TACK ALLA!!!


 Malle, Christine, Niklas, Nina & jag!


Malle!


Johan & Fredrik


 Christine, Nina, Tiff & jag!


Ludde!


Emelie, Admir, Nina, Bibi, Elin & Emelie!


Olle & Nina!


Nya paret :) Johanna & Adde


Niklas, Jakob, Emil & Admir


Toffe & Jakob


Patrik, Elin, Emelie & Sofia!


Haha...


Finaste tjejerna Lojs, Tiff, Emelie & Malin!


Adde!


Djupt samtal? Jakob och Admir
(lägg märke till de stora vita ljusstakarna vi fick av Nina & Admir, amazing)


Philip & Johan


Joanna & Annelie!

Lånat bilder från Tiff!

Inflyttningsfesten var sjukt lyckad, vi blev fööör bortskämda med hur fina inflyttningsprellisenter som helst, var nära tårar flera gånger haha.. Vi fick in alla 30 utan problem och vi hade det så bra som man kan ha det! Emil drog fram gitarren innan vi skulle till Villan och lite skön allsång flödade!

Helt underbart att ha alla samlade!!!


Inflyttningsfest

IKVÄLL smäller det, ikväll är  FREMILS INFLYTTNINGSFEST & det ska bli så jäkla roligt, har pyntat lägenheten lite och lagt silver/guld stjärnor lite överallt :) Ska klippa mig efter skolan och de kommer med andra ord fixa håret, yeees!

I e.m kommer Anna& Niklas in från Lund & Christine ifrån Kphn, tjoho! Sedan börjar folk droppa in runt 19hugget ikväll! Vi har en fulll dag innan, tvättar för fulla muggar nu, samtidigt som vi kollar hockeyn, ska dammsuga och sätta upp lappar i huset, så ingen blir arg! Sedan skola i 7 (!!!) timmar... blir att ladda konstant idag!

Let´s hit it!


H2O


Jag suger på att dricka vatten regelbundet... har haft huvudvärk i dagarna 3 och jag tror det beror på vattenbrist, skitsämst rent ut sagt, måste ändra på detta!

Har varit på Grands Coffee nu i em/kväll med min fantastiska Nina, saknat henne. Hon är beundransvärd och en otroligt fin vän, vi drack thé, bläddrade tidningar och pladdrade i mysiga timmar!

På torsdag är festen, vår inflyttningsfest, uppskattat antal är runt 30 stycken haha.. så det kommer bli superkul!! Sedan ska vi dansa!


Här är lite bilder från min och Ursulas trip till Köpenhamn fashion week, lite sent but still!



Favoriten! (vi har alltid kallat varann för det, =) ) på Gallery



Jag, går igenom kartan över alla "utställare" & viktigaste märkena!
(Här drack jag minsann vatten iallafall)



Ni fattar varför vi behövde karta och struktur va?;)



Här ägde Bruuns Bazaars catwalk rum! Rådhuset i Kph



Fick inte jättebra bilder direkt, detta är med mobilen, glömde kameran :(

Men loooovely var det!


NIKE

Hemkommen från Nautilus, simmat med Em..sååå skönt! Har ätit och slösurfat, mest kollat in nya träningskläder, vill sååå gärna ha lite nytt i träningshallarna :)
Eftersom min pojkvän är totalt Nikefrälst efter att jobbat som footwearcoach för Nike i många år så har jag inte något annat val än att välja Nike numera haha.. & de gör himla snygga grejer, kan jag inte få fylla år..ja, typ imon istället för i Juni?

Dessa plagg skulle jag vilja svettas i!




Träning


Efter en dum dag blev det bättre, avslutades med skratt. Nu måste jag träna, få ur mig allt...!
Först skall Johan & Adde hjälpa mig med hantlarna, får en känsla av de gillar att visa sig lite duktiga där haha, vi ska vara i Nautans testosterongym... Sedan vid 19 börjar mitt spinningpass jag nyss bokade in mig på, var för trött för träningen igår så nu blir det styrka/spinn idag, simning imon med Em OCH challenge90 med Malle på onsdag, 45 min power + 45 min spinning...ska bli skitkul!

Nej nu ska jag sticka! Puss


Morgonmuffins

Tillbaka efter en magiskt mysig helg med Emil, Malle, Ludde, och  så Lojsan första kvällen! Har haft det sjuukt avslappnat och roligt, vann minsann lite spel också ;)
Snart igen, hoppas jag på & det är vi nog rätt eniga om!
Gudmor blev jag också, till en av Malins katter, Manne, goskatten!


Nu är det snart sovtajm och imorgon funderar jag på att baka basilika / parmesan morgonmuffins, låter himlans gott!



Superhelg!

Hej alla fina!

