Stockholm!

***
Sitter på bussen påväg till Stockholm och mina flickor! Försöker samtidigt kika på det engelska bröllopet, men uppkopplingen är väl inte den bästa...Synd!
***
På tal om bröllop, ska bli en så mysig helg, fira Hellans förlovning!
***
Hellan- future bride & jag, Karin & Linnéa - tärnorna ♥

Yankee HOME

***
Vi har fått Yankee HOME här i Helsingborg, jag köpte ett par ljus för ett tag sedan och sniffar mest hela tiden på dem:) & ikväll ska jag ta med Lojs & Em på VIPkväll just dit, dofta dofta dofta...mmm!!!

Påsken


Vi har haft en underbart mysig påsk, laddat batterier och druckit vin, massor av vin haha... Nu kickar arbetet igång med c-uppsatsen igen, hej & hå.. Men lite bilder ska jag putta in lite titt som tätt!

Fjällbacka-påsk

***
Nu far jag & Emil till Fjällis, ska bli såååååååååååååååå mysigt....Ses på Måndag!
GLAD PÅSK!!!!!!

Lovely, SJP

Min bror tycker att jag i princip är jordens fjompigaste haha.. När han ska härma mig så använder han ord som "åååh, looovely, jag bara älskar shabby chic, myyyys" osv.... Extremt underhållande med det kroppsspråk han lägger till...haha..
Så, jag skaffade mig en statementparfym ;)
***
LOVE IT, köpte den på flyget till Kap Verde, doftar himmelskt, kan det bli mer....lovely?

Capoeira

***
Dessa små liven hade jag inte träffat sedan i somras... Vi for till Toronto och när vi kom hem hade J & M flyttat till Åre & kom hem i princip samma dag som vi åkte till Kap Verde.. så det var bland det bästa med denna resa... :)
***



***
Vi var på en Bonfirekväll en bit ifrån vårt hotell, på Turtleshack som det hette... Stor eld, massa bänkar utspridda där alla satt med fötterna i sanden och myste... Åt grillat, Kap Verdiansk mat och drack....tada...Caipirinha! :)
-


***
Capoeira, det lär sig kidsen i skolan på Kap Verde, så som svenskar spelar fotboll eller innebandy.. Huuuur duktiga som helst var dessa killar och de var inte speciellt gamla...!
-

***
Malin & jag får avsluta detta inlägg, but don´t you worry... I can go on forever!

Paradiset.

***
"Come enjoy your holiday with us, the entertainment-team!
Okay that was our show for tonight, see you tomorrow! Vous voir demain! Até amanhã! ¡Hasta mañanaWir sehen uns morgen!"

Santa Maria

Jaa, nu har vi varit hemma i några dagar och jag saknar Santa Maria ... Saknar allt! Det var en helt underbar vecka med de bästa och när man har längtat såå länge efter resan så blir det lite tomt när man åter är tillbaka i Hbg haha.. När pappa fyller jämnt (6 år kvar........) blir nästa storstora-resa hihi...
**
Vi var alltså på Sal, en utav öarna bland de afrikanska Kap Verde öarna... Helt fantastiskt ställe, vi bodde på ett enormt stort hotelkomplex som erbjöd all service som finns! Att det var all inclusive passade speciellt herrarna i vår familj ypperligt..de gick bärsäkargång bland all mat haha..
Poolbaren var även den välbesökt av oss alla, himlans mysigt att sitta i poolen och sippa på en Caipirinha, min all time favorite drink nu och för alltid...Mmm!
NO STRESS är mottot på Kap Verde.. Grymt tyckte vi och levde därefter.. Man kan inte annat än att bara njuta, sola, bada, skratta, leva!
***
***
Åh det finns så mycket bilder... Vill visa allt!! Men det blir nog lite för mycket..
Vi har gjort så mycket,  bl.a. åkt runt i skumpiga Land Rovers i ett totalt ökenlandskap för att komma till helt otroliga platser, naturmagi utan dess like..
***
***
"The blue eye"
***
***
Badade i helt sjuuuukt saltiga vatten, flöt som en kork! 27 % salt..
***
Dags att framkalla lite foton, mer bilder kommer!

Cabo Verde

***
En helt underbar vecka i paradiset har vi haft... Jag vill åka tillbaka, helst direkt!!!:)
-
Kommer massa stories och tokigheter från vår resa snart!
LOVELY

Uppladdning

***
Om jag laddar? - Jag laddar!!
Vi kom till Linköping igår och idag avverkade vi staden, köpte viktiga pryttlar inför resan och magpirret är utan dess like.. Nog för att jag rest en hel del på sistone, men nu bär det ju av mot soleeeen! And I need it, very much!
-


Semeeeeeeeeeeeester!!


RSS 2.0