Grejjer!

Oh maaaan vad varmt & svettigt det blir ... grejer överallt i min lilla pluttlägenhet! Men vi kämpar på ..haha
idag har annars varit en mysig dag, när mamma & pappa kom så åkte vi och köpte tidiga födelsedagspresenter till mig, fick en dammsugare & micro- hur bra som helst! Har lånat rätt mycket under året av mina fellow korridorsvänner:)

Sedan köpte vi med oss fika och åkte ut till Rya till Emil&Toffe, stekte i solen ett tag innan jag visade m & p Rya/Råå med golfbanan och havet och huset där de ska semestra i sommar med min morbror med familj:) Det var strålande sol och pappa var lyrisk över alla båtar som låg i hamnen...:)

Efter det åkte vi in till stan, till hamnen och åt jättegod mat och drack vin, stora härliga fåtöljer att sitta i och solen sken, underbart. Nu håller vi som sagt på att packa ner alla mina grejer, de håller på medan jag skriver...hihi

Ska hämta Emils grejer imorrn, sen ska vi försöka få allt i ordning så snabbt som möjligt så mamma & pappa inte behöver åka hem mitt i natten, sen ska Emil & jag fortsätta... blir nog en mysig natt!

Nä, dags att duscha & snart sova..!
Imorrn lämnar jag Minör, känns bra!

Festival

Igår var en toppenkväll, festival på Villan,  utefest, dansade hejvilt till livebandet och de rullande dj´sen, hade vita jeans som självklart fick en fläck på sig, skit! Idag har Emil varit min prins, kommit med mozzarella&tomat,o kexchoklaaad, aaah! Har bara degat och legat i sängen och ätit medan vi kollade på gamla serier på datorn, mys. MEN har faktiskt skrivit klart 1a delen på sista uppgiften, andra delen kommer jag skriva i min nya lägenhet, jippi! Imorgon kommer mamma o pappa, sen börjar jag räkna timmarna tills Minör är ett minne blott :)

Ha en myyyysig helg, det ska jag ha, flitig, men mysig:)

I can

Sitter & äter tomat och mozzarella med kryddor, skulle kunna leva på detta..mmmm!!!  Idag blir det Väla med Lojs, Em & Sara, ska hålla i mina små penkisar...ska dock KIKA efter skor till midsommar,, vill ha höga skor som jag inte kan gå i, bara sitta fint i =) Längtar som en tooook till midsommar, ska bli helt underbart, vi ska åka ut ett gäng till Fjällbacka och bara mysa & umgås! Ska äntligen få min "pripps-blå-reklamen"-midsommar, hihi

Nu måste jag äta upp så vi kan åka iväg här ! Ikväll ska jag åka ut till Rya för sista gåååången
:( Meeen på Söndag flyttas det minsann! Åh så underbart, aldrig mer mördarminör!

Sluttampen..


Tentan gick åt 2 håll, skitbra och inte så skitbra. Faddermöte idag, allt ska bli så kuuul! Börja på slutuppgiften idag/imon. Flytta i helgen. Mamma och pappa kommer ♥.Pizza&sallads-lunch i hamnen idag. Blev solbränd.Köpte en ljuvlig topp igår.Nya örhängen också. Ikväll är jag själv, jag har fått konkurrens i form av en mobiltelefon... Emil är hemma och leker med den haha. Aldrig sett någon så lycklig.

Puss!

Chokladjordgubbar

Efter en heeeldags pluggande gick vi till Söder och köpte fräscha grönsaker, vindruvor och jordgubbar(!!) på marknaden! Emil köpte ost, kex & middagsmat- laxgryta med pasta...  Emilio köpte rött vin också, vi tänkte fira oss själva helt enkelt..:)

Det är freeeedag, jordgubbarna är klara (doppade i choklad) och snart är fredagsmyset i full gång! Pluggat en jäkla massa Walker idag, den engelskan är inte att leka med.. men nu har jag kläm på rätt mycket ändå!

Såg alla kommenterar om min likhet med mamma å jag är bara stolt för hon är den vackraste i hela världen!
( Ja pappa, du med ;) )


Mamma Pernilla



GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MAAAAAMMAAAAAAA!!!
Hoppas du får en ljuvlig dag, vädret brukar ju vara perfekt, thanks to you know who...:)

Love!

