All this for 2 months?

Lampor, djupa tallrikar, toagrejer, bestick, sängar, duschdraperi, hyllor (?), TV, handdukar, glas, kläder kläder kläder...


Det här är bra roligt..
Haha... jag får krupp!! Lina var här för ett tag sedan och sa bara "OJ! när hon såg min överbelamrade övervåning...
Vart kom snilleblixten att ta med hela mitt rum ifrån?! För fan, jag ska bara gästspela i stan i 2 månader, sedan ska allt hem igen...  Ringde Linko nyss, lugn som en filbunke, jag springer runt som en tok , imorgon blir vi sambos!! Tror jag får ta dit övermycket och sedan ta hem igen..men vi börjar med det vi vet att vi behöver, typ matgrejer och kläder, samt lampor! Vi ska ta 2 stolar härifrån och 2 från Linnéa, samt bord! Sedan hon bodde på Gotland har hon så mycket bra saker,hon har Ikea-kit till köket t.e.x, jag har en inredningsbutik typ.. haha..jag har också allt man kan behöva, bestick och tallrikar, glas och allt sådant men ingen idé o köra dubbelt! Vi har bestämt lite vad var och en ska bidra med typ, jag ska sno Johans TV, vi tar hennes stereo osv...och hennes Mac :)
Vi har för övrigt typ 20 Filippa K muggar eftersom båda samlar på dem, så kom gärna förbi på kaffe;)


Nu kör vi bebe!

Spontanitet


 





Blev en riktig helkväll med början på Storan och slutade med drinkar på Platå
Fick även ta en sväng till Norrköping då lillebror, efter att ha hämtat oss, skulle hämta Malin och hennes kompis i Norpan!
 Jag var ett mycket uppskattat inslag i bilen, speciellt när jag sjöng... :)


Cupcakes



SÅ goda, från kokboken " Leila bakar"


 
Mamma fixar frosting


Beskriver de olika sorterna för farfar, kusin & faster!



TACK !
Frågade lite försiktigt vad farfar tycker om tatueringar,  fick ju faktiskt en peng...:)



Kalajs


Idag blir det litet kalas för mig, med släkten! Mamma har gjort såå fina cupcakes, ni ska få se sedan, very pretty! Ikväll blir det spontankväll för mig & Karin, vi börjar på en uteservering och sedan får vi se vad som händer och sker..!
Igår dissade jag en filmkväll men nappade på Karins förslag om en powerprommis, var hemma runt 23 efter en låååång tur, vi tog oss in till stan och där vände vi! Känns i benen idag må jag säga..



Det här kortet är ifrån förra året, när jag och mamma firade födelsedagar, tycker den är så söt för Farfar och Malin gör samma min med munnen....=) Jag skulle fylla 21 men ser ut som 14!

Happy Saturday!

Keep it up!





Igår bokade jag och LinaKina vår resa till Kreta!!!
Platanias here we come !!

24 -31 juli, lääängtar! Vår första riktiga resa som 17årigt par;)

Some magic



SÅÅÅ kul!

Lotta & jag... utanför Yngves, titta!





En blåsig men härlig dag på havet idag



Gjorde ingen besviken, gick och lade mig och sov i båten, ganska omgående..:)



Pappas keps fick bada..
  UPPFISKAD!







Shop...til´ you drop!

Slutade tidigt idag, gick en sväng på stan, målet var att köpa underkläder och det fann jag! Ett knallrosa nagellack fick följa med också, har sett det på tjejerna och det är så snyggt, vill prova !

Sen har jag lite bilder på det jag köpte!





Hänger på jeansshorts-trenden, H&M hade snygga!
Älskar randigt, Tjugosjunollsju kommer min tröja ifrån!



Vita jeans från TIGER och skjorta med megarabatt från H&M, tack Alex!

Nu håller vi alla tummarna för att jag inte sätter mig i nåt, t.ex. en nyoljad parkbänk eller så, jag och vitt går inte riktigt ihop, eller så är jag bara jävligt klantig?

Ikväll ska vi ha kuul, fick hem mina svarta och turkosa kilklackar från H&M, blir lite längre, wiho! Kanske kör på dem turkosa, cool färg var det!



Ängel







Without even knowing it, your guardian angel accompanies you every step of your life's journey - really quite a comforting thought when you stop to think. Here is a constant reminder of your invisible companion: a silver angel on a silver chain, set with pearls.


