Befallning

Såg i Linas blogg att hon uppmanar mig att göra listan hon har på sin blogg och vem är väl jag att göra henne besviken? Here it goooes!


A is for age: 20 år
B is for booze of choice: Vitt vin och Sex on the beach, sötsliskigt men ja!
C is for career: Ja det vill jag ha en! För närvarande springer jag i trapporna på Tandläkarhuset och lär mig massor
D is for your dad's name: Jan
E is for essential items to bring to a party: Me, myself and I!
F is for favourite song at the moment: Jag är ju en tönt så alternativa julsånger ekar i huset, blandat med Robbie Williams och Josh Grobans nyaste singlar
G is for favourite game: Dans är inget spel kanske, då säger jag hockey, eller tolkar jag game fel, menar de sällskapsspel?
H is for home town: Linköping
I is for instruments you play: Inga poäng här inte
J is for jam or jelly you like: Behöver jag säga det? Hallonsylt!
K is for kids: Not yet, give me a couple of years, please?
L is for living arrangements: Fortfarande i mitt rum i huset jag delar med far, mor & bror :)
M is for mother's name: Pernilla
O is for overnight hospital stays: "Kul fråga" 1. Födsel (har ni inte tänkt på va!) 2. Blindtarmsoperation 3 & 4- Studie relaterat 
P is for phobias: fötter, blä! Sedan har jag en grej angående tänder- det ska INTE finnas mat eller dyl. mellan dem, får tvångstankar av sådant
Q is for quotes you like: Inget jag kan komma på sådär, på studs!
R is for relationship that lasted the longest: Snart uppe i 2 år, inte illa pinkat!
S is for sartorial style: Jeans & toppar med egna detaljer som gör det lite roligare, men nu har jag fått ett välkommet dille på kjolar och klänningar, så kul!
T is for time you wake up: 06.30 när jag jobbar, helger har jag inte restriktioner!
U is for underwear: Bh/briefs i olika kreationer!
V is for vegetables you love: Broccoli, Haricot Verts och Avocado
W is for weekend plans: Kärlek
X is for x-rays you've had: Hm, 1 tror jag? Eller räknas alla tand-rtg jag gör? :P
Y is for yummy food you make: Eh.. JO, jag vet- quinoa, räkor, broccoli och avocado- mums! Jag är bra där- för ja, det är ju såå svårt?
Z is for zodiac sign: Tvilling, det finns alltid 2 sidor av oss..
Å är åt dem du vill skicka listan vidare till: Ia brukar gilla listor=)
Ä är för älsklingstrend: Sidenband, jag älskar det! Och
Ö är för en önskan just nu: Att allt kommer bli så bra i framtiden

Det var allt! Imorgon ska jag, mamma o mina 2 mostrar julpyssla, mys! I helgen åker jag till Stenungsund till min kärlek och vi ska gå på julmarknad, strosa i Haga, titta affärer, träffa Peter och Veronika, R ska leda handbollsturnering med sina knattar och så ska vi se på Lucia-sång om vi hinner! Love it. Hoppas att Mikaela följer med mig på första adventssamling i kyrkan, det är så fint då, ljus och sång!

Nästa helg ska jag till Stockholm, till Lottpotten, julmarknad på Grönan... :P I hope so! Saknar henne!

Det får gärna bli kallt och komma snö tills på Söndag?
 


Finished!

Nu är studien praktiskt taget avklarad, en sista hälsokoll på Torsdag för att binda ihop det hela! Vi hade roligt igår, ett riktigt bra gäng vi hamnade i, å då gjorde inte alla onda stick så mkt.. Sammanlagt har jag blivit stucken 6 ggr, medan de andra har blivit stuckna 2, orättvist! Men som sagt, 4000 lapp kanske det är värt? I think so.

Var, som Lina skriver i sin blogg, överambitiösa å tog bilen bort till F&S efter avslutad frukost, o det var inte det smartaste vi gjort, vi var matta och ganska orkeslösa, men ändå skönt att vi fick röra lite på oss efter ett sängliggande dygn, o nu mår vi bra!

Jag åkte sedan hem, duschade o gjorde mig iordning o for ner till stan där jag, i min enfald, inte gissade på så mkt folk som det visade sig vara ( tänkte inte på att det var löning..) å det regnade ju så mkt! Men jag hittade lite julklappar till familjemedlemmar och köpte "the skjorta" som jag dock inte är säker på än, vet inte om det sitter som jag vill? Sedan gick jag till Face och Louise plockade ögonbrynen denna gång, min tandhygienist syster för övrigt, å det var skönt att få dem fina igen! Införskaffade även ett täckstift och ett puder där!

Ikväll kommer Malins föräldrar hit, brors "svärföräldrar" och med dem söta Fanny, Malins lillasyster och vi ska äta och ta det lugnt. Lina ringde o frågade om vi skulle ta ett glas på stan o glutta på folk lite senare ikväll, klart jag vill! Ska plinga Matilda o se hur Platå-läget ser ut inför ikväll också! Ska bli kul!!