Tjöt & mys

Pluggdejt idag då! Vi är nog rätt klipska för det mesta satt kring policyprocessen & vi hade mest kul åt det hela! Käka lunch med de fina och sen for vi hemmåt, och nu har jag tillbringat eftermiddagen med Sara & Emelie som tog inlinesen fort som satan till Minör och nu har de precis åkt/gått hem! Gick igenom livets stora ämnesområden och åt baguetter som delades ut gratis i skolan idag, prima ballerina! Hade köpt lite godis också & det tog slut fortare än fortast! :) Repris, repris..!
Kvällen blev ännu mer perfekt när mitt fina ♥ skickar jordens finaste sms... !

Imorn är det reflektionsmötesdax, det näst sista, jippi!:D OCH sen ska jag & Sara vara barnvakt / lek-kompisar till Liam, när Tiff har sitt möte i skolan, ska bli sååå kul, hittade ju jordens roligaste lekplats igår haha...

Snart sovatajm, men är lite för sockerspeedad så får ta lite thé och slappa ihop!
Imorgon är en mycket speciell dag, och jag kan inte vara där :( Mamma fyller åååår!! 


design.

TACK SNÄLLA SNÄLLA SARA SOM FIXAT MIN BLOGG, LOOKS A LOT BETTER THANKS TO YOU!!

Haft en helt underbar dag, på lunchrasten sket i vi i simningen och gick till vårt nya boende istället, åkte runt på karuseller ( mådde pyton, lunchen på väg upp... vekling som jag är) med Sara & Tiff, köpte glass och planera vår shoppingtrip till Malmooee...shoes and dresses:)

Sen hade vi "poster-mingel" i skolan, redovisning av ett grupparbete som alla var less på ungefär haha... men det gick fint, pussade Emil hejdå och åkte ner till Gröningen med Emelie&Tiff, doppade fötterna i vattnet, köpte glass numero 2, satt i sanden, sand överallt, grävde ner våra fötter, varmt som bara den...helt underbart.

Imon ska vi ha en stor pluggdejt i skolan, ska ta med mat och gå igenom det första inför tentan, älskar våra pluggdejter, körde nästan uteslutande sådana till förra tentan & det gick ju bevisligen bra :) Ska köra policyprocessen nu.. men det ser jag nästan fram emot- har så mycket energi efter vårt strandhäng och karusellåk idag haha, ska käka lite först & sen läsa klart alla kapitel, imon efter plugget ska vi sola i Em´s "trädgård" om vädret tillåter, hoppas!

Underbar dag.



Älskar min nya stad...

Lycka.

Sitter i sängen uppbullad med kuddar och tända ljus överallt... the och choklad framför en film..mys.

Helgen har varit fin, godaste middagen ever hos T & J i fredags, fick äntligen min chans att fira Tiffs 25 år också!:) Nu förväntar jag mig fantastiska bakverk såklart ;)  Jag satt på golvet i Liams rum ett bra tag, han är så underbar den kiddon - när vi skulle sätta oss och äta & Liam skulle lägga sig fick jag frågan "Är du trött och leka med mej nu?", never ever!! SÅ söt. Lovade att vi skulle leka med hans lek-lera nästa gång jag kom, " när du stannar läänge" var Liams krav:) Smälter.

(tänker inte ens kommentera gårdagens ESC- vinnarbidraget sög.)

Idag stod träning på schemat, spinning klockan 17 trodde jag och T men nej, det började 16.30 haha, T var förvirrad efter sin 8-rätters igår;) men vi stod 45 min  på löpbandet nu, vilket jag alltså kastar bort nu iochmed chokladen! Men imon, på lunchrasten, ska vi simma innan "posterminglet" i skolan, haha så lame.

Annars blir det mest plugg i veckan som kommer, träning & längta efter flytten från freaking Minör haha...

Åter till filmen!
G´nattis!


Pratar sommar med Lottis, var tvungen att kasta in en bild från Miami Beach 2007, heaven!

Yours to keep

Lovely Friday.. pluggfri dag, har ingen ångest för att jag inte pluggar heller... dont know why! Skrev klart ref. uppgiften igår så det känns bra!!

Idag är verkligen en lovely friday... fick reda på att jag trots allt kan flytta in den 31 i nya lghten, var en massa bök innan men nu är det iallafall klart, känns skitbra!
Varit ner på stan och träffat Erica en snabbis- hon ville låna en bok till hemtentan  (som vi skrev på självaste jullovet) & jag fixade lite hemlisar till ikväll! Ska hem till Tiff & Jocke ikväll på middag - tjöta lite om midsommar !
Jag & Emil har ätit glass i solen, loveli.
Nu ska jag göra mig ready!

Have a good weekend!

