Höst

Nu är det höst... höst höst höst! Det känns mysigt, jag har massa ljus, lägenheten får ett mjukt kvällssken och jag gillar det som komma skall...
Nya (sista!!) terminen kommer att bli toppen, känns sjukt spännande.
Sista dagarna i Fjällbacka denna sommar var underbara, vi njöt i fulla drag, hängde, slängde, myste, skrattade, busade och shoppade :)
I slutet av september åker vi dit igen, Emil spelar på bröllop och jag tänker mig en tur till Stinsens & Sebbes nya lägenhet i Göteborg.
-
Mycket funderingar kommer det att bli under detta halvår, med den stora frågan: Vart tar vi vägen i januari, efter examen?
Tål att tänkas på.... Vi har tid!
***
Förresten, detta armband tycker jag att alla ska köpa.

Ge nytt, vitt liv.

Lojs kom hem till mig, med slipmaskin, målarmatta och färg, hela kitet!!! Vi arbetade på rätt hårt hela eftermiddagen och kvällen, det var riktigt roligt=)
*****
***
Sååååååååå nöjd, blev mycket ljusare och fräschare!
Yeay!

Minnesceremoni

Just nu visar Svt2 och TV4 en minnesceremoni från 2011.07.22, tragedin i Oslo.
Jag har haft otroligt svårt att ta in vad som hände i Oslo den dagen, tårar har runnit och tankar har flödat..
Det går inte att förstå hur en människa kan göra såhär, att man kan vara så kall och ond.

När något sådant här händer är det svårt att med ord beskriva känslor och det kan vara svårt att se ljuset, men en otrolig tjej, som var mitt i kaoset (på Utöya) den där dagen sa följande...
***
“Om én mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi alle kan vise sammen.”
***



Fina vänner

Down south again! Efter en MAGISK sommar som innehöll ALLT är jag tillbaka i Helsingborg! Min c-uppsats är inlämnad, jag höll på att kräkas av nervositet but still! .. ;)
På tisdag är det oppositionseminarie och sedan far jag till Fjällbacka för att njuta av sommarlov några extra dagar, läängtar!!
***
Lite jobbigt var det att åka ner, det är tråkigt att vara själv i lägenheten & jag saknar Emil.. MEN jag har de finaste tjejkompisarna som jag tillbringar kvällarna hos, bjuds på middag och mys och somnar istället med ett leende=) De är bäst!
-
Idag har jag & Lojs målat vårt matbord i storrummet, det blev sååååååååå bra- jag ska måla ett lager till imon och sedan ska jag visa en bild, det är riktigt riktigt snyggt... Jättekul att det äntligen blev gjort, allt tack vara Lojs!
Vi har hållt på hela eftermiddagen och kvällen så nu är jag supertrött...
Nightie!
***
Lilla fina Wille, du får avsluta dagen :)

Last days of Idö


Kompis-Segling part 2 :)

-


Häng i gäng

(Bild "snodd" från Marias blogg)


I förrgår hade jag tjejerna här, urmysigt att träffa dem och bubbla, love that!


Igår åkte jag ned på stan för att lämna igen en av böckerna jag använt till uppsatsen, (aaaaah, kan inte förstå att jag är KLAR med den) och köpte en liten prellisent till lillebror & Malla, där jag var på middag igår, bjöd in mig själv och det funkade bra;) Hittade en massa kort på en av Johans hårddiskar med bilder ända sedan 2004, skapligt nostalgisk! Skitkul att se alla töntiga bilder haha..
Tog en sväng till farmor igår också, hon mådde bra och var på gott humör så där stannade jag kvar en stund ♥


Nu ska jag göra mig lite ready för dagen, ska cykla ned till stan och träffa fina Elina! Sååå länge sedan så det ska bli så roligt så roligt!
Tågbiljetten är bokad också, på söndag åker jag till Hbg för min sista socionom-termin!!!!!


Kompis-Segling part 1 :)

 

 


Paolo William

Under tiden i Fjällbacka var vi på dop! Cecilia & Jans son Paolo döptes, han är den gosigaste lilla skrutt man kan tänka sig! Sedan älskar jag ju bebisar överhuvudtaget, men denna lilla knodd är en av de här bebisarna som ler hela tiden, skrattar och är tok-kramig!
***






-
Denna bild, den är underbar!!!!!

SolBadMys


Mammi & Pappi kom till Fjällis! They loved it... Såklart! Tritons konsert för Sjöräddningen var magisk, m&p fick äntligen se Emil spela!
Vi skrattade, åt, myste, åkte båt, pussades med Valle, skrattade ännu mer och tog ett eller två glas vin! Härliga dagar!
***
***
Kaaaaaaaallt fiske, Kihla i kortbyxor, & mysmiddag hos Ida
***
***
Vaaaaaaaaaaackra, grymma seglingsdagar i skärgår´n med Emil, Anders, Stinsen & Sebbe! Mötte upp Ida&Johan, åt middag i segelbåten, badadade, solade, myste & lyssnade på bästa Triton!!!!!!!!
***
Åh, fina bilder från vår bääääästa häng i gäng-segling kommer snart!!!!

RSS 2.0