Blev en bra dag, rolig o den är inte slut än!

Äventyr..

Hemkommen från träning för ett tag sedan, det kunde slutat illa! Det regnade när jag o Lina kastade oss i bilen för att åka hem, vi hann åka en liten bit innan Linas vindrutetorkare gick sönder! De såg ut en en arm som vinglade ormkring o vi såg inte ett skit ut! Vi började, förstås, att gapskratta och då...DÅ kör Lina upp på trottoaren o tappar kontrollen över Gunsan, bilen, o det hela blev läskigt men det tänkte vi inte på då för vi såg inget pga att vi tjöt av skratt, men hon lyckades svänga in på Statoil o där lagade Lina torken, jag kunde ej :D Men ingen blev skadad och vi ska ut imorgon med Gunsan, för att åka till sjukan o bli inlagd igen!
Har fått 2 blåmärken i armvecken nu, efter en vecka......., o värre lär det väl bli imorgon, men men, petitess!
Nu ska jag duscha o packa iordning lite!
Se upp för en blå Saab 900 på vägarna ... you never know...........:)


Josh Groban

You are loved (dont give up) är vackraste låten på länge..åh!

GRATTIS till Lina som fyller 20 år idag, min tööööööös!!! Nu kommer växtvärken, vänta bara.. :) Imorgon kommer första träningen som gamling för dig darling ;)


Undie-shopping

Yes, nu är lådorna med undies/sockor lite mer välfyllda, thanks to Lindex! Har letat ett tag men kommit fram till att det bara fanns tråkiga, men nu hade det kommit in en laddning! Roligt!

Tittade också efter klappar att köpa till de nära och kära och även där har jag hittat ett par! I år är jag ute i god tid, ingen megastress i år är min tanke, we´ll just have to see about that...!

Ikväll är det hockey, ska bli skitkul, var längesedan jag såg en match och ikväll är det LHC- HV71. Hihi, tänker tillbaka på 7an, 8an då Hellan och jag sprang som galningar på varenda match, men vi gav nog inte helt vår uppmärksamhet till rinken, utan mycket även till dem runtomkring..=) Vi tyckte bara att vi var såå coola, ack ack..  Ja, nu kan man skratta åt det men då var det blodigt allvar, men jäkligt skoj hade vi så det är inget jag ångrar! Älskar att se tillbaka och le!
Dessa dagar ser min vistelse annorlunda ut i hallen, borta är polotröjor med tjocktröja över och godis som färgade rött på tungan, skrikandes i klacken på ståplats, vi kunde alla ramsor =). NU är det vuxet på sittplats med mor, far och farfar som kvällens sällskap med glasögon på för att kunna se pucken samt ge applåder på rätt ställe.. ;) 5-6 år gör skillnad=)

Ciao!

Several bloodtests..

Hemma! Ett dygn fyllt av blodprover, blodprover o åter blodprover..o mat! Åt på speciella tider, tog blodprov på speciella tider, o här snackar vi minut-exakt. Men vi har haft riktigt roligt faktiskt även fast det inte började så bra med PVK:n för mig, men nu är det bra igen, skönt att slippa den där kranen som har gjort ont!

Här kommer lite bilder från vårt dygn, som vi kommer att göra om nästa vecka!

 Efter mitt drama med fler stick   Ida & Lina in their beds

 Lina, vår egen sjuksyrra =)    Vi hade ju kul!

 Mitt sista prov för dygnet, det sextonde eller sjuttonde eller nåt, men då fungerade inte PVK´n så det fick bli en butterfly, som de kallades!

AJ när de tog ut de stora grova plaströren!  Vi har inte varit sjåpiga, men lite synd var det om oss ibland, speciellt 00.30 när sista provet för kvällen togs!

Same thing next week!

Sjukhuset

Imorgon är det dags för studien. Lina jag o Ida lägger in oss som försökspersoner! Vad gör man inte för mänskligheten? =)

Hoppas Lina ringer snart så vi får bestämma lite, hur mkt det nu kan finnas att bestämma! Men klockan 07 blir jag upphämtad och får sedan, förhoppningsvis, god frukost på sjukan! Ska bli ganska roligt faktiskt!
Wish us luck!

Ses på Lördag

Sötast!

"Svensk bebis gör skrattsuccé på nätet" Kan man LUGNT säga att William gör!

Gå genast in på Aftonbladet / Expressens hemsida och titta på lättroade bebisen! Jag tjöt av skratt, han är så sööt!!! Får alla att skratta, jag lovar!!

Sjukvårdsupplysning

Katastrof, har inte kommit fram på hela dagen och jag går inte ut i onödan och visar mitt ufo-öga, nejtack! Men vårdcentralens telefonkö är ständigt full, jag tror pensionärerna har symöte på sjukan/vårdcentralen för det rör sig alltid äldre damer och herrar där! Menmen, låter dem hållas då, tror ändå inte ögat är såå farligt så JAG klarar mig..

