YOU!


Snabba cash.

Powerwalk med Maria runt vackra ån igår, kändes bra- längesen jag frekvent tog mina powerwalks, ääändring!
Efter det gick vi hem till Maria och ramlade ner i sofforna med Snabba cash på tv-rutan and I liked it, den var bra, vi har båda en liten fablesse för herr Kinnaman,..Emil kan ej förstå varför;) Själv har han en stor fablesse för en viss fröken Aniston och det skall tydligen vara självklart varför.. haha tur att vi kör med öppna kort iallafall ;)
När jag cyklade hem i mörket blev jag en liten Frida igen, blir det ibland...lite. Då fick jag ringa stora starka Emil som fick skydda mig genom telefonluren, då gick det fint♥


Idag har vi blivit belönade med "dricks" från en patient som uppskattade all hjälp h*n fått och tyckte oerhört mycket om kliniken, roligt! Så det blev lyxfika idag, mmm jordgubbar & lemoncurd-glass (kan för övrigt vara den godaste citronglassen ever..)


Foto.

Jag skulle så gärna vilja lära mig fotografera & lära mig en kameras alla funktioner.. Eftersom att jag är hyfsat teknikbefriad kanske något grundligt vore på sin plats?

Nästa år fyller jag 25 & jag har önskningar om en fin kamera...♥


Klippor



Jag och kärleken med stort K har haft underbara dagar i mitt Linköping, solen tog ledigt men det gjorde detsamma, loppisar, slott, middagar, skratt och en tur i skärgården (för mamma, pappa & Emil) gjorde allt perfekt. Kärleken har åkt hem idag, jag saknar honom redan..


Ikväll har vi haft en mysig eftermiddag/kväll ute i Borensberg hos mammys väninna med grill och vin, tillochmed fått sola lite... inte kul att vara instängd på kliniken när solen stoltserar och ger ifrån sig sådan här värme.. vill vara ute!






Ca 19 dagar kvar.. sedan blir det Fjällis, Vallegos och klippor.. can´t wait!


F hjärta C-E



Du stavas K Ä R L E K . . .


Fy för rixFM

Fy föööööör, jag är såå trött på "Rix FM som sänder live från Stortorget i Malmö", guuud vilket tjat...blää!!

Nu slutar jag snart & jag är supersugen på ostbågar..haha, mmmmm, vädret är inte superkul här i Linköping så jag hoppar planerna på Berg ikväll, burr!

Imorn kommer världens finaste kille till mig!!


Badspel.



Såg dessa bilder på SpiceGirls-Geri med kille & det är såhär man ska göra när man är i plurret, tycker jag!
När jag & Emil var i Berg slängdes jag hit och dit och for från hans axlar ner i vattnet, gapskrattandes så kallsuparna var ett faktum... =) Haha..


Butikstorsdag


4e dagen på JUVA idag och nu kör jag solo, går väldigt bra och jag säljer på rätt duktigt måste jag säga. Kunderna är verkligen supergulliga, glada och shoppingsugna, det gillar vi =)

Maria kom hit efter stängning igår och efter att butiken var låst & larmad gick vi till Mokka och komponerade vår egna sallad och satt ute i några timmar, riktigt fin sommarkväll, tog en prommis nere vid ån och det blev bestämt att vi åker ut ett gäng till Berg på fredag och käkar & spelar äventyrsgolfen..haha hur ska det gå..!?

Idag ska jag träffa Elina, äntligen! Ska bli toppen, kanske ett glas vin sitter fint?


Butiksjobb.


Då har jag för första gången i hela mitt jobbat i butik!

Jag har aldrig hanterat en kassa förut men det gick braa, det var roligt! Amanda och Frida som jag jobbar med är otroligt gulliga, de går stylistprogrammet på Ljunkan här i Linköping och har varit Sulis praktikanter under terminen och nu hjälper de till i butiken på lediga stunder, som denna vecka, med mig! Vi sålde bra och det var många som ville ha hjälp med matchning och smakråd, älskar sån´t så där gick jag all in..!