Igår åkte jag, Malle & Emil ut till Ikea och köpte bokhyllor och smågrejer, jordens vackraste kuddar på Indiska bl.a.... underbart, nytt soffbord också, mycket större! Ska snart visa bilder, får väl mms:a pappa och mamma innan de dör av nyfikenhet ;)

På kvällen gick jag bort till Malle och dit kom även Jojjo & Lojs,  vi myste, åt kladdis och tittade gamla foton från Malles förr, innan vi gick ner till Villan och dansade av oss lite, mycket roligt! Vi följde Jojjo hem innan jag och Malle pulsade hem till söder, denna snö kommer aldrig försvinna......................

Nu ska jag packa iordning lite inför helgen, ska hem till Ludde på spelkväll och stanna över natten, ska vara vaken tills jag vinner åtminstone något! På lördag åker vi vidare ut till Munka till Malles föräldrars hus, ska bara ta det lugnt och mysa! När vi kommer hem på söndag blir det plugg & träning!

Mmmm!

hm, undrar hur många gånger per dygn jag säger/skriver ordet "mys" ?


Small world


Precis varit och tränat Power (skivstång) med Malle & Viktor- 55 min. ganska mör nu..
Jag tyckte mig känna igen tjejen bakom mig på passet så jag tog mod till mig, gick fram och frågade rakt ut, "är det du som är Tone?" & det var det! En av Emils äldsta vänner som bor här nere i Hbg nu, pladdrade på ett himla tag och det var superkul att äntligen ha träffats, dock svettiga och helt slut :)

Hoppas verkligen de kommer på festen nästa vecka!
Nu blir det smoothie & film :)


Semlans dag



Kräkningar.

WHY? Samla allt äckligt i denna bulle?
Vitt bröd, grädde, mandelmassa... nej jag tror jag avlider!

Ursäkta den bittra tonen, men tänkte- alla är väl höga på socker efter denna snuskbulle så jag passade på att yttra mig om vad jag tycker om semlor, en hel dag får den dessutom...

(Dock hoppas jag mamma, pappa & Johan äter ovanstående idag, de älskar det ju och ja, jag har redan gett Emil en:) Måtte Malin gilla dem, vi har ställt en i hennes kyl som tack för lånet av filmer och erbjudandet hon gav om att låna hennes lägenhet när vi inte hade vatten i söndags )


Valentine


Happy lovely Valentine, bara någon timme kvar! Har tillbringat hela dagen med världens finaste Valentine-dejt såklart, dock en magsjuk sådan! Jag har bunkrat upp med magvänlig mat och han repar sig förhoppningsvis snart! Vitpepparkorn har jag pepprat i mig, vill inte bli sjuk!! Peppar peppar... ;)
Fick paket av bästa mamma&pappa i fredags med allahjärtansdag-choklad och ett gulligt kort, blåbär+vitchoklad, den smakupplevelsen var magnificent!


Melodifestivaldinner hos Malle igår, seeeen hemgång i natten efter en mysig kväll med fina flickor! Idag var vi åter i Malles lägenhet, vattnet stängdes av hos oss och fina M erbjöd oss hennes lägenhet för att duscha o hänga, hon skulle åka hem till hennes föräldrars hus, så jag kilade förbi och hämtade hennes nyckel innan hon åkte. Luckily enough kom vattnet tillbaka rätt snabbt men sprang ändå iväg och lånade lite filmer hos M samt accepterade hennes erbjudande om att ta hem den kvarlämnade pajen från igår, shouldn´t have, farligt god- moffarFrida, fy på mej..verkligen! Turligt nog gillar jag mitt gym:)

Nej nu ska jag gå och sova jämte sjuklingen, gruppwork och handledning imon!

ps. VARFÖR kommer jag aldrig till skott med att köpa denna plansch? Jag tycker att den är jäkligt snygg och har funderat på en rosa i några...år! När moster var här fick jag fina vita tulpaner och i blomsterbutiken hade de tavlan på väggen, ååh vad fint det var...Snart måste jag slå till!


http://www.petrifiedinpink.se/ Tips på fina saker!
 


Köpenhamn fashion week



Lånat bild av Frida Fahrman!

Jag är kär i gårdagen!

Såhär såg det ut igår när vi kom till runwayshowen, riktigt häftigt med supersnygga människor till höger och vänster, tog till och med kort på en del som hade så sjukt snygga outfits och pynt i håret :)
Var först, efter tåg och crazy taxifärd, hela dagen på Gallery igår där märken "ställer ut" och inköp kan göras. Jag och moster fastnade för HOPE, ett svenskt märkte som moster antagligen ska ta in till sin butik, vi valde att fokusera på kill-kollektionen, riktigt ball, stilrent med klar edge!

Jag ska berätta mer senare!


Lovin´




Jag är rätt bra faktiskt. Brev & CV...all done. Känner mig väldigt nöjd!
Sängen kallar, mina ögon står i kors.


Oj, nu blev det mycket!


Ja nu blev det verkligen mycket, och lite stressigt! Imorgon är sista anmälningsdagen till utlandspraktik och det hade en liten Frida, en liten Emil och en liten Ludvig glömt..
Så nu sitter jag och skriver personligt brev & CV på engelska som ska vara inne imon, gud- blev lite klyshigt men det är väl ofta vad de vill ha va..?

