en Tradera-köpare, money money:D typ ALLT får gå till resan i sommar, med Roberth, vart vi ska åka är inte direkt klart än haha, men det kommer! Ska bli lovely iallafall, bara vi 2!

Ska nog cykla ned till stan en sväng snart med, kolla runt litegranna, men till 17.05 måste jag vara hemma, fast i O.C nu ju, missade igår p g a träningen men idag är jag på´t igen, ( nu kommer alla mina kära vänner säga: Told you so!" ) och jag erkänner att jaa, jag är som alla andra :D

Neee, dags att gå tror jag
Tjing!


Måndag, trist och grå

Roberth har åkt hem, blä, lika trist som dagen!! Låt dessa 2 veckor går fooort!!
Valborg blev drittskoj! Grillade hemma hos Linnéa med Johan, Adde och Natta och åkte ner till stan en sväng, impulsivt och riktigt skoj=) Bästa Valborgen på länge tycker jag!

Vad bjuder veckan på?
Måndagen idag är snart slut men har hunnit med att mysa massor med Rob, ätit lax och vindruvor, lagt ansiktsmask och sett första avsnittet på O.C, 5an har börjat med repriser from the very beginning, så nu tänkte jag bli som alla andra och titta!

Tisdag, imorgon, ska jag säga hejdå till Luke som nu åker hem till N.Z, men på återseende!! Ska också springa in till Sulan och titta på resor inför sommaren, wihoo!!!!! :D
Onsdag ska jag träna och skriva intervjuer!
Torsdag ska jag återigen in i simulatorn och räkna ammunitionslådor medans allt rör sig, och bli åksjuk! Blä, inget jag direkt ser fram emot, mådde illa ganska länge sist!
Fredagen blir väl inte heller veckans höjdpunkt direkt, ska till Västerås och gå på begravning, mammas farmor, över dagen.

Helgen är fortfarande blank så jag hoppas på något riktigt trevlig och skoj!

Nu ska jag dricka thé och titta TV!
Mys på er!


RSS 2.0