Dance the night away

Vart är alla ? Jag är ensam i sterilen, not much action going on here... Alla är borta!
Passar på att skriva lite då =)

Ikväll ska vi ut o dansa, skaka rumpa! Lotta är en Torsdags-fantast, i gymnasiet tjatades det om att jag skulle med ut men fåntratt-frida vågade inte, eftersom det var skola dagen efter o jag skulle aldrig orka upp!
Men nu när jag jobbar glömde jag nog den tanken, vi har varit ute många Tors, vissa Fredagar har blivit lidande men det är så jäkla roligt! MEN imorgon är jag faktiskt LEDIG, så ikväll kan jag koppla av ännu mer! Lotta däremot har körlektion snortidigt imorgon, men det löser sig! :) Får se hur många vi blir ikväll!
Imorgon ska vi åka ut med båten, blir det regnväder ska jag bara ligga och mysa i fören med alla kuddar och plädar vi har, mmm!! Johan ska lära sig köra själv... jag brukar få köra cirka 5 minuter...kanske, om de är snälla...


Snart fika o jag har varit snäll och köpt bröd till alla!


Marlene 21 år!



GRATTIS PÅ 21-årsdagen sötaste Mallan !!!



Gotta´ see ya soon!! Flytta hit!!

Önskesyster



Syster liten, ditt nya liv i vuxenvärlden har startat, wonders will happen´!
Jag är såå glad för din skull!

Saknar dig!



Tanter på Gekås sommaren 2005:)

Ladylike




Whenever I feel my emotions getting the best of me, I simply picture an empty box and I take whatever I'm feeling and put that in the box. And then, I picture myself putting the box away in a big, empty closet and closing the door. Then, if I have time, I go back and open the box and deal with the emotion, in private, like a lady.



-Bree,
 ..tänk om alla kunde vara så disciplinerade..
Vad skönt det vore att lägga bort känslor och sedan välja om man har tid eller inte att deala med dem..


S A T C

Bästa tjejhelgen har jag haft! Efter midsommar med alla töser så fick jag o Lottis äntligen vår efterlängtade "bara-vi-helg" !! Vi åkte in till stan och försökte få hem cykeln men pantskallarna som snodde den har bara förstört låset och sen gett upp.. så imorgon ska pappa hämta hem den med bilen, o laga ekrar!


Blev en powerwalk hem igen och vi åkte förbi affären och köpte på oss massa gott, på menyn stod mozzarella/tomat tallrik och ..pannkakor! Vi funkar lite såhär, skiter i vad som passar ihop eller inte! Det här ville vi ha så medans Lotta stekte pannkisar dukade jag fram bär, banan, nutella och gjorde italienska tallriken! Vi njöööt !



 



Vi klädde oss liiite finare och cyklade ner till stan, för att mötas av ett TOMT torg, endast Magnolia var öppet, men det var knappt med folk! Vi bestämde oss för filmkväll så 2 filmer och en godispåse senare var vi redo att kasta in handduken för kvällen... Lotta somnade faktiskt inte ifrån mig denna gång, men jag hörde att ögon och öron stängt av så jag var snabb med att säga G´natt medans jag kunde!! =)

Idag har vi degidegat, med undantag för en blåsig färd ner till stan för att lämna tillbaka hyrfilmerna och köpa biljetter till kvällsbion vi bestämde oss för att gå på! På vägen ner till stan möts man av denna underbara text, jag hoppas den alltid finns där....


(Kameran har fått fnatt, kika datumet)


Nu är jag hemma från bion och det var såklart Sex and the city- filmen vi såg, helt UNDERBAR, skrattade& grät, älskade den, den innehöll så mycket och efter filmen var vi som förtrollade..


I heart you!



Skulle jag börja med det här " dagens outfit" skulle jag få så in i h-vete med gliringar från mina vänner haha. Annars är det ju rätt kul att ta kort på en skitig spegel, right ?

♥ 

Midsommar- swedish way!

 Påväg ut till Malmslätt, jordens omväg lyckades vi ta!

 Hedvig, Maria, Sofia & jag tog skydd under grillningen..

Men Sara skötte det finfint!


 Midsommarmiddag!


 Kubb, såklaaart, med en herrans massa fusk haha

 Myskväll!!

 

We can dance, we can boogie all night!


GALEN cykeltur in till stan, där jag faktiskt hittade farmors stulna cykel! Måste åka ner snart och se om den står kvar, kunde inte hämta den i natt när jag fann den, hoppas den är kvar!

TACK för igår, hur jäkla kul som helst!



Midsommar!