Vitt

Gårdagen var skitkul skitkul skitkul! :) Väntar med oro på korten som kommer ploppa upp på FB ( ? ) Föris hos Thilda&Emelie & sen dansade jag på Villan med tjejerna och Adde&Olle, perfekt ! 

Sitter och väntar på att få åka ned till Knutan och springa mot Emil! Längtar som en crazy person! Premiär för vita jeans blir det också, nu kan man väl få börja använda dem? Love them.

Ser ut att  bli ännu en toppen vecka!
Imon är det tårta&presenter hos Emelie, hennes riktiga dag imorgon fast vi firade igår!
Ska plugga en heeel del
Faddermöte med vår ledningsgrupp på onsdag
Spinning tis&tors
Fest hos TJ på torsdag (utgång?) Var så jäkla längesen jag var ute med Emil, det längtar jag efter också!
Sen yogan på lördag... å återigen en massa plugg, ligger lite efter (igen) men har iallafall börjat på min ref.uppg. för nästkommande vecka och grupparbetet blir helt klart imon, känns bra!!

Näää, jag är minsann lite nervig, har typ inte pratat med Emil sen i Onsdags, han har suttit i möten från 8 på morgonen till 23 på kvällarna, stackaren....  Igår skulle jag skicka ett fint superlöjligt hjärtegryn-sms till Emil men vart skickade jag? Joo..till Eleni i vår klas... som jag inte ens känner egentligen, känns ju bra haha...Hon svarade aldrig på mitt "förlåt-sms", gaah får en känsla av att hon kommer garva åt mig i skolan imon, haha...

Nä snart time to go! 

Good Saturday!




Nu ska jag iväg på poweryoga med Johäääänna, sen blir det sol, stan & köpa lite öl
Ikväll är det feeeest
& imorgon kommer Emil heeem!!
Längtar&Saknar


Kör Swingfly - Singing that melody på Spotify, Tiffs låt:) SJUKT bra & pepp låt!!

Mitt kära rum


Detta mina kära vänner, var en gång i tiden mitt rum!!
Nu fick jag ett mail från brorsan med frågan :
"Är du sugen på att komma hem?"

Kul..haha


Haft en lugn movienight med Sara, såg Top gun och icke att förneka, Tompa är riktigt het där!
Imorgon är det feeest, Emelie fyller år och det ska vi fira!!
Kommer antagligen åka hem denna gång, brukar sova hos Lojs & Jojjo efter våra festkvällar men nu har jag sällskap hem av Saro tror jag, annars får jag crasha på min plats i soffan hihi.. har tillbringat alla kvällar sen i tisdags hos Claesson/Rydianders, and I love it!!

G´natt!

Trött&seg&blä

Har en superseg dag idag, inte mycket bidrag till världsfreden från mig idag direkt..
Bläblä & jättetrött, somnade efter att ha läst 3 sidor i Policyprocessen
(who can blame me?) & sov i 2 timmar!

 

Pappa Jan





Den ekonomiska krisen håller Sverige i sitt grepp 2009. Men hur påverkar det svensken, Östgöten egentligen? Vilket förtroende har bankerna?
Det bästa sättet att ta reda på det är att gå ut på stan och fråga bankkunderna.

Den första bankkunden som vi tillfrågar är Jan Söderlund. Han är privat kund på Nordea och är på väg in för att träffa sin personliga bankman Gun Andersson.

- Jag har ett stort förtroende för min bank. Jag tycker att de är pålitliga, hjälpsamma och framförallt snabba. Jag fick bra och snabbt stöd för en månad sedan när jag skulle byta bil. Det uppskattar jag verkligen, säger Jan Söderlund och fortsätter.
- Vi har alla våra bolån hos Nordea och just nu är jag på väg in för att få en genomgång av Pensionsfrågorna.


(Ett utdrag från LinköpingsPosten, pappa på högre bilden för er som ej visste=))

Min Pappa älskar att vara med i media, nu senast blev han uppringd och tillfrågad om han kunde vara med för ett repotage om Nordea. De ville ha med nöjda kunder ( såklart?) & pappa är en jäkel på att visa när han uppskattar något så jag förstår att de valde lilla pappa Jan-banan. :D Han ringde nyss och sa att han fanns med på nätet också, jag kan inte få tag på papp-tidningen här ju. Hehe, brorsan tyckte han såg lite ledsen ut och jag får nog hålla med, men som sagt det handlade ju om pensionen, som pappa sa ;) Haha.. 


