Gung-guuung

Det snurrar och har sig i huvudet mitt, har haft myyyysiga vaaarma soooliga dagar på båten med familjen! Riktigt roligt! Sovandet gick bra det också, men gudars det gungar...

Gävle var underbart roligt, snart kommer Jenk hit!!

Nu stressar Johan mig, är hemma nu och ska hämta en väska, ska iväg och köpa laddningsbara batterier, sen hem till lägenheten och paacka!!

Imorgon åker jag & Lina till KRETA!




Hotellvin i Gävle innan Karins fest!

Jenk & Karin!
 
Hejrå!

överskattad sömn

Igår dansade vi, oj som vi dansade... Vi har dock inte gått och lagt oss än... mörka ögon, mhmm..!

Frill&Link

Kastakasta

 

Jag kastade mina trotjänare! De var trasiga och tog in vatten helt enkelt.
Tough!

Terapi

Mysiga dagar, semester är bra härligt!
 Igår cyklade vi ut till Olles mammas kolonilott i Johannelund, jag, Sanna, Linnéa, Olle och Adde, 3 modiga badade och 2 fega frös =) (jag och Sanna)
På kvällen gick jag, Link & Karin ner till torget och tog en öl på Storan, med värmelamporna gassande i ansiktet, kändes som om man satt och tokpressade, vaarmt =) Kvällen slutade med att jag &Link  köpte med lite godis hem och såg filmen 
" The last kiss"! Vi pratade oss till sömns, vi har våra terapi-sessions i den här lyan, det behövs och det är så jäkla underbart att bo såhär, 6 veckor kvar typ! Sedan flyr alla i höst, kommer kännas konstigt, inte ens Fridolin är kvar, jag ska minsann också dra och det känns så bra!=) MEN det är långt kvar och det är så himla mycket kul vi har kvar här i stan! 
Om ett litet tag ska jag kila ner till stan och möta min bror & vår kusin med pojkvän, its been a while! 
Ikväll blir det middag hemma på Långa gatan med mammas mat, cant wait!
Imorgon kör vi en afterwork på BK runt 19-hugget, men innan dess ska jag sminkas på Face Sthlm, fick presentkort i julas! Fredagen tänkte vi spendera i Varamon förhoppningsvis, eller kanske Smultronstället, beror på väder!

I helgen åker jag med Linnéa upp till GÄVLE! Hon jobbar på tåget och jag passar på att hänga med OCH ta chansen att träffa världens bästa Jenny!!!!!! Ska krama skiten ur dig curly!!! Fy så kul det ska bli!
Vi är åter på söndag och är solen på glatt humör åker familjen ut med båten på måndag men Johan och jag åker tillbaka till stan på onsdagen för jag måste packa om, Lina och jag åker ju till Kreta nästa torsdag=)

Nu ska jag packa ihop mina grejer och lämna det här plejset!

Studentska

Yours truly, Frida Caroline Söderlund, ska bli studentska! I know, cant believe it either, but its true!  Jag är hur glad som helst! Fick sms av Adde i Onsdags kväll, då han skrev att antagningsbeskeden hade kommit!! Jag rusade ur duschen, dyngblöt, och loggade in på datorn och där stod det ju! Vilken stad jag väljer vet jag inte ännu för jag ligger reserv i den stad jag helst vill, men egentligen är jag lika glad för båda, jag ska se något annat än Linköping!!!
Nu ska jag bli socionom-tant ;)
 Jaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!
I kneeeeew something good would come out of all this:)

Nu har jag haft intensiva dagar, men helt underbara, mina tjejer! Inflyttningsfesten blev succé, tills det att grannen kom...MEN han var aningen skum måste jag säga, dessvärre träffar vi på honom rätt ofta, han jobbar på vårt häng-ställe! Men vi var jättenöjda och fick så sjukt fina presenter!
Idag har vi tvättat så hela lägenheten är full av kläder för vi hann inte riktigt med att tumla, vi tog en rejäl powerwalk innan Links skulle iväg och jobba, så när jag kommer hem får jag vika ihop allt, Linnéa får stryka;) Är hemma  i huset nu och vattnat blommor och snott lite grejer i skåpen, åker tillbaka snart och ikväll ska jag träffa Alexandra på torget, mys!
Har skickat iväg min taxfreebeställning till Lina, snart åååker vi!! Har gått och sniffat på Marc Jacobs "Daisy" hela våren, love it! Har gjort slut på två favoritparfymer så nu är det dags för en ny! Varvar 3, gillar olika!

Nu ska jag skriva upp mig på bostadskö, hur sjutton funkar allt det här med studentliv??!



Från festen i Fredags..




Mina tjejer!







Platå, 55án & dans på Platéns utgjorde kvällen igår, sen tog jag min fyllerist och gick hem;)
Nu är jag hemma i huset och solat till mig lite, ikväll ska jag ha hem tjejerna, sedan ska vi dansa på Platå, gudars det låter verkligen som jag är ute jämt.. men det är bara sociala biten man behöver ibland, Hellan är hemma och vi utnyttjar alla uteserveringar och danstillfällen vi får, love it!

Snart ska jag "hem" till nr 30 igen !

MacBook

I did it!! Jag börjar förstå Links Mac! Lite annorlunda men way cooler...
Tittade igenom Gotlandsbilderna på den här datorn igår, hujedamig så fula bilder det finns, cirka 99% ska aldrig få se dagsljus! Men den helgen var bland de roligaste!