Nu har jag hittat nyårs-stassen, tror jag, om den passar, men jag tror halva Sverige kommer ha samma klänning, hmm..jaja, värt att prova den iallafall för jag hoppas på en middag och efterföljande fest i år med R, och då ska jag minsann vara uppklädd! Och, förhoppningsvis känna mig finare än vad jag gör nu, bläkutt!

Älskar er som bloggar, för jag har det trist här hemma så det är så kul att läsa lite men jag hoppas att jag kan gå till jobbet imorgon, samt se normal ut!
Har skickat mamma till Sisters för att titta efter skjortan ( Tack Mikaela och Angelica ) MEN den finnes nog inte här heller, but worth a shot...

I am off!

Mysfaktor

ljusen

Måste visa mina nya ljus jag köpte i nya favoritbutiken i Götet, I love´em! De står så mysiga ord på som kärlek, kram, promenad, skriva brev, snö, te, filt, snöflinga...osv.. De luktar ljuvligt gott också! Köpte en annan sak också, där man kan ställa kort, räkningar, brev, biljetter så det ser lite roligare ut! Det fanns mycket fint i den butiken, Granit för den som undrar, och dit kommer jag gå fler ggr! Inspirationsrik! Innehöll alla små glädjemedel jag vill ha i mitt o R:s hem, när vi får det=)

Sjuklig återkomst

Fy bubblan, kul är det inte och dum ser jag ut! Förkylning och ont i ögat, det är svullet, ha, kan nästan garva åt mig själv..

Kom hem från R igår, det är såååå tråkigt nu!!! Vi har haft en sooft helg och han blev glad för min prellisent, jag fick sista exet av Swedish Posses nya skidfilm 5´o clock news, det var kul! Men jag vill inte se den, det intresset äger jag inte =) Att titta när andra åker alltså haha..fast iochförsig, den verkade rätt bra, jaja..!

Hälsoundersök. i förra veckan inför studien som jag fortfarande inte är säker på att jag är med i?? Gick väl sådär, att det alltid ska vara något, men det var ju inget farligt så jag litar på dem som kan, men hallå, när någon säger  "gör ett långtidsEKG  för ditt hjärta" , eh, blir man inte orolig då?? Jag blir det iaf, dramaqueen?? Stackars Lina fick sitta alldeles jättehungrig och vänta på mig medans jag ivrigt försökte få ner pulsen till ett acceptabelt värde , det gick inte heller bra..craap, men hon var för söt och satt snällt och väntade=) Tack!

Jag som har sett fram emot att träna med mina nya jättestudsiga skor i veckan! De är riktigt snygga dessutom=) Men jag är snart frisk, I bet ya!
Pray for wellness people!


Ugly Betty

Åh, vilket bra premiäravsnitt! Älskar redan den nya serien "Ugly Betty" ! Frän brud! Blir glad man bara ser hennes leende hehe.

Imorgon ska jag på hälsoundersökning inför studien jag & Lina ska deltaga i, ska bli skönt att kolla upp så allt är bra. Vi har bytt studie men tror det är ganska likvärdigt? Hoppas jag kan träna ikväll sedan, Lina är du på?

På Fredag åker jag till hjärtat och andas uuuuut!! Var en tuff dag igår psykiskt för mig, skönt att bara släppa ut allt och att få åka till den person jag hör hemma hos.

Nu ska jag göra mig ordning, o sen försöka somna tidigt
Tjing

Sundaysummery

 Pre-party hos Lina igår, kul, flummt, o sedan bangade jag o Lott utgång, trista typer vi 2 haha...men nää, orkade ej, men det var kul hos Lina..hehe..

Nyss hemkommen från stanen, tog en chokolatte ( yehoo, frida dricker kaffe) på Mezzo med Bea, o tog en sväng hem till henne sedan, riktigt kul att träffas igen, fick höra att om hennes beautyschool, wacked! Nu åker hon tillbaka till Sthlm och nästa gång hon är hemma är jag kanske i Sthlm så då åker vi om varandra, bummer!

Ska gå o byta om nu, träning på G med Lina!
Ny vecka, Rob på Fredag, jaa!

Surprise!

Lotta är hemma!!! Jag är så glad! Hon är hemma tills Söndag el. Måndag och jag kunde inte vara lyckligare över att  hon är välbehållen, dock lite sjuk i viss sjukdom, gah! MEN blev så glad så jag gladeligen satte mig i en kaall kalllll bil o åkte på en ishal väg till henne, inte en så stor uppoffring direkt! Saknat henne så mycket och varit orolig vissa stunder! Här har man läängtat o längtat o nu fick jag höra lite av allt hon upplevt (Kongo 5 veckor) och det var riktigt läskigt och intressant, modigt. Jag fick armband som är gjorda av orm (tror vi) och dem tyckte jag om!

GladGladGlad!


RSS 2.0