Grupparbete med klaaar struktur, föreläsning & X-utskottsmöte idag, och imon kommer moster, fashionshow i CPH på torsdag, ska bli så jäkla roligt!

Papper överallt, lampor köpas imon, hyllor = bil, måste försöka fixa det!
Boka biljetter, greja inför festisen, spelkväll nästa vecka hos Ludde, möten om sittning, plugg, böcker, ...

Det händer grejer och det är fantastiskt men..

Vad fasen hände med lugnet jag hade hemma?


Lillebrooooooooor


-Hemma i Linköping-

Surprise last night!!
 Kom ner till middagen igår kväll och såg lillebror och Malin sitta i soffan!!! Johan, och alla andra, hade sagt att han inte kunde åka ifrån jobbet i Åre för att komma hem! Men det hela var planerat, blev så himla glad! Mamma hade gjort magiskt god mat och ikväll blir även det en upplevelse..!
 De drog ut på galej senare men kommer hit ikväll igen för att äta innan han tar natt-tåget tillbaka "hem". Vi fick fina presenter, mössor och breda pannband från Åre/Skistar haha..

OM det funkar med skola, jobb och allt så åker vi alla fem; mamma, pappa, jag, Malin & Emil upp till Åre & brossan längre fram i vinter/vår. Ska kolla scheman och tåg-tider hela vägen hem imon... vill vill vill!

Idag har jag & Emil varit ute och gått och allt gick fint tills Emil fick rycket och lyfte upp mig och kastade mig i en gigantisk snöhög, the fight was on.. Kom hem som två blöta snötäckta hundar.. and it aint over til´ its over..


Snart ska vi sticka ner till farmor & farfar ♥


Götebooooorg


Wiho, har precis pratat med Matildus och bestämt att jag ska åka upp till göteborg 11-14 mars, jag läääääääängtar!! Ska på 25årsfest hos en av hennes tjejerpå lördagen, ska bli skitkul att träffa alla hennes vänner!! & Eeeeemma, saknar min Emma, ska bli underbart att åka upp och parta, mysa, skratta o leva i Gbg 4 dagar med flickorna!

Idag har annars varit en kul dag, effektivt pass med basgruppen ( I like very much ) & skrattfylld lunch med fina flickorna innan seminaret kring vetenskapliga artiklar, som gick som en dans! Ikväll är jag ensam hemma och laddar med tända ljus och lugn inför imorgon, seminarie kring missbruksfrågor, ska bli jäkligt intressant.. !

Köpte fina långsmala ljus idag efter skolan ,till mina 2 ljusstakar i chabby chic-stil som pappa kom ner med, 2 gammaldagsvita, 2 i guld och 2 i silver, fint :) Måste tändas..!

Var mys att prata med Matilda och snart får jag stretcha örat igen innan jag ska språka med Ellen, Emils minsting-syster! Hon har så himlans mycket going on just nu!!

Nej, dags för mat innan Elli-lu-time!


Socionomsittningen

Vii hade ju sittning i fredags & inte en rad hade jag ägnat åt det innan?? Det var hursomhelst skitkul, god mat, mysigt folk, dansdansdans på Tivoli med di fina! Jag klarade kvällen i mina 10cm´are... Men dagen efter sa fossingarna ifrån, satan i gatan vad ont jag hade..& då skulle vi städa hela dagen på Villan! Jo..diska utan varmvatten är underbart... like the good old days, vi fick koka vatten haha...

Här kommer lite bilder från soc-kvällen ;)
( som det för övrigt står när vi socionomer har gratisbiljetter eller liknade, "soc", partyparty på den? )



Söt Joanna och en väldigt blek Frida, ni bländas inte va?



2 fina herrar, Toffe och min maffiaboss till pojkvän till höger ;)



Tiffis och Nina, finare damer får man leta efter!



Trollkarlen Philip! P är hur duktig som heeeelst, riktig magisk!



Antoinette (hur vackert namn har inte den tjejen???!) fick ställa upp som assistent:)



Nina, Frida, Thildus!



Våfflor, lampor och bokhyllor.


Jakten på alla ting som skall färdigställa vår lägenhet är ständigt igång! Har hittat bokhyllor, lampor & en mängd annat fint!

Det är snöstorm ute nu men vi är inne med tända ljus och har precis ätit våfflor, så himla gott! Pappa kom igår med merparten av mina juleklappar, som jag längtat, däribland mitt våffeljärn, jippi:)
Pappa bjöds på middag och gav oss tips gällande saker i lägenheten! På torsdag hämtar pappa upp oss igen och vi åker hem till Linköping alla 3, det ska bli så jäkla mysigt..

Haft en väääldigt härlig dag, med träning, läsning, skratt & mys!
Nu ska jag fortsätta läsa..om missbruk!


RSS 2.0