Midsummer- the american way 2007
Min värdfamilj tyckte att det var jättekul att fira midsommar, vi plockade blommor, eller kvastar som Hannah´s..haha
Sedan försökte vi fixa en svensk midsommarmiddag, vi sjöng sånger och åt jordgubbar!
Vi kapade tjejernas massiva blombuketter lite och sedan la vi dem under kudden..!
Nästa morgon kom en lapp under min dörr från Hannah..

" FRIDA, IT´S TRUE, IT WORKED!!!! I DID dream about Jason"






Grattis världens bästa Adrian på 22årsdagen!!

Ledigt!

Ledigt i några dagar, hääärligt!! Jobbade halvdag idag, sedan gick vi alla ut och käkade lunch tillsammans på Gula Huset, riktigt mysigt, gjorde stan med mamma innan jag gick på en fotvårdsbehandling/pedikyr! Jag fick presentkort när jag fyllde, så nu är fossingarna så fina så.. Men att jobba med fötter, ueck!

Kommit hem från min samboka för ett tag sedan, att ta bilen dit är extrem lathet men det är det färdmedlet jag har nu, eftersom cykeln är stuuulen!! Att det regnar gjorde ej saken lättare, jag tog bilen, punkt!
Vi har nästan allt vi behöver inför lghten nu, töntar som vi är satt vi med våra listor, vi älskar listor, men kom fram till att vi som sagt har allt som behövs, 1 juli, hurry hurry!
Fasen så skoj vi ska ha!
Nu far mitt lilla gull till Italien i 9 dgr, när hon kommer åter är det inte långt kvar!

Midsommar imorgon, blir mys, mamma & pappa ska till skärgården men jag stannar hemma och blir vädret någorlunda fint så åker jag o Matilda ner till Trädgårdsföreningen ( vi är de enda som inte jobbar!) och på kvällen blir det kubb på landet tror jag!
Det visar sig imorgon om inte annat!



Akta dig för alla italienare!

M U C K



Grattis till MUCK lillebror! Eller, en " längre ledighet i försvaret "
Good job!

Espresso House

ÄNTLIGEN ! Får börja träffa mina vänner igen, utan att smitta ner dem:) Idag svassade jag o Matilda runt på stan, vi hängde lite inne hos Lollo på Face, fixade mina ögonbryn o bokade en sminkning! Jag fick presentkort i julas och tänkte utnyttja det nu, 17 juli tror jag det blev, vill hitta på något den kvällen så kolla era kalendrar! Vi sprang runt lite på stan, jag köpte nya jeans o några diadem, alltid bra att ha!  När hungern kickade in bestämde vi oss för att testa det nya fiket i stan, eller ja, kedjan som nu även nått Lkpg, Espresso House! Vi tog varsin sallad och de är supergoda, apelsinjuicen var även den perfekt, så gå dit!
 Jag fick en sååå söt present av Matilda, hon hade väntat på att den skulle komma för hon hade beställt den, idag fick jag den! En spegelmun! Jag tror ni som känner mig kan lista ut varför jag fick en spegel-nyckelring..? =) Den är såå fin och jag ska genast sätta den på knippan, lifesaver! Klockrent!

När vi tog en sista tur på stan så slank vi in på MarieP, jag hittade bruna söta öppen-i-tån-skor och killen i kassan informerar mig om att det är 2 för 1, okeeeej got it, blev ett par bruna sandaler också, what a catch! Matilda tipsade om gelkuddar att lägga som stöd för trampdynan i höga skor, så jag köpte sådana o ska testa dem, skönt att slippa det onda efter en låång kväll på dansgolvet!


Imorgon är det fotboll med tjejerna på Storan som gäller!

Elin & David 22 år!!




Grattiiiiiiiiiiis beijbe!!!!




Å du med snygging, graaattis David!!!!


Not one to argue

Mamma funderar på sin 50årsdag.. hon vill inte vara hemma, pappa hade en stoor fest och då fick hon tanken att rymma på sin egen halvvägstillhundra-dag. Hon vill till Florida! WHO I am to argue ??
Okej det är 3 år kvar men önsketänkande är jag inte sen att försätta mig i omgående.
Åker MER än gärna tillbaka!





Mycket färger och man träffar mycket nytt folk!




Back to reality

Nu har jag varit sjuk länge, jag är inte hundra tillbaka på banan än, men lite förkylning ska väl alla klara av att jobba med! Febern och yrseln är borta och jag är mycket piggare!! Jag har dock, under veckan, lyckats ägna allt för många stunder åt att tänka.. främst då på sådant jag kommit en bit ifrån men som nu är ikapp mig...

Det är bara att deala med det, imorgon är en ny vecka, får snora och hosta lite, men det är bara en kortvecka, skönt!

