Granhjärta

***
Insidan av vår dörr ser så mycket bättre ut nu!
Men tänk om den hade varit vit..... åh!

Xmas decorations

***
Lite såhär ser det ut hemma hos oss nu ♥

Dinner

Idag har jag spejat julklappar på stan, nästan klar i huvudet.. :) Det var såå mycket folk på stan och glögg och pepparkakor bjöds lite varstans, härligt och en jäkla bra kompensation för icke-snön!
***
Nu är vi i färd med att göra oss klara för kvällen, ska iväg på middag till Adde & Johanna, de har flyttat till norr och vi är sååå nyfikna på deras nya lägenhet (just to clarify icke-hbgare= norr i Helsingborg ;) )
Imon är det adventsmys ♥
Puss!

Datenight

Ikväll har jag & Emil haft datenight, med varmkorv och bio - Contagion, sweet jesus så obehaglig! Men BRA! Jag tyckte skådespelarna, filmingen och storyn var klockren!!
***
Slutet var bäst, eller bäst.. jag menar; obehagligt nära!!
-

I can´t help it...

***
Jag älskar det, jag blir som ett barn..
Vem älskar inte julkalendern?
Snart börjar det, snart är det jul överallt, jag är mycket längtig! Ikväll, nu hemkomna från Linköping, pyntar jag i lägenheten, ska visa lite sedan hur det ser blir! Vi lämnar ju troligtvis Helsingborg i mitten av december så jag känner att jag får göra lite som jag vill nu, t o m ställa ut tomtar (ujuj...illa va;) )
På söndag ska vi få hit fina vänner, vi ska fira 1:a advent tillsammans, ska bli så mysigt!

Linköping

Det var varit mysimysi att vara hemma ett par dagar... Imon ska vi hemmåt igen! Jag längtar redan tills jag ska hem nästa gång, men det är nog inte så konstigt.. det är ju juuuuuuuul då! Plus att jag kommer att vara färdig med min interventionsplan då... can´t wait!
***
Idag fyller en mycket viktig person år, den bästa Lina!!
25 år och snart fullfjädrad hygienist.. Härligt det ska bli med en egen hyggo .. ;)
Puss, kram och tusen hurra!
Snyggo-hyggo!

Lights

***
Ikväll har vi gått vinterljus med mamma & pappa, jättefina installationer! Jag gillar tänket bakom idén: "En ljus stad är en trygg stad"
Mer ljus till folket :)
Nu blir det snart sängen för imon ska vi upp och träna tidigt, sedan blir det plugg hela dagen! På kvällen ska jag och mamma möta upp Malin, Maria och Fanny och gå på glöggmyskväll på Malins jobb- smyckesbutiken Lotta design, yeay!!

Tandläkarmässa

När mamma åker på tandmässa är det en glad Frida som väntar på nyheter hemma ;)
Flux tuggummi och fluxtandkräm och massa annat roligt har jag i min väska..
Fick nys om något nytt oxå.. blekningspennor, lite ball tycker jag!

Bästaste!

-
-
***
Igår åkte jag och Emil ut den denna ljuva donna, till deras nya finafina hus! Världens bästaste Lina!!!
Lääängtat efter denna da´n så länge, ville mest stanna hela dagen, so I´ll be back on Xmas break..:)
Vi bluddrade iväg hejvilt och gosade med Lina & Olles hund Rod- såå söt!
Älskar älskar älskar när jag får hänga med mina finaste vänner..
Vi firar 18 år i år som knäppfisar tillsammans, jag och Lina!

Min 25årspresent

***
Vi hade en helt underbar helg i Göteborg, väldigt mysig och glad!
Vi bestämde oss för att gå precis överallt så benen fick sitt också, dessutom klagar man inte när man får vandra runt i Haga (vill bo, vill bo, vill bo). Musikalen, west side story, var magisk. Se den!
Världens bästa 25årspresent från världens finaste kille ♥
***
-
En liten chock över att få en blöt en på munnen älskling? ;)
Emil tycker att han ser jättemysko ut på bilden, så därför lägger jag ut den!
Tack, puss min fina!