Jag går runt i butiken som en levande reklamdocka iochmed att jag i princip har hela butikens kläder i min garderob haha, i höst får moster min skeppa till Kanada..oh yes.

Sitter & lyssnar på Rasmus Seebach & fastnar ideligen för nya låtar, och danskan..=)
Om Christine & Kihla får som de vill flyttar Fridolin och Emil sina jobb till Köpenhamn om några år.. och det skulle inte vara fy skam, would it? Jag älskar mycket med Danmark, inte minst stil&färg&inredning då Danmark äger hela den biten, iallafall när det kommer till mig, jag har fallit totalt för det..!

Denna vecka blir toppen!

AIRCANADA


JAAAA, äntligen har vi lyckats sätta oss alla 3 och boka våra biljetter till Kanada, inte blev det överdyrt heller!


Vi lyfter från Kastrup 4 september och är tillbaka, efter praktik och lite resande, 20 januari =)

Fy farao vad jag längtar till Toronto!!

Detta firar vi med rödvin & karameller!

Kärleken




1 vecka kvar, snart kommer du hit, hit till mig ♥
& får mig att känna mig sådär som bara du kan, min sanslöst fina prins!


MP <3




Vi saknade dej Linnéa!!


Sommarfilmis


Denna vecka huserar mamma o pappa i min&Emils lägenhet, leaving me alone in the house, with the flowers! Men nu är lägenheten lite ompysslad och det känns bra=)
Jag jobbar och står i, upp 06 varje morgon kanske inte alltid varit min melodi, men det funkar!

Igår cyklade jag hem till Matildus efter jobbet & en liten lektion i hur kassan fungerar hos Ursula, där jag jobbar nästa vecka! Jag o M fixade ihop supergodaste kycklingsalladen och sen ramlade vi ner i soffan framför Stockholm Boogie, ibland får jag dille på filmer och blir sådär supersugen på att se en viss film, I like it! Sara joinade och vi hade en mysiskväll!


I helgen ska vi bada, oj vad vi ska bada! Sara visste om något avskilt ställe med lite klippor, så det blir lite ta-med-mat & tidningar, sen pressa hela dagen l å å å n g ..yes!


Ljusigt värre..



Frida har pysslat!

Det blev succé med mina ljusstakar =)
Mamma fick dessa 2 och moster fick en likadan med texten " Boutique JUVA "

Gillar att de passar jäkligt bra här hemma!


Love for ballerina



It´s called... LOVE!


Nuxe

 

 

 



Jiippieeee:) Tack Åsa!!!


Stockholmia



En mörk & en ljus, tillsammans blir det succé!



Mat & rosé, mmm överkonsumtion, lovely!



Ladies, my ladies!





Skratt, minnen, tokigheter, skvaller, dans, helgen fick med allt!
Tyvärr tog jag inte mycket kort men vi ska snart samla ihop allt vi har :)

Hela lördagen tillbringade vi ute på Fjäderholmarna, vi somnade nog alla en stund på klipporna, hur härligt som helst... Stockholms skärgård är fiiiiin!

LOVE YOU GIRLS!


MP

STOCKHOLM MED MP, vår egen elit!

 
Fre-Sön är det bara vi som gäller <3

& vi är övergalet glada att Lottis stannar med oss i helgen!




Haha lite gamla bilder men Mp it is :)

Dags för en större "gruppbild" kanske? Haha..


Skodon.

Hösten är räddad! Dessa fantastiska kängor skall användas hela hösta! De kommer från mosters butik och jag fick dem när jag fyllde =) De är heeelt slutsålda nu, riktigt poppis & Maria köpte det sista paret!

Älskar dem!!


H20


Jag är extremt dålig på att dricka vatten, en av de sämsta någonsin skulle jag kunna tippa.. ÄNDRING! Nu har jag varit ute på en powerwalk & sitter här med en stooor tillbringare med vatten, is & jordgubbar, här ska drickas..!