Greengate


Never to sick to shop, right?
What else I am supposed to do?

Jag hade fel angående min diagnos, det var inte halsfluss som jag misstänkte skulle bryta ut som fick läkaren att, med tanke på att jag haft halsfluss så många ggr, ge mig Tikacillin... Nej det blev influensa istället, allt mitt hopp om en kry helg är ute, jag får ej gå utanför dörren och den ordern är jag helt inställd på att fullfölja...

Have fun ya´ll!

Forget me not- förgätmigej




När Elin var här fick jag den här söta burken av henne! De säljs på Designtorget och man ska bara vattna lite och det kommer bli en superfin blomma, en förgätmigej.

Nu har jag vattnat och ska ställa den i solljus, så får vi se vad som händer=)





Denna sköna bok fick jag när jag fyllde, det är så fina bilder och inspirerande text, en riktig tjejbok! Älskar att den kom som i en liten shoppingbag :) Kul att bara ha framme, den gör sig rätt bra, eller hur?


Åh, förresten, igår skrev jag o Linnéa på kontrakt, nu blir vi sommarsambos i en superfräsch 2a!! Jippiie!!

Fräsch


(Bild från USA, vi har ej heltäckningsmattor hemma:)

UNGEFÄR så här fräsch känner jag mig.. Håret är ett rufs efter att ha sovit i vad som känns som ett helt dygn. Kämpade tappert med att se matchen igår men somnade i soffan efter kanske 25 minuter, men pappa "kommentatorn" gjorde att jag vaknade till och fattade vissa fragment av matchen! De vann ju!!!:) Nästa match vill jag stå på benen och skrika för full hals med. Men mina hostningar är ju rätt grova så kanske kan stappla in på en bar och vara en av karlarna iaf?

Hela jag känns uttorkad men ska försöka göra mig anständig och klä på mig, ska ju ner till stan sedan! Blåser det lika mycket idag? Jag tar på mig största solglajjerna och trotsar vädret, å alla slipper se mina svullna påsiga ögon!
Fan vad synd det är om mig. Ibland.

Here we go again..

..blä. Jag är sjuk. Precis hemkommen från Vårdcentralen i Ekholmen och visst fan har jag åkt på halsfluss igen, jag har feber, rösten totalvägrar och jag har torrhosta och uppsvälld hals! Minst 1 gång per år ska jag tydligen dras med denna åkomma..it sucks. Hade det senast i Juli tror jag, fick superstark medicin då, har t o m kvar pillerburken, skulle tagit med den idag haha, " Den här medicinen fick jag i USA och blev frisk på stört, har ni den? "

Det passar inte just nu, att vara sjuk! Ikväll skulle jag sett matchen med tjejerna hemma hos Maria, men iof pappa kan duga som sällskap=) Vi får lida ihop, för han har också ont i halsen sa han när han hämtade mig förut, hurra!
Imorgon skulle jag hinkat vin med Elena & Lottis, men vi får nog flytta fram det en vecka, tänker inte smitta dem! Får stryka planerna denna vecka ( ujuj Frida, hur ska detta gå, du lever ju i din röda kalender..)

Nää, men jag såg en godispåse ligga där nere ( vad hade jag som nyårslöfte nu igen?? Totalt glömt bort det..)
80-tals film o mysbraller, make the most out of it!
Hatar att vara sjuk, det är tråkigt att vara hemma.. fast imorgon måste jag ändå smita ner till stan 13.30...=) Det är en hemlis, men jag ska bli sambo! Sommarsambo!

MEN ÅH, fick ju present på lådan idag! En barndomskompis hade köpt ett jättefint grattiskort och i det låg såå söta örhängen, passade ganska perfekt idag! TACK Linda!



Visst vill ni se lite fler kalaskort? =)





Kalas


Apan som Jocke fick av mig & Johan var finast, eller hur? :)


Utspring från mammas gamla skola!


Kusiner är vi allihopa


Min söta kusin Matilda, mamma, jag och min bakdel som fick en egen presentation här..


Sandbergs nyaste tillskott, sötaste Nisse!



Självaste studenten, Joacim! Graaattis

Igår hade jag kalas, det blev hur lyckat som helst, kubbturnering, rosévin, dans och massor snygga glada vänner! Presenter fick jag också! Hängmatta ( tack Norman=) Örhängen (Tack Lottis), Sängkläder ( Tack måånga) Blomster ( tack Viktor & Markus!) och ett presentkort där alla skrivit på sina namn, och det stod att efter en långpromenad ska vi äta frukost tillsammans på Scandic, hur jäkla mysigt som helst, bästa vänner!