My friday night

Idag är det fredag och en damn good sådan! Te-stund hos Emelie imorse, fick låna hennes egengjorda kokbok så nu ska mina muffins lyfta till taket!!:) Skolan gick skitbra, fick ut väldigt mycket av det och dessutom var det jäkligt roligt haha, älskar fredagar och humöret alla är på då plus att min grupp är så söt..
Efter skolan gick jag och köpte en vit fin radio till Emil, vi har pratat om att det vore så mysigt att kunna sätta på radion på morgonen (ja, så enkelt..) och då fick han en i present idag, bara för att! När jag var i skolan hade Emil städat hela lägenheten, den är såååå fin nu, min älskling!
***
Ikväll har vi tränat, core & spinning och nu har jag egenkväll hemma, Emil är hos Jakob och jag tittar på töntfilmer och njuter!
Är så jäkla glad för helgen vi ska ha, åker till Göteborg imon bitti, sedan skall vi bara ha det så tokmysigt vi kan:) Ska bli sååååå kul att gå på musikal! På söndag är vi hemma och då kommer Stinsen och på måndag kommer Ellen, längtar!
-
Happy weekend :)

Yankee Candles

Idag köptes lite höstdoft, så nu har jag spritt ut det i hela lägenheten och det doftar som det gör i en typisk amerikansk inredningsbutik vid höst/juletider.. :)
Mmmmmmmmysigt :)
Imorgon blir det morgon-thé hos Emelie innan jag pyser iväg till skolan för att diskutera etiska frågeställningar i mitt case med hjälp av Professionell reflektion.
***

Massage

Idag gick jag & Emil på massage, hos Louise på Actic! Det var väldigt sköönt, jag har ganska många knutor som hon fick trycka på och lösa upp, just det gjorde lite ont men nu efteråt känns det jättebra! Jag fick prova kopping också, små sugklockor som for över ryggen, det var en hit faktiskt!
Emil har inte gått på massage innan så jag varnade Louise haha.. Emil fick då mer "avslappnings-massage" och han gillade det:)
Man borde gå oftare på massage, helt klart...!
***

Anti-mobbning


KumKumKärlek

Plain Silver Ring
***
Hej du vackra ring, vill du bli min?
I love you.
***
Sweetheart Earrings
***
Jag älskar KumKums smycken!

West Side Story

*
**
***
*****
*******
LÄNGTAR TILL HELGEN!!!!

Härliga Söndag

Vår lediga helg har kommit till sitt slut, vi har njutit av en helt klar helg! Idag gav vi oss ut på en lååång prommis till havet och upp till norr.. Vi är helt ense om vart i Hbg vi skulle vilja bo..:)
Igår tog vi en tur ut till Råå, det är sååå skönt att gå längs vattnet och ventilera, älskar det, avslutade med storhandling som jag tycker är fruktansvärt mysigt!
Åt tacos igår kväll, vilket var väldigt länge sen, har märkt att sushi har blivit lite av vår nya "helgmat" men nu blev Emil tokigt sugen så tacos blev det, och det blev rester, tjohej!
***
Nu sitter jag med ansiktsmask, tända ljus och jaa.. jag har börjat lyssna på julmusik haha..Nu börjas det, tur att jag har Lojs som är precis lika jultokig som jag.. När vi åkte hem från Danmark köpte jag Årets Blossaglögg, tyckte att flaskan var snygg och jag tyckte smaken lät lite ball sådär.. Så, why not?

Vad tror Ni?


Step Intervall on a friday

***
Efter en relativt produktiv dag ska jag snart sticka ner till Actic för att köra Step Intervall. Det är egentligen inte min grej men Lojs övertygade mig att testa så jag litar på henne ;)
Så, på med träningskläderna och möta upp Lojs- det ska jag göra nu!
-
Pssst, körde Zumba igår och det är hysteriskt roligt som vanligt och jag älskar en av låtarna;
Zumba he Zumba ha- Dj Mam´s, Luis Guisao, Soldat Jahman
Den som inte blir sugen på att dansa då...

Tittut!

***
-Varför får inte jag komma ut och leka?! Varför håller Frida mig inne? Bara 40 varv till med bollen, snälla?
Vallegosen i somras :)

Kphmn

Vi hade verkligen en helt awesome helg i Köpenhamn med fest, shopping, mys, middag, vänner, drinkar och massa skratt och knasigheter... to say the least!
Lite bilder har jag, får se om jag kastar upp dem någon dag :)
***
Nu är jag hemkommen från yogan och har precis druckit upp en smoothie som Emil gjort. Vi brukar byta frukostvanor efter ett tag för att det inte ska bli för tråkigt.. Nu blir det smoothies ett tag framöver, mmm gottis!
Idag är det skola, hade intro igår- det är en tuff sista termin, men det känns kul!
Spinning ikväll med Lojs? Om kroppen pallar! Gick på cirkelpass igår, höll på att dööö... Men tror att det är ett väldigt bra och nyttigt pass!
Kram!

Fun facts

Visste du att...

- Du har ca 600 muskler i din kropp och du använder 20 av dem när du ler.

- I genomsnitt under en livstid sover man i 26 år, ser på tv i sex månader, väntar på grönt ljus i två veckor och kysser någon i två veckor.

- Broccoli innehåller dubbelt så mycket vitamin C som apelsin och nästan lika mycket kalcium som mjölk.



RSS 2.0