Premiär för mina nya handledsvikter, det känns i armarna efteråt... =)


Summerheat


Efter att ha bränt mig un peu ute i Viggeby igår så bestämde jag & Maria oss för att ta en liten tur på staden idag istället, jag skulle fixa lite nagellack & solkräm (jaa nuuuu börjar jag med det, dumma dumma Frida). Sedan skulle jag fixa lite med hemligheterna, kan inte säga mer eftersom de 2 personer som skall få dessa läser bloggen min flitigt..;)

Nu är jag hemma igen & har fått reda på via 3 att mitt internetabonnemang sträcker sig till december, aint that great, får jag ändå betala för det i Kanada, där det inte ens kommer att användas! Nää gillar jag inte alls faktiskt..men pappa ville låna det nu i sommar till datorn på båten så lite kommer lösa sig iallafall :)



Kan detta vara världens sötaste flytväst-hund?
Jaaaa det kan det & det är det, fina Valle-gos♥
När jag, Emil, Ludde och Rebecka skulle ut med båten var Valle så dutti så ..=)

Vänner.

Mmm, lediga härliga dagar..!
I lördags hade jag, Hellan, Linnea, Chris och Pelle en riktigt härlig afton hos Hellan med Pimms och firande av oss 2, jag fick så otroligt fina örhängen som jag ska ha varje dag från och med nu och en sjaaaaal that I looove! Jag köpte en Mateus-skål till min fina Hellan, så kul att ge bort sånt man själv älskar!
Sen följde en rätt vild kväll på Ågatan innan det var dags för hemgång, mycket vänner ute, det gillar jag! 


Idag har vi firat Hellan på riktigt, för idag är hennes riktiga dag, så jag, Hellan och Robert tog Stålebros bil till Söderköping och efter många om och men (tänker ej dra bil-storyn här men med mig som förare kan allt hända..;) ) Vi åt jordens godaste glass och Liiiiiina och hennes underbara raring till hund kom förbi, saknad! Vi promenerade runt lite i Söderköping, vackert! Fin dag med fina vännor..

Nu ska jag mat-däcka lite efter stormiddagen med lax, färskpotatis i ugn (tack Luddes mamma), jordgubbar och skogsbärsglass...mmm!

Imooon blir det solhäng med Maria, ut på landet och sola&bada rumpan av oss! Can´t wait!

Hellan 24 åår



Idag firar vi Hellan i Söderköping på Smultronstället ♥
Hurra hurra för världens bästa vän ida´!


Love


Lekstuga


Mamma & Pappa har fått nya grannar, en barnfamilj med 2 söta småtjejer! Elin, den äldsta, håller precis på att få sin lekstuga klar, det har hamrats och spikats dagarna långa! Detta är såååååå nostalgiskt och för tankarna tillbaka till min fina fina lekstuga! Den var så söt, många roliga minnen från mitt egna lilla hus :)

Åh!

 lånad bild!


Natteravn

Ibland försvinner jag, ibland kommer jag tillbaka! Jag och Emil har haft underbara dagar här i Linköping... Badat i Berg, golfat i Valla, ätit på mysiga Sangrias uteservering med släkten, botaniserat i mosters butik (ÅTERIGEN ska jag säga det, jag har världens snällaste moster & jag älskar mina nya skatter! Speciellt ett midnattsblå klänning som jag ha när lill-moster fyller 18 ♥, snart ska jag jobba på JUVA, tjoho!)
Igår var vi på bio med Jacob, Johan & Malin, mys, såg Beck..krimfreaks är vi allihopa haha..Se den!

Oh jag önskar jag hade lite bilder att visa, såg att lite kommit upp på fejjan, Rebecka, Cajsa och Ida är duktiga som lägger upp..haha, men Emil har väldigt fina bilder som vi tagit med hans kamera och mobil, så snart snart snart..

Midsommar var som sagt otroligt lyckat..höll på hela dagen, slutade med brakfest och dans in på småtimmarna, jag, Emil, Martin & Simona avslutade med en vinare på klipporna med hyllningar till kärleken, solnedgångar, uppgångar, NewYears in New Ýork (jaaa!!) och allt mellan himmel och jord...

2 glada midsommarbilder iallafall, otroligt lyckad fest! (lånar bilder från Cajsa tills Ida skickar sina hihi)




Vi ses!


RSS 2.0