Vaknade hos Matilda imorse med ett ajajaj i bakhuvudet, jag ramlade ner från en stol igår, jag hade  tydligen varit del av ett akrobatiskt försök. Detta resulterade alltså i att jag slog i huvudet när jag for ner på utedäcket, starkt jobbat! Kände inte vidare värst mycket just då ( hmm..), men imorse pangade det rätt rejält. Pangade desto mer när jag insåg att min cykel blivit stulen, crap! Men den kanske kommer fram, vi får se, kan vara flyttad med haha..
MEN, det slår aldrig fel när jag & Matilda dansar, vi är en duo som funkar! Vi svepte en drink, sen stod vi på dansgolvet tills de stängde! Då åt vi bantingsmat på Hakepi innan vi gick hem! Kände hur riktigt smal jag blev av maten!

Åkte ner till Johannelund när städningen var klar här hemma idag, Karin & jag köpte pastasallad och många flaskor vatten och låg och solade, sänkte ner hela mig i spat också, behövdes. Fick ligga lite på sidan sedan, den där himla bulan i skallen gör sig påmind over and over..

TACK för igår!




TACK

Taaaaaaack för alla gratulationer!!! Blir pank om jag svarar på alla sms så jag hoppas några av er läser bloggen!
Men ni är väldigt poetiska mina vänner hihi.. Tack för alla sms, ringningar, mejl och ansiktsbokande=)

Vi har haft full fart i Västerås, varit tokunderbart, blev firad imorse och fick presenter, vääldigt fina prellisenter, så jag är såå nöjd, solat och badat vid vattnet hela dagen, vädret var äntligen på min sida, brukar ju annars komma en skur när jag fyller år! Kan visa lite bilder i bloggen snart, från studentfirandet!

Imorgon ska vi ut och dansa, vi ses!




En väldigt glad 22 -åring!!

Student

GRATTIS TILL STUDENTEN JOACIM OCH MIKAELA!!

Imorgon tar min kusin Jocke studenten och även lilsis´ i Stenungsund springer ut imorgon!
Vi åker till Västerås imorgon bitti för att se utspring och träffa släkten. På kvällen ska jag o Johan ut, eller sätta oss någonstans iaf, kan bli riktigt roligt!
På Fredag fyller jag ju ååår och jag har hört rykten om vindsurfing?

Måste ju minnas lite, studenten 2005- Sp3a Katedralskolan






Middag på "Storan"


3 generationer, mamma, jag & morfar

Luv ya!










Katedral- Stadens diamant!!


Vi ses på Lördag, då är det födelsedagsfirande!

Frisör




 


Mitt uppdrag var att skala skallen på lillebror soldat, jag tycker jag var rätt bra faktiskt, men mamma blir så ledsen när männen här hemma skalar av sig allt hår, stackarn!

Steps





Sötaste små "steps" jag skådat, måste köpa upp mig på några till, köpt 2 par men det duger inte!

Enigma



Enigma- Sadeness

Kommer aldrig tröttna på denna låt, tror t o m jag & Emma hade med den på vår avslappning när vi hade kört fullt ös med våra danselever, den är magisk på något vis.

Love it.

1 år sedan

Time flies... 2 juni 2007 satt jag på ett plan på väg till New York den här tiden,  spänd och nyfiken inför en annorlunda sommar. 1 helt år sedan, känns rätt knäppt. Även idag tar jag tag i det jag lärde mig om mig själv och inser att jag fixar det mesta och jag gillar den känslan. Att åka iväg till ett främmande land, helt ensam, utan några garantier var det bästa jag gjort för mig själv.  Att vara fast på NY´s största flygplats när planet blev inställt och bara lösa det, irra bort sig i bil i en främmande stat, fixa ett bankkonto med dubbla kort, ta hand om två (ibland obstinata) tonåringar, lära en liten tjej att cykla och simma, köra på en 6-filig körbana, lösa konflikter med snabba tankar på engelska, hitta vänner för livet..
..det trodde jag nog inte när jag åkte..

Men man fixar nog det mesta när det gäller, man är bättre än man tror.  Det är vi.




Representing Sweden på AuPairskolan- Thérese & jag förklarar Midsommar och sedan drog vi igång Små grodorna ..succé!

What on earth!!



Underbart är kort men det var helt underbart att ha dig här!!


Elin förstod inte vårt smsbiljett-system =) Frida fixar!





Kvällen♥




Årets första dopp & årets första kubbturnering har också avklarats=)


RSS 2.0