Nu är Linnéa på jobbet och ringde nyss och sa att hon går av tåget vid 14.30 ist för 12, så jag tänkte ha SPA-dag, o kanske att Hellan vill komma hit ikväll? Imorgon tänkte vi dricka vin någonstans, dansa på Tors, fest här på Fre och Ia´s Gardenparty är på löööördag, en heelt okej vecka alltså! 
Igår var jag på roadtrip med mam&pap, här gäller det att utnyttja det fina ordet GRATIS, and I did=)

Nu är jag dödligt hungrig, plus att jag verkligen borde ge mig ut på en powerwalk, men jag pallar inte att gå före frukosten, tar det en annan dag =)

Jag vill att solen kommer fram, jag har semester nu och bör bli brun! Snart är jag lika vit som ett sjukhuslakan!!



Starka ord



Tack ♥

Mamma Mia!!



Galapremiär och intervjuade av Corren, filmen var helt underbar!
Halvsida i Corren är inte illa pinkat!

Bild från corren.se

Förväntan i salongen

Bland dem som kom till smygpremiären fanns Frida Söderlund, som sett fram emot att se musikal-filmen länge.

- Vi har laddat, verkligen, sa hon.

Förväntningarna var ganska högt uppskruvade när hon och kompisarna Linnéa Isaksson, Karin Karlsson och Matilda Malm klev in i salongen.

- Vi vill komma ut härifrån lyckligare, sa Linnéa Isaksson.

Hon lockades inte bara av Abba-musiken och musikalen, utan även av skåde- spelerskan Meryl Streep.

- Streep är underbar, det är en favoritskådis.


Sanning


Jag vet att det inte syns, inte alltid märks, tårar kan rinna utan att man ser, på insidan..
Varför måste jag se allting? Fel tid vid fel tillfällen...
Jag kanske borde bli spådam eller tyda magkänslor, mina har stämt alltför väl sedan Februari i år.. ändå chockas jag, igår förstod jag. Det är läskigt hur man "bara vet"...

Jag vet att man aldrig ska ångra något, jag har alltid haft den inställningen .. men det här var inte värt allt som komma skulle så jag vettesjutton ..om det inte är just det jag gör nu... ångrar det som var..tyvärr. Jag ångrar att jag gav för mycket av mig själv, litade på något jag inte var säker på, lät mig dras med...

Jag är ju en positiv nästan-alltid-glad-tjej, varför ska jag låta mig dras ned och känna såhär? Jag tänker för mycket, det vet jag, men det är såhär det går till.. jag fick ta djupa törnar som jag inte räknat med.
Den korta intensiva tiden satte djupa spår

Sommaren kommer ändock vara underbar, vi stortrivs i sommarlägenheten, den är så fin! Ikväll kommer tjejerna innan bion och imorgon ska vi fira Esse, nästa helg är det inflyttningsfest, ja en sådan har vi även om boendetiden är kortkort:)

Höst? Jag känner mig färdig i den här stan

First night

Nu har vi sovit vår första natt i lägenheten ( vi måste komma på ett bättre namn..) och jag sov som en prinsessa medan Link meddelade via en söt lapp imorse att hon sov som en dromedar  (även en fin illustration underströk detta) ! Hon gav mig den bästa madrassen o sov på skitmadrasserna.... dumbo, ikväll byter vi! Johan fick köra ut de sista grejerna igår och ta med sig Linnéa så nu är vi i lägenheten tills 1 september, med undantag för reeesor! Igår hade vi tacokväll med Sanna och imorse var det tooomt, så tyst, Linnéa började jobba 04 i natt så jag var helt alena!
Åt frukost framför tv´n, det var längesen ska jag säga!!

Handlingen igår blev dyyyr, vi vet egentligen inte vad vi köpte, jo vi köpte väldigt bra saker men ändå! Träffade Christian som är hemma på Sverige-besök! Fick höra lite om vad som händer i Santa Barbara, åh jag skulle också vilja plugga där! Sanna och jag smed dock planer igår... ska jag flytta ?

Ikväll tänkte jag att Linnéa ska få rita på min fot, gillar jag det som kommer möta mig varje dag, varje gång jag tittar ner på fossingen... ja då kör vi! Anledningen till att Linnéa får ställa upp när det är ritning på schemat är att hon är så duktig på det, när hon ritade av mig på ett stort lakan (knäppt) blev dock proportionerna lite off...he he

Idag stod det en jordgubbscheesecake i kylen när jag kom till jobbet, Annelie fyller år!

Vårt näste!

Lägenheten är sååå fin!!! Vi vill husera där längre, blir inte kul att släpa hem allt igen, förhoppningsvis bara temporärt! Vi har hållt på hela kvällen och snälla pappa har åkt fram och tillbaka, hämtat pickup på jobbet och tagit med stolar, tv och trådbackar! Vi har kommit in i vårt boende redan, sängarna bäddas imorgon och vi får vår första gäst, Sanna=) Det blir en myskväll med thé och tjejprat, sedan ska vi sova där, wiho! Första mathandlingen ska vi göra imorgon, Priso here we come, med våra listor of course...

Det här kommer bli fina veckor, många sovgäster haha (nu menar jag endast våra vänner), på Fredag tänkte vi ha en liten middag, för då ska jag, Linko, Matilda & Karin gå på bio, Mamma Mia har premiär! Hoppas vi får biljetter bara, vi har tydligen något så fint som "lokal gala" här i Linköping..ha ha
På Lördag ska jag ha föris , för ESSE kommer hem och hon ska firas i helgen, big time! Min roomie jobbar så vi får sätta upp en bild på henne så är hon med ;)

Vårt plejs!



Pappa hjälpte oss med gardinerna, eller ja, stängerna :)


RSS 2.0