Odd Molly + Elnett = SANT





Denna söta flaska kom jag hem med idag!
-Sjukt snygg på badrumshyllan-

<3



Underbara människa
Jag är så stolt över Dig

Sommarkyss



Give me summer, give me sun

All I want is fun fun fun!



Sitter och skriver på reflektionsuppgiften
..jämförelse mellan Sverige och USA & dess välfärd, privat eller offentlig service, papper, böcker & nätsidor överallt, 300 ord kvar, sen tänker jag gå och lägga mig tror jag!
Slötitta film och inte anstränga hjärnan alls. Ungefär.

Hade en föreläsare idag som bott 30 år i USA och sina första 20-25 år i ..tada..Linköping! Lite kul faktiskt, såg många ögon som landade på mig där, jag är ensam om att vara från lilla Linkan..men anyhow, föreläsaren, Ingemar, blandade svengelskan hejvilt, han hade visst glömt svenskan sa han men östgötskan hördes starkt igenom när han väl försökte sig på det svenska språket mellan varven... hoppsan, så kan det gå!
(Min mamma säger "hoppsan" på ett så kul sätt att jag kiknar av skratt när jag tänker på det, lätt humor)

Imorgon ska jag ringa in alla tjejerna till spinningen, blir ett tufft pass tror jag, skitkul! Sedan blir det pluggpluggplugg, jag ligger lite efter i läsningen... sen ska jag på bullbjudning hos Jojjo!
Som Tiff sa, blir ju en skön dag, börja med träning och sluta med bullar ;)

Nollemötet idag gick bra det med, är LEK-ansvarig tillsammans med Jojjo, Farre, Lina & Annelie, kommer bli grymt. Vi ska ha vårt första möte som arbetsgrupp nästa vecka, över en öl tänkte vi!

Nä, dags att skriva klart uppgiften!!

Band of Brothers


Sötmannen har åkt iväg till MAXI för att handla, passade på att skicka med en beställning på mozzarella&tomat, obsessed for sure...!
Så nu sitter jag ensam här i Råå, lite läskigt för det är enorma fönster i köket i detta huset, läskigt nu när det börjar mörkna .. jaja, snart kommer han hem igen:) Det regnar och jag har ingen jacka med mig så därför stannade jag hemma..


Imon är det skola, nolle-möte & pluggplugg, måste bli klar med uppgiften som ska vara inne på tisdag!
Tisdag är det spinning igen, älskar det..kör 2 pass i veckan med tjejerna & poweryogan vi var på i går var riktigt spännande dock svåårt, konstiga ställningar haha, men jag & Jojjo ska fortsätta gå... simning på det också så har vi hela träningsveckan klirrad! Det bästa med Nautilus-kortet är att det funkar hemma också så jag kommer träna en hel del när jag ändå är ledig och alla andra jobbar hemma i Linktown i sommar haha...:) (Jag jobbar när alla andra är lediga)
Men det kommer bli en underbar sommar för övrigt,  har kommit på att jag ska hänga med så ofta jag kan på Linnéas körningar, hon ska jobba på SJ denna sommar oxå och då får man åka med i tågvärdinnehytten;) Åkte med en hel del förra sommaren! Jätteskoj när man stannar i slutstations-staden en stund eller över natt !


Nu ska jag bädda iordning  sängen efter min powernap tidigare, så jag är redo för Band of brothers när Emil kommer hem, vi satte igång ett Band of Brothers maraton igår och det fortsätter när E kommer hem, sjukt bra är det... helt fast!


1 maj.

Vilken jäkla topp kväll... var längesen jag var så taggad på dans och fest men igår så... !
Vi åt en sjukt god middag som tillagades av Lojs, sjöng "singstar" för fulla muggar...började fegt för mej och slutade med att jag vägrade ge ifrån mig micken! :D

Efter 12 slaget gick vi ned mot stan och jag&Jojjo drog en helkväll på "Tivoli", dansade till schlagerhits och gamla dängor, mycket trevligt folk och en skön prommis hem till mitt andra hem - Lojs&Jojjos lägenhet;)
superlyckad kväll.

Vaknade först imorse och tassade runt i lägenheten innan de andra vaknade till, satt & degade ett tag innan jag gick hem i ett underbart majväääder!

Försök till plugg går sissådär just nu, ingen som helst skrivlust för tillfället...I e.m kommer Emil tillbaka från Lund så ikväll blir det mys&pys. Imon ska vi, alla tjejerna, gå på poweryogan, 75 min!! Jisses... jaja ska bli sjukt kul!

Ska sola på stranden i helgen, lovely!